Laskin כתב:Hypno כתב:מספיק עם בלבולי השכל על כוחו המיתי של בלעדי.
מיקרוסופט לקחו את ההחלטה הנכונה בזמן אמת לגבי תמיכה ב PS, וההחלטה הזו מקבלת משנה תוקף במציאות המכסים הנוכחית.
מיקרוסופט עושה כסף מצויין על הפלייסטיישן והיא גם יכולה בדור הבא להוציא מכשיר רווחי שימכור בצורה נאה שאובייקטיבית יהיה המכשיר הסלוני למשחקים הכי טוב שאפשר לקנות.
בינתיים רק פורצה הורייזון מוכר על הפלייסטיישן טוב (חוץ מSoT אבל זה GaaS אז שם זה מובן הרבה יותר) והכסף הזה הוא פסיק קטן לעומת להביא אנשים לפלטפורמה שלך ולשלם שם על מנוי + 30% מכל מכירה בחנות. את זה הם איבדו. אתה חושב שזו החלטה נכונה? אתה הולך לראות איך הם הולכים לצמוח בדור הבא. וכמובן שאז תבוא ותגיד שזה בגלל שלא הקשיבו לך, ובגלל שאין שם משחקי ארלי אקסס וכל השיט הזה, תזיז את המטרה כמו תמיד.
ומיקרוסופט, להפך מסוני - יש לה בערך אינסוף כסף. הם יכולים לספוג את עליות המכסים ולא להרגיש את זה. אבל לא, דווקא כשהם בתחתית - הם מחליטים על עלייה מטורפת של מחירים, ב-150 דולר לעומת המחיר בשיגור. זה מטורף.
Hypno כתב:מספיק עם בלבולי השכל על כוחו המיתי של בלעדי.
מיקרוסופט לקחו את ההחלטה הנכונה בזמן אמת לגבי תמיכה ב PS, וההחלטה הזו מקבלת משנה תוקף במציאות המכסים הנוכחית.
מיקרוסופט עושה כסף מצויין על הפלייסטיישן והיא גם יכולה בדור הבא להוציא מכשיר רווחי שימכור בצורה נאה שאובייקטיבית יהיה המכשיר הסלוני למשחקים הכי טוב שאפשר לקנות.
Hypno כתב:אובליביון מכר מצויין על הפלייסטיישן. דום מכר משמעותית טוב יותר על הפלייסטיישן מאשר ה XBOX.
מיקרוסופט עדיין יכולים להמשיך ולמשוך אנשים לקנות בחנות שלהם. יש להם גיימפאס כפיצ'ר ייחודי, והם יכולים לחשוב על דרכים לשכנע אנשים לקנות דרך החנות שלהם ולא חנות צד ג'.
ברור כאשר הם בתחתית הם מעלים את המחירים. למה למען השם להפסיד כסף על דור מת? למה לזרוק כסף לפח? למי אכפת לסבסד Series X? מה המטרה בזה? להשתפר מגרוע לרע?
ואם המכשיר הבא גם לא מסובסד אז עדיף מעכשיו להעביר את המסר ולהרגיל את האנשים לפרדיגמה החדשה.
בוא נגיד שאם מיקרוסופט מוכרים משחקים על PS וסוויץ', וסדרת המכשירים הבאה שלהם מוכרת 20 מיליון יחידות לאורך הדור הבא -- נראה לי זה מצב עדיף מאשר זה שהם היו בו הדור הזה עד לפני ההחלטה לשחרר משחקים לסוני.
Hypno כתב:באיזה עולם על מוצר כושל שנמצא ב end-of-life צריך להתעקש על סבסוד שלא יביא אותך לשום מקום?
'כי הוא לא ירצה לזרוק בדור הבא את הכסף שהשקיע בדור הזה לפח' - כלומר, אנשים שקנו כבר בדור הזה את הXBOX. מה זה קשור למחיר המכשיר כעת לאנשים שמתעניינים?
'מוצר שרוב הכנסותיו ממנויים ומכירות' - אז שקודם ידרבנו את הקהל הקיים שלהם לקנות משחקים וירסנו את השפעות הגיימפאס.
לא מוותרים. חוסכים. כי אם יש לך X כסף לבזבז בסבסודים ודברים דומה, תשקיע אותם בתחילת דור חדש ולא אחרי נקודת החצי של הדור הקיים שנכשל.
ואם לא מסבסדים - עדיף כבר מעכשיו להעביר את המסר הזה באופן לא רשמי שהקהל הפוטנציאלי יתרגל.
איזה הגיון יש למיקרוסופט להמשיך לדמם על כל מכשיר בשלב הזה של חייו? למי זה משנה אם SERIES תמכור ב 40 או 55% פחות מה XB1?
וגם ככה אין בלעדיים אז מה הטעם לסבסד את המכשיר כדי שתגיד 'למה לי לקנות אותו ולא פס5'.
glass man כתב:מה לג'ורדון פיל ומשחקי וידיאו ? אני מניח שזה משחק סטייל Telltale ברמת האינטרקטיביות פחות או יותר? אני כמובן רואה במשחקים האפיזודים את העתיד של המדיום אבל רציתי שקוג'ימה יעשה את כל הפרקים
עדיין Day one רק על האומץ שלהם לעשות פרויקט כזה.
DrKeo כתב:ב-24 לאוקטובר יש את האליפות הגדולה של היילו אינפנט ומיקרוסופט מאשרים שבאירוע יחשפו גם הרימייק של היילו 1 וגם המשחק היילו "חדש".
Uncle Pey'j כתב:DrKeo כתב:ב-24 לאוקטובר יש את האליפות הגדולה של היילו אינפנט ומיקרוסופט מאשרים שבאירוע יחשפו גם הרימייק של היילו 1 וגם המשחק היילו "חדש".
אני די בטוח שהרעיון הוא לחשוף רק את הרימייק של CE בינתיים, ששמועות עדכניות טוענות שהוא רץ על שילוב של מוזר של UE5 ו-Blam, המנוע של באנג'י.
אני כמובן אשמח לראות מה הם מתכננים להיילו מעבר לרימייק שאני לא מאוד מתרגש ממנו, אבל זה מרגיש כמו משהו הרבה יותר רחוק.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 20 אורחים