Laskin כתב:התקדמתי סוף סוף כמו שצריך בE33, הגעתי לאקט השלישי כשחשבתי שאני בעצם מסיים את המשחק![]()
רק בסוף האקט השני אני באמת הגעתי לחלק שבו אני מעריך את העלילה והעולם באמת, ואני מודה שזה תפס אותי לא מוכן… עד עכשיו חשבתי שמהללים אותו יותר מדי, למרות שהרגשתי שיש פה משהו מיוחד באמת גם לרגע, בפתיח. אבל לא - באמת שיש פה סיפור מיוחד הרבה יותר ממה שחשבתי, ומה שקורה בסוף האקט השני מתעלה על הפתיח המדהים של המשחק הזה. איזה כיף. מקווה שההמשך ימשיך להפתיע אותי.
Laskin כתב:אני ״החרגתי״ את אודיסי בעניין של השליטה, לא על זה דיברתי בהשוואה אליו, אלא על הרמה הכללית של המשחק, הליטוש, ההנאה וכו. אודיסי עדיין משחק טוב מאוד אבל הוא מרגיש לי קצת פחות טוב מאסטרובוט האחרון, וזה משהו שלא ציפיתי לו. מצד שני עוד לא סיימתי את אודיסי.
לגבי קארט - עדיין יש רנדומליות בגלל הכוחות שאתה מקבל ולמשל מה״ברק״ לא ניתן להתחמק עד כמה שידוע לי. אני גם מסיים לרוב מקום ראשון, אבל לפעמים יש רצף של שריונות צב כשאין לך בוסט שמחרבנים אותך. וכן, אני עדיין לומד את המשחק, אין לי עשרות שעות בו, פשוט תחושת המהירות ממש גרועה והעולם מרגיש מת לגמרי וזה גם לא משהו שציפיתי לו.
Golan כתב:דווקא באסטרו בוט יש קטע בשליטה שהמשחק לא נותן לך "להחליק", קשה לי להסביר את זה אבל כאילו אם אתה מגיע לקצה של פלטפורמה אז זה לא ייתן לך להמשיך ללכת וליפול. ולגבי דרגת קושי - השלבים של הצורות קשים מאוד דווקא.
לגבי מריו קארט אני דווקא מסתבך ב-150CC... נשאר לי עוד גביע אחד אבל זה לקח לי מלא שעות.
שמתי קצת את God of War (2018) בצד כי הוא משעמם אותי, קניתי את לוליפופ צ'יינסאו רימאסטרד. משחק מטומטם לאללה אבל כיפי ומצחיק, אני נהנה ממנו ממש.
Laskin כתב:מדהים שאתה כל כך נהנה מLOLIPOP ומרגיש BADASSS אבל GOW היה לך משעמם... לעזאזל מה נסגר איתך בן אדם? שחק בו על EASY ותרגיש גם BADASS
בכל אופן אני גם ארצה לשחק בWONDER אני ממתין למבצעים, שכנראה לא יגיעו לעולם
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 12 אורחים