המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot
glass man כתב:יש בי התנגדות כל כך עקרונית לאפשרות הזו שיצירה בדיונית יכולה לעצב ולהשפיע ככה על אנשים והמציאות שאני ממש ממש מסרב לקבל את זה.
glass man כתב:שמע חנן זה מערער על תפיסת יסוד כל כך חשובה אצלי (בגדול, אני לא יכול לקבל שהספרות משפיעה על החברה אלא שהיא רק משקפת את החברה כמו שכבר כתבתי)
יש בי התנגדות כל כך עקרונית לאפשרות הזו שיצירה בדיונית יכולה לעצב ולהשפיע ככה על אנשים והמציאות שאני ממש ממש מסרב לקבל את זה.
אבל עניית אותי לא אשקר, אתה אומר שקראת מאות מאמרים בנושא וכולם הסכימו שיש השפעה ..של ספרים ואפילו לתיאורי ריחות יש? אוקיי נבדוק.
שוב מאוד קשה לי לקבל את זה זה אפילו קצת מלחיץ, אני לא רוצה לחשוב שלאנשים קל להיות מושפעים כל כך מיצירה בדיונית.
ברור, שיצא לי שהסכמתי עם סופרים או התנגדתי להם, אבל זה כי באתי בתור אדם מגובש, אם הם חשבו כמוני, הם רק אישרו לי שאני צודק, ואם התנגדתי להם אז שללתי אותם על הסף לא היתה להם יכולת להשפיע עלי אם לא הסכמתי איתם מראש.את הדעות של גרוסמן ועוז למשל שללתי ושולל עד היום על הסף.
בכל מקרה, סקרנת אני בהחלט הולך לקרוא על זה שיהיה לי זמן שווה להכיר את התחום רק בשביל הפעם הבאה שיהיה לי ויכוח כזה אני אכיר טוב את הנושא הזה זיכרון קולקטיבי ואוכל לסתור את זה.
This is happening today. https://t.co/3ZtyGd4pwn
— Cliff Bleszinski (@therealcliffyb) June 6, 2015
Laskin כתב:אגב סימפסונס - מה שהם עשו עם פורטנייט עכשיו ממש מגניב
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 3 אורחים