נושא מכירות התוכנה והחומרה העולמיות

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

Re: נושא מכירות התוכנה והחומרה העולמיות

הודעהעל ידי glass man » 21 אוקטובר 2025, 00:18

מי אלה האנשים שיקנו אקסבוקס נייחת/ניידת בשביל מגהבונק אתה יכול להגיד לי מי האנשים האלה? :-)

הבן של נדב, יגיד לו "אבא תקנה לי אקסבוקס" בשביל מגהבונק ילד שמשחק GTA V ?
הארדוקר גיימרס בווקסלים יקנו קונסולה של 1000$ דולר בשביל מגהבונק?

באגט פלאפל עם ציפס קטן, וקולה שבקושי סוגרים לך פינה של רעב, עולים היום 50 שקל מגבונק עולה לעומת הארוחה הבסיסית הזו 36 שקל. המשחק יותר זול מאוכל בסיסי, רק בגלל זה הוא מכר כמו שמכר. אם לא היה לו דמו הייתי קונה אותו בגלל שהזכרת אותו מרוב עולה גרושים, חצי חינם.
כל האינדים שאתה מביא זולים ברמה שאני מרגיש שאני כמעט עושה גזל למפתחים במחירים שהם מוכרים אותם מרוב שהם זולים.

Vampire survivors היה timed exclusive לאקסבוקס. אתה יכול להסביר לי למה אנשים לא זרקו את הPS5 וקנו בוקס בשבילו? הרי זה מה שאתה טוען 20 עמודים אחי.
אתה טוען שאינדים אקסקלוסיבים יגרמו למייקרוסופט לנצח את כולם. שחקני הPS5 הסתכלו על שחקני הבוקס כמעט שנתיים משחקים vampire survivors שאין להם את האינדי הזה. ושחקני הסוויץ היו עם הלשון בחוץ 9 חודשים! למה מייקרוסופט לא הזיזה קונסולות?!

כי אף אחד לא ילך לקנות קונסולה בשביל משחק שעולה 17 שקל, והתקציב שלו היה 1000 דולר.

אתה מביא דוגמאות נדירות של אינדים שהתפוצצו כמו סטראדיו וואלי התפוצצות כזו קורת אחת למליון שנה תפסיק להיאחז בחדי הקרן האלו. הסטטיסטיקה מראה שרוב האינדים בSteam מוכרים פחות מ1000 עותקים, ואתה נצמד לי על כמה חדי קרן כמו מגהבונק שאף אחד לא שמע עליו עד שהבאת אותו.

מה עוזר לשחקן האקס בוקס הבאה אם הוא יקבל ערימת אינדים מSTEAM שרובם לא מגיעים ל1000 עותקים? אם הם לא מוכרים 1000 עותקים בסטים למה שהם ימכרו מעל 1000 עותקים על הבוקס?

נדב כבר אמר לך את זה, אבל אתה כל הזמן אומר לו שהוא חי באשליות ושאקסקלוסיבים לא מוכרים חומרה ואז אתה מביא אקסקלוסיבים אינדים שמשום מה אתה כן מאמין שימכרו את הבוקס הבאה, לי זו נראת טענה אבסורדית מצדך קאז.

הרבה יותר קל לקנות את הטיעון של אינטר ונדב שמאסה קריטית של אקסקלוסיבים תמכור בסוף קונסולה לאנשים, מאשר את הטיעון שלך קאז שאנשים יקנו קונסולה בשביל אינדים שעולים 17 שקל.

על נינטנדו אני חוזר על עצמי, אני לא יודע בן כמה אתה קאז, אולי היית גדול מדי בשביל לחזות בPokemania בשיא שלה ב2000 אולי היית קטן מדי, אין לי מושג אחי, בן כמה אתה פשוט :-).
בתור מישהו שחווה את זה ושייך לדור המקורי. אם לא היית שם (ולא כמשקיף מהצד) אתה לא תבין. המשחק הראשון בסדרה מכר 49M עותקים. זה סכום מכירות שלא היה דומה לו (בלי באנדל) ב2000 או שנות ה90
המשחק היה ונשאר תמיד הסיבה המרכזית שהניידות של נינטנדו מוכרות. כל ניסיון שלך להציג את זה כאילו האינדים הרימו את הסוויץ לגבהים, אתה פשוט מראה שאתה לא מכיר את נינטנדו, או לפחות את הסקטור הנייד שלה או מה גורם לה למכור.

אינדים לא מכרו את הסוויץ, האינדים הרוויחו מהסוויץ, מה שמכר את הסוויץ זה הטריילר של זלדה BOTW וזה שאנשים ידעו מראש, שאם הסוויץ תהיה ניידת פוקימון יהיה עליה.
אני לא מכחיש שאני מעדיף לשחק את האינדים שלי על הסוויץ 2 מאשר, על כל פלטפורמה אחרת, מעדיף את הסוויץ לאינדים כי היא ניידת.

אבל מפה ולהיסחף שאני אקנה סוויץ 2 (כלומר שקניתי) או איזושהי קונסולה בשביל אינדים חחח? לאן הלכת אחי.
אתה עושה מהאינדים הרבה יותר ממה שהם אחי הרבה יותר.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 21 אוקטובר 2025, 07:46

זה לא קשור למחיר שלהם. זה קשור לזה שהם רצים גם על המחשב של סבתא שלך, אין שום סיבה לקנות חומרה חדשה כדי לשחק אותם וזה לא באמת משנה איפה אתה משחק אותם. וכן, הם גם לא system sellers, אין להם את רמת ההייפ שיש למשחקי aaa.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 אוקטובר 2025, 09:21

כן, זו בדיוק הנקודה. מי שקונה אותם זאת קהילת אינדים קטנה מאוד הארד קורית שקופצים מטרנד אינדי לטרנד אינדי ולכולם בקהילה הזו כבר יש מכשיר אם לא שלושה שמריצים את כולם בקלות.
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 21 אוקטובר 2025, 10:35

יש גם משחק בשם Banana שיש לו איזה מאה אלף שחקנים במקביל כל הזמן, או bongo cat, ועוד כל מני אינדיז מעפנים כאלה שמשחקים עם עכבר, שהם שייכים לקהילת סטים ספציפית מאוד ולא באמת יצליחו על קונסולות ואף אחד לא יקנה קונסולה ב-600-1000 דולר בשביל השיט הזה. אבל הוא מסרב להבין שיש קהילה כזו כי palworld או משהו, שזו דוגמא למעט מאוד משחקים יוצאי דופן מתוך עשרות כאלו בשנה, אם לא יותר.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 21 אוקטובר 2025, 11:49

הבאתי לו כבר את דרישות המערכת של מגהבונק שהמפתח מצהיר שהוא יכול לעבוד על טוסטר :-). הוא עונה לי (קאז) שגיימרים של קונסולות אין להם מחשב ולא רוצים לשחק במחשב אז לא משנה הדרישות, הנמוכות, אני לא יודע איך להגיב לזה.

אח שלי הוא קאזואל של החיים הבן אדם לא יודע להתקין כלום, כל פעם שיש לו איזה Pop up של אנטי וירוס הוא מתקשר אלי כאילו המחשב מת. כל מה שהוא יודע זה להפעיל את הפוקימון שלו בסוויץ, להפעיל פיפא בסוני, ועדיין הבן אדם הזה משחק כל סופש age of mythology או איזה משחק RTS ישן אחר בסטים... אם הוא מצליח לעשות את זה הארדקורס גיימרס של קונסולות לא עושים את זה? ומשחקים בסטים? אני לא מבין את הטיעונים של קאז בכלל. זה תלוש מהמציאות.

המשחקים שלאסקין הביא זה בכלל למות מצחוק. bango cat משהו הזוי כזה עם חתולים שלא הבנתי בכלל מה עושים במשחק הזה, עד שראיתי שזה והמשחק בננה הם בחינם.
לחשוב שהבננה הזו יכולה להזיז, קונסולות אני על דמעות מרוב צחוק.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 אוקטובר 2025, 15:03

Laskin כתב:יש גם משחק בשם Banana שיש לו איזה מאה אלף שחקנים במקביל כל הזמן, או bongo cat, ועוד כל מני אינדיז מעפנים כאלה שמשחקים עם עכבר, שהם שייכים לקהילת סטים ספציפית מאוד ולא באמת יצליחו על קונסולות ואף אחד לא יקנה קונסולה ב-600-1000 דולר בשביל השיט הזה. אבל הוא מסרב להבין שיש קהילה כזו כי palworld או משהו, שזו דוגמא למעט מאוד משחקים יוצאי דופן מתוך עשרות כאלו בשנה, אם לא יותר.

אכן, יש משחק EA אינדים שיכולים להיות מאוד אטרקטיבים ופורצים לתודעה הכללית כמו פאל-וורלד אבל יש ממש מעט כאלה. ובכלליות הויכוח מיותר כי לתת לתוכניות EA לפעול על הקונסולה שלך זה בהחלט רעיון טוב. פשוט קאז חיי בסרט שפתאום ה-XSX תמכור הרבה יותר טוב בגלל זה, כאן נמצאת הבעיה הלוגית.

אני לגמרי בעד, שיעשו תוכנית EA, שיגידו שמשחק שמתוייג כמשחק EA לא צריך סרטפיקציה עד שהוא יוצא מ-EA כדי להקל על המפתחים. לא בעיה גדולה, WIN WIN לכולם, אבל כמעט אפס השפעה על "מלחמת הקונסולות".

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 21 אוקטובר 2025, 15:50

קאז תקוע בבעיה הלוגית הזו, כי הוא חושב שאם הוא מתחרמן מקונסולות PC אז כל העולם מתחרמן מהרעיון כמוהו. זה מקרה קלאסי שבן אדם לא מצליח לראות פרספקטיבה שונה מהרצונות הפרטיים שלו.

כמו שאמר בכיר במייקרוסופט לשעבר אתמול או שלשום, האקסבוקס הזו תהיה מלאה פיראטיות, ולא כמו שהPS2 או ה360 או הDS היו, אלא ממש מלאה פיראטיות. כל האינדים יפרצו. כל הצד א' של מייקרוסופט יעבוד פרוץ day one זו תהיה קונסולה ג'ונגל שמייקרוסופט לא רואה ממנה שקל. סטים לא רואה ממנה שקל. וצד ג' לא רואה ממנה שקל. גם אז קאז יגיד שזו אשמת מייקרוסופט כי הם לא פרסמו את סטים, תמיד יהיה לו מה לענות, וזה תמיד יסתכם בזה שאף אחד לא מצליח להבין את המוח הגאוני שלו, שעובד ב100 דרגות מעל כולם ורואה נסתרות.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 אוקטובר 2025, 17:24

קאז תומך בקונסולה הזו משתי סיבות. הראשונה היא טיפוס על העץ בנושא הבלעדיות והשניה היא פאנבואיות בלתי נגמרת לסטים.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 21 אוקטובר 2025, 17:44

חחחח כל מילה בסלע אחי.

שמישהו יזכיר לקאז, שסטים שלו פרסמה בגאווה בשלטי חוצות שדולפין (אימולטור לגיימקיוב) מגיע לסטים והשתמשה בזה כסיסטם סלר ראשי לסטים דק עד שנינטנדו איימו שהעורכי דין של נינטנדו יקרעו לסטים את התחת אם הם לא יורידו את האימולטור.

כלומר אפילו סטים של קאז, יודעים שבתאכלס כל מי שקונה סטים דק משחק עליה נינטנדו. כל מי שיקנה אקסבוקס PC ישחק עליה נינטנדו כולנו יודעים את זה.

תמונה

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 23 אוקטובר 2025, 17:15

1. [NSW] Pokemon Legends: Z-A – 872,552 / NEW
2. [NS2] Pokemon Legends: Z-A – Nintendo Switch 2 Edition – 612,905 / NEW
3. [NS2] Mario Kart World – 55,996 / 1,931,393
4. [PS5] Ghost of Yotei – 18,930 / 165,902
5. [NSW] Super Mario Galaxy + Super Mario Galaxy 2 – 11,129 / 79,477
6. [NS2] Donkey Kong Bananza – 7,967 / 31,259
7. [NSW] Little Nightmares 3 – 5,315 / 23,121
9. [NSW] Minecraft – 4,984 / 4,028,096
10. [NSW] Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba – The Hinokami Chronicles 2 – 4,064 / 139,111

מכירות חומרה.

Switch 2 – 201,684
Switch OLED – 14,552
Switch Lite – 7,015
PS5 Digital Edition – 5,393
PS5 – 4,683
Switch – 2,146
PS5 Pro – 2009
Xbox Series X Digital Edition – 86
Xbox Series X – 54
Xbox Series S – 48
PS4 – 23

הדברים המעניינים:
הבאמפ של הסוויץ 2, בשבוע שלפני פוקימון הסוויץ 2 מכר 46,842 יחידות.
פוקימון legends החדש מכר יותר טוב מlegends הקודם במידה משמעותית. זה מפתיע מאוד כי מדובר במשחקי פוקימון שמיועדים לשחקני קור, ולאנשים שיש להם סבלנות לקמפיין רציני, בניגוד לקאזואלים שבדרך כלל משחקים בסדרה הזו.
סה'כ מטורף, המשחק מאוד מאוד ראוי למכירות האלה (למרות מה שהצדיקים נתנו לו ולא בצדק כלל)
אלה מכירות חומרה ותוכנה ביפן כמובן.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 23 אוקטובר 2025, 17:43

ממש מוזר שדונקי קונג מכר שם רק 31 אלף יחידות… הייתי בטוח יהיה באיזור החצי מליון עד עכשיו.
אם זו אינדיקציה למכירות של המשחק גם במערב (לא בדקתי) - אז נינטנדו לא יחזרו לעשות משחקי דונקי קונג בקרוב. למשחק יש תקציב די רציני והוא לכאורה הגיע על חשבון מריו ראשי בחלון השיגור של המכשיר.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 23 אוקטובר 2025, 18:02

לא, אלה המכירות שלו רק לשבוע הקודם לאסקין, באמת לא שמתי לב מוזר שהם טעו ככה, כי המשחק עשה מעל 351,540 עותקים ביפן לבד :-)
בכל מקרה ביחס לIP של נינטנדו הוא לא עף מהמדפים כמו מריו. זה אחרי הכול, משחק להארדקורים כמונו, זה משחק לאנשים שיעריכו את הפיזיקה שלו ויבזבזו זמן לבדוק אותה ולמתוח אותה ויתלהבו כמה סינמטי המשחק מרגיש למשחק נינטנדואי :-)

האנשים היותר קאזואלים שאני מכיר לא סיימו את המשחק בכלל, אז יש בו משהו שהוא יותר "משחק בשבילנו" מאשר לקהל הרחב.
בניגוד לBIA למשל (איפה נעלמת?) שיש לו מעל 50 שעות על המשחק חח.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 23 אוקטובר 2025, 20:27

אה אוקיי, הרבה יותר הגיוני…. מוזר שטעו רק בשורה הזו

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 23 אוקטובר 2025, 21:59

glass man כתב:מי אלה האנשים שיקנו אקסבוקס נייחת/ניידת בשביל מגהבונק אתה יכול להגיד לי מי האנשים האלה? :-)

הבן של נדב, יגיד לו "אבא תקנה לי אקסבוקס" בשביל מגהבונק ילד שמשחק GTA V ?
הארדוקר גיימרס בווקסלים יקנו קונסולה של 1000$ דולר בשביל מגהבונק?

באגט פלאפל עם ציפס קטן, וקולה שבקושי סוגרים לך פינה של רעב, עולים היום 50 שקל מגבונק עולה לעומת הארוחה הבסיסית הזו 36 שקל. המשחק יותר זול מאוכל בסיסי, רק בגלל זה הוא מכר כמו שמכר. אם לא היה לו דמו הייתי קונה אותו בגלל שהזכרת אותו מרוב עולה גרושים, חצי חינם.
כל האינדים שאתה מביא זולים ברמה שאני מרגיש שאני כמעט עושה גזל למפתחים במחירים שהם מוכרים אותם מרוב שהם זולים.

Vampire survivors היה timed exclusive לאקסבוקס. אתה יכול להסביר לי למה אנשים לא זרקו את הPS5 וקנו בוקס בשבילו? הרי זה מה שאתה טוען 20 עמודים אחי.
אתה טוען שאינדים אקסקלוסיבים יגרמו למייקרוסופט לנצח את כולם. שחקני הPS5 הסתכלו על שחקני הבוקס כמעט שנתיים משחקים vampire survivors שאין להם את האינדי הזה. ושחקני הסוויץ היו עם הלשון בחוץ 9 חודשים! למה מייקרוסופט לא הזיזה קונסולות?!

כי אף אחד לא ילך לקנות קונסולה בשביל משחק שעולה 17 שקל, והתקציב שלו היה 1000 דולר.

אתה מביא דוגמאות נדירות של אינדים שהתפוצצו כמו סטראדיו וואלי התפוצצות כזו קורת אחת למליון שנה תפסיק להיאחז בחדי הקרן האלו. הסטטיסטיקה מראה שרוב האינדים בSteam מוכרים פחות מ1000 עותקים, ואתה נצמד לי על כמה חדי קרן כמו מגהבונק שאף אחד לא שמע עליו עד שהבאת אותו.

מה עוזר לשחקן האקס בוקס הבאה אם הוא יקבל ערימת אינדים מSTEAM שרובם לא מגיעים ל1000 עותקים? אם הם לא מוכרים 1000 עותקים בסטים למה שהם ימכרו מעל 1000 עותקים על הבוקס?

נדב כבר אמר לך את זה, אבל אתה כל הזמן אומר לו שהוא חי באשליות ושאקסקלוסיבים לא מוכרים חומרה ואז אתה מביא אקסקלוסיבים אינדים שמשום מה אתה כן מאמין שימכרו את הבוקס הבאה, לי זו נראת טענה אבסורדית מצדך קאז.

הרבה יותר קל לקנות את הטיעון של אינטר ונדב שמאסה קריטית של אקסקלוסיבים תמכור בסוף קונסולה לאנשים, מאשר את הטיעון שלך קאז שאנשים יקנו קונסולה בשביל אינדים שעולים 17 שקל.

כל ניסיון שלך להציג את זה כאילו האינדים הרימו את הסוויץ לגבהים, אתה פשוט מראה שאתה לא מכיר את נינטנדו, או לפחות את הסקטור הנייד שלה או מה גורם לה למכור.

אינדים לא מכרו את הסוויץ, האינדים הרוויחו מהסוויץ, מה שמכר את הסוויץ זה הטריילר של זלדה BOTW וזה שאנשים ידעו מראש, שאם הסוויץ תהיה ניידת פוקימון יהיה עליה.
אני לא מכחיש שאני מעדיף לשחק את האינדים שלי על הסוויץ 2 מאשר, על כל פלטפורמה אחרת, מעדיף את הסוויץ לאינדים כי היא ניידת.

אבל מפה ולהיסחף שאני אקנה סוויץ 2 (כלומר שקניתי) או איזושהי קונסולה בשביל אינדים חחח? לאן הלכת אחי.
אתה עושה מהאינדים הרבה יותר ממה שהם אחי הרבה יותר.

בוודאי שהילד של נדב יגיד לו שהוא רוצה לשחק במגבונק, כי הוא וכל הילדים והנערים בדור הזה ניזונים מטוויץ', סטרימרים וטיק טוק. ומשחקי המחשב שמתפוצצים כל פעם מקבלים חשיפה שם.

את הקונסולה של 1000$ דולר האדם הממוצע יקנה בגלל שהוא יודע שהוא מקבל את כל משחקי צד ג' שם בגרסה יותר טובה ומרשימה מהפלייסטיישן.
זה הבראש ובראשונה. למצב מכשיר כזה כמקום הכי טוב לשחק משחקים. אין חלופה טובה יותר למכשיר סלוני כזה.

יקנו אותה כי הם יודעים בנוסף שהם מקבלים את המשחקים של סוני בשלב כלשהו בגרסה הכי טובה שלהם. יקנו אותה בזכות אונליין חינם פוטנציאלי. וכל היתרונות הנוספים הידועים של מכשיר כזה.

וכן, יקנו אותה גם בשביל כל המשחקים שיוצאים למחשב ולא מגיעים לPS וסוויץ' (או שמגיעים שנים אחרי).
זה יהיה מקרה קלאסי של 'באתי בשביל X, נשארתי בשביל Y'.

וואמפייר סורבייבורס לא עזר לXBOX? אוקי. וסטארפילד כן עזר ל XBOX?

די לדבר שסטארדיו מקרה נדיר. הוא לא.
רק השנה יצאו בסטים 3 משחקי אינדי שמכרו יותר מ 10 מיליון עותקים כל אחד. מה הרף השרירותי שאתה מציב למכירות של משחק אינדי כדי שהוא ייחשב 'משמעותי' ובעל פוטנציאל על קונסולות? הלו, שלושת המשחקים האלה הם קו-אופ אונליין 4 שחקנים. כמו כפפה ליד לקונסולות.

אתה מצד אחד אומר שהמשחקים מוכרים כי הם זולים, ומצד שני אומר שיש מאות משחקים כאלה שלא מוכרים כלום.
אז מספיק עם נימת הזלזול המוכרת שלך לכל דבר שהוא לא מחיר מלא שראינו גם לגבי AW2 וE33.

מה היה המחיר של braid, castle crashers, מיינקראפט, FEZ? ג'יאומטרי וורז? ועוד ועוד.
אולפני מיקרוסופט לא הוכיחו שהם יודעים לייצר להיטים, משחקי אינדי כן. והם לא משחקים בלעדיים per se כי אפשר לשחק בהם על מגוון חומרות ושירותי ענן.
הם פשוט not on PS and switch, ומיקרוסופט לא מסתכנת בדולר אחד בפיתוח שלהם (בניגוד למשחקי AAA שמיקרוסופט מממנת) וגורפת את הרווחים בכל המובנים.

InterAl כתב:זה לא קשור למחיר שלהם. זה קשור לזה שהם רצים גם על המחשב של סבתא שלך, אין שום סיבה לקנות חומרה חדשה כדי לשחק אותם וזה לא באמת משנה איפה אתה משחק אותם. וכן, הם גם לא system sellers, אין להם את רמת ההייפ שיש למשחקי aaa.

למה מיליונים של אנשים קנו את סטארדיו לא על המחשב למרות שהם רצים על המחשב של סבתא שלהם שהעניק להם גישה למשחק בזמן אמת בלי לחכות?

DrKeo כתב:
אכן, יש משחק EA אינדים שיכולים להיות מאוד אטרקטיבים ופורצים לתודעה הכללית כמו פאל-וורלד אבל יש ממש מעט כאלה. ובכלליות הויכוח מיותר כי לתת לתוכניות EA לפעול על הקונסולה שלך זה בהחלט רעיון טוב. פשוט קאז חיי בסרט שפתאום ה-XSX תמכור הרבה יותר טוב בגלל זה, כאן נמצאת הבעיה הלוגית.

אני לגמרי בעד, שיעשו תוכנית EA, שיגידו שמשחק שמתוייג כמשחק EA לא צריך סרטפיקציה עד שהוא יוצא מ-EA כדי להקל על המפתחים. לא בעיה גדולה, WIN WIN לכולם, אבל כמעט אפס השפעה על "מלחמת הקונסולות".

שלושה משחקים השנה מעל 10 מיליון עותקים. מה הסף להיות אטרקטיבי ולפרוץ לתודעה? האם אתה מציב את הסף הזה למשחקים המביכים מבחינת מכירות שמיקרוסופט משחחרת כמו SOM, הלבלייד2, ועכשיו גם קיפר?

מיקרוסופט לא יכולה לעשות תוכנית EA. מפתחי אינדי לא יעשו גרסאות לקונסולה קלאסית XBOX כשהיא באשפתות. מיקרוסופט לא מסוגלת לעשות תוכנית EA שתמשוך את המפתחים שמוציאים משחקים בסטים. מיקרוסופט לא תעשה מהפכה בחנות שלה בין-לילה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 אוקטובר 2025, 02:27

איזה משחקים השנה עשו מעל ל10 מליון עותקים? והבן שלי והחברים שלו לא מכירים משחק אחד שציינת בשנתיים האחרונות.

בנוגע ל-EA, אם הייתי מיקרןסןפט רק הייתי מנסה לצוד משחקי EA עם הייפ גדול בקהל הכללי כמו palworld ונותן להם כסף כדי שיעשו גרסת אקסבוקס. 99% ממשחקי הEA הם סתם חסרי ערך. צריך תוכנית שתתן למשחקים הללו אפשרות להופיע באקסבוקס, אבל רמת החשיבות שלהם מאוד נמוכה.

הנקודת מבט שלך די מגוחכת, אתה תתבדה כשתראה את המכירות של האקסבוקס הבאה. אתה חיי בסרט קשה אם אתה חושב שpc במחיר של pc בלי רוב היתרונות של pc ימכור משהו.

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 24 אוקטובר 2025, 09:33

REPO ו PAEK מכרו מעל 10 מיליון. Schedule I כנראה עדיין לא שם, בסביבות ה 8 מיליון.

רוב משחקי ה EA שמצליחים מצליחים בלי שום ידיעה מוקדמת. למיקרוסופט כפי שראינו ב 2 דורות אחרונים אין את היכולות לשחק 'תופסת' ולהתחיל לרדוף ולשכנע.
למה לעשות גרסת קונסולה קלאסית ל XBOX על חשבון PS או סוויץ'? אין הגיון. המפתחים שוחים בכסף אחרי ההצלחה על המחשב.

Ready or Not, Phasmophobia - שתי דוגמאות מהעבר הקרוב למשחקים שהצליחו בגדול על המחשב ועושים מספרים משמעותיים על הקונסולות.

איזה יתרונות של PC שחקן הקונסולה הממוצע צריך מלבד גישה ליותר משחקים, לאונליין חינם, למשחקים בחינם על אמת מ EGS, הגדרות גרפיות גבוהות יותר?

אם מיקרוסופט יעשו מכשיר כמו שאני מתאר והיישום שלהם של האסטרטגיה יהיה 150% - המכשיר הזה לא ימכור יותר טוב מהפס6. (כמו שב 2 דורות האחרונים ה XBOX לא קרובה לPS). זו תהייה נקודת פתיחה להמשיך לבנות עליה. כמו שלא חשבת שהמכירות של ה XBOX המקורי הן התקרה עבור המכירות של ה 360.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 24 אוקטובר 2025, 10:07

הבן של נדב ממש לא הולך להכיר את מגהבונק דרך רשתות חברתיות שלא דוברת את השפה שלו. מה שמעניין ילדים בגילו זה מה שמשחקים ילדים אחרים בכיתה שלו, מה שנדב כבר קנה וזמין על המכשיר (נגיד אסטרובוט או GTA V ) או משחקים בIP שהוא כבר מכיר ואוהב ממדיה אחרת. כמו שהבן של לאסקין אוהב סוניק, וכנראה הכיר אותו כנראה מסדרות טלווזיה/נטפליקס/סרטים/צעצועים.

בנוסף לזה ילדים אוהבים משחקים פתוחים שנותנים להם המון חופש פעולה בגלל זה רובלוקוס, מיינקראפט וGTA פופלארים. בגלל זה פוקימון התפוצץ בדור שלי בסוף שנות ה90.
(החופש לתפוס איזה פוקימונים שאני רוצה ולקסטם אותם איך שאני רוצה) אגב פוקימון עבר כבר את ה5.8M עותקים, חצי מזה על הסוויץ 2. ככה נראה משחק שמזיז קונסולות קאז תתמודד.

מגהבונק לא מאפשר שום חופש פעולה, זה משחק שיש דרך אחת נכונה לשחק אותו, זה בדיוק סוג המשחק שילדים ינסו 2 דקות ויעיפו.
תקרא מה שנדב רשם הילד שלו בכלל לא מכיר את המשחק. אני מתערב שיש יותר סיכוי שהבן של נדב מכיר את death stranding ולא את מגהבונק :D.

הSeries x היה עם כל משחקי הצד ג' בגרסה טובה יותר ומרשימה מהפלייסטיישן 5 (עד 2024) למה זה לא עזר לו לנצח? כי כוח לא מוכר בלי משחקים.
אנשים לא יקנו את הבוקס הבאה בשביל לשחק עליה משחקים של סוני. ראית כמה ספיידרמן מכר מעט על הPC לעומת כמה שהוא מכר על הפלייסטישן? זה בגלל שכל מי שרצה לשחק בספיידרמן כבר עשה את זה על הPS4 או על הPS5.

אנשים שמעניינים אותם אקסקלוסיבים של סוני לא יתאפקו וישחקו על המחשב או הבוקס הבאה, הם ישחקו על הPS5 או על הPS6 ושם הצד א' יעשה את הרוב המוחלט של המכירות שלו, בגלל זה רוב האקסקלוסיבים של סוני בקושי מוכרים על הPC ובקושי ימכרו על הבוקס.

זה שבוקסלים יש הארדקורס שמוכנים לחכות כמה חודשים בשביל גרסת מחשב טובה יותר כמו שלאסקין עושה עם GOY יש גג מליון הארדקורס כאלה זה שולי מאוד בהשפעה על המכירות ולא יעזור לבוקס שהוא מריץ ספיידרמן.

ברור שיש מאות אינדים זולים בסטים שלא מוכרים כלום, רק מעטי מעט מתפוצצים לא המצאתי את הData הזה הוא נמצא ברשת.הרוב המוחלט של האינדים שכן מתפוצצים מגיעים לקונסולות או שמגיעים אליה מהר מאוד.

למה אתה לא מדבר על אינדי שהתפוצץ לאחרונה כמו BALL x PIT אה, כי הוא זמין על הקונסולות Day one ולא בלעדי לסטים? מה שחשבתי.
למה אין שום אזכור ממך על PowerWash Simulator 2 שכרגע מספר 5 בסטים, אה כי הוא זמין על הקונסולות Day one?
למה אתה לא מזכיר את Dispatch הוא מקום 3 בסטים עכשיו. אה כי הוא זמין גם על הPS5 בנוסף לPC ? כמה חבל.

באיזה סרט אתה חי קאז שאתה חושב שיצרניות הקונסולות לא מביאות את האינדים שמוכרים טוב לפלטפורמה שלהן?
תסתכל על הטבלה היפנית שהבאתי למעלה. יש שם אינדי אחד בלבד, מיינקראפט והוא מכר 4M ביפן בגלל שהוא על הסוויץ, הוא לא מכר את הסוויץ.
אם הוא היה על פלטפורמה אחרת הוא לא היה עושה חצי מזה.

אני לא מקטין את expodition 33 אבל הוא יושב על 5M שהוא עולה גרושים וזמין על 3 פלטפורמות ועלה 30M בערך לפיתוח
בזמן שפוקימון החדש עלה 20M דולר לפיתוח ומכר מעל 5.8M בפחות משבועיים במחיר מלא כשהוא זמין רק על נינטנדו.
אתה באמת לא מבין את ההבדל או שאתה עושה את עצמך"?

אף אחד לא יקנה קונסולה בשביל E33 ואני בניגוד אליך שיחקתי בו ואהבתי אותו.הוא לא מיינסטרים לקהל הרחב, ונישתי מדי אפילו להארדקורס.
בניגוד אליך יש לי גם 100% בSuper meat boy והוא אחד המשחקים האהובים עלי אי פעם... גם בשבילו לא הייתי קונה קונסולה... כי מי קונה קונסולה בשביל אינדים? זה משהו שמשחקים על הדרך.

תסתכל בפורום שלנו ותראה שאין פה גיימר אחד אפילו שיקנה קונסולה בשביל אינדי.
נדב, קנה את הPS5 בשביל סנטה מוניקה ונוטי דוג.
לאסקין, כנראה בשבילם ובשביל גראן טוריזמו.
בלינג מתארגן על PS5 בשביל GTA 6
סטיק אמר שהוא משחק על הPS5 בעיקר אקסקלוסיבים של סוני (וזה לא אינדים)

עכשיו תעשה zoom out מהפורום לסביבה שאתה מכיר, אנשים מהעבודה שלך שמשחקים, חברים שלך, אחים שלך בני דודים/שכנים/גיסים. ראית פעם מישהו מהם קונה קונסולה בשביל אינדים? אני לא.

זה לא סוד שהבלעדיים של מייקרוסופט לא מזיזים קונסולות כבר שני דורות, כי הם לא מושכים מספיק לגיימרים או לקהל הרחב.
אבל להחליף אותם במשחקים אפילו פחות מושכים זה ממש לא הפיתרון.
אתה כמו מרי אנטואנט שאמרה לאנשים לאכול עוגות אם אין לחם.
הפיתרון הוא להביא אקסקלוסיבים שכן מזיזים קונסולות. יש סיבה למה ספנסר בוכה עד היום, שהוא פספס הזדמנויות להביא את GTA 3 ודסטני כאקסקלוסיבים. כי גם הוא יודע שאם הוא לא היה מפספס אותם, האקסבוקס היתה היום במצב אחר לגמריי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 אוקטובר 2025, 16:40

Hypno כתב:REPO ו PAEK מכרו מעל 10 מיליון. Schedule I כנראה עדיין לא שם, בסביבות ה 8 מיליון.

רוב משחקי ה EA שמצליחים מצליחים בלי שום ידיעה מוקדמת. למיקרוסופט כפי שראינו ב 2 דורות אחרונים אין את היכולות לשחק 'תופסת' ולהתחיל לרדוף ולשכנע.
למה לעשות גרסת קונסולה קלאסית ל XBOX על חשבון PS או סוויץ'? אין הגיון. המפתחים שוחים בכסף אחרי ההצלחה על המחשב.

Ready or Not, Phasmophobia - שתי דוגמאות מהעבר הקרוב למשחקים שהצליחו בגדול על המחשב ועושים מספרים משמעותיים על הקונסולות.

איזה יתרונות של PC שחקן הקונסולה הממוצע צריך מלבד גישה ליותר משחקים, לאונליין חינם, למשחקים בחינם על אמת מ EGS, הגדרות גרפיות גבוהות יותר?

אם מיקרוסופט יעשו מכשיר כמו שאני מתאר והיישום שלהם של האסטרטגיה יהיה 150% - המכשיר הזה לא ימכור יותר טוב מהפס6. (כמו שב 2 דורות האחרונים ה XBOX לא קרובה לPS). זו תהייה נקודת פתיחה להמשיך לבנות עליה. כמו שלא חשבת שהמכירות של ה XBOX המקורי הן התקרה עבור המכירות של ה 360.

כל אדם פה בפורום אומר שזה הקונספט הכי גרוע לקונסולה שהוא פעם ראה. כל סמממן שיש בשוק כרגע מסמן שהאקסבוקס הבאה הולכת להיות האקסבוקס הכושלת בהסטוריה. אם זה המצב, למה אתה חושב שהיא כן תצליח ולא תכשל קשות כמו הסטים דק?

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 24 אוקטובר 2025, 18:11

glass man כתב:הבן של נדב ממש לא הולך להכיר את מגהבונק דרך רשתות חברתיות שלא דוברת את השפה שלו. מה שמעניין ילדים בגילו זה מה שמשחקים ילדים אחרים בכיתה שלו, מה שנדב כבר קנה וזמין על המכשיר (נגיד אסטרובוט או GTA V ) או משחקים בIP שהוא כבר מכיר ואוהב ממדיה אחרת. כמו שהבן של לאסקין אוהב סוניק, וכנראה הכיר אותו כנראה מסדרות טלווזיה/נטפליקס/סרטים/צעצועים.

בנוסף לזה ילדים אוהבים משחקים פתוחים שנותנים להם המון חופש פעולה בגלל זה רובלוקוס, מיינקראפט וGTA פופלארים. בגלל זה פוקימון התפוצץ בדור שלי בסוף שנות ה90.
(החופש לתפוס איזה פוקימונים שאני רוצה ולקסטם אותם איך שאני רוצה) אגב פוקימון עבר כבר את ה5.8M עותקים, חצי מזה על הסוויץ 2. ככה נראה משחק שמזיז קונסולות קאז תתמודד.

מגהבונק לא מאפשר שום חופש פעולה, זה משחק שיש דרך אחת נכונה לשחק אותו, זה בדיוק סוג המשחק שילדים ינסו 2 דקות ויעיפו.
תקרא מה שנדב רשם הילד שלו בכלל לא מכיר את המשחק. אני מתערב שיש יותר סיכוי שהבן של נדב מכיר את death stranding ולא את מגהבונק :D.

הSeries x היה עם כל משחקי הצד ג' בגרסה טובה יותר ומרשימה מהפלייסטיישן 5 (עד 2024) למה זה לא עזר לו לנצח? כי כוח לא מוכר בלי משחקים.
אנשים לא יקנו את הבוקס הבאה בשביל לשחק עליה משחקים של סוני. ראית כמה ספיידרמן מכר מעט על הPC לעומת כמה שהוא מכר על הפלייסטישן? זה בגלל שכל מי שרצה לשחק בספיידרמן כבר עשה את זה על הPS4 או על הPS5.

אנשים שמעניינים אותם אקסקלוסיבים של סוני לא יתאפקו וישחקו על המחשב או הבוקס הבאה, הם ישחקו על הPS5 או על הPS6 ושם הצד א' יעשה את הרוב המוחלט של המכירות שלו, בגלל זה רוב האקסקלוסיבים של סוני בקושי מוכרים על הPC ובקושי ימכרו על הבוקס.

זה שבוקסלים יש הארדקורס שמוכנים לחכות כמה חודשים בשביל גרסת מחשב טובה יותר כמו שלאסקין עושה עם GOY יש גג מליון הארדקורס כאלה זה שולי מאוד בהשפעה על המכירות ולא יעזור לבוקס שהוא מריץ ספיידרמן.

ברור שיש מאות אינדים זולים בסטים שלא מוכרים כלום, רק מעטי מעט מתפוצצים לא המצאתי את הData הזה הוא נמצא ברשת.הרוב המוחלט של האינדים שכן מתפוצצים מגיעים לקונסולות או שמגיעים אליה מהר מאוד.

למה אתה לא מדבר על אינדי שהתפוצץ לאחרונה כמו BALL x PIT אה, כי הוא זמין על הקונסולות Day one ולא בלעדי לסטים? מה שחשבתי.
למה אין שום אזכור ממך על PowerWash Simulator 2 שכרגע מספר 5 בסטים, אה כי הוא זמין על הקונסולות Day one?
למה אתה לא מזכיר את Dispatch הוא מקום 3 בסטים עכשיו. אה כי הוא זמין גם על הPS5 בנוסף לPC ? כמה חבל.

באיזה סרט אתה חי קאז שאתה חושב שיצרניות הקונסולות לא מביאות את האינדים שמוכרים טוב לפלטפורמה שלהן?
תסתכל על הטבלה היפנית שהבאתי למעלה. יש שם אינדי אחד בלבד, מיינקראפט והוא מכר 4M ביפן בגלל שהוא על הסוויץ, הוא לא מכר את הסוויץ.
אם הוא היה על פלטפורמה אחרת הוא לא היה עושה חצי מזה.

אני לא מקטין את expodition 33 אבל הוא יושב על 5M שהוא עולה גרושים וזמין על 3 פלטפורמות ועלה 30M בערך לפיתוח
בזמן שפוקימון החדש עלה 20M דולר לפיתוח ומכר מעל 5.8M בפחות משבועיים במחיר מלא כשהוא זמין רק על נינטנדו.
אתה באמת לא מבין את ההבדל או שאתה עושה את עצמך"?

אף אחד לא יקנה קונסולה בשביל E33 ואני בניגוד אליך שיחקתי בו ואהבתי אותו.הוא לא מיינסטרים לקהל הרחב, ונישתי מדי אפילו להארדקורס.
בניגוד אליך יש לי גם 100% בSuper meat boy והוא אחד המשחקים האהובים עלי אי פעם... גם בשבילו לא הייתי קונה קונסולה... כי מי קונה קונסולה בשביל אינדים? זה משהו שמשחקים על הדרך.

תסתכל בפורום שלנו ותראה שאין פה גיימר אחד אפילו שיקנה קונסולה בשביל אינדי.
נדב, קנה את הPS5 בשביל סנטה מוניקה ונוטי דוג.
לאסקין, כנראה בשבילם ובשביל גראן טוריזמו.
בלינג מתארגן על PS5 בשביל GTA 6
סטיק אמר שהוא משחק על הPS5 בעיקר אקסקלוסיבים של סוני (וזה לא אינדים)

עכשיו תעשה zoom out מהפורום לסביבה שאתה מכיר, אנשים מהעבודה שלך שמשחקים, חברים שלך, אחים שלך בני דודים/שכנים/גיסים. ראית פעם מישהו מהם קונה קונסולה בשביל אינדים? אני לא.

זה לא סוד שהבלעדיים של מייקרוסופט לא מזיזים קונסולות כבר שני דורות, כי הם לא מושכים מספיק לגיימרים או לקהל הרחב.
אבל להחליף אותם במשחקים אפילו פחות מושכים זה ממש לא הפיתרון.
אתה כמו מרי אנטואנט שאמרה לאנשים לאכול עוגות אם אין לחם.
הפיתרון הוא להביא אקסקלוסיבים שכן מזיזים קונסולות. יש סיבה למה ספנסר בוכה עד היום, שהוא פספס הזדמנויות להביא את GTA 3 ודסטני כאקסקלוסיבים. כי גם הוא יודע שאם הוא לא היה מפספס אותם, האקסבוקס היתה היום במצב אחר לגמריי.

לא יודע מה הגיל של הילד של נדב אבל מה שנכון לגבי ילדים/נערים/טיפש-עשרה יהיה נכון גם לגביו.
בוודאי שמגבונק מאפשר חופש פעולה כי אתה יכול לקנות שדרוגים שונים ולעשות בילדים שונים בכל ריצה ולשחק עם השדרוגים לצמיתות בין הריצות.
ומשחקי קו-אופ שמאפשרים להשתטות עם חברים? ממש לא מדבר לילדים..

ה series X לא חזקה באופן משמעותי מהפס5. וככל שמצב המכירות שלה התגלה, כך יש פחות סיבה למפתחות לעשות מעל ומעבר לגרסה הזו.
בזכות זה שהמכשיר ההיברדי הוא גרסת PC, מכשיר שמשמעותית חזק יותר מהפס6 יוכל להשתמש בכח הזה כי המפתחות כבר עושות את ההגדרות הגבוהות לחומרת PC רגילה.
ובגלל שזה PC, מי שרוצה גם יכול להיכנס להגדרות הגרפיות, להתעלם מההמלצות פריסט של מיקרוסופט, ולצלול באופן פרטני. אין לך בעיה עם 30FPS? אז תשחק ככה ותעלה את ההגדרות הגרפיות ממה שהם בדיפולט וממה שהם יהיו בגרסת הפס6.

ספיידרמן מכר טוב על המחשב.
כן, מי שלא יכול להתאפק לבלעדיים של סוני יקנה פס6. והוא גם יידע שהוא היה משחק את כל המשחקים האחרים על המכשיר של מיקרוסופט אם היה לו את הכסף. ויהיה מי שיגיד שבשנים הראשונות הכל קרוס-ג'ן גם ככה אז אשחק את הבלעדיים על הפס5 ואת הכסף בשיגור הדור החדש אשים על המכשיר ההיברדי של מיקרוסופט. ויהיה מי שיעשה את החשבון של כמה משחקים בלעדיים סוני מוציאה שמעניינת אותו, ויחליט לקנות את המכשיר ההיברדי בשביל הספרייה הגדולה ביותר, ואת הפס6 הוא יקנה X זמן אחר במצבע אחרי שסוני הוציאה מספיק בלעדיים לטעמו.

כל שנה מתפוצצים משחקים בסטים. או שהם לא מגיעים או שהוא מגיעים באיחור ניכר. אז תגיד לי, מתי מגבונק מגיע לקונסולות? מתי PEAK? מתי Duckov? אשמח לדעת.

למה שאדבר על משחקי אינדי מולטיפלטפורם? הפואנטה זה הייחוד של מכשיר שתומך בחנויות צד ג'. יופי שיש אינדים שיוצאים בשיגור ומצליחים בקונסולות.
באותה נשימה יש הרבה משחקים אינדי שלא יוצאים לקונסולות. (וגם המולטיפלטפורם יציעו את הגמישות הכי גבוהה במכשיר ההיברדי).

לא מבין את ההשוואה בין E33 לפוקימון. לא, E33 לא עולה 'גרושים'.
משחק שמוכר 5 מיליון עותקים זה לא מיינסטרים? באיזה סרט אתה חי?

איך משחקי האינדי הגדולים פחות מושכים אם הם מציבים טראפיק שמביך את רוב הליין-אפ של מיקרוסופט?

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 24 אוקטובר 2025, 19:30

עשיתי גוגל על "מגהבונק" בעברית כדי לראות מה ייצא וכמה מפתיע!

הויכוח הזה, הופיע לי כתוצאה השלישית :lol: מה שמחזק את מה שחשבתי תמיד, עד שהבאת את המשחק הזה אף אחד בארץ לא היה מודע לקיומו.
אתה מוזמן להראות לי סרטון ישראלי על "מגהבונק" שמפוצץ בתגובות של ישראלים ולהוכיח לי שטעיתי :lol:
חיפשתי גם סרטונים על "מגהבונק" בעברית כמעט אפס תוצאות אתה מוזמן לחפש בעצמך ולראות כמה המצב עגום. :lol:
משמע עם ישראל בכלליותו, גברים, ילדים,נשים וטף, לא שמעו על "מגהבונק" מעולם.

אין שום סיבה בעולם שהבן של נדב, יעזוב את GTA 5 בשביל מגהבונק. לגנוב למישהו ת'אופנוע ולנסוע בכייף בעיר גדולה ודינאמית זה הרבה יותר "חופש פעולה" מלהשיג שידרוגים במגהבונק.

אין שום סיכוי שהילדים של היום יעזבו את פורטנייט או את רובלוקס או את GTA בשביל מגהבונק. לעשות שטויות? אתה מנותק. הילדים של היום חיים בתוך רובלוקס ועושים שטויות עם החברים שלהם בתוך רובלוקס, אין שום סיכוי למגהבונק הזה, לעניין אותם.

E33 עולה גרושים בהשוואה לפוקימון. פוקימון עולה 70$ E33 עולה 50 דולר.
הסיבה שE33 לא מתומחר ב70$ היא שהמפתחים שלו מבינים מה שאתה לא, אם הוא היה עולה 70$ חצי מהאנשים שקנו אותו לא היו קונים אותו.
וE33 עלה יותר לפיתוח מפוקימון אז בוא תספר לי שוב כמה נינטנדו צריכה אינדים :lol:.

E33 לא משחק מיינסטרים הוא זה משחק לגיימרים הארדקור. משחקק מהסוג שזוכה בפרסי "משחק השנה" אבל הוא לא מיינסטרים, יש לך המון גיימרים הארדקורס שלא קנו אותו אפילו. אף אחד לא יקנה קונסולה בשביל ההמשך שלו זו העיקר. מתי ראית באנדל של קונסולה עם E33 ? לא ראית כי הוא לא מזיז קונסולות.

ספיידרמן 2 מכר על המחשב 2.5M זה כלום לעומת ה11M שהוא מכר על הPS5 . רוב מי שאוהב את המשחקים של סוני לא מחכה לפורט לPC הוא משחק על הPS5, לכן המכירות כאלה, ספיידרמן הבא לא ימכור טוב על האקסבוקס ולא יגרום לאנשים לקנות אותה. אתה יודע איזה משחק כן מזיז קונסולה? משחק כמו פוקימון, שיש לו פאקינג באנדל.
משחק כמו ghost of yotei שיש לו פאקינג באנדל. משחק כמו NBA 2K26 שיש לו פאקינג באנדל.

אתה מוכן כבר להביא משחקי AAA רציינים שבלעדיים לסטים, ולא עולים פחות ממארז של סופגניות?
כל המשחקים שאתה מביא שכביכול התפוצצו, עשו את זה בגלל שילוב של דרישות נמוכות ומחיר שווה לכל כיס, אתה יודע את זה.
זה מה שאתה מאחל לאקסבוקס? ליפול לאשפה הזו של משחקים שלא מעניינים אף אחד?

למה אנחנו אף פעם לא שומעים עליך משחק במשחקים האלה כמו PEAK REPO וSchedule I אם הם כל כך טובים וכל כך סיסטם סלרס? אתה יכול להראות את הלוג סטים שלך שנראה לפחות כמה שיחקת בהם ואולי אנשים ישתכנעו פה שהם שווים יריקה? :-)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 אוקטובר 2025, 22:28

אפשר לדבר על הבן שלי בתאוריה או שאני, אבא שלו, אגיד את העובדות. אני מכיר את כל הבנים בכיתה, מכיר בני דודים שלו וחלק מהחברים שלהם, מכיר התנהלות של כמה עשרות ילדים. אני יודע טוב מאוד מה הם משחקים, אני מרים להם את השרתי דיסקורד, אני מטפל להם בתקלות, עוזר לכולם להוריד מודים וכו׳. הם בני עשר, מה שמעניין אותם זה:
- רובלוקס
- gta
- פיפא
- משחקי נינטנדו
- רוקט ליג
- משחקי aaa גדולים פופולרים סטייל ספיידרמן ו-AC
- cod
- מיינקראפט
- ברולסטארס
- אמונג אס

והכי הכי חשוב - פורטנייט. כולם משחקים פורטנייט. כרגע הכי פופולרי זה המוד brain rot שהוא המוד המכי מטומטם שראיתי בחיים שלי. אשכרה יש לי ויכוחים עם הילד שאני מנסה לשכנע אותו לשחק באטל רוייל. המשחק הזה מטומטם, אין בו שום סקיל והוא יוצר דרמות בין ילדים שמגיעות לרמת הטלפון בין ההורים. זה הזיה.

בחיים שלי לא שמעתי עליהם מדברים או משחקים במשחקי סטים שקאז מדבר עליהם ולרובם יש מחשב גיימינג. ילדים הם כנראה לא הדמוגרפיה, בעיקר שרובם לא f2p.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 24 אוקטובר 2025, 22:37

אם להיות הוגנים, המשחקים שקרס מדבר עליהם הם לבני עשרה עד 25 בערך, אלו כן משחקים יותר במחשב… ילדים קטנים לא משחקים במחשב הרבה, אלא בקונסולות בסלון, ואם כן אז זה מיינקראפט בעיקר, על מחשב העבודה של ההורים.

יש גיל בו משחקי הקו-אופ האלה בסטים פופולריים. זו נישה מאוד ספציפית. קופצים מאחד לשני.
זה לא ימכור קונסולות.

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 25 אוקטובר 2025, 11:19

glass man כתב:עשיתי גוגל על "מגהבונק" בעברית כדי לראות מה ייצא וכמה מפתיע!

הויכוח הזה, הופיע לי כתוצאה השלישית :lol: מה שמחזק את מה שחשבתי תמיד, עד שהבאת את המשחק הזה אף אחד בארץ לא היה מודע לקיומו.
אתה מוזמן להראות לי סרטון ישראלי על "מגהבונק" שמפוצץ בתגובות של ישראלים ולהוכיח לי שטעיתי :lol:
חיפשתי גם סרטונים על "מגהבונק" בעברית כמעט אפס תוצאות אתה מוזמן לחפש בעצמך ולראות כמה המצב עגום. :lol:
משמע עם ישראל בכלליותו, גברים, ילדים,נשים וטף, לא שמעו על "מגהבונק" מעולם.

אין שום סיבה בעולם שהבן של נדב, יעזוב את GTA 5 בשביל מגהבונק. לגנוב למישהו ת'אופנוע ולנסוע בכייף בעיר גדולה ודינאמית זה הרבה יותר "חופש פעולה" מלהשיג שידרוגים במגהבונק.

אין שום סיכוי שהילדים של היום יעזבו את פורטנייט או את רובלוקס או את GTA בשביל מגהבונק. לעשות שטויות? אתה מנותק. הילדים של היום חיים בתוך רובלוקס ועושים שטויות עם החברים שלהם בתוך רובלוקס, אין שום סיכוי למגהבונק הזה, לעניין אותם.

E33 עולה גרושים בהשוואה לפוקימון. פוקימון עולה 70$ E33 עולה 50 דולר.
הסיבה שE33 לא מתומחר ב70$ היא שהמפתחים שלו מבינים מה שאתה לא, אם הוא היה עולה 70$ חצי מהאנשים שקנו אותו לא היו קונים אותו.
וE33 עלה יותר לפיתוח מפוקימון אז בוא תספר לי שוב כמה נינטנדו צריכה אינדים :lol:.

E33 לא משחק מיינסטרים הוא זה משחק לגיימרים הארדקור. משחקק מהסוג שזוכה בפרסי "משחק השנה" אבל הוא לא מיינסטרים, יש לך המון גיימרים הארדקורס שלא קנו אותו אפילו. אף אחד לא יקנה קונסולה בשביל ההמשך שלו זו העיקר. מתי ראית באנדל של קונסולה עם E33 ? לא ראית כי הוא לא מזיז קונסולות.

ספיידרמן 2 מכר על המחשב 2.5M זה כלום לעומת ה11M שהוא מכר על הPS5 . רוב מי שאוהב את המשחקים של סוני לא מחכה לפורט לPC הוא משחק על הPS5, לכן המכירות כאלה, ספיידרמן הבא לא ימכור טוב על האקסבוקס ולא יגרום לאנשים לקנות אותה. אתה יודע איזה משחק כן מזיז קונסולה? משחק כמו פוקימון, שיש לו פאקינג באנדל.
משחק כמו ghost of yotei שיש לו פאקינג באנדל. משחק כמו NBA 2K26 שיש לו פאקינג באנדל.

אתה מוכן כבר להביא משחקי AAA רציינים שבלעדיים לסטים, ולא עולים פחות ממארז של סופגניות?
כל המשחקים שאתה מביא שכביכול התפוצצו, עשו את זה בגלל שילוב של דרישות נמוכות ומחיר שווה לכל כיס, אתה יודע את זה.
זה מה שאתה מאחל לאקסבוקס? ליפול לאשפה הזו של משחקים שלא מעניינים אף אחד?

למה אנחנו אף פעם לא שומעים עליך משחק במשחקים האלה כמו PEAK REPO וSchedule I אם הם כל כך טובים וכל כך סיסטם סלרס? אתה יכול להראות את הלוג סטים שלך שנראה לפחות כמה שיחקת בהם ואולי אנשים ישתכנעו פה שהם שווים יריקה? :-)

אם אנחנו מדברים על אינדים כסיבה להעדיף קונסולה אחת על אחרת אז למי לעזאזל אכפת מה רמת החדירה של משחק אחד בארץ ישראל הקטנה?
הלכת לבדוק כמה דיברו בארץ על south of midnight וכל ה duds שמיקרוסופט הוציאה?

אתה ממשיך לזלזל בכל מה שלא מתומחר ב 60 דולר (או שזה כבר על ל70?). ואתה ממשיך לחיות בסרט לגבי 'מיינססטרים'. אתה לא עונה על השאלה מה רף המכירות שלך למשחק 'מיינסטרים'.
למה אתה מזלזל במשחקים שלא עולים מחיר מלא אבל לא מזלזל במשחקים שמחלקים אותה בחינם כמו פורטנייט, APEX, COD ואחרים..
זה מה שאתה מאחל ל XBOX? ליפול לאשפה של משחקי F2P עם מיקרו-תשלומים שהם במקרה הטוב חמדניים ובמקרה הרע נצלניים?

איזו דרישות מערכת יש לאמונג אס ואנדרטייל וסטארדיו? עובדה שזה עניין את שחקני הקונסולות בגדול. למה את האימפקט של המשחקים האלה אתה לא מבטל?
למשחק כמו REPO יש אותם סממנים מקדימים שהוא יצליח אם וכאשר יגיע לקונסולות, כמו שהיו למשחקים האינדי 'הנדירים'.

לא שיחקתי ב GTA5. מה זה קשור לכלום? לא צריך לשחק במשהו כדי להבין שהוא מוכר הרבה ושהולך למכור טוב גם בקונסולות.

DrKeo כתב:בחיים שלי לא שמעתי עליהם מדברים או משחקים במשחקי סטים שקאז מדבר עליהם ולרובם יש מחשב גיימינג. ילדים הם כנראה לא הדמוגרפיה, בעיקר שרובם לא f2p.

את פורטנייט, רוקט ליג וכל מה שקיים במחשב הם משחקים על המחשב או על הקונסולה?

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 25 אוקטובר 2025, 12:50

אז עכשיו ישראל היא מדינה קטנה שלא מעניינת אף אחד, שרק לפני כמה פוסטים טענת בביטחון שכל הילדים בארץ ישחקו מגהבונק.זה לא חדש שקשה לך עם עובדות.
מה שנדב מספר בפוסט שלו זה מה שראיתי על כל ילד אי פעם, כולם משחקים מה שהילד של נדב והסביבה שלו משחקים זה מה שהולך לא מגבונק.

זה גם הגיוני מאוד, ילדים אוהבים לשחק "משחקים של גדולים" כמו GTA COD וAC שנותנים להם להרגיש מבוגרים יותר כי שאתה קטן אתה חושב שזה מגניב להיות גדול. בעוד אם תסתכל על מבוגרים, Astro BOT הצליח כי אצל מבוגרים יש נטייה הפוכה לרצות לחזור לתקופת הילדות ולזמנים פשוטים יותר.

ככה או ככה אין למשחקים האינדים שלך שום סיבה להתפוצץ לא אצל הדמוגרפיה של הילדים ונוער ולא אצל המבוגרים ובטח לא להזיז קונסולות.

אני לא מבטל שום דבר. לדעתי זה פשוט מאוד בינארי או שמשחק הוא סיסטם סלר או שהוא לא, אין פה מקום לרגשות.
פורטנייט הוא סיסטם סלר למרות שהוא בחינם. יש לו באנדלים עם הקונסולה למרות שהוא בחינם ואנשים אשכרה קונים את הבאנדל הזה.

בחגים השנה, סוני תעשה באנדל של PS5 עם פורטנייט ב449$. למה? כי פורטנייט מזיז פאקינג קונסולות.יש מליוני בני אדם שפורטנייט הם כל מה שהם משחקים על הקונסולה.
איפה ראית באנדל כזה לאינדי כמו E33 או באנדל כזה לVampire survivors ? אין באנדל כזה של PS5 עם vampire survivors כי אף אחד לא ירים את הבנדאל הזה מהמדף.
אנשים יחפשו באנדל שגרם להם לשדרג.

כואב לך לראות את האמת בעינים אז אכתוב אותה שוב.
הSwitch 2 בשבוע שלפני שפוקימון יצא ביפן מכר רק 46,842 יחידות. בשבוע שפוקימון יצא הקונסולה מכרה 201,684 יחידות והבאמפ ימשך כנראה לאורך זמן.
ככה נראה משהו שמזיז קונסולות.

אני לא יכול לספור את כמות הפעמים, שהחברים שלי התקשרו אלי שאני אפתח להם חשבון PSN כדי שהם או הילדים שלהם יוכלו לשחק פורטנייט על הPS4/PS5 שהם הרגע קנו.
למה לספיידרמן 2 ולGOW רגנארוק יש באנדלים עם הPS5 ? כי יש אשכרה אנשים שחיכו שהם ייצאו כדי לשדרג לPS5.\
למה לאינדים שלך אין באנדל עם אף קונסולה? שוב, כי אף אחד בעולם לא הולך לקנות באנדל עם המשחקים האלה, משמע חד משמעי שהם לא מזיזים פאקינג חומרה.

אם SONY היתה חושבת שאינדי שהתפוצץ בסטים כמו vampire survivors הוא סיסטם סלר, כבר היה לו באנדל עם הPS5 למה אתה מסבך משהו כל כך פשוט קאז?
אני שם לך תמונה, שתזכור איך נראים משחקים שמזיזים חומרה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 אוקטובר 2025, 16:32

Hypno כתב:את פורטנייט, רוקט ליג וכל מה שקיים במחשב הם משחקים על המחשב או על הקונסולה?

גם וגם, הייתי אומר כמעט 50:50.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 30 אורחים