משחקי 2024

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

Re: משחקי 2024

הודעהעל ידי Klayman » 02 יולי 2024, 18:49

אני מרגיש שיש הזדמנות לגרום ללאסקין לשחק ב bmw... נפתח התערבות שהוא לא ישחק בו יותר מ5 שעות
:)
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 02 יולי 2024, 19:19

אני מאמין שהמשחק יקבל ביקורות חיוביות אך מעט קרירות ויעמוד על איזשהו ממוצע של 8 נמוך, מה שיוציא קצת את ההייפ מהמפרסים שלו.
קשה לי להאמין שמפתחת חסרת נסיון כזו תצליח לעשות משחק ברמה מאוד מאוד גבוהה על הנסיון הראשון שלהם, יש המון דוגמאות לסולס-לייקס שכבר היו במקום הזה בעבר, למרות שlies of p כן הוכיח שזה לא בלתי אפשרי.
אבל בכלל מרגיש לי שהמשחק הזה עד היום נשען בעיקר על ההייפ הראשוני של החשיפה ההיא שהייתה מאוד "הדור הבא", כמובן שאשמח לטעות כאן.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 02 יולי 2024, 19:41

עד לא מזמן הייתי מסכים איתך, אבל לאחרונה היו הרבה מבקרים עם לא מעט נסיון ששיחקו בו והביאו רשמים נלהבים מאוד, אז לדעתי הוא במינימום יקבל 8 גבוה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 02 יולי 2024, 19:43

Klayman כתב:אני מרגיש שיש הזדמנות לגרום ללאסקין לשחק ב bmw... נפתח התערבות שהוא לא ישחק בו יותר מ5 שעות
:)

אני מצטרף להתערבות הזו.. אבל אני בסבירות גבוהה לפחות אנסה אותו וזו כבר התקדמות :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 23 יולי 2024, 11:02

10 דק' מהמשחק שחשבנו שהתצוגה שלו בולשיט אבל וואלה - הוא נראה ממש טוב, לפחות גרפית.
וגם הקונספט מגניב סה"כ. קצת כמו קליקרס בTLOU, או הקטע הכי מגניב בALYX, אבל לקחו את זה לקיצון.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 יולי 2024, 13:36

יוביסופט מתחילה להרגיש את הלחץ מהקהל היפני:
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 23 יולי 2024, 14:37

כמה מלל בשביל לומר "לקחנו חופש יצירתי ואנחנו לא מתיימרים לייצג את ההיסטוריה במדויק"
הבנתי שהבחור שייעץ להם בעניין פוטר מהאוניברסיטה בה עבד עד לאחרונה בגלל החופש היצירתי שהוא לקח במחקר שעשה על יאסוקה, והוא ערך את הערך בויקיפדיה בעניינו שוב ושוב כדי לתמוך במחקר שלו, בנוסף לחירטוטים נוספים שפשוט המציא ב"מחקר" הזה.
אולי הם מגיבים ככה עכשיו בגלל שזה התפוצץ בשבוע האחרון בטוויטר ושות'.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 יולי 2024, 14:47

הויכוח עליו ממש משעשע, צד אחד מדבר עליו כסמוראי מרשים שעשה הסטוריה, והצד השני מדבר עליו כנושא כלים / עבד שהיפנים הלבישו לפעמים כסמוראי כסוג של השפלה, כליצן החצר. אני לא יודע מה נכון, אבל הסיפור הזה כל כך הזוי.

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 23 יולי 2024, 14:49

תמונה

לא חדש לצערי.

"מי ששולט בעבר שולט בעתיד.." יאדה יאדה..

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 יולי 2024, 14:54

אוי לא...

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 23 יולי 2024, 16:07

בכנות, לא מבין למה שזה בכלל יעצבן מישהו, אלא אם מדובר באיזה קונפליקט עכשווי או רלוונטי. נניח כן הייתי מתעצבן אם היו עושים משהו בארץ ישראל כאילו מגיעים לראשונה יהודים ב-1948 ולא היו פה בכלל יהודים עד אז, או משהו בסגנון, אבל למי אכפת אם יהיה מלך שחור באנגליה ב-1500, או עבד אסייתי בדרום אמריקה או וואטאבר, אין לזה שום משמעות למה שקורה היום, רק שלא יתיימרו להיות מדויקים היסטורית.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 23 יולי 2024, 17:26

לדעתי יש פה משהו מאוד מבזה ליפנים. יש פה אדם שהוא מה שנחשב בעיני היפנים כזר gaijin. כאילו מן הסתם כל מי שהוא לא יפני.והזר הזה פשוט בא ושוחט יפנים והיפנים אמורים לקנות שהבחור הזה כאילו "משחרר את יפן" שכל מה שאתה עושה איתו זה ללכת לשחוט יפנים?
כאילו אני לא יפני מן הסתם אבל מהזווית שלהם קל לי להבין להם זה מרגיש להם עקום ואני הייתי מעדיף (וגם רשמתי את זה לפני שמחקתי ) שהיינו משחקים את הבחורה האסיתית כל המשחק.

זה לא העובדה שהוא שחור חלילה, זה מבחינתם כל מי שהוא לא יפני, זה מבזה אותם. גם אם הוא היה מזרח תיכוני או לבן או סיני או כל גזע אחר.
גם אם אנשים יגידו "אבל היפנים עצמם עשו אמנות על הסמוראי השחור ואנימה" כן, אבל זה אחרת האנימה היא תוצרת בית והיא מלאה בכבוד ליפנים אז זה אחרת.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 23 יולי 2024, 17:48

סתם התבייכות בעיניי ככה או ככה. אם הם רצו דמות בסיפור שתהיה "דג מחוץ למים", שדרך העיניים שלה נלמד על העולם והתרבות הזאת, ובנוסף שהדבר הזה יתבטא בגיימפלי עם איך שהדמות שלך נראית בעולם ואיך שהעולם מגיב אליה, אז הם מצאו איך לעשות את זה עם "דמות היסטורית" במקום עם דמות מומצאת של מהגר אחר ליפן. אי אפשר לספר סיפור על דמות חיצונית שמגיעה ליפן והיא עדיין דמות חזקה? ניהו 1 עשה בדיוק את אותו דבר וזה משחק יפני.

העניין המעצבן ביוביסופט זה הנסיון שלהם, מטעמי יח"צ, לשווק את זה כסיפור היסטורי נאמן. נו באמת. אף משחק AC הוא לא באמת שחזור היסטורי וזה נכון יותר ויותר ככל שהסדרה מתקדמת.
הם משחזרים תקופות ומקומות בצורות היסטוריות יחסית נאמנות, או נאמנות מספיק, וזה אחד הסלינג פוינטס הכי חזקים של המשחק מבחנתי. אבל כמו שאף אחד לא צריך להתרגש או לקחת ברצינות קרב אגרופים עם האפיפיור בצינוק תת קרקעי סודי בלב הותיקן, שנבנה על ידי חייזרים, ככה לא צריך לקחת ברצינות היסטורית סיפור על סמוראי שחור ומה שהוא לא יעשה במהלך המשחק.
אני לוקח להם נקודות על היח"צ הנוראי סביב כל העניין הזה, אבל צריך שני צדדים דפוקים בשביל הטנגו הזה. בכל מקרה אני מאמין שזו סתם סערת טוויטר אופיינית ולא משהו מעבר...

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 24 יולי 2024, 08:57

זה בדיוק הקטע סטיק, זה לא היה צריך להיות משחק על מהגר... זה היה צריך להיות משחק על דמויות יפניות כמו GOT ואז זה היה עובר חלק.
לטים נינג'ה מותר לעשות את זה כי הם יפנים וליובי אסור כי הם מערביים, זה כל הקטע של היפנים.

בסופו של יום במבחן המציאות? אני מסכים איתך שהמחאה תהיה זניחה, כמה היפנים עם כל הרעש שלהם כבר יקנו את AC? המכירות AC ביפן הם בסביבות ה40 אלף עותקים פיזים
ואם נהיה נדיבים ונגיד שהיפנים קונים עכשיו כפול בדיגיטלי אז לכמה הגענו 80 אלף עותקים בלחץ? לא נראה שאת יוביסופט בכלל מעניין אם היפנים יקנו או לא הם זניחים פה.
והמערב? הגיימרים בERA הוכיחו שהם צבועים ושהם לא יחרימו משחקים או קונסולות בגלל נושאים כאלה.

אז כן בסופו של דבר אני מהמר שיובי רק מרוויחה מכל העסק, יפנים עצבנים עושים להם פרסומת חינם למשחק ומשאירים אותו בשיח מה רע? :-)

באופן אישי, אני חושב שהיה קל מאוד ליובי להימנע מזה, שהיו נותנים איזה character creator גם ככה המשחקים עכשיו RPG. ככה מי שהיה רוצה לשחק אדם שחור שמגיע ליפן, יכול, ומי שרוצה סמוראי מקסיקני שמגיע ליפן גם יכול, ומי שרוצה לשחזר דמות מShogun גם יכול... פוטנציאל מבוזבז יש למשחק, יכלו להוציא את כולם מרוצים די בקלות.פשוט שהיו עושים את הדמות שהיא הdeafult וזו שמופיעה בפרסומים כיפנית וסוגרים עניין.

כגיימר? ממש חבל לי שהם "מבזבזים" משחק AC ביפן על הסמוראי השחור, כי כמו שאתה אומר אין עליהם בשחזורים... ואם הם היו עושים דמות יפנית מוגדרת, הם היו יכולים לעשות משחק שמשאיר אבק לGOT ואחרי שאנחנו מחכים איזה 15 שנה למשחק AC ביפן, יש פה פספוס ענק בעיני לבזבז אותו על הסמוראי השחור... זה משהו שהיה צריך לשמור לDLC לדעתי.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 24 יולי 2024, 13:01

היפנים קסנופוביים מטבעם, לא יודע כמה צריך לקחת את הטענות שלהם ברצינות. גם הגיבור של AC3 היה חצי אינדיאני שרצח לבנים באמריקה ולא זכורה לי סערה בנושא. זאת תמיד הייתה סדרה שלקחה תקופה מרתקת בהיסטוריה והפכה אותה לקריקטורה יוביסופטית עילגת. לא רואה את זה משתנה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 יולי 2024, 13:12

כשהם עשו משחק בכיבוש המוסלמי הגיבור היה ערבי, כשהם עשו משחק באמריקה הגיבור היה אנדיאני, כשהם עשו משחק נורדי הגיבור היה ויקינג, כשהם עשו משחק ביוון הגיבור היה יווני וכך הלאה. אני חושב שהיפנים מרגישים נבגדים שכשעושים סופסוף משחק ביפן הגיבור הוא זר. הם מרגישים שהם קורבן של תרבות ה-WOKE שבגללה יוביסופט הרגישו מחוייבים לשים גיבור שחור. וכן, מעבר לזה היפנים שונאים שחורים ויש להם אפס סובלנות לתרבות ה-PC וזה גם תורם לסערה. שלא נדבר על כל סיפור האלימות השחורה כלפי אסייתי בארה"ב, למרות שאני לא חושב שיפנים מודעים לזה יותר מדי.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 24 יולי 2024, 13:35

אבל הפעם יש שני גיבורים. השנייה יפנית.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 24 יולי 2024, 13:54

אבל אתה לא יכול לשחק אותה כל המשחק אינטר. למה אציו היה פאקינג איטלקי טהור עם מבטא ופה אתה לא יכול לשחק יפני/ת כל המשחק? זה לא נראה טוב.
מה גם שאני דווקא כן הייתי מאמין ליפנים באיומים שלהם, שהם שמעו שהמערב לא קונה את rise of the ronin (משחק חרא אגב) ושהמערב חושב שזה משחק חרא, הם הלכו לקנות אותו דווקא מתוך לאומנות יפנית, אז למה שלא יחרימו הפעם מתוך לאומנות יפנית?

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 24 יולי 2024, 14:01

לא מתווכח שזה נראה רע ומרגיש woke. אבל אני חושב שהדמויות הראשיות במשחקי ac לרוב היו די שקופות, העניין היה בדמויות המשנה שאתה פוגש בדרך.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 יולי 2024, 14:14

InterAl כתב:אבל הפעם יש שני גיבורים. השנייה יפנית.

זאת לא פעם ראשונה שיש שני גיבורים, והדרך היחידה לשחק סמוראי היא עם יסוקה. אני לא בטוח איך המכניקות בדיוק עובדות והאם אפשר לשחק רק דמות אחת לאורך כל המשחק, אבל אם אתה משחק רק עם נאואה אתה תקוע כשינובי. זה לא מעסיק אותי יותר מדי, אני רק מציין את התחושה בקהילה היפנית. ואני לא חושב שיש ספק שיש ריח חזק של DEI/WOKE.

ובכלליות אסייתים מרגישים הרגשה דומה ליהודים, בגלל שהם מהגרים מצליחים בתחום הפיננסי/השכלתי השמאל האמריקאי רואה אותם כלבנים פריוויליגים ומעצבן אותם שהדמות הראשית במשחק היא יסוקה בדיוק כמו שמעצבן אותנו הנסיון של דיסני להפוך את סברה לרוסיה. כי שינוי או מחיקה של כל מיעוט אתני זה פשע עם אלה אם מדובר באסייתים או יהודים.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 24 יולי 2024, 16:30

אפשר להחליף דמויות במהלך המשחק. לא חושב שזה כזה נורא. אני גם לא יודע אם הוא ה-דמות הראשית במשחק. הוא דמות ראשית אחת משתיים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 יולי 2024, 17:02

אין לי שמץ מה המכניקות והאם אפשר למשל לשחק רק שינובי מההתחלה ועד הסוף. אבל אני גם לא יפני זועם ולא אכפת לי יותר מדי, יותר אכפת לי אם זה יהיה משחק טוב או שזה יהיה עוד חגיגת גיינד יוביסופטית :)

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 25 יולי 2024, 11:15

אינטר דווקא לדעתי חלק לא מבוטל מהדמויות הראשיות בAC הם אלה שעשו את המשחק, אציו מבחינתי הוא הלב של AC2 ושל המשחקים האחרים שהוא נמצא בהם.בלעדיו אין סיכוי שהמשחקים האלה היו נחרטים ככה בלב.

בנוסף לזה עם כל הכבוד לזה שאפשר להחליף דמויות במהלך המשחק, עדיין יכריחו אותנו לעשות משימות "חובה" עם הסמוראי השחור מתי שבא להם? כן. יש מצב גדול שאת השעות הראשונות ואיזה נתח של 5 שעות או יותר תהיה חייב לעשות עם הסמוראי השחור? כן. אז איזה חופש.

יובי עושים פה חצי קלאץ על הסטינג הכי מבוקש בסדרת AC אי פעם.

והכי מצחיק? שיובי עוד מודעים מאוד לאבסורד של המצב. תלך תראה גיימפלי, האויבים היפנים שלך במשחק, קוראים ממש לסמוראי השחור "הזר הזה" "יש פה זר שמסתובב"
כאילו, זה משחק על יפן או משחק שמסתלבט על יפן ומשתמש בה כתפאורה? יש פה אפילו ריח של קולונילזם.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 30 יולי 2024, 12:10

איזה חדשות מבאסות :( :( :(

ליטרלי הFPS הכי מעניין בעתיד הנראה לעין והוא אף פעם לא מגיע.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 יולי 2024, 12:16

טוב נו הפעם זאת דחיה קטנה, ואני משער שגם אחרונה כי אם הוא יוצא בנובמבר הם צריכים לסיים אותו עוד פחות מ-3 חודשים כך שכנראה רואים את הסוף.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 27 אורחים