Laskin כתב:אתה באמת חושב שהרווח שבו המכשיר נמכר (ואגב זה מכשיר צד ג׳ זה לא משהו כמו אקסבוקס רגילה, אז הרווח לא הולך כולו למיקרוסופט) - משתווה איכשהו להפסדים שיהיו לה אם הם יאפשרו לחנות צד ג׳ להיות שם וימכרו שם משחקים שהם מקבלים עליהם כלום ושום דבר??? איזה מן הגיון זה? אם זה יקרה אז סטים תרכב על מיקרוסופט ולא להפך.
עובדה שמיקרוסופט עושים את במכשיר צד ג'. אז איזו סיבה יש להם לא לעשות את זה במכשיר שהרווח הוא 100% שלהם, ושהם כנראה הולכים לגבות על אונליין בו?
העובדה שמיקרוסופט עוברת להיות מפיצת-על על פלייסטיישן וסוויץ' מצמצת את ההפסדים של מכירות צד ג' על החנות שלה.
ובכל מקרה המכירות של צד ג' על ה XBOX כפי שהיא קיימת מתחילת הדור חלשות.
המטרה של מיקרוסופט צריכה להיות למצב את המכשיר שלה כמכשיר הגיימינג הראשי שאי אפשר לוותר עליו. והמסלול לכך הוא דרך תמיכה בחנויות צד ג'.
אם אתה אומר לי שמיקרוסופט לא תצליח להוסיף לרווחיות בכך שימשכו לקוחות
שכבר קנו את המכשיר שלה לבצע יותר רכישות בחנות שלה - מה זה אומר על היכולת של מיקרוסופט לגרום לאנשים שכבר 2 דורות בוחרים פלייסטיישן לבחור את המכשיר שלה?
Klayman כתב:הרי זאת המטרה הסופית מבחינתו. מיקרוסופט והצלחתה לא מעניינת אותו כהוא זה. הוא רק רוצה שסטים ו-ואלב יעלו ויצליחו. כל השאר בלבולי מוח לא רלוונטיים בשום צורה.
מה לעשות ש EGS חנות זניחה? אחרת זה היה ביג דיל גם בשבילם. ועדיין, מיקרוסופט יכולה להשתמש בתמיכה ב EGS כעוד סלינג פוינט של קבלת משחקים משמעותיים בחינם שמביכה את השירות בתשלום של סוני.
ההצלחה של מיקרוסופט כמפיצת משחקים מובטחת. כבעלת חומרה היא בברוך וזו הדרך לצאת ממנו לדעתי. אם אתה חושב שזה לא יאה למיקרוסופט לחלוק בהצלחה עם סטים, אז תגיד להם להתחיל לעבוד שנים על חנות מיקרוסופט במחשב שתקבל את כל המשחקים שיוצאים בסטים.
לפי השמועות ואלב עובדת בעצמה על מכשיר סלוני לסטים. אז לשיטתך אני בכלל לא אמור לעודד מכשיר של מיקרוסופט עם תמיכה בסטים.
glass man כתב: כי כולן רוצות למצוא את "רוקט ליג" הבא את "Palworld" הבא או את MInecraft הבא, אבל כמו שנדב אמר מייקרוסופט לא בדיוק חיכתה שPALWORLD יתפוצץ בסטים היא שמה עליו עין שהיה ברור לכולנו שהוא יהיה הצלחה מהרגע שנחשף. סוני לא חיכתה שרוקט ליג יתפוצץ בסטים היא הביאה אותו לפלוס DAY ONE.
כל מפתח אינדי שיודע שיש לו להיט ביד רוצה להיות אצל סוני ונינטנדו ומייקרוסופט הסיבה היחידה שאינדים מדלגים על הקונסולות היא שזה עסק יקר מאוד למפתחי אינדי לתמוך ב3 פלטפורמות בו זמנית זה יקר מאוד והצלחת גרסת הPC שהיא זולה משמעותית יותר משמשת לרוב כקרש הקפיצה שמממן את גרסת הקונסולות.
בסופו של יום התזה שלך היא כזו: מייקרוסופט תקבל אינדי שהתפוצץ לאקסבוקס הבאה, לפני שסוני או נינטנדו יצליחו להניח עליו את היד וזה יוביל לניצחון.
קאז, מתי לאחרונה ראית קאזואל שאומר vampire survivors משחק בן זונה אני הולך לקנות PS5 כדי לשחק בו!
מתי ראית קאזואל אומר "Dead cells משחק לפנים אני חייב להביא PS5 כדי לשחק בו"
קאזואלים לא מכירים את המשחקים האלה בכלל, זה רק הבועה שלנו הארדקור שמכירים אותם. תנסה לתת לקאזואל לשחק בMegabonk בקונסולות, הוא לא יבין בכלל למה אתה משחק על הPS5 שלך משחק שנראה כל כך מיושן גרפית.
אל תביא את רוקט ליג, בתגובה כי א' רוקט ליג נראה הרבה יותר טוב גרפית מMegabonk ורוקט ליג מאחד שני אהבות של הרבה גברים, כדורגל ומכוניות אז כל אחד יכול להתחבר למשחק הזה ללא קשר לערכי ההפקה ולכן הוא התפוצץ כמו שהתפוצץ. זו התפוצצות אינדי שקורת פעמים ספורות בדור אם בכלל ומייקרוסופט לא יכולה לבנות על זה אסטרטגיה שלמה.
התעשייה למדה מזמן שאי אפשר לחזות להיטים. על כל משחק שעם מזל טוב מחזיקת הפלטפורמה 'תופסת', יש רבים שלא.
במקום לנסות לרדוף אחרי כל משחק שכזה שמתפוצץ כדי יגיע לקונסולה שלך, הוא פשוט שם מההתחלה.
אף מפתח אינדי לא הולך לחתום על הסכם להביא את המשחק שלו על קונסולות XBOX על חשבון הPS והסוויץ' (ואם כן, זה יעלה למיקרוסופט מיליונים).
כמה אנשים מכירים את south of midnight, avowed והלבלייד?
למה אנשים כן הבינו למה הם משחקים את among us על הפס4 והפס5 שלהם כשהוא נראה כמו משחק פלאש? למה הבינו את HK ואת היידס?
ומספיק כבר להסתכל על דוגמאות קצה.
אתה חושב שאין השפעה על חוזק הפלטפורמה כשיש לה משחקי אינדי/AA שמוכרים בין אחד לחמישה מיליון עותקים? למה, כמה ריטרנל מכר?
אני שוב מזמין אותך להסתכל על הטבלאות החודשיות של ה PSN ולראות משחק כמו Ready or Not שם, כמו שראינו בעבר.
אני מזמין אותך לראות את דלטא פורס שהוא במקום הראשון והשני במשחקי F2P. משחק שהיה בלעדי במחשב במשך 8 חודשים, ושמיקרוסופט יכלה למנף אותו בתרחיש מכשיר עם תמיכה בחנות צד ג'.
ואני מזכיר לך שמכשיר כזה מספק מסלול עוקף עסקאות בלעדיות שנינטנדו וסוני עושות. היידס 2 רק על סוויץ'? POE2 רק על פלייסטיישן? NOPE.