נושא ה-ppוליטיקה הרשמי

מוסיקה, סרטים, סדרות, ספרים וכל נושא שיחה רנדומאלי אחר שתרצו

המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot

Laskin
Elder

Re: נושא ה-ppוליטיקה הרשמי

הודעהעל ידי Laskin » 19 אוקטובר 2025, 09:34

ראיון מעניין עם פאלמר לאקי:

לא ממש מדברים על אוקולוס, למרות שזה הוזכר שם כמה פעמים. גם נינטנדו, סוני ומיקרוסופט הוזכרו רק פעם אחת... אז בגלל זה אני שם את זה בת'רד הזה ולא בגיימינג. באמת ראיון מעניין, על החברה החדשה (יחסית) שהוא מוביל... הוא סוג של אילון מאסק, רק בלי החסרונות הבולטים שלו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 אוקטובר 2025, 12:53

הוא עושה את הסבב, גם היה אצל ג'ו רוגן שלשום.
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 19 אוקטובר 2025, 13:35

ראיתי שהיה שם, אבל לא שמעתי עדיין... אני אישית אוהב את הראיונות של ברי וייס.
וגם אצל רוגן זה 3 שעות, בטח שעתיים מתוכן על ביגפוט וחייזרים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 אוקטובר 2025, 13:39

Laskin כתב:ראיתי שהיה שם, אבל לא שמעתי עדיין... אני אישית אוהב את הראיונות של ברי וייס.
וגם אצל רוגן זה 3 שעות, בטח שעתיים מתוכן על ביגפוט וחייזרים.

אני מגיע לשמוע את לאקי כדי לשמוע על ביגפוט וחייזרים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 21 אוקטובר 2025, 12:09

הראיון עם רוגן לא מאכזב בינתיים, גם גיימינג וגם חייזרים תוך פחות מ-20 דקות פנימה…
לעומת זאת - עדיין בלי ביגפוט כבר 30 דקות

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 אוקטובר 2025, 15:08

Laskin כתב:הראיון עם רוגן לא מאכזב בינתיים, גם גיימינג וגם חייזרים תוך פחות מ-20 דקות פנימה…
לעומת זאת - עדיין בלי ביגפוט כבר 30 דקות

גם הייתה ב-20 דק' הראשונות שיחה טובה על תאי נטרול חושים :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 21 אוקטובר 2025, 17:49

זה היה נראה לי הדבר הראשון שדיברו עליו :)
אני כבר שעתיים בערך פנימה ויש שוב מלא שיחות חייזרים, ואפילו תוכים מהונדסים גנטית.
בהחלט ״קלאסיק רוגן״, אבל פאלמר מצליח לעשות את זה מעניין הרבה יותר מבדרך כלל (לא שאני שומע כבר שנים את רוגן יותר מדי… אבל ממה שזכור לי)

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 23 אוקטובר 2025, 15:52

תהנו.
קבצים מצורפים
IMG_4542.jpeg
IMG_4542.jpeg (71.63 KiB) נצפה 830 פעמים

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 04 נובמבר 2025, 18:43

איזה טירוף מה שהולך בניו יורק. אין מצב שממדאני העלוב נפש הזה ינצח, העולם השתגע סופית אם כן.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 04 נובמבר 2025, 21:27

הוא על הטיקט של ״אובמה״, רק סוציאליסט על מלא.
זה לא מפחיד את הדור הצעיר והטיפש, ובטח שלא את ה״מיעוטים״ שכבר ממזמן אינם ממש מיעוט, בטח שלא באחוזי ההצבעה בפועל.

גם יש מולו 2 מועמדים מאוד גרועים, אז זה בטח לא עוזר.

אני בעד. שיאכלו את הדייסה שהם מבשלים.
מדי פעם צריך ללמוד בדרך הקשה.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 05 נובמבר 2025, 10:44

האמריקאים לא למדו כלום מ1933. אני לא מבין איך היהודים האמריקאים אשכרה בחרו בזבל האנושי הזה, כאילו הם יודעים שהוא פרו חמאס והוא מכחיש שואה.
אני מקווה שהם באמת (כל האמריקאים) ילמדו בדרך הקשה מה הם הביאו על עצמם כמו שאמרת לאסקין כי אם הזבל האנושי הזה ימשיך להתקדם בקריירה הפוליטית שלו זה גרוע לעם ישראל.

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 05 נובמבר 2025, 12:36

אתה מכיר מישהו שהתקדם מתפקיד של ראש עיריית ניו-יורק? וכשאתה מדבר על קידום בקריירה הפוליטית שלו, אז חשוב לזכור שמדובר באוגנדי שהיגר לארה״ב וככזה הוא לא יכול להבחר למשרות הבכירות בארה״ב. המקסימום שהוא יכול לעשות זה לדרדר את השירותים הציבוריים בניו-יורק עוד קצת ולהבריח עוד תושבים מהעיר.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 נובמבר 2025, 15:39

Laskin כתב:הוא על הטיקט של ״אובמה״, רק סוציאליסט על מלא.
זה לא מפחיד את הדור הצעיר והטיפש, ובטח שלא את ה״מיעוטים״ שכבר ממזמן אינם ממש מיעוט, בטח שלא באחוזי ההצבעה בפועל.

גם יש מולו 2 מועמדים מאוד גרועים, אז זה בטח לא עוזר.

אני בעד. שיאכלו את הדייסה שהם מבשלים.
מדי פעם צריך ללמוד בדרך הקשה.

הייתי רוצה לחשוב שנראה את ניו יורק מדרדרת לביוב כדי שהם ילמדו לקח, אבל זה כנראה לא מה שיקרה. ממדני רוצה להעלות את המס על עשירים ב-2%, זה נמוך מספיק כדי שהעשירים לא יברחו מניו יורק. כדוגמה מסצ'וסטס ששמה מס עשירים של 4% על מי שמכניס יותר ממליון דולר בשנה לפני כמעט שנתיים וההכנסות ממיסים עלו ביותר מ-2 מליארד דולר בשנה, כלומר 4% לא הבריח את העשירים ממסצ'וסץ אז אני בספק אם 2% יבריח אותם מניו יורק (כמובן שלך תדע מה זה יעשה בטווח הארוך).

רוב התוכניות של ממדני לא יצאו לפועל כי הוא שקרן מלא בהבטחות ריקות כשכמעט כל התוכניות שלו הן לא בכוח של ראש העיר אלה של המושל או ועדות חיצוניות. למשל התוכנית שלו להקפיא את שכר הדירה ב-40% מהדירות במנהטן לא ברת ביצוע כי ההחלטה בידיים של ועדה שאין לו שום שליטה בה. יכול להיות שדרך מינויים הוא יצליח להשיג שם רוב אבל אי אפשר לדעת אם בתקופת הכהונה שלו יהיו מקומות פנויים בועדה בכדי שהוא יוכל לבצע מינויים, כנראה שלא.

מה שכנראה יקרה הוא מס עיריה (ארנונה) של אקסטרה 2% על העשירים, זה יכניס קצת יותר כסף שימממן את אחת התוכניות המטומטמות שלו כמו סופר עירוני אחד בכל רובע או תחבורה ציבורית חינם שתהפוך את האוטובוסים למרכז ההומלסים והמסוממים של ניו יורק. ניו יורק תהיה קצת יותר גרועה כמו LA או סן פרנסיסקו שם אנשים מחרבנים ברחוב ורחובות שלמים נראים כמו אפוקליפסת זומבים אבל לליברלים זה אף פעם לא אכפת, הם ימשיכו להצביע לשמאל הרדיקאלי.

המדאיג הוא שהסטורית כשראש עיר מוסלמי עולה לשלטון מאוד קשה להביא אחריו ראש עיר לא מוסלמי או לפחות לא מוסלמי ברוחו. הצעירים עוברים אינדוקטרנציה באוניברסיטאות להצביע לאנשים כמו ממדני, ושאר הקולות מגיעים ממהגרים. הסקרים האחרונים הראו שאצל ניו יורקרים קמאו זכה בגדול, ואצל מהגרים ממדני, ויש כל כך הרבה בוגרי קולג' ומהגרים בניו יורק שהסכום הסופי נתן לממדני את הראשות.

היום ניו יורק היא בערך 12% יהודים ו-9% מוסלמים. עם ממדני בראשות אני לא אהיה בשוק אם מוסלמים יעקפו את היהודים בניו יורק. מעיר "יהודית" היא תהפוך לעיר מוסלמית מאוד מהר כי לא רק שיש למוסלמים קצב ילודה גבוה, אינסוף מהגרים בשילוב עם הגירה פנימית של מוסלמים יהפכו את הקול המוסלמי להרבה יותר חשוב מהקול היהודי בניו יורק. שלא נדבר על זה שיש אחוז לא קטן של יהודים שמאלנים קיצונים שילכו יחד עם המוסלמים, לא עם הקהילה שלהם, כך שטכנית אפשר להגיד שהקול המוסלמי כבר יותר חזק מהיהודי בניו יורק. ואגב זה לא דורש הרבה, קצת פחות מ-200,000 מוסלמים חדשים במנהטן והם עקפו את היהודים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 05 נובמבר 2025, 19:40

המוסלמים יעברו את היהודים כך או כך שם.
אני גם חושב שהוא לא יעז לממש כמעט כלום מהתכניות שלו, בטח לא בקדנציה ראשונה. אבל אפשר לקוות שכן.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 05 נובמבר 2025, 19:46

אה אם הוא אוגנדי אז כן הוא לא יוכל להגיע לשום תפקיד. עדיין הוא אסון כי הוא סולל את הדרך למוסלמי שכן נולד בארצות הברית להיבחר לנשיאות. כי הוא עושה "לגיטימציה" לדבר כזה.
אף מועמד מוסלמי אחרי ממדני לא יחשוש להיות פרו חמאס ואנטי ישראל מובהק כשממדני הופך את זה לנורמלי בעיני האמריקאי הממוצע.

והיהודים, היהודים זה השיא לבחור בשונא ישראל בשביל פאקינג סבסוד דירות. אני לא רואה בהם חלק מהעם יותר, באופן אישי, והכי מצחיק שנראה לי שגם הם לא רואים את עצמם חלק מהעם.

גם אם ממדני יצליח להקפיא את שכר הדירה לא צריך להיות גאון גדול כדי להבין שזה דווקא יקשה על אנשים למצוא דירות, למה שאנשים יעזבו דירה במחיר מסובסד? מי עוזב דיור ציבורי בדיור במחיר מסובסד? שילמדו את הלקח כמו שלאסקין אמר.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 נובמבר 2025, 23:41

הקפאת שכר דירה יוצרת גוג ומגוג בשוק הדיור. אבל זה לא משנה גי הוא לא יכול לעשות את זה, אין לראש עיר סמכות לעשות את זה. בסופו של יום ניו ירק היא מדינה כחולה בטרוף כך שזה לא סימן לבאות ברוב מדינות ארה״ב. הקרב שם היה בין הדמוקרטים לסוציאליסטים והסוציאליסטים נצחו. זה צריך להיות דגל אדום למפלגה הדמוקרטית אבל הם לא מבינים את הרמז.

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 07 נובמבר 2025, 17:52

DrKeo כתב:הקפאת שכר דירה יוצרת גוג ומגוג בשוק הדיור. אבל זה לא משנה גי הוא לא יכול לעשות את זה, אין לראש עיר סמכות לעשות את זה. בסופו של יום ניו ירק היא מדינה כחולה בטרוף כך שזה לא סימן לבאות ברוב מדינות ארה״ב. הקרב שם היה בין הדמוקרטים לסוציאליסטים והסוציאליסטים נצחו. זה צריך להיות דגל אדום למפלגה הדמוקרטית אבל הם לא מבינים את הרמז.

דגל אדום זה הדגל של הסוציאליסטים אז זה לא טוב ;)

חזור אל “פורום OT”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 8 אורחים