Uncle Pey'j כתב:למען ההגינות, אנצ׳רטד 4 דוגמה די רעה כי המשחק עבר ריבוט כמה שנים לתוך הפיתוח שהוביל לזריקה של רוב העבודה שנעשתה עד אותו רגע.
הפיתוח של U4 שקיבלנו בסופו של דבר ארך קצת יותר משנתיים.
Laskin כתב:למה שנתיים עבודה? אני לא מדבר בדיוק TLL אלא במקרה הזה משחק בהיקף קטן יותר, שגם כן ייקח חמש שנים בערך, אבל עם צוות קטן יותר ולכן משחק קצר יותר משמעותית ולינארי הרבה יותר.
DrKeo כתב:אובסידיאן עושים משחקים יחסית קטנים, הם עובדים על כמה משחקים במקביל כבר שנים. כשהם גדלים ב-100 אנשים נוצר להם צוות ואפילו יותר, סנטה מוניקה עושה משחקים שדורשים מאות עובדים ואלפי קבלני חוץ וכדי לגדול לצוות שני הם צריכים לגדול במאות אנשים.
אתה סתם עושה wishful thinking כי קשה לך לעכל את זה שGOW:R שיצא כמשחק פס4 ב-2022 יגרום לזה ש(כנראה)לא יצא משחק סנטה מוניקה בדור הזה. אמרתי את זה ב-2022 ואני עדין עומד מאחורי זה ב-2025 - במקרה האופטימי הם יוציאו משחק אחד ממש שניה לפני הפס6, במקרה המציאותי יותר הם הולכים להוציא משחק פס5 אחרי שהפס6 יצאה כבר.
את מה שקורה עכשיו אמרתי במפורש עוד ב-2021-2023. כשאמרתי אז שמשחקי הקרוס ג׳ן של אותה תקופה כמו GOR:R, GT7 או הורייזון 2 ישמידו את היבול משחקים של הדור הזה קראו לי בכיין. אבל זה היה ברור שאם בכל דור מתחילים לעבוד על משחקי דור הבא שנתיים לפני הדור הבא ובדור הזה מתחילים לעבוד עליהם שנתיים אחרי תחילת הדור אז הולך להיות דור בזיון.
Laskin כתב:למה זה "לבזבז"?
משחק של 10-15 שעות, דגש על סינמטיות, ינסו מערכות גיימפליי חדשות, טכנולוגיות חדשות... נשמע לי ממש סבבה, וככה נקבל 2 משחקים בדור במקום אחד.
bling כתב:ונוטי דוג שבאותן השנים התבזבזה על Factions. נראה לי עוד היינו נאיביים לחשוב בזמנו שיש להם גם AAA בקנה שיצא בקרוב וזה לא שבאמת כול החברה על החרא הזה. ביזיון זאת לא מילה
Laskin כתב:בערך כל המשחקים שציינת מתבססים על משחקים קיימים ואתה מסכים כל הזמן פה כבר כמה שנים שהם ״לא באמת דור הבא״ מלבד כמה אפקטים. אם ספיידרמן 2 היה דור הבא על מלא עם מנוע חדש ועיר חדשה - הוא לא היה יוצא תוך 5 שנים. זה ברור. קפטן אמריקה לא יצא עדיין עד כמה שידוע לי ו-ווקונג היה יותר כמו 6 שנים בפיתוח וזה צוות סיני שעובד מסביב לשעון, והוא הרבה הרבה פחות מלוטש מפרויקטים של סוני. אתה יודע טוב מאוד שאין מצב להשוות ביניהם ברצינות.
אז כן, משחק ״דור הבא על מלא״ שמתחיל כמעט הכל מהתחלה, זה יותר כמו 7 שנים.
אני לגמרי בעד פיצול הצוותים, להפסיק משחקים של 50+ שעות ולרדת לאיזור שני משחקים, אחד 30 שעות ואחד 12, שבו גם יקחו יותר סיכונים ולא ילכו על בטוח מדי.
Laskin כתב:אגב DS2 - אני אישית לא חושב שיש בו קפיצה פסיכית כמו שאתה מתאר, אין שם אפילו RT, יש מלא אסוס ממוחזרים וצריך די לעבור עם זכוכית מגדלת כדי לראות הבדלים במודלים למשל. הוא עשה קפיצה דומה להורייזון בגירסת הדור הבא לעומת הקודמת. שזו קפיצה, אבל של חצי דור כזה.
Laskin כתב:לפי how long to beat כן. פחות מהמשחק הראשון. כמובן שיש תוכן צד, אני מדבר על העיקר.
אני לא שיחקתי אבל שום דבר שראיתי מDS2 לא ״בלתי אפשרי על הפס4״ למעט זמני טעינה. פשוט מורידים פירוט.
Laskin כתב:משחק קטן של 10 שעות לא אפשרי? מוזר, כי זה בדיוק מה שקילזון בהשקה של הפס4 היה, למשל. גם גרילה היו צריכים להמשיך את זה לדעתי, לתת איזו פצצה של גרפיקה לתחילת הדור. והלוואי וגם מוטי דוג וסנטה מוניקה היו עושים צוות נוסף שיעשה את העקרון הזה, וזה לגמרי היה יכול להיות אם היו עושים צוות נוסף. מי יודע, אולי המשחק הסודי הנוסף של נוטי דוג יתברר כמשהו כזה, להשקת הדור הבא…. הלוואי.
Laskin כתב:אבל ערכתי והבאתי את ראצ׳ט כדוגמא נוספת, מהדור הזה גם כן
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 30 אורחים