bling כתב:יש רשמים של כתבים מ TGS שהתנסו ב remote play של הויטה והפס4 וכולם ללא יוצא מן הכלל אומרים שזה עובד על סף המושלם.הנה וידאו של IGN שמדגים זאת:
Hey Look! It's the Wii U!
bling כתב:יש רשמים של כתבים מ TGS שהתנסו ב remote play של הויטה והפס4 וכולם ללא יוצא מן הכלל אומרים שזה עובד על סף המושלם.הנה וידאו של IGN שמדגים זאת:
swiss-the-engine כתב:Could AMD's Mantle revolutionise PC gaming?http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-could-amd-mantle-revolutionise-pc-gaming
swiss-the-engine כתב:Could AMD's Mantle revolutionise PC gaming?http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-could-amd-mantle-revolutionise-pc-gaming
DrKeo כתב:לא התעמקתי יותר מדי בנושא אבל זה לא פשוט CUDA של NVIDIA? ומי ינצל את זה בכלל להתחשב בזה שזה דורש הרבה עבודה נוספת ובלעדי אך ורק לATI ואך ורק לGPU בארכיטקטורת GCN של ATI?
Klayman כתב:
האם לא כל קונסולות ''הדור הבא'' רצות על AMD GCN?
swiss-the-engine כתב:בינתיים frostbite יתמוך בזה אז זה כבר לא מעט משחקי בקאליבר רציני.
Nucleus_Dawn כתב:אני חושב לקנות את הדיסק פלאש הזה:
Sandisk 120 G SSD Sata3 Sandforce 2281 Extreme
חשבתי לקנות דרך חבר שעובד באינטל, אבל הוא בדק מה המחיר של ה520 שלהם והוא עולה בערך 150$, ככה שלא באמת משתלם לי לקנות דרכם (שזה מפתיע).
הSSD הזה משתמש באותו controller של ה520 של אינטל (Sandforce 2281) וממעט מחקר, הבנתי שמדובר ברכיב הכי חשוב בכונן, ככה שאני יכול לצפות לביצועים דומים.
המחיר שלו הוא 30 שקל יותר מלקנות SSD של אינטל, דרך עובד אינטל ואני לא אצטרך לחכות לו יותר מדי.
האם יש איזו בעיה עם SSD של סאנדיסק? מישהו מכיר בעיה עם הדגם הזה, ספציפית?
כל הSSD מגיעים עם מגירה ל3.5 אינץ' (אין לי במארז מקום ל2.5''), או שזה כבר משהו שעדיף לשאול את החנות?
אני מתחיל לחפש עכשיו גם HDD של 1TB. יש המלצות לדגמים ספציפיים או לחברות מסוימות? יש הבדלים משמעותיים בביצועים בין דיסק שעולה 300 שקל ודיסק שעולה 500?
DrKeo כתב:סורי אני לא מכיר את האיכות של סאנדיסק, אני כן יכול להגיד לך שאינטל וסאמסונג פשוט מצויינות. רוב הssd לא מגיעים עם מגרה אז כדאי שתוודה את זה. בנושא הדיסק הקשיח, אני ממליץ על הברקודה של סיגייט בחום. הוא אומנם זמין רק ב2 טרה ברוב החנויות אבל הוא מהיר, אמין ופועל יופי במחיר מצויין ( 450 ל2 טרה אם אני לא טועה). אם אתה לא רוצה אותו רק תוודה שיש 64MB קאש, SATA3 ושהוא 7200RPM.
Nucleus_Dawn כתב:
זה נראה כמו הברקודה של סיגייט 1TB. זה לא?
נ.ב.
וואו... שלחתי לTMS הודעה בנוגע לשני דגמים של SSD (סמסונג וסאנדיסק - כנראה אלך על הסמסונג בהמלצת נדב) האלו והאם הם מגיעים עם מגירה והם ענו לי אחרי איזה עשר דקות, ביום שבת. איזה תותחים.
הם מגיעים ללא מתאם, לצערי.
DrKeo כתב:כן זה זה, דיסק מעולה. לי יש את ה2 טרה, מאוד מרוצה. בנושא הSSD, אין לאף אחד ספק שאינטל הכי טובים בתחום אבל אם לא הם אז אני מאוד אוהב את סמסונג, הם מאוד זולים ונותנים ביצועים טובים למחיר. אגב שערתי שלא תמצא SSD עם מתאם, זה לא סטנדרט, אולי תמצא איזה באנדל מיוחד איפה שהוא.
omerkot כתב:למה בדיוק צריך מתאם?
זה SSD... אין בו חלקים נעים והוא גם לא מייצר יותר מדי חום אז פשוט תתקע אותו עם בורג אחד על התחתית של הdrive bay והכל יהיה בסדר.
DrKeo כתב:660GTX עונה על הדרישות כי כתוב במפורש 660GTX בדרישות, הם מציינים דגם שהוא מומלץ ואם הדגם הזה מומלץ אז הוא מומלץ.
אגב אני בטוח שאפשר לרדת למעבד ה300 שקל שעמר קנה שבוע שעבר ולחסוך עוד 500 שקל להכניס פנימה 760GTX ולצאת עם מחשב שאוכל כל מה שהדור הבא יזרוק עליו ב2400 שקל שזה בטוח פחות מכל קונסולה שתקנה בארץ:
במחיר הזה אפילו תזרוק קומבו עכבר עם מקלדת של לוג'יטק ב150 אם בא לך, ככה לפנק.
ועכשיו בטח תגיד "כן, אבל האם עוד 3 שנים המחשב הזה יריץ משחקים פס4 וONE?" ואני אענה לך כן, פשוט בהגדרות גרפיות שיראו כמו טיפה יותר מהפס4 והONE ולא בהגדרות הכי גבוהות שה980GTX יריץ אותם. תהיה בטוח שהמחשב הזה יריץ את AC4 ב1080P ב60FPS בניגוד לקונסולות שיריצו אותו בהגדרות נמוכות יותר ורזולוציה נמוכה יותר (זה כבר ידוע), תהיה בטוח שהוא יריץ את WATCH DOGS בהגדרות גבוהות יותר מהקונסולות ובFPS גבוה יותר וכו'. האמת שאני עם ה660TI שלי בטוח שהוא יריץ את WD יותר טוב מהקונסולות ובגלל זה אני הולך על גרסת הPC.
omerkot כתב:300-600MS זה בעיקר מעיד על בעיה ספיציפית... הלאג של WIFI הוא מסדר גודל של מילישניות בודדות. לאג של רשת ביתית חוטית לא עמוסה הוא בד"כ מתחת למילישניה.
Golan כתב:
טוב, נדב, אני מתלבט אם לקנות מחשב, ואשמח אם תסייע לי.
המפרטים שהבאת נחמדים ונראים לי במחיר שפוי, אבל אתה יכול בבקשה לנסות לבנות לי מפרט לגיימינג כבד (כל משחקי הדור הבא ומשחקים שיצאו לאחרונה, כגון Far Cry 3, Call of Duty: Ghosts, Titanfall, Watch_Dogs, Battlefield 4, Crysis 3) בין טווח המחיר 2,500-3,500 שקל, עם אפשרות קטנה לחריגה, עם אפשרות לשדרוג בעוד שנתיים-שלוש, שיכלול את הדברים הבאים:
- מעבד i3/i5/i7
- כרטיס מסך, אני חושב שעדיף את ההכי עדכני, לא? GTX760-GTX780? או שאתה מציע משהו אחר?
- מינימום 8GB זכרון RAM
- כונן קשיח של 1TB, אבל אפשר להתפשר עם 500GB
- מארז קטן, כזה שאפשר להניח על מדף (כי אין לי איפה לשים אותו על הרצפה), עד גובה 38 ס״מ
אגב, אני מחבר אותו למסך ברזולוציית Full HD 1920X1080.
תודה רבה!!!
DrKeo כתב:הייתי מחכה במקומך שבוע לקבל קצת בנצ'מארקים של הסדרה החדשה של ATI קודם.
Golan כתב:
אתה מדבר על ה-R9?
swiss-the-engine כתב:לא יודע, זה לא שאני מבין גדול בנושא... אני בודק את זה עם אפליקציה של מיק'... "network speed test" ובדקתי את הנושא ב7 או 8 רשתות שונות לחלוטין וחלקם במקומות שונים בארץ.
DrKeo כתב:כן, היא יוצאת עוד שבוע וחצי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 32 אורחים