שנה הבאה נראית ממש טוב כבר עכשיו, השאלה היא למי יש אומץ לשחרר אפילו 3 חודשים אחרי GTA6 אז מעניין איך יפרשו את כל המשחקים האלה.
קאז - כל אחד ומה שעושה לו את זה… לי משחקים עושים את זה ואשחק בהם ביום שיוצאים, לך קונסולה שלא תקנה גם ככה

DrKeo כתב:איזו תצוגה מוזרה, על 95% מהמשחקים היה כתוב ״פס5״, מה נסגר, אתם מפרסמים את התחרות שלכם? איזו הזיה.
Hypno כתב:Avowed, SOM, אינדיאנה ג'ונס, דום כולם משחקים שהם כשלונות במכירות ומפסידים כסף. ואתה רוצה עוד לקחת את העותקים שהם כן מוכרים על פלייסטיישן?
Hypno כתב:הגולגלת העבה היא שלך משום שאתה נעול שהחומרה הבאה של מיקרוסופט לא תצליח בגלל שאנשים 'ישמרו טינה' על השחרור לפס5 בדור הזה.
DrKeo כתב:ל-60 ב-rpg עולם פתוח עם מערכת קרב כמעט אוטומטית בשנה שהדור הבא יוצא אין שום מקום.
מה עם GTA6? הוא לא צריך 60? ובעצם, למה לא 120?
הודעה מטומטמת ממש, ממש. אף אחד לא שם לב חוץ מDF שVRR שבור בפס5 כבר שנה. 60 במשחקים שלא צריכים 60 בקונסולת בסיס זה פשע, בטח כשמדובר בחברות שדוחפות את הקצה המדמם. טיעוני diminishing return הם מטומטמים מאנשים שלא מבינים מהחיים שלהם.
ובנוגע לסוויצ׳ 2. אם הטמטום הזה הוא מה שיש לך להגיד בנושא, עדיף לסתום.
Hypno כתב:DrKeo כתב:ל-60 ב-rpg עולם פתוח עם מערכת קרב כמעט אוטומטית בשנה שהדור הבא יוצא אין שום מקום.
מה עם GTA6? הוא לא צריך 60? ובעצם, למה לא 120?
הודעה מטומטמת ממש, ממש. אף אחד לא שם לב חוץ מDF שVRR שבור בפס5 כבר שנה. 60 במשחקים שלא צריכים 60 בקונסולת בסיס זה פשע, בטח כשמדובר בחברות שדוחפות את הקצה המדמם. טיעוני diminishing return הם מטומטמים מאנשים שלא מבינים מהחיים שלהם.
ובנוגע לסוויצ׳ 2. אם הטמטום הזה הוא מה שיש לך להגיד בנושא, עדיף לסתום.
אני בעד קיבוע הבייסליין במשחקי קונסולות ל 60 FPS. כי מתקדמים.
להכפלת קצב הפריימים מ 30 ל 60 השפעה יותר גדולה על החווייה וההנאה שלי במשחק מאשר היתרון העלום של 30 FPS.
אתה בוכה שתומכים בחומרה ישנה אבל משום מה אתה לא מצליח לדמיין דרישה למעבר לטלוויזית 120FPS עם VRR. מי שקונה קונסולה בשנת 2020 צפונה צריך להיות בעל טלוויזיה כזו. מי שלא, שיחיה עם חווייה ירודה יותר. 60 FPS כבסיס. 40 FPS כ 30 FPS החדש.
מה אתה חושב שיקרה בדור הבא שבקונסולות יהיה frame generation טוב? אני בספק שהמשחקים יהיו ב 30FPS וישתמשו בזה כדי להגיע ל60.
המעבד של הסוויץ' 2 חלש בכחצי מקונסולות הדור הנוכחי. זו השורה התחתונה. משחקים שיצאו לפס5 לוסוויץ' 2 לא יכולים בהגדרתם לנצל במלואו את המעבד של הפס5.
אני לא מבין איך אפשר לברבר על being held back ולחיות בשלום עם משחקי דור הבא שמשוחררים על הסוויץ' 2.
DrKeo כתב:Hypno כתב:הגולגלת העבה היא שלך משום שאתה נעול שהחומרה הבאה של מיקרוסופט לא תצליח בגלל שאנשים 'ישמרו טינה' על השחרור לפס5 בדור הזה.
לא שמת לב ש״הכל אקסבוקס״? אין אקסבוקס הבאה, רק חומרות גנריות של חברות צד ג׳ ואולי עוד חומרה גנרית של מיקרוסופט בינהן. הניידת החדשה של אסוס היא אחד המסמרים בארון של אקסבוקס כפלטפורמה.
אנשים לא שומרים טינה, מה אתה בן 6? אתה עדין לא מבין את זה אה? אנשים לא קונים קונסולה שכל התוכן שלה אצל התחרות. זה לא טינה, זה לוגיקה שכל ילד בגן מבין חוץ ממך. למה להתחייב לeco system שאין לו שום משחק של התחרות ובו בזמן מוציא את כל התוכן שלו לתחרות?
אקסבוקס מפיצת צד ג׳. התצוגה שלהם מרופדת כולה בלוגו של פלייסטיישן. אי אפשר לחזור מזה. אנשים יקנות את הפס6 ויצפו שפורצה וגירס יצאו אליה. והם וצאו אליה.
Uncle Pey'j כתב:עוד שנה בלי היילו, קיוויתי לפחות להכרזה אבל די ברור ששנה הבאה נראה רימייק UE5 של CE לכבוד 25 שנה לאקס בוקס. אני רק מקווה שזה יהיה רימייק חד פעמי והם לא ישתגעו וירצו לעשות לעשות רימייקים גם ל-2 ו-3 על חשבון המשך עלילתי לאינפיניט.
מעניין גם שפיל לא הזכיר את פרפקט דארק בסגירה של הסטרים, משחק של 2027?
לגבי הניידת, הדבר החיובי היחיד באמת שיכול לצאת ממנה לדעתי יהיה הטמעה של כל השיפורים שהצוות שלהם עשה כשזה מגיע לביצועי גיימינג בבראנץ' המרכזי של וינדוס 11, עוד לא ממש הבנתי אם היא מריצה פשוט Xbox app על וינדוס 11, או שבאמת מדובר פה באיזה Custom OS שרץ על קרנל של וינדוס כמו הקונסולה, אני נוטה לחשוב שמדובר באופציה הראשונה.
Hypno כתב:תהיה חומרה של מיקרוסופט.
בפוטנציה האקוסיסטם הבא של מיקרוסופט יהיה עם אונליין חינמי. בפוטנציה יהיו באקוסיסטם הזה עשרות משחקי console-exclusive (ראית את רשימת רבי-המכר בסטים ב SGF?). בפוטנציה מיקרוסופט בדור הבא בשנות הקרוס-ג'ן יכולה להוציא משחקים רק על הפס5 ולא על הפס6 - ולעשות למשחקים האלה גרסאות PT שאפשרויות רק על החומרה החדשה של מיקרוסופט (ומחשב חזק). בפוטנציה עדיין יש לך את יתרונות מינוי הגיימפאס.
כמה מקובעים וחסרי יצירתיות אפשר להיות?
הבעיה של מיקרוסופט: הם טמבלים, אז אולי יבעטו גם בדלי הזה. הטמבלים האלה הוציאו את IJ, פורצה, אובליביון ודום דבוקים זה לזה על הפלייסטיישן ולאנשים לא נשאר כסף ל 80 דולר בשביל דום.
Laskin כתב:והם איבדו הכל בגלל שלא הייתה להם סבלנות, ״שנייה לפני קו הסיום״ במונחים של זמני דורות, לספוג ולהמתין עוד שנתיים של מקום שלישי
DrKeo כתב:Uncle Pey'j כתב:עוד שנה בלי היילו, קיוויתי לפחות להכרזה אבל די ברור ששנה הבאה נראה רימייק UE5 של CE לכבוד 25 שנה לאקס בוקס. אני רק מקווה שזה יהיה רימייק חד פעמי והם לא ישתגעו וירצו לעשות לעשות רימייקים גם ל-2 ו-3 על חשבון המשך עלילתי לאינפיניט.
מעניין גם שפיל לא הזכיר את פרפקט דארק בסגירה של הסטרים, משחק של 2027?
לגבי הניידת, הדבר החיובי היחיד באמת שיכול לצאת ממנה לדעתי יהיה הטמעה של כל השיפורים שהצוות שלהם עשה כשזה מגיע לביצועי גיימינג בבראנץ' המרכזי של וינדוס 11, עוד לא ממש הבנתי אם היא מריצה פשוט Xbox app על וינדוס 11, או שבאמת מדובר פה באיזה Custom OS שרץ על קרנל של וינדוס כמו הקונסולה, אני נוטה לחשוב שמדובר באופציה הראשונה.
מההכרזה של 343 שנה שעברה נראה שהיילו מאוד רחוק.
בנוגע לניידת, יש להם סרטון 12 עליה:
לא ברור ב-100% מה זה, אבל נראה שזה לא חלונות רגיל. ממה שהבנתי זה סוג של חלונות 11 שקרעו ממנו החוצה את המיותר והוסיפו לאנצ׳ר שהוא סוג של אגריגטור של כל הלאנצ׳רים שיש בחלונות.
Hypno כתב:די לשכתב את ההיסטוריה, במיוחד שהיא כה קרובה.
מיקרוסופט עברו למולטיפלטפורם אחרי הכישלון של גישת הבלעדיות בשנים הראשונות של הדור הנוכחי.
מיקרוסופט לא יכלו לספק מספיק משחקים, מספיק משחקים מוערכים, מספיק משחקים שקולעים לטעם הקהל. והראייה האולטימטיבית היא סטארפילד. הקונסולה התחילה למכור גרוע יותר YOY חודשים לפני שחרור הבלעדי הכי גדול שיש למיקרוסופט להציע, וכשהוא יצא הוא לא עשה דבר למכירות החומרה. כאן נפל הפור.
לא קשור סבלנות. המשך באותה דרך = התמוטטות אולפני הפיתוח של מיקרוסופט. ושום 10% יותר במכירות חומרה לא הייתה מכסה על זה.
Hypno כתב:אתם לא מפנימים את המצב לאשורו: המכירות של משחקי צד א' של XBOX הן זעומות, כי שחקני ה XBOX לא קונים את המשחקים כי יש גיימפאס.
זו השטות הגדולה של מיקרוסופט. הם קפצו ראש למים ל day 1 on gamepass בלי לדעת את עומק הבריכה. הם מכרו לעולם ולעצמם שזה לא יפגע במכירות משחקים.
ובכך מיקרוסופט הקריסה את מכירות משחקי צד א' על הפלטפורמה והם סינדלו את עצמם עם היוזמה הזו ולא מסוגלים לבלוע את כבודים ולחזור בהם.
אז כאשר המשחקים מעולם לא היו יקרים יותר לפיתוח וכאשר התקציבים לא קוצצו בהתאם להתפחות מכירות צד א' על XBOX, אין שום אפשרות למיקרוסופט להמר כל הוצאה מחדש שגרסת המחשב תכסה את העלויות ותעשה רווח נאה. חייבים לשחרר לפלייסטיישן. וגם כאשר משחררים ל PS זה לא מבטיח כשלונות כגון דום. רק תחשבו כמה יותר גרוע המצב של Id היה אם גם את המכירות על הPS לא היו להם.
Hypno כתב:איך אתם אוהבים לקשקש. מתעקשים על תכנים? שרטטתי לכם איך מיקרוסופט יכולים לקבל עשרות משחקים בלעדיים.
ייחוד לחומרה של XBOX? תיארתי לכם איך ב 4-5 שנים ראשונות של הדור הבא שגם ככה יהיה קרוס-ג'ן, מיקרוסופט יכולה וצריכה להציע גרסת PT לכל המשחקים שהיא תוציא בפרק הזמן הזה - בלעדית לחומרה שלהם.
COD של השנה יוצא גם לדור הקודם. אז תארו לכם דור הבא שב5 השנים הראשונות שלו COD זמין ב PT רק על החומרה של XBOX ולמחשב סטנדרטי.
Klayman כתב:צפיתי בעוד כמה סרטונים, ואכן נראה שהם טוענים שמדובר בגרסא של win11 שלא טוענת( לא שקרעו ממנה) הרבה מהשירותים הפחות רלוונטיים. לדעתי זה נראה ממש אחלה מכשיר.
בנוגע ל Halo, יסלחו לי אוהבי הסדרה, אבל לדעתי היא צריכה הקפאה עמוקה, ולחזור רק אחרי שהגעגוע יהיה בלתי נסבל, עם משחק מפוצץ ראשים. להוציא עוד איזה משחק בינוני בסדרה לא ייתן לה כלום.
Laskin כתב:אם זה יהיה על המנוע החדש של היילו הבא - זה יכול להיות מעניין
DrKeo כתב:קאז, זאת צריכה להיות האסטרטגיה של מיקרוסופט לדור הבא:
1) החומרה הכי חזקה שהם יכולים לפתח, להפסיד כסף על כל מכשיר. המטרה היא כמה שיותר אקסבוקס בכמה שיותר בתים, נקודה. אם מפסידים 150$ על כל מכירת קונסולה, so be it.
2) הכל בלעדי לאקסבוקס, אין דבר כזה להוציא משחקים לפלטפורמה אחרת חוץ מהמחשב, לא משנה הסגנון.
3) משחקי GAAS שקיימים כבר בפלטפורמה אחרת כמו COD, FO76 ומינקראפט לא מקבלים גרסת פס6, שחקני פס6 ישחקו ב-BC של גרסת הפס5 שתמשיך להתעדכן. כלומר לא יוצא לפס6 יותר כלום מאקסבוקס, ומה שכבר קיים יתעדכן בגרסת פס5 בלבד.
4) הקמפיין של COD בלעדי לאקסבוקס.
5) חוץ ממשחקי GAAS אין Day 1 במחשב, גרסת מחשב יוצאת באיחור של שנתיים.
6) משחקים לא יוצאים day 1 ב-GP, הם מגיעים ל-GP באיחור של שנתיים יחד עם גרסת המחשב (מה שאומר שב-GP במחשב הם טכנית כן day 1).
7) קונים הרבה בלעדיים מצד ג׳, מפתחים בשיתוף פעולה בצד ב׳, כמה שיותר יותר בלעדיים יותר טוב. כדוגמה נינג׳ה גאיידן 4 ו-E33 היו צריכים להיות בלעדיים.
8) וכן, יאללה קאז זה בשבילך, לעשות תוכנית כמו ID@XBOX בשביל משחקי EA כך שהם יוכלו לצאת חופשי לאקסבוקס ובלי סרטיפיקציה. ביום היציאה הרשמי הם יוצאים מתוכנית ה-EA וזקוקים לסרטיפיקציה כמו כל משחק.
מבחינתי זאת אסטרטגיה מנצחת. כמה שיותר בלעדיים, כמה שיותר כוח, מחיר טוב ומערכת הפעלה טובה. רוצה לשחק בבלעדים של אקסבוקס? תקנה אקסבוקס. הגיון פשוט ובריא. אם סוני תמשיך לפשל כמו בדור הזה מיקרוסופט לוקחים את ארה״ב בהליכה והמצב בשאר העולם ישתפר משמעותית.
bling כתב:
אפילו אני הייתי שמח לקנות בוקס באסטרטגיה כזאת. כמובן בהנחה שסוני ממשיכה להיות פח כמו בדור הזה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 22 אורחים