נושא מכירות התוכנה והחומרה העולמיות

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Hypno
Warrior

Re: נושא מכירות התוכנה והחומרה העולמיות

הודעהעל ידי Hypno » 16 אוגוסט 2025, 13:45

glass man כתב:קאז אל תמציא טיעונים שלא היו ולא נבראו.

לא הבאתי את הרשימה של ויקפידה כדי להציג תמונה ששחקני PS5 משחקים רק בבלעדיים אלא להוכיח שאין ברשימת המשחקים הכי נמכרים לPS5 שום משחק שהוא במצב Early access.

לפס5 אין תוכנית רשמית לתמיכה במשחקי EA. סוני חורגת במשחקים שבא לה או שהמשחק מגיע בגרסה 1.0.

PUBG ופורטנייט היו משחקי early access על הפלייסטיישן. פאלוורלד הוא משחק EA.
Ready or Not התחיל כמשחק EA על המחשב. כך גם Phasmophobia ו V Rising. אין שום בסיס לטענה שאם המשחקים האלה היו זמינים עם תווית EA אז שחקני הפס5 לא היו קונים אותם.

פאלוורד יצא ב 24 לספטמבר 2024 על הפס5.

ברשימת רבי המכר של PSN לחודש ספטמבר המשחק היה מקום 8 בארה"ב ובאירופה.
באוקטובר המשחק היה מקום 10 בארה"ב, 9 באירופה וראשון ביפן.
בנובמבר הוא היה מקום 17 בארה"ב, 13 באירופה, שלישי ביפן.
בדצמבר מקום ראשון ביפן.
בינואר מקום 20 בארה"ב, 18 אירופה, 6 ביפן.
בפברואר מקום 11 ביפן.
במרץ מקום 10 ביפן.
באפריל מקום 12 ביפן.
במאי מקום 8 ביפן.
ביוני מקום 13 ביפן.
ביולי לא נמצא בטופ 20.

משחקים ש'לא מעניינים שחקני פס5' לא עושים מספרים כאלה.
ועל הדרך כשאתה סוקר את הטבלאות PSN החודשיות תשים לב למיקומים Phasmophobia.

הטענה שלך לא מגובה בנתונים, היא רק הרגשה. אתה רוצה להתייחס למשחקי EA כ'נעלם' על הקונסולות?
סבבה. אני מעדיף שהמכשיר שלי יריץ את הנעלמים האלה מאשר שלא.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 16 אוגוסט 2025, 20:34

קאז, אולי תתחיל לקריין את אולמפיידת הנכים וזהו? מה זה המספרים הכושלים האלה שאתה מתמוגג מהם?
פאלוורד למרות המחיר הזול שלו, כמעט חינם, היה רק פעמיים במקום הראשון בPSN ורק ביפן? מקום ראשון בPSN ביפן ? אתה זוכר כמה מעט הקונסולה מוכרת שם וכמה דל בסיס המשתמשים שם? וגם זה רק פעמיים? ובשאר המקומות לא הגיע אפילו פעם אחת למקום 5? וגם מה אתה מפרק לאזורים ספציפים בניסיון לצייר הצלחה, תביא משחק שהתחיל כEA ונשאר EA בקונסולות שעולמית גלובלית הגיע לטופ 5 עולמית, אין לך את זה? אז המשחקים האלה לא מעניינים לאף אחד את התחת בקונסולות :-)

הטענה שלי מגובה בנתונים שלך לא מגובה בנתונים ולכן אתה מתחיל לחפש בנרות איזה אזור שמשחקי הEA שלך עשו בהם Semi הצלחה רגעית.
פחח, פאלוורלד לא הצליח לשמור ביפן על טופ 5 באופן עקבי במדינה שבה פוקימון Red הוא המשחק הנמכר ביותר בהיסטוריה? אני לא צריך לתאר לך איזו השפלה זו.
לחילופין הוא לא הצליח לשחזר בPSN את הבאז שהיה לו בסטים? זה בושה לו עם הרעב שיש למשחקים דמויי פוקימון, בקונסולות מתחרות של נינטנדו.

ופורטנייט וPUBG לא נחשבים, הראשון הוא משחק חינמי בקונסולות ולכן התפוצץ והיה שם שPUBG לא היה.
וPUBG הוא תופעה חד פעמית שהביא ז'אנר חדש הוא חד קרן ואתה יודע את זה, שום משחק EA לא הולך לשחזר את התופעות האלה.

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 16 אוגוסט 2025, 21:18

תפסיק להקריץ לעצמך מדדים שרירותיים. 'לא טופ 5 = משחק שלא מעניין אף אחד'. 'חייבים לשחזר את ההצלחה של PUBG'.

דום בחודש השיגור שלו במאי היה מקום 4 בארה"ב, 9 באירופה ו 20 ביפן. בחודשים יוני ויולי הוא לא הגיע לטופ 20. אזי לשחקני הפלייסטיישן לא אכפת מדום.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 אוגוסט 2025, 13:43

נינטנדו מודיעה שנמכרו ללקוחות (כלומר sell through, לא shipped) 6 מליון מכשירי סוויצ' 2 ב-7 שבועות. זה 40% מהמכירות תחזית שנה ראשונה של הסוויצ' 2 ב-7 שבועות. הקונסולה הכי מוכרת בהסטוריה.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 18 אוגוסט 2025, 19:53

מכירות מדהימות, נדב לא אמרת שברכישה של הסוויץ 2 ראית איזו סבתא שקנתה איזה 4 סוויץ 2 או משהו כזה? :-) אני רואה את הסוויץ 2 בהרבה בתים שאני מבקר בהם שזה תמיד מפתיע אותי מחדש :-)

השאלה היא אם נינטנדו והצד ג' מרוצים מהמכירות של התוכנה כי ממה שהבנתי צד ג' בקושי מוכר עליה? זה אמנם אופייני לנינטנדו תמיד אבל הבנתי שבמקרה של הסוויץ 2 היו משחקים שאפילו לא כיסו את עלויות הפורטים? שיא חדש של שפל לנינטנדו אם זה אמין.

לא שאני מאשים, את מי שבוחר לא לקנות צד ג' בעצמי אין לי שום משחק צד ג' על המכשיר כרגע חוץ מFast Fusion אפילו דברים שרציתי לקנות במיוחד לקונסולה כמו נינג'ה גיידן ושינובי אני לא יכול כי הם על הפנים עליה (נינג'ה גיידן 30FPS!)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 18 אוגוסט 2025, 20:30

זה שנינג׳ה גאיידן 30 פריימים זו בעייה של המפתחים, לא של הקונסולה. אין שום סיבה שבעולם שהוא לא יטוס חלק גם על פס2. משהו שם דפוק מהיסוד הבנתי שגם האקס בוקס S הוא קטוע לפעמים.
באיזה קטע זלדה ואחרים רצים 60 יציב והוא לא יכול?

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 18 אוגוסט 2025, 20:39

בעניין מכירות צד שלישי
ניראה לי ממש מגוכח להצביע על מגמה אחת

הסוויץ רק בהשקה , בנוסף הרבה מאוד נמכרו ביחד
בשילוב מאריו קארט

בנוסף יצא דונקי קונג חדש

אני לא חושב שכל משחק יגיע לסוויץ 2
אבל כמו הסוויץ 1 הרבה יגיעו
חלק בצער מסוים כי הם ישנים , זה טוב שיש בקונסולה
אבל פוגע הרבה במכירות

אני כן חושב שהקונסולה טובה ( לא מאוד בגלל זמן בטריה )
לאנשים שרוצים נידות ,ולאנשים שאוהבים משחקי נינטנדו
אבל לצפות שעל ההתחלה ימכרו המון משחקים חלקם בני כמה שנים
זה די מגוכח

הסוויץ 1 כניראה מוכרת הרבה יותר משחקים
וxbox וps5 וpc
זה פשוט התחלה , מה הצפי של נינטנדו ? 15 מיליון או אזור כזה בשנה אחת ?
גם במקרה ויעברו זה רחוק מהבסיס של קונסולות פופולריות וותיקות

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 18 אוגוסט 2025, 21:04

לאסקין: כן במקרה של של נינג'ה גיידן זה באמת על המפתחים, אבל יש לך גם את דרגון בול האחרון. הוכרז לסוויץ 2. הוא 1080P על הPS5 ב60FPS.(עם אפסקייל כמובן ל4K ) על הסוויץ 2, 810P ב30FPS.
לא ציפיתי לביצועים של PS5 אבל בהחלט ל60FPS של גרסת הS.

אז כן יש מפתחות (כמו נינג'ה גיידן) שאתה דופק ת'ראש בקיר למה הם לא עשו את המשחק Uncaped frame rates,אבל שאתה רואה משחק של נאמקו, שהיא שותפה כל כך בכירה של נינטנדו, ומשחק שלה רץ על 30FPS...הרי אנחנו יודעים שנאמקו קיבלו ערכת פיתוח לפני כולם והם עובדים עכשיו על אלדן רינג למכשיר.

מכשיר מבאס לצד ג' שמרחיק את כל מי שרוצה לקנות עליו צד ג'
שינובי עם הIQ הכי גרוע שראיתי על איזשהו מכשיר.

קרירין: אחי ראית שאחד המפיצות צד ג' אמרה שהמכירות היו "below our lowest estimates" ? אחי אולי הזיכרון שלי מתעתע בי אבל אני לא זוכר דבר כזה על הסוויץ 1.
הטענה שלך שזה כי מדובר במשחקים ישנים... אני לא אומר שאין הגיון בטענה הזו, אבל סייברפאנק 2077 הוא כרגע הצד ג' שמוכר הכי טוב על המכשיר (לא שזה הרבה פשוט יותר טוב מאלה) והוא משחקן בן 6 שנים תכף.

אני פחות מהמר על האם יגיעו או לא יגיעו אחי אני לא חולק איתך שתהיה תמיכה סבבה יחסית מצד ג', אנחנו יודעים מNate שקפקום למשל רוצה להביא לסוויץ 2 את כל מה שאפשר ריאלסטית להריץ עליה, אז אם הסוויץ 2 יכולה לעשות רזידנט איוול 9 אולי הוא יהיה עליה, אם סטריט פייטר 7 יוכל לרוץ על הסוויץ הוא יהיה עליה ואנחנו יודעים שמייקרוסופט תומכת גדולה של הסוויץ 2 גם אם הם לא הכריזו על כלום... אבל אתה יודע אחי אלה דברים שכבר קיבלו אור ירוק מזמן על סמך ההצלחה של הסוויץ 1. אם משחקים ימשיכו למכור "מתחת להערכות הכי נמוכות" של המפתחים אני לא יודע איזו תמיכה כבר תהיה עליה כשכל מה שכבר קיבל אור ירוק לפני שנים יהיה בחוץ.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 18 אוגוסט 2025, 21:17

גם דרגון בול זה לא ממש מסתדר, הוא אמנם יותר יפה ותובעני אבל לא ממש מורכב ובטח שלא כמו זלדה. עם הזמן יהיו אולי כלי אופטימיזציה טובים יותר ויותר משחקים ירוצו כמו שצריך. אני מניח שהם לא משקיעים עדיין כי הם יודעים שקהל הסוויץ׳ יאכל מה שיתנו לו וגם ככה כרגע צד ג כאמור לא מוכרים טוב על המכשיר. אבל בעיקר כי לא אכפת להם.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 אוגוסט 2025, 12:54

פורטים חרא הם פורטים חרא. הסוויצ' 2 עולה על הפס4 בכל מדד ובחלק גם על ה-XSS, משחקים כמו נינג'ה גאיידן שאמורים לטוס במליון FPS על הפס4 מן הסתם אמורים לרוץ נהדר על הסוויצ' 2.

גרסת סוויצ' 2 טובה של משחק צד ג' אמורה להראות ולרוץ טוב יותר מגרסת הפס4.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 19 אוגוסט 2025, 13:02

נדב, מסכים לגמרי על נינג'ה גיידן . בנוגע לדרגון בול, אתם באמת לא חושבים שהוא ממשחקי הסל שיידינג היפים והקשוחים בשוק?
כמובן שאני מסכים עם לאסקין שמבחינת מורכבות המערכת והעומס על הCPU משחק כמו TOTK עושה הרבה יותר עבודה מאחורי הקלעים, אבל כאילו הPS5 בכבודו ובעצמו נאלץ להריץ אותו ב1080P נאיטיבית ולעשות אפסקייל משם, הוא אחד ממשחקי הסל שיידינג הכי יפים שראיתי ואני ממש בספק אם הPS4 והPS4 פרו יכולות להריץ אותו ב60FPS אפילו לא ב720P.

כאילו אני מנסה להגיד, אולי המשחק מביא את הסוויץ 2 לקצה וזה לא אשמת הפורט? מקווה מאוד שאני טועה.
אם אני זוכר נכון DF אמרו שהם לא רואים סיבה למה הסוויץ 2 לא יכול להריץ משחקים שהS עושה ב60FPS ב30FPS אבל בנתיים אני לא רואה את זה קורה.
EA עדכנו אתמול את FC26 אבל עכשיו הוא 40FPS במקום 30FPS. :(

אני בטוח שיהיו פורטים שהם MIrcales כמו המכשף 4, שאני בטוח שCDPR יעשו פורט מהסרטים, בבית והוא ירוץ ב30FPS אבל השאלה אם פורטים כאלה כמו המכשף 4 יהיו נדירים או נפוצים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 אוגוסט 2025, 14:25

אין לי שמץ בדרגון בול. גיגלתי מהר ועלה DRAGON BALL: Sparking! ZERO שיוצא בנובמבר ונראה שהוא בלעדי לדור הנוכחי. כלומר הסוויצ' 2 תהיה הקונסולה הכי חלשה שמריצה אותו. צריך לראות איך המשחק נראה על ה-XSS, ולצפות למשהו פחות מרשים על הסוויצ' 2.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 20 אוגוסט 2025, 02:38

אוקיי חבר'ה, עכשיו Daemon X Machina Titanic הוא 30FPS על הסוויץ 2 (עם נפילות ל20FPS) ו60FPS על הPS5 וזה אפילו לא משחק תובעני, פשוט לא יאמן כמה חלשה הקונסולה הזו, איך זה שDLSS לא עוזר, כאילו נדב זה פשוט מה שאמרת החומרה לא מספיק חזקה לעשות DLSS נורמלי?

ממה שהבנתי SF6 רץ נאיטבית על איזה 500P ואז עם DLSS מגיע ל60FPS אבל זה עדיין משחק דור PS4 בבסיס אז אולי זה מסביר למה הסוויץ 2 מצליח להתמודד איתו יפה.

נדב, לדרגון בול יוצאת עכשיו גרסה גם לSwitch 1 וגם היא תהיה 30FPS זה חלק ממה שכל כך מקומם פה, שתיהן הולכות להריץ אותו ב30FPS איפה השדרוג שהבטיחו לנו, בנתיים רק בצד א' אני מרגיש את השדרוג.

ממש מפחיד אותי מה כל זה אומר לDragon Quest 12 אני מניח שהSwitch 2 דרדרה אותו לאיזה Baseline של 900P בגרפיקה של PS4.
לעזאזל עם נינטנדו והקמצנות שלהם :-(

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 20 אוגוסט 2025, 20:40

נא להעביר את דיון הביצועים של הסוויץ' 2 לטופיק של הסוויץ'.

כפי ששמענו אמש, PEAK חצה את רף 10 מיליון העותקים. מדהים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 28 אוגוסט 2025, 09:43

הסוויץ' 2 מכר 2 מליון בארה"ב בחודשיים בלבד.
המכירות עקפו את אלו של הסוויץ' 1 באותה תקופה ב-75% .

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 02 ספטמבר 2025, 12:34

יש מצב שהאקסבוקס הבאה תעלה פי 2 מהPS6
Xbox Next May Cost Twice as Much as PlayStation 6 Due to Magnus APU and Third-Party Stores Support; Xbox PCs Won’t Support Backward Compatibility
וואט דה פאק אנשים.
כאילו אם הPS6 באמת יעלה 600 דולר, אז כמה תעלה האקסבוקס הבאה 1200 דולר? 4000 שקל לקונסולה? כלומר מחיר בארץ של כמעט 5000 שקל בוודאות?
מן הסתם מייקרוסופט צריכה לא להפסיד על חומרה כזו כי הם חפרו לעצמם בור עם החנויות צד ג' האלו במכשיר אבל משהו פה מרגיש מוגזם ביותר.

גם אם סוני תמכור ב499$ כמו שאני מהמר, מה.. מייקרוסופט תמכור ב949$ דולר? זה טירוף. האמריקאי הממוצע לא יכול לעשות רכישה של 450$ בלי להרגיש חור בכיס/להלוות ממישהו אז לדפוק להם מחיר כזה של 1000 דולר ויותר? גם אם מייקרוסופט בונה על זה שהאקסבוקס תהיה מפלצת חומרה ביחס לPS6 זה לא משנה אם המשחקים יראו כמו PS5 פרו בכל מקרה.
התאבדות מצד מייקרוסופט. קאז, אפילו מכירות של 15NM יהיו דמיוניות למכשיר כזה.
https://wccftech.com/xbox-next-cost-dou ... station-6/

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 ספטמבר 2025, 20:34

הפס5 הגיעה ל-7 מליון יחידות ביפן, ממש טיפונת מאחורי הפס4, רק 100k יחידות.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 15 ספטמבר 2025, 22:58

מטורף בעיני כמה SONY לא רלוונטית ביפן כיום. הם אשכרה חיים על משחקי הGAAS שהצעירים שם משחקים כמו EFOTBALL היורש הזה של PRO אבולושן, או גנשין אימפקט.
יהיה מעניין לראות את המכירות של משחק להארדקור כמו רזידנט איוול 9 ביפן על הסוויץ 2 מול הPS5 כשהוא יוצא לשניהם Day one.
גם אם הPS5 יעקוף בהתחלה כי יש אותו כרגע ליותר אנשים בבית, אני מעריך שהSplit הסופי יהיה
80% מהמכירות על הסוויץ 2, ו20% לPS5.

זה לדעתי מצב שרק יחמיר בדור הPS6 והיא תמכור הרבה פחות, מ7M. היפנים מתרגלים לשחק את משחקי הGAAS על הPC והסוויץ 2 מקבלת יותר ויותר תוכנה להארדקור שפעם היית חייב PS5 בשבילה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 ספטמבר 2025, 00:09

בדור הפס6 תהיה להם ניידת ואז הם יחזרו לידי היפנים שמתים על זה.
הPSP מכרה שם לא רע בכלל אם אני זוכר נכון
מן הסתם נינטנדו עדיין תתן להם בראש, אבל זה יעזור להם כדי לצמצם את הפער

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 16 ספטמבר 2025, 01:02

זה יעזור אבל זה יהיה מעט מדי ומאוחר מדי.

פעם היה לסוני בלעדיות על Dragon quest ופיינל פנטזי. בדור הPS1 והPS2 אז יפני היה חייב פלייסטישן בבית,אפילו נינטנדו אמרו ב2000 שהם היו בשוק טוטאלי איך הפס1 מחץ הכל ב2000, ביפן שדרגון קווסט יצא ונינטנדו אמרו שהם היו עוד יותר בהלם שכולם הבינו שמדובר בקונסולה דור קודם ואנחנו מדברים על תקופת שיא הפוקמניה.

היום אין לSONY שום תוכנה בלעדית כזו לפלייסטישן, נגיד שסוני תוציא ב2028 את הניידת ויתחיל ליינאפ של ניידות, עדיין אין לקונסולה הזו סיסטם סלר ייחודי ושובר שווין, בזמן שלנינטנדו יש הכל ולא רק שיש לנינטנדו הכל, יש להם דברים כמו ספלטון, שהפך שם לאייקון תרבותי, אנימל קרוסינג, ולסוני אין תשובה לדברים האלה.

מהבלעדיים של סוני רק ספיידרמן GOT וThe last of us היו הצלחה ביפן, ורחוק מהצלחה שיכולה להחזיר אותם לרלוונטיות זה פשוט לא נורמלי איך הדברים התהפכו לרעת סוני שם. וזה גם מוכיח כמה תוכנה בלעדית שהיא באמת בלעדית עדיין משחקת תפקיד.

אפילו בנוגע לGAAS איינסידרים אומרים שקונאמי כבר עובדת על EFOTBALL לסוויץ 2 וכנראה שנינטנדו תביא את כל משחקי הGAAS הנחשבים לסוויץ 2.
אני לא רואה איך סוני עושה קאמבק מהתבוסה הזו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 ספטמבר 2025, 01:31

הויטה מכר ביפן 5 מליון יחידות שזה די נוראי לניידת. הפספ מכר נהדר, 20 מליון יחידות אבל בסטנדרטים של נינטנדו זאת הייתה הקונסולה השניה הכי כושלת שלהם ביפן.

ביננו הסיבה היחידה שהפספ מכרה כל כך הרבה הייתה שסוני קנו בלעדיות של כמה מהמפלצות ביפן כמו DQ או מונסטר האנטר.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 16 ספטמבר 2025, 01:41

זה לגמרי זה :) DQ חזר לנינטנדו בדור ההוא, וזה גם הדור הראשון שסוני לא שלטה בו ביד רמה ביפן, אבל לסוני באמת היה את המזל שמונסטר האנטר התפוצץ על הPSP באותם שנים, והDS היה חלש מדי להריץ אותו. ברגע שלנינטנדו היה מספיק כוח להריץ את מונסטר האנטר עם ה3DS הויטה מתה בשיגור.

הנה הCEO של נינטנדו מדבר על ההלם שהוא היה בו שDQ7 מחץ את התחרות ב2000 שוב בשיא הפוקמניה ונתן לסוני חתיכת פתיחה מדהימה לדור הפס2. אני לא אתפלא אם היה לזה חלק ענקי בזה שנינטנדו החליטה לוותר על מירוץ הכוח.
The most impressive phenomenon that occured last year, in my opinon, was when Enix released Dragon Quest [VII] on the original PlayStation, and not the PlayStation 2. It was the newest game in the series, but it ended up selling far more than I predicted -- something like three million or so copies. However, when you look only at its graphics and sound, it looks very rudimentary compared with other PS games. If you compare it to other titles, you'll find that there are hundreds of PlayStation games that have far more impressive graphics.
Despite that, out of everything released last year only DQ was able to rack up such high sales figures. Meanwhile games with incredible, utterly beautiful graphics were completely dead in the marketplace. This just backs up what I've always been saying -- games have nothing to do at all with graphics.

היום לסוני פשוט אין תוכנה כזו בלעדית כזו לשוק היפני, ונינטנדו יכולים לנוח בשקט.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 ספטמבר 2025, 06:42

DrKeo כתב:
ביננו הסיבה היחידה שהפספ מכרה כל כך הרבה הייתה שסוני קנו בלעדיות של כמה מהמפלצות ביפן כמו DQ או מונסטר האנטר.

והם יכולים לעשות זאת שוב.
ואני חוזר ואומר - הם לא ינצחו את נינטנדו ביפן, אבל הם כן יכולים לצמצם משמעותית את הפער, במקום שזה יהיה 1:5 זה יכול להיות 1:3.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 16 ספטמבר 2025, 07:11

אין סיבה בעולם שסוני תוכל לעשות זאת שוב כי, מונסטר האנטר לא היה על הDS רק בגלל שטכנית הDS היה ברמת כוח של N64 ולא יכל להריץ אותו, וגם לא היה לו אנלוג סטיק שהמשחק דורש, כל הדברים האלה טופלו אחד לאחד עם ה3DS :-)

זה לא שסוני קנו את מונסטר האנטר, זה פשוט שמונסטר האנטר היה משחק שבזמנו הPSP היה הנייד היחיד שיכל להתמודד איתו טכנית, אלה היו התנאים המושלמים להתפוצצות שלו.

בשביל שהניידת של סוני תתפוצץ ביפן, או שהיא תגיע למקום שני מכובד, היא תצטרך בלעדי כזה. DQ לעולם לא יהיה בלעדי יותר לאף פלטפורמה זה נגמר. ומונסטר האנטר,wilds יגיע לסוויץ 2, ואם לא הוא אז יהיה לסוויץ 2 מונסטר האנטר משלו.

הנישה היחידה שנשארה לסוני ביפן אלה משחק הESPORTS ומשחקי הGAAS.
VALORANT
eFootball
גנשין אימפקט.

אלה המשחקים שהיפנים הצעירים משחקים בעיקר על הPS5 כי אין להם יכולת לשחק אותם על הסוויץ, אז בתאוריה הניידת של סוני יכלה להתפוצץ בגלל הESPORTS האלה
אבל נינטנדו כבר אוכלת לסוני, גם את הנישה הזו. SF6 על הסוויץ 2 הוכרז על ידי קפקום כגרסה שהיא כשירה לחלוטין לטורנירים והוא מתחיל להחליף את הPS5 ביפן למשחק,
והשמעות הן שנינטנדו עובדת חזק להביא את הESPORTS והGAAS שעוד לא הגיעו. זה אבוד לסוני.

סוני תעשה (וזה במקרה הטוב) 5 מליון יחידות עם הPS6.
2.5M יחידות לPS6 הנייח.
2.5M לPS6 הנייד.

אני שם את כל הנקודות שלי על התחזית הזו :-)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 ספטמבר 2025, 09:38

אז שוב, אין סיבה שבעולם שלא יהיה בלעדי כזה שוב.
משמע - משחק שיכול לרוץ על הניידת של סוני ולא על הסוויץ' 2.
כל כך קשה לדמיין משחק כזה?
כי זה יהיה בערך 80% ממשחקי ה-AAA שיצאו בין 2027 ל-2032, פלוס הרבה מאוד ממשחקי הAAA שיצאו ב-5 השנים האחרונות.
אתה מדבר פה על SF6, משחק שיצא ב-2023 ויורד ל-30 פריימים בגירסת הסוויץ' 2... אז מה יהיה עם SF7? מה יהיה עם FF17? מונסטר האנטר של הדור הזה בכלל לא הוכרז לסוויץ' 2, אם הוא לא אז איך הבא ירוץ עליו?
יש הרבה משחקים שסוני יכולה לקנות בלעדיות שלהם או שפשוט לא יוכלו לרוץ על הסוויץ' 2, וכן ירוצו על הניידת הבאה של סוני.
וכמובן, יש את האופציה שסוני גם תרכוש איזה סטודיו יפני.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 3 אורחים