Hypno כתב:משחקי GAAS קיימים לכל אורך הספקטורם מבחינת זמן השקעה.
במה אתה משחק אחרי שסיימת את משחק ה SP התורן?
בחייאת, זה כמו שבשנות ה2000 היית מתלונן על פיפא, NBA ומשחקי מכות כמשחקי GAAS ששואבים לך את הזמן.
נכון, משחקי GAAS הם לא כוס התה שלך, אבל רק זו הסיבה שאתה מדבר עליהם כמו שאתה מדבר.
יש לי יותר זמן במשחקי GAAS מרוב הפורום. יש לי קרוב ל-2000 שעות ב-overwatch, יש לי מאות שעות בפיפא, מאות שעות בGTA5 ובעוד המון משחקי אונליין לאורך השנים. רק השבוע יש לי איזה 5 שעות של among us עם הבן שלי.
משחקי GAAS מזיקים לתעשיה, הם שואבים את כל המשאבים וכל הזמן של השחקנים ומשאירים פרורים לשאר. זה טרנד רע, סרטן, שהורס מפתחות מדהימות (למשל ביוור, רוקסטדי, בליזארד, או ארקיין), מכניס לספין חברות שהצליחו לעצור את עצמן בזמן (למשל רמדי, CDPR או נוטידוג) וגורם למפיצות לאבד את הצפון. אין פה שום דבר חיובי, הרוב זבל שהוא clone של אינדי שהתפוצץ. פה ושם יש הברקות, אבל גם בהן רובנו לא מתעניינים.
מה משחקים כשמסיימים את משחק הSP התורן? משחקים במשחק נוסף, חסרים משחקים בעולם? אין לכולנו קטלוג אחורי אינסופי? לא יוצא איזה משחק 100 שעות מדהים כל 3 חודשים? לא יוצא אינדי נהדר כל שבועיים?
ומה אתה תומך בטרנד הזה בכלל? אתה אשכרה שחקת באחד המשחקים האלה בכלל? אני חושב שלמשל אני היחיד פה ששחקת בכלל בHD2.
We're just normal men. We're just innocent men