glass man כתב:גם אם זה DLSS הסוויץ 2 מציע פה חוויה ספציפית עם SF6 שהלונובו, הסטים דק והROG מתקשים לספק.Horii בטח ייצרו בקרוב ג'ויקונס משלהם לסוויץ 2 עם DPAD נורמלי וסטיקים נורמלים ואז הסוויץ 2 תהיה גן עדן למשחקים ארקידים.
אני עדיין חושב שהROG, לגיון גו וכו' יש להן את המקום שלהן, יש המון משחק אינדי מהמהמים על הPC שלא מגיעים לקונסולות/סוויץ ואם זה מגיעים זה אחרי שנים, נגיד Prince of persia the rouge אין דרך אחרת חוץ מניידות PC לשחק אותו על קונסולה ניידת או אפילו האדס 2, עד שיגיע הסוויץ 2 אין דרך לשחק אחרת לשחק אותו על קונסולה ניידת.
לדעתי הסוויץ 2 וכל הלגיון GO הן דווקא משלימות אחת את השניה והאחת נותנת מה שהשניה לא יכולה.
במשחקים ש60FPS יציב ונעול זה חשוב, כמו משחקי ספורט, מירוצים, וארקייד? אני חושב שהסוויץ 2 תתן חוויה עליונה. במשחקים שסבבה לשחק על 3OFPS כמו הארי פוטר? פה ברור שיש מצב שהלנובו תתן פייט ראוי אם מה שחשוב לבן אדם זה הגרפיקה.
נצטרך עוד הרבה נקודות מידע בכדי לדעת איך הסוויצ׳ מתנהלת ביחס לקונסולות PC הניידות. יש המון דברים שמשפיעים על פורט וצריך לראות יותר ממשחק אחד בכדי להבין מה בדיוק הולך שם. אבל כן ראינו את FF7 בהגדרות גבוהות מהפס4 וכך גם הוגוורטס שרץ בהגדרות גבוהות יותר ואפילו משחק בין 40fps ל-50fps בניגוד לגרסת הפס4 שנעולה ל-30.
אני חושב שהפוטנציאל האמיתי של הסוויצ׳ 2 יגיע עם משחקי דור הבא. יש לה למשל mesh shaders ועוד פיצ׳רים שונים של DX12U ובנוסף דברים כמו ליבות RT יותר איכותיות משל הפס5. כלומר בזמן שפורט של משחק שנבנה במקור לפס4 ירוץ על הסוויצ׳ 2 קצת יותר טוב מהפס4, משחק שנבנה לסוויצ׳ 2 מאפס יכול להציג למשל כמות פוליגונים פסיכית שיותר מתאימה לפס5 מאשר לפס4 בזכות mesh shaders או להשתמש במערכת GI שרצה על הליבות RT שתתן.
להתחשב ב-feature set של הסוויצ׳ 2 אין סיבה ש-AW2 או AC:S לא יגיעו אליה. פורט פס4 כמעט בלתי אפשרי למשחקים הללו בגלל ההתבססות שלהם על mesh shaders.