Death_119 כתב:טוב, לא עמדתי בפיתוי וגם אני רכשתי PS+. וואו... איזה מבחר של משחקים אדירים הם נותנים שם. כל הכבוד לסוני. גם התחלתי לשחק שוב בGOW 3, והמשחק פשוט נראה מדהים גם אחרי כל השנים הללו.
Nucleus_Dawn כתב:
זה באמת שווה
איזה עשית? אירופאי או אמריקאי.
Death_119 כתב:את הישראלי, אין לי מושג למה זה נחשב.
Golan כתב:ברור שאני לא קונה משחק בגלל הגרפיקה שלו (ראה את מריו גלקסי וזלדות שאני מעריץ שלהם), אבל אתה לא יכול להתכחש לעובדה שגרפיקה זה בונוס נחמד.
ולמה לא לקנות את Watch_Dogs ל- PS3, ולקנות בלעדי עם ה-PS4? קילזון נראה ממש טוב, גם בסינגלפלייר.
Laskin כתב:
לא הבנתי למה שמישהו שמתכנן לקנות PS4 יקנה את WD לPS3... מה ההגיון?
ובקשר לגרפיקה - חברות צד ג' יכולות לעקוף את הבלעדיים... FAR CRY 3 נראה טוה יותר מקילזון 3, GTA V נראה יותר טוב מINFAMOUS 2, ו-AC4 נראה יותר טוב מGEARS האחרון... לא חסרות דוגמאות. זה לא שבלעדי תמיד טוב יותר ממולטיפלאטפורם. אתה מבלבל בין לרכוש קונסולה מסויימת בגלל הבלעדיים שיהיו שלה, לבין לרכוש קונסולה *בהשקה* בשביל הבלעדיים שכבר יש לה.
bling כתב:בעיקרון זה אירופאי,זאת אומרת אתה תקבל את המשחקים החודשיים שמקבלים באירופה שזה מצויין כי הם נחשבים להכי חדשים,אבל עדיף היה לך אירופאי כי יש גם הרבה פעמים סיילים ונראה לי שהחנות הישראלית יקרה יותר כשזה נוגע למחירים מאשר האירופאית ולכן תוכל להנות פחות מהמבצעים.
Death_119 כתב:אני יכל להעביר את המנוי לחנות אחרת מרגע שרכשתי? המחירים בכלל לא הגיוניים, מצד שני עדיין לא יצא שרצתי על מחיר בחנות למשהו שהוא לא מעבר למשחק Arcade. אני גם לא חסיד גדול של רכישות דיגיטליות לקונסולות בגלל שהספרייה לא מדלגת איתי לקונסולה הבאה.
Golan כתב:
כי פשוט לא הבנתי למה לקנות PS4 רק בשביל לשחק ב-WD. כאילו, לא חבל שזה המשחק הראשון של הקונסולה? לא כדאי לקנות בלעדי?
bozeman כתב:ועכשיו הנושא נקי - תחזרו לדיון ענייני.
Golan כתב:
מה? לא הבנתי מה קרה.
הבנתי שהיום סוני תחשוף באנדלים חדשים.
Kazz כתב:וואטצ'דוגס ממשיך במגמת הדי-הייפ כל פעם שראינו דבר חדש ממנו. עכשיו הקראייטיב דיירקטור של המשחק מאשר שהוא ירוץ על 30FPS על הפס4 והXB1 ושהוא 'לא בטוח' אם המשחק ירוץ ב720 או 1080P.
http://www.videogamer.com/xboxone/watch ... x_one.html
kririn כתב:הרבה משחקי "דור הבא" יהיו ככה
אתם צחקתם על הWIIU ,אבל הPS4 וXBOX ONE ,לא הולכות להיות בדיוק מיפלצות
כן פי כמה חזקות מהWIIU ,אבל מול מחשב משחקים הם נופלות כבר בהשקה
מעבד שנועד במקור ,למחשבים נידים ,אז מה עם הוא 8 ליבות ,עדין יחסית חלש
כרטיסי מסך בינונים ומטה ,וזה לפני ההשקה
זיכרונות בחירה מוזרה של 2 החברות ,סוני דחפה 8 גיגה זיכרון גרפי ,אבל זה אמור לשמש גם כזיכרון ראשי
וMS דחפה 8 גיגה זיכרון ראשי רגיל ,אבל גרפי בחרה לישתמש ב32 מגה ,של זיכרון אומנם סופר מהיר ,אבל מפתחות יצתרכו ליתמודד עם הפורטים
לנצל זיכרון בכמות קטנה ,שלא סטנדרטי לPC ,אפשר לנצל את המהירות ,ברור
אבל צריך לשנות את הקוד של המשחק שיתאים לעבודה כזאת
מעבר לזה ,חלק נכבד מהמשבים של 2 הקונסולות ,ילך למערכת ההפעלה ,בXBOX ONE ,יש 3 מערכות הפעלה לעזאזל שעובדות ביחד
ותוסיפו על זה פיצרים בשתי הקונסולות למולטיטסקין ,גם שמריצים משחק ,עם הקלטות ,עם במקרה של הPS4 הזרמת משחק לויטה
ותבינו למה הדור הבא הולך לאכזב מאוד
בקיצור הPC הולך להיות השליט לשנים הקרובות של שחקני הקור ,במקום FHD ב120 פרימים לשניה (שיתאים ל3D )
הקונסולות יריצו הרבה משחקים ב30 פרימים לשניה ,ובתמורה נקבל רזולוציה יותר טובה ,וכל מיני אפקטים של תאורה וצללים טובים יותר
בקיצור מה שקיבלנו כבר במחשבים בני כמה שנים במולטיפלטפורם
אתה ממהר להסיק מסקנות, אם נסתמך על העבר משחקים בשנה הראשונה בדרך כלל לא באמת מתנהגים כמו משחקי דור הבא, הפיסי עדיין עומד אחר כבוד מול הקונסולות בשלב הזה, הפער מתחיל בדרך כלל בסוף השנה השנייה לאיזה שנתיים שלוש. זה דיי ברור שWatchdog לא נבנה לדור הבא של הקונסולות (עובדה, הוא יוצא גם לWiiU וגם לקונסולות האחרות).
Golan כתב:אבל אתה לא יכול להתכחש לעובדה שגרפיקה זה בונוס נחמד.
ולמה לא לקנות את Watch_Dogs ל- PS3, ולקנות בלעדי עם ה-PS4? קילזון נראה ממש טוב, גם בסינגלפלייר.
כי פשוט לא הבנתי למה לקנות PS4 רק בשביל לשחק ב-WD. כאילו, לא חבל שזה המשחק הראשון של הקונסולה? לא כדאי לקנות בלעדי?
matangt8 כתב:אז...איך אף אחד לא דיבר על הירידה של RYSE מבחינה טכנית עדיין?
http://gearnuke.com/ryse-downgrade-officially-confirmed-crytek-ceo/
בכל מקרה לגבי פורצה VS דרייבקלאב
למה שלא תשפטו בעצמכם לפי הדיירקטפיד האחרון של פורצה 5?:
וזה של DC:
matangt8 כתב:אז...איך אף אחד לא דיבר על הירידה של RYSE מבחינה טכנית עדיין?
בכל מקרה לגבי פורצה VS דרייבקלאב
למה שלא תשפטו בעצמכם לפי הדיירקטפיד האחרון של פורצה 5?:
[
Nigga כתב:לא חכמה, אם דרייבקלאב היה ברמה הטכנית של פורצה 5 הוא היה רץ ב 120fps. פורצה 5 מזעזע מבחינה טכנית.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 14 אורחים