Laskin כתב:אני רק עכשיו הבנתי שגם זלדה האחרון ימכר ב-80 דולר.
הזוי לגמרי, משחק בן כמה שנים… נו טוב, כנראה שלא אשחק בו ובBOTW. הייתי אומר שאמתין להנחות, הבעייה היא שזה לא הולך לקרות כנראה אף פעם.
מעניין מה יהיה המשחק הראשון של סוני או מיקרוסופט, שימכר ב-80 דולר, או שהם ימתינו בסבלנות לדור הבא.
אני מניח שCOD יהיה הראשון בדור הזה, או NBA ו-FC.
על GTA כנראה שכבר באמת אין סיכוי קטן ל-70 וגם לא ל-80.
באסה, אמנם המיתון כן אמיתי, ועלויות הפיתוח באמת עלו, אבל לנינטנדו אין באמת את התירוץ הזה. קירבי של הסוויץ׳ שנמכר ב-80 דולר על הסוויץ׳ 2 - לא עלה מאות מליוני דולרים לפתח, כנ״ל מריו פארטי.
גם שלט הפרו שלו, עם כל הכבוד - זה לא שלט של 80$. ואני מתכנן לרכוש לפחות 2 אם לא 4 כאלה, כי הנינטנדו עבורי זה מכשיר לשחק כמעט רק עם הילדים במשחקי מסיבה, קארט וכו… זה עוד 320 דולר רק על שלטים? לא נורמלי.
Laskin כתב:אני רק עכשיו הבנתי שגם זלדה האחרון ימכר ב-80 דולר.
הזוי לגמרי, משחק בן כמה שנים… נו טוב, כנראה שלא אשחק בו ובBOTW. הייתי אומר שאמתין להנחות, הבעייה היא שזה לא הולך לקרות כנראה אף פעם.
מעניין מה יהיה המשחק הראשון של סוני או מיקרוסופט, שימכר ב-80 דולר, או שהם ימתינו בסבלנות לדור הבא.
אני מניח שCOD יהיה הראשון בדור הזה, או NBA ו-FC.
על GTA כנראה שכבר באמת אין סיכוי קטן ל-70 וגם לא ל-80.
באסה, אמנם המיתון כן אמיתי, ועלויות הפיתוח באמת עלו, אבל לנינטנדו אין באמת את התירוץ הזה. קירבי של הסוויץ׳ שנמכר ב-80 דולר על הסוויץ׳ 2 - לא עלה מאות מליוני דולרים לפתח, כנ״ל מריו פארטי.
גם שלט הפרו שלו, עם כל הכבוד - זה לא שלט של 80$. ואני מתכנן לרכוש לפחות 2 אם לא 4 כאלה, כי הנינטנדו עבורי זה מכשיר לשחק כמעט רק עם הילדים במשחקי מסיבה, קארט וכו… זה עוד 320 דולר רק על שלטים? לא נורמלי.
idan כתב:או שהוא פשוט לא מתלהב ממשחק מולטיפלייר עם דגש על pvp.
idan כתב:אבל בוא נגיד ככה, אם ממש מדגדג לך זלדה בשיגור, לא הייתי אוכל את הלב על המחיר שלו במקומך. אם יש משחקים ששווים את המחיר, זה בוודאי הם. ובכל מקרה הייתי מייעץ לחכות כמה שנים בין botw ל totk. הם משחקים מספיק דומים שמתרחשים באותו עולם ויש בהם כמות עצומה של תוכן. אם תשחק אותם קרוב מידי אתה פשוט תישרף מהמשחק השני. אני שיחקתי אותם בהבדל של 6 שנים ועדיין שיחקתי הרבה פחות ב totk, למרות שהוא משחק מצויין בכל קנה מידה, בגלל שהוא לא הרגיש לי מיוחד לחקור כמו ש botw הרגיש בזמנו.
DrKeo כתב:Laskin כתב:idan כתב:אבל בוא נגיד ככה, אם ממש מדגדג לך זלדה בשיגור, לא הייתי אוכל את הלב על המחיר שלו במקומך. אם יש משחקים ששווים את המחיר, זה בוודאי הם. ובכל מקרה הייתי מייעץ לחכות כמה שנים בין botw ל totk. הם משחקים מספיק דומים שמתרחשים באותו עולם ויש בהם כמות עצומה של תוכן. אם תשחק אותם קרוב מידי אתה פשוט תישרף מהמשחק השני. אני שיחקתי אותם בהבדל של 6 שנים ועדיין שיחקתי הרבה פחות ב totk, למרות שהוא משחק מצויין בכל קנה מידה, בגלל שהוא לא הרגיש לי מיוחד לחקור כמו ש botw הרגיש בזמנו.
אני אומר פשוט לדלג על BOTW. אין באמת סיבה לשחק בו כשיש את TOTK
.
Laskin כתב:ראיתי את המחירים באיזה אתר…
לגבי זלדה - יש לי בעייה אידאולוגית בעיקר, לרכוש משחק במחיר יותר ממשחק מלא כשהוא בן כמה שנים.
ואני אישית ממש לא נמשך לעניין הזה של לבנות דברים אז דווקא TOTK פחות מושך אותי אבל אם אשחק בהם זה יהיה לפי הסדר. אולי יום אחד ימכרו את שניהם בבאנדל משתלם.
omerkot כתב:אף אחד כאן לא מתלהב מהצ׳ט, המצלמה ושלטי העכבר? אני די בטוח שרוב ההשקעה הפיתוחית של נינטנדו קשורה בפיצ׳רים האלה...
DrKeo כתב:יש מצב שאין לסטיק מושג שיש משחק from חדש?
Laskin כתב:omerkot כתב:אף אחד כאן לא מתלהב מהצ׳ט, המצלמה ושלטי העכבר? אני די בטוח שרוב ההשקעה הפיתוחית של נינטנדו קשורה בפיצ׳רים האלה...
לא אשתמש בצ׳אט בחיים שלי, כמו שלא השתמשתי בו בשום קונסולה אחרת אי פעם, והעכבר נראה סופר לא נח, אולי עם איזה תוסף הוא יהיה סביר יותר אבל אני לא בעניין של לרכוש תוספי פלסטיק שיעלו אבק.
לגבי זלדה וההמשך שלו - יהיה לOCD שלי קשה מאוד לא לדעת מה קרה לפני ולהעריך את השינויים במפה וכו. אבל אולי אעשה זאת למרות הכל.
עניין ה״להוריד מהאפליקציה יצירות של אחרים ולדלג על הבנייה״ דווקא מאוד קוסם לי, למרות שזה מעט כמו ״צ׳יטים״… אולי כך אצליח להנות ממנו הרבה יותר. קיצר אשקול זאת, ליום בו יירד ל-50 דולר בערך.
Stick כתב:DrKeo כתב:יש מצב שאין לסטיק מושג שיש משחק from חדש?
חחחחחח
האמת היא שמעולם לא הייתה לי קונסולה של נינטנדו, מעולם לא עמדתי לקנות קונסולה של נינטנדו, ואני כמעט ואף פעם לא נכנס לנושא הזה של נינטנדו כאן בפורום.
אז כן, רק עכשיו ראיתי את זה...
הרשמים שלי הם שאני מת על העיצוב האומנותי שלהם וגם כאן זה נראה פשוט מצוין, אבל מעבר לזה? כמו שעידן אמר, שני המשחקים האחרונים (או יותר נכון - הבאים) שלהם לא כל כך מעניינים אותי, כי מעבר למכניקות כאלו ואחרות אני פשוט לא נמשך בכלל למשחקי PVP במהות שלהם. בעוד שאני כן משתעשע לפרקים קצרים בPVP או באונליין PVE במשחקים שלהם, אלו תמיד משחקים אימרסיביים של סינגל פלייר בשבילי וזו החוויה שלי איתם. את האחרונים אני בכלל משחק כמעט באופן מוחלט במצב אופליין כי גם מההודעות והרוחות של השחקנים שיש מסביב קצת נמאס לי. כלומר, זה לא מפריע לי, אבל אני מעדיף כבר את החוויה המבודדת יותר שנקייה גם מהם.
בכל מקרה, זה לא נראה לי כמו "המשחק הגדול הבא" שלהם, ויותר כמו עוד פרוייקט צדדי לקראת המשחק הזה. גם אם מיאזאקי מביים (הוא כמעט תמיד מביים כמה משחקים במקביל). והסיכוי שאנקה קונסולה של נינטנדו עכשיו רק בגלל משחק PVP שלהם הוא אפסי לגמרי.
אבל היי, אם אני צריך רק לשפוט איך המשחק נראה - נראה לא רע בכלל! וכנראה לא אשחק בו לעולם.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 46 אורחים