ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

הודעהעל ידי DrKeo » 09 אפריל 2025, 15:44

glass man כתב:גם אם זה DLSS הסוויץ 2 מציע פה חוויה ספציפית עם SF6 שהלונובו, הסטים דק והROG מתקשים לספק.Horii בטח ייצרו בקרוב ג'ויקונס משלהם לסוויץ 2 עם DPAD נורמלי וסטיקים נורמלים ואז הסוויץ 2 תהיה גן עדן למשחקים ארקידים. :-)

אני עדיין חושב שהROG, לגיון גו וכו' יש להן את המקום שלהן, יש המון משחק אינדי מהמהמים על הPC שלא מגיעים לקונסולות/סוויץ ואם זה מגיעים זה אחרי שנים, נגיד Prince of persia the rouge אין דרך אחרת חוץ מניידות PC לשחק אותו על קונסולה ניידת או אפילו האדס 2, עד שיגיע הסוויץ 2 אין דרך לשחק אחרת לשחק אותו על קונסולה ניידת.
לדעתי הסוויץ 2 וכל הלגיון GO הן דווקא משלימות אחת את השניה והאחת נותנת מה שהשניה לא יכולה.

במשחקים ש60FPS יציב ונעול זה חשוב, כמו משחקי ספורט, מירוצים, וארקייד? אני חושב שהסוויץ 2 תתן חוויה עליונה. במשחקים שסבבה לשחק על 3OFPS כמו הארי פוטר? פה ברור שיש מצב שהלנובו תתן פייט ראוי אם מה שחשוב לבן אדם זה הגרפיקה.

נצטרך עוד הרבה נקודות מידע בכדי לדעת איך הסוויצ׳ מתנהלת ביחס לקונסולות PC הניידות. יש המון דברים שמשפיעים על פורט וצריך לראות יותר ממשחק אחד בכדי להבין מה בדיוק הולך שם. אבל כן ראינו את FF7 בהגדרות גבוהות מהפס4 וכך גם הוגוורטס שרץ בהגדרות גבוהות יותר ואפילו משחק בין 40fps ל-50fps בניגוד לגרסת הפס4 שנעולה ל-30.

אני חושב שהפוטנציאל האמיתי של הסוויצ׳ 2 יגיע עם משחקי דור הבא. יש לה למשל mesh shaders ועוד פיצ׳רים שונים של DX12U ובנוסף דברים כמו ליבות RT יותר איכותיות משל הפס5. כלומר בזמן שפורט של משחק שנבנה במקור לפס4 ירוץ על הסוויצ׳ 2 קצת יותר טוב מהפס4, משחק שנבנה לסוויצ׳ 2 מאפס יכול להציג למשל כמות פוליגונים פסיכית שיותר מתאימה לפס5 מאשר לפס4 בזכות mesh shaders או להשתמש במערכת GI שרצה על הליבות RT שתתן.

להתחשב ב-feature set של הסוויצ׳ 2 אין סיבה ש-AW2 או AC:S לא יגיעו אליה. פורט פס4 כמעט בלתי אפשרי למשחקים הללו בגלל ההתבססות שלהם על mesh shaders.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 09 אפריל 2025, 17:37

כן ברור שצריך יותר ממשחק אחד, אבל אם SF6 באמת משתמש בDLSS והוא כל כך טוב, לא יפתיע אותי אם לפחות בגזרת הפריים רייט (FPS ) הSwitch 2 תנצח את הניידות PC האלו.

אם אני לא טועה פפ7 על הסוויץ 2 זו גרסת הפס5,לא? כלומר גרסת הבמאי ההיא ff7 intergrade אז זה לא רק שהיא שהסוויץ 2 מריצה את פפ7 בהגדרות גבוהות מהפס4 ff7 intergrade הוא גם משחק כבד ותובעני יותר מגרסת המקור של פפ7 ריימיק כלומר הוא גורם לסוויץ 2 להזיע הרבה יותר ממה שפפ7 ריימיק גרם לפס4 להזיע ועדיין הסוויץ 2 מספיק חזקה להתמודד עם כל זה בכבוד, זה ראוי להערכה.

יש פה עוד דברים שנינטנדו עושה שאני די מעריך. מסתבר למשל שמי שיש לנו מנוי אונליין, לא צריך לשלם 10$ כדי לשדרג את זלדה לגרסת סוויץ 2? כל הכבוד להם.

בנוגע למה שאמרת עם הMesh shaders וRT יותר איכותי מהפס5, זה באמת חדשות נפלאות. זה אומר שאם נגיד פפ17 נבנה from the ground up לSwitch 2 הוא עדיין יוכל להציג high fidelity graphics לפחות ברמה של פפ16 גם בלי הכוח של הפס5? זה מדהים אם זה ככה כי זה אומר שהרבה משחקים לאו דווקא יפגעו מהסוויץ 2 ואולי בגלל זה Nate כל כך בטוח שGTA6 יגיע לסוויץ 2? :-)

זמנים מרגשים לפנינו אין ספק.
מעניין מאוד, איך יראו זלדה דור הבא ומטרויד פריים 5 שיבנו from the ground up לסוויץ 2.

האמת שאין לי מילים, כמו שאמרתי ביום של הShowcase, טכנית הסוויץ 2 התעלה על כל הציפיות שהיו לי.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 09 אפריל 2025, 18:00

כרגע מה שמדאיג אותי זאת מלחמת המיסי יבוא
אומנם אין את זה בין סין לישראל או יפן וישראל

אבל כל עניין הרכיבים שעוברים ממקום למקום
די מדאיג , במיוחד שיש חודשים להשקה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 אפריל 2025, 18:20

glass man כתב:כן ברור שצריך יותר ממשחק אחד, אבל אם SF6 באמת משתמש בDLSS והוא כל כך טוב, לא יפתיע אותי אם לפחות בגזרת הפריים רייט (FPS ) הSwitch 2 תנצח את הניידות PC האלו.

אם אני לא טועה פפ7 על הסוויץ 2 זו גרסת הפס5,לא? כלומר גרסת הבמאי ההיא ff7 intergrade אז זה לא רק שהיא שהסוויץ 2 מריצה את פפ7 בהגדרות גבוהות מהפס4 ff7 intergrade הוא גם משחק כבד ותובעני יותר מגרסת המקור של פפ7 ריימיק כלומר הוא גורם לסוויץ 2 להזיע הרבה יותר ממה שפפ7 ריימיק גרם לפס4 להזיע ועדיין הסוויץ 2 מספיק חזקה להתמודד עם כל זה בכבוד, זה ראוי להערכה.

כן, מדובר בגרסת הפס5 אבל בגרסת הפס5 אין יותר מדי דברים טכנים חדשים. הם האירו את המשחק מחדש ויש את זה בגרסת הסוויצ׳ 2, יהיה מעניין להשוות לגרסת הפס5 אבל בסופו של יום המשחק רץ ב-1080p על הסוויצ׳ 2, בדיוק כמו בפס4, פשוט עם הפיצ׳רים של הפס5.

glass man כתב:בנוגע למה שאמרת עם הMesh shaders וRT יותר איכותי מהפס5, זה באמת חדשות נפלאות. זה אומר שאם נגיד פפ17 נבנה from the ground up לSwitch 2 הוא עדיין יוכל להציג high fidelity graphics לפחות ברמה של פפ16 גם בלי הכוח של הפס5? זה מדהים אם זה ככה כי זה אומר שהרבה משחקים לאו דווקא יפגעו מהסוויץ 2 ואולי בגלל זה Nate כל כך בטוח שGTA6 יגיע לסוויץ 2? :-)

זמנים מרגשים לפנינו אין ספק.
מעניין מאוד, איך יראו זלדה דור הבא ומטרויד פריים 5 שיבנו from the ground up לסוויץ 2.

האמת שאין לי מילים, כמו שאמרתי ביום של הShowcase, טכנית הסוויץ 2 התעלה על כל הציפיות שהיו לי.

זה אומר שהסוויצ׳ 2 מבחינת כוח נטו היא פס4 ועוד טיפה, נגיד 15% יותר חזקה מהפס4, לא משהו משמעותי (וזה לגמרי שלוף מהתחת nמעט שראינו). אבל יש לה כל אלמנט דור הבא שיש בקונסולות דור הבא כמו mesh shaders, sampler feedback, ליבות RT, אכסון SSD, זיכרון גדול, מעבד חזק וכו׳. ומעבר לזה יש לסוויצ׳ כמה יתרונות על הפס5 כמו ליבות RT טובות יותר או mesh shaders מלא (יש ל-XSX אבל לא לפס5), שלא נדבר על ה-XSS.

כלומר כשמפתחת בונה במיוחד לסוויצ׳ 2, היא אמורה להצליח להשיג הרבה יותר מאשר הפס4. זה אומר ש-AC:S אפשרי על הסוויצ׳ 2, אבל לא אפשרי על הפס4 כי בלי mesh shaders אין את המערכת הזרמת LOD סטייל ננייט שיוביסופט בנו. האם AC:S יראה כמו בפס5? ממש לא, אבל להוא כנראה אפשרי על הסוויצ׳ ולא אפשרי על הפס4.

בקיצור, קונסולה מעניינת. והיא יכלה להיות 70% יותר חזקה עם DLSS3 אם רק היו עושים אותה מבוססת סדרה 4000 במקום 3000. אבל אלה החיים וזאת נינטנדו.

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 09 אפריל 2025, 18:21

זה מה שאני קיבלתי בבנצ׳מרק של SF6 על הlegion go שלי.

תמונה

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 09 אפריל 2025, 18:37

אני חייב לומר שהבאנצמרק של קפקום לא שווה הרבה. בן דוד שלי קיבל ציון יותר טוב מזה בPC שלו. הוא לא שחקן פייטרס בכלל, אבל הוא סתם הלך וקנה את המשחק במחיר מלא כדי לשחק איתי ופחות משעה הוא אחרי זה הוא ביקש זיכוי מסטים כי המשחק לא הגיע ל60FPS, למרות ההבטחות של הבאנצמרק.

כאילו אני רק אומר, הבאנצמרק שלהם על הפנים מבטיח דברים וביצועים שבפועל לא קורים. אני אישית לא ראיתי מישהו שיכול להגיד שבאונליין בזמן אמת לא היו לו נפילות פריים רייט לאזור ה57FPS על הלגיון GO, אני אשמח לטעות. הפורום מלא בפוסטים שלי שהתכוונתי לקנות סטים דק/לגיון/ROG רק בשביל SF6 והסיבה היחידה שלא קניתי זה בגלל הביצועים.

מתישהו יהיה לי את הלונובו GO, היא מציעה יותר מדי בשביל לוותר עליה, גם אינדים שבחיים לא יגיעו לסוויץ 2, גם remote play עם הPS5, גם אימולציה של PS2 שלא תהיה בחיים בסוויץ... דבר ראשון שאעשה יהיה להריץ עליה את SF6 ואם אני הולך לאכול כובע לגבי הביצועים שלה, והיא קורעת באמת את הסוויץ 2 אני אחזור לספר על איזה כובע אכלתי :-)

נדב: בהחלט קונסולה מעניינת, אני Sucker של ניידות, אז אני פשוט הולך להביא הכל, אני אשכרה רואה ערך בכל אחת מהן.

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 09 אפריל 2025, 19:54

ומי מבטיח לך שלא יהיו נפילות בסוויץ׳2? קפקום?

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 09 אפריל 2025, 21:03

קפקום חייבים לעמוד במילה שלהם :-) כי הנטקוד תלוי בזה שהמשחק יהיה לפחות 60FPS ברגע שהוא נופל מ60FPS הקרב הופך ללא הגיוני ויוצא מסנכרון. (באונליין)
אז אם קפקום משקרים ויהיו נפילות כולנו נדע על זה בהשקה :-)

נ.ב נראה לי שאי אפשר להדביק Shorts בפורום אבל הנה Shorts של הלגיון גו שמראה שהוא לא יכול להישאר ב60FPS יציב שהוא מחובר לחשמל וזה שהוא 900P זה בערך אותם ביצועים של הROG פחות או יותר. אם אפילו שהלגיון מחובר למטען אני לא יכול לקבל 60FPS יציב, אז הייתי אומר שהסוויץ 2 היא הפלטפורמה הניידת לשחק עליה.

עומר, אני מסכים איתך שזה לא משחק כבד ושהוא אמור להיות ציפס ללנובו אבל זה הקטע קפקום לא ישקיעו להביא את המשחק לרוץ טוב על הלגיון גו נינטנדו ידעו את זה וחגגו על זה בתערוכה שלהם.

אני גם יודע שזה בסוופו של יום משחק מאוד נישתי שלא מעניין הרבה אנשים ויותר מעניין אנשים איך משחקי סינגל רצים, אבל לנישה הספציפית שלי שאני מחכה לניידת שיכולה לעשות 60FPS יציב בSF6 מאז 2023? רק נינטנדו עושים את זה.

הShort שמוכיח שלגיון GO לא עושה 60FPS יציב גם שהוא מחובר לחשמל.
https://www.youtube.com/shorts/3h-5B3t7TNw

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 09 אפריל 2025, 21:23

הבחור שם הרבה הגדרות על גבוה.
אתה יודע להגיד לי שזה גם המצב בסוויץ׳2 או שפשוט הם בוחרים בשבילך, אין לך שליטה ולכן זה בסדר גם אם זה נמוך אפילו מתחת להגדרות המינימום של הפיסי (שזה לדעתי המצב בהוגוורתס לגסי)?

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 09 אפריל 2025, 22:24

אני מודה שאין לי יכולת לדעת איזה הגדרות שמו לי בSwitch 2 אבל בגלל שהגרסה הזו די שקולה לפס5 גרפית על 1440P אני ממש אתפלא אם זה מתחת להגדרות המנימום של הPC.
אבל אני לא מספיק TECH SAVVY בשביל לדעת, האינטואציה אומרת לי שהסוויץ 2 והPS5 הם לפחות על הגדרות High בחלק מהפרמטרים אבל שוב זו אינטואציה אז זה לא שווה הרבה.

אני תלוי במה שdf foundry יגידו בהשקה אני מחכה לניתוח שלהם.

אין לי הרבה דרישות, רק שזה לא ייצא מסינכרון של 60FPS כי אז אתה מתחיל לראות כל מיני אפקטים שאינשטיין חזה בFaster than light travel.... קומבואים מתרחשים לפני שסיימת אותם, המשחק הולך קדימה ואחורה בזמן, אתה מת לפני שהמכות פגעו בך וכו' וכו' :-) אם הלגיון יכול להתמודד עם המשחק ב60 יציב, אנשים ביוטיוב ורדיט עושים עבודה גרועה בלהראות את זה. :-)

זה די קונצנזוס שהROG ALLY לא מסוגל, חשבתי שהם שקולים כמעט 1:1 בכוח.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 אפריל 2025, 08:24

הדיונים האלה יצטרכו לחכות ליוני כשיתחילו ההשוואות של DF. לאף אחד פה אין את הכלים להבין איפה למקם את הסוויצ׳ 2 בהיררכיה הגרפית. מה שאני יודע הוא שהZ1 ומעלה הם על 4nm, אז יש להם נק׳ פתיחה הרבה יותר טובה מהסוויצ׳.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 10 אפריל 2025, 10:10

הבעיה הגדולה בקונסולות pc
זה שמשחקים לא מפותחים במיוחד בשבילם

ויש כבר משחקים לא שחיקים
לא כי החומרה לא מסוגלת , פשוט כי מפתחות הלכו בדרך שלא מאפשרת את זה

קחו את אינדיאנה גונס החדש , תאפשרו מצב תאורה אפויה בלי rt
וכבר יהיה אפשרי להריץ אותו סביר על z1 אקסטרים
שאומנם תומך rt , אבל זה גומר לו ביצועים במיוחד ב25 וולט

זה לא רק הכח של החומרה , זה גם ניצול החומרה
אם לסוני הייתה קונסולה אם z1 אקסטרים
קונסולה כזאת הייתה מריצה משחקים בצורה טובה בהרבה
ממקבילת pc

בגלל תאימות המשחקים לחומרה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 אפריל 2025, 10:23

הבעיה היא לא שאינדיאנה ג׳ונס לא נותן לחומרה שאין בה ליבות RT להריץ את המשחק, הבעיה היא שיש בסטים דק חומרה שלא יודעת לעשות RT. עם כל הכבוד זה סטנדרט תעשיה כבר חצי עשור ובצד של NV עוד מ-2018. הגיע הזמן לסטים דק 2. אני יודע ש-VALVE מחכים ל״קפיצה דורית״ אבל הסטים דק כבר די עתיקה. אם כבר הם מחכים המון זמן, שיחכו ל-UDNA.

אם מפתחות ינצלו את כל הבאפלו של הסוויצ׳ 2 אז היא תוכל להרביץ הרבה יותר גבוה מהמשקל שלה וכנראה לנצח גם ניידות חזקות ממנה משמעותית. אבל פורטים מהירים כנראה ירוצו פחות או יותר כמו גרסת הפס4 ואני די בטוח שרוב הניידות היום מריצות משחקים בהגדרות גבוהות מהפס4.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 10 אפריל 2025, 13:09

יש פה גם את העניין של הOverload שהWindows מעמיס על הקונסולות PC ולסוויץ 2 לא תהיה את הצרה הזו.

אישית? נראה לי שאם קפקום לא היו חבורה של סטלנים, שמורחים את הזמן עד 5 בערב, הם היו יכולים לעשות בStreet fighter 6 סוג של "רזולוציה דינאמית" כאילו לא יודע אפילו להוריד את המשחק מתחת ל800P ברגעים קריטים ואני בטוח שהלגיון גו היה אוכל את המשחק הזה בלי מלח, אבל שוב לא מספיק מבין לדעת אם זה היה פותר את כל העניין מהשורש.

כל מה שאני יודע זה שהסוויץ 2 מריץ דברים שהפס4 לא הריץ כמו star wars outlaws צריך לראות איך הוא יהיה עליה אם זה יהיה מתחת ללגיון כמו שעומר אמר שהארי פוטר על הסוויץ 2 הוא מתחת או לא, אבל זה לחלוטין מרשים שהסוויץ 2 מריץ משחקי PS5 מובהקים כמו הסטאר וורז הזה.אז כן היא מרביצה כבר עכשיו הרבה יותר גבוה מהמשקל שלה ואם היא תקבל זמני פיתוח במיוחד בשבילה, אז יהיה WOW.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 אפריל 2025, 13:19

מן הסתם הסוויצ׳ 2 מריצה דברים שהפס4 לא. יש לה זיכרון כמעט כפול שזמין למפתחים, מעבד חזק משמעותית מהפס4, SSD, ליבות RT, ליבות AI, ופיצ׳רים גרפים מודרנים של DX12U. משחקים שדורשים RT יכולים לרוץ עליה, משחקים שדורשים Mesh shaders יכולים לרוץ עליה, משחקים שדורשים SSD יכולים לרוץ עליה, משחקים שדורשים CPU טוב יכולים לרוץ עליה... כל אלה לא ירוצו על הפס4.

אבל כל הדברים האלה צריכים שישתמשו בהם. אם לוקחים סתם משחק פס4 ועושים לו פורט סוויצ׳ 2 אז הביצועים יהיו די דומים לפס4. בסופו של יום ה-brute force של הסוויצ׳ 2 מאוד דומה לפס4.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 10 אפריל 2025, 15:11

DrKeo כתב:הבעיה היא לא שאינדיאנה ג׳ונס לא נותן לחומרה שאין בה ליבות RT להריץ את המשחק, הבעיה היא שיש בסטים דק חומרה שלא יודעת לעשות RT. עם כל הכבוד זה סטנדרט תעשיה כבר חצי עשור ובצד של NV עוד מ-2018. הגיע הזמן לסטים דק 2. אני יודע ש-VALVE מחכים ל״קפיצה דורית״ אבל הסטים דק כבר די עתיקה. אם כבר הם מחכים המון זמן, שיחכו ל-UDNA.

אם מפתחות ינצלו את כל הבאפלו של הסוויצ׳ 2 אז היא תוכל להרביץ הרבה יותר גבוה מהמשקל שלה וכנראה לנצח גם ניידות חזקות ממנה משמעותית. אבל פורטים מהירים כנראה ירוצו פחות או יותר כמו גרסת הפס4 ואני די בטוח שרוב הניידות היום מריצות משחקים בהגדרות גבוהות מהפס4.

יש לz1 הרגיל שיש בסטים דייק
ובטח בz1 אקסטרים שיש להרבה אחרות
תמיכה ב rt

העניין זה הפגיעה הגדולה בביצועים

תן לz1 אקסטרים מספיק חשמל , והוא יריץ את אינדיאנה סביר בהגדרות נמוכות
אבל זה לא אפשרי בנידות pc

גם לz2 רגיל ואקסטרים הולך להיות בעיות בגלל זה

לamd יש כבר מעבד על לפטופ , בקרוב הרבה לפטופים
בערך בכח של rt 3050
העניין שזה מאוד יקר

אבל יש כבר מחשב דק , בקרוב הרבה שמריצים משחקים כבדים
רק שזה עדיין לא מתאים לקונסולות pc

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 10 אפריל 2025, 15:20

אגב דיברנו על זה שהבלעדי החדש של From לסוויץ 2, Duskbloods התחיל בכלל את הפיתוח שלו כאקסקלוסיבי לסוויץ 1? זה מסביר למה הוא נראה כזה רע גרפית ביחס ליכולות של הסוויץ 2.
מקור: מיאזאקי.
https://www.vgchartz.com/article/464375 ... -switch-1/

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 אפריל 2025, 15:50

אגב, אולי המשחק הכי יפה של הסוויצ׳ 2 הוא Fast Fusion שיש לנו בדיוק 6 שניות של גיימפליי ממנו.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 10 אפריל 2025, 16:22

נראה מהמם כהרגלו של הצוות הזה. אני יודע שאני מזמן על עצמי סקילה באבנים, אבל המשחק הזה יותר מעניין אותי ממריו קארט 9 או ממשחק הקירבי, פשוט מגרד יותר טוב את החשק למשחק מירוצים ארקדי איכותי.
אני ליטרלי הולך לעשות Digital foundry ולקנות אותו לפני שאני מגיע הביתה :-)

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 15 אפריל 2025, 19:34

תמונה

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 15 אפריל 2025, 23:47

bait and switch 2
:)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 אפריל 2025, 15:37

מסתבר שיש למריו קארט world מצב 120fps. מעניין מה תהיה הרזולוציה כי המצב 60 הרגיל רץ ב-1440p.

אגב, עוד ועוד חנויות מפרסמות את הסוויצ׳ 2 ב-2500 וב-2700 לגרסה עם מריו קארט. עדין אין משהו רשמי מנינטנדו ישראל, מעניין מה יהיה המצב כשיגיע המחיר הרשמי מנינטנדו ישראל.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 אפריל 2025, 16:22

דברתי עם דומינטור על הסוויצ׳ 2. הם אומרים ש-2500/2700 זה מחיר של יבואן מקביל שקבע כבר את המחיר הזה ולכן הרבה אתרים רושמים את התג מחיר. היבואן הרשמי עדין לא קבע מחיר ואני משער שזה יגרום לערבוב מחירים ברגע שזה יקרה. הרי אם המחיר של היבואן הרשמי יהיה בסוף 2300 שקלים, יהיה מגוחך שיבוא מקביל ידרוש 2500.

אז אני ממשיך להמתין, עד שאין מחיר רשמי מנינטנדו ישראל כל נושא ההזמנות מראש בארץ תלוי באויר.

אגב, למי שחושב על הבאנדל עם מריו קראט (האמת לא ברור לי מי לא יקח את זה כי כך או כך הולך להיות למריו קארט כמעט 1:1 attach ratio), שימו לב שהמשחק מגיע כקוד והקוד הולך להיות תלוי בקונסולה. כלומר קונסולה אמריקאית תגיע עם קוד אמריקאי בזמן שאירופאית עם קוד אירופאי. לי יש חשבון אמריקאי ולכן לקנות קונסולה אירופאית יכול להיות תקלה לא קטנה אם הקוד של המשחק לא יתאים לחשבון שלי. הבנתי שנינטנדו נותנים להנדיד את החשבון ממדינה למדינה, כלומר להזיז את החשבון זמנית לאירופה. אבל אני לא יודע מה המגבלות של זה והאם לשנות אזור, לעשות redeem ואז לחזור חזרה למשתמש אמריקאי זאת שיטה וולידית.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 16 אפריל 2025, 17:29

זה בדיוק מה שעשיתי עם הסוויצ' שלי. היא הייתה אירופאית, קיבלתי איתה קוד לאודיסי, לא עבד באמריקאי, החלפתי, חזרתי. הכל עבד.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 אפריל 2025, 17:39

Klayman כתב:זה בדיוק מה שעשיתי עם הסוויצ' שלי. היא הייתה אירופאית, קיבלתי איתה קוד לאודיסי, לא עבד באמריקאי, החלפתי, חזרתי. הכל עבד.

מגניב, חסכת לי כאב ראש לוגיסטי של לחפש מכשיר אמריקאי. אז רק נשאר להמתין למחיר הרשמי של נינטנדו ישראל ואז אני אנעל הזמנה בדומינטור אלה אם המחיר הישראלי יהיה מגוחך ואז אני אזמין מחו״ל.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 14 אורחים