Laskin כתב:הוא על הטיקט של ״אובמה״, רק סוציאליסט על מלא.
זה לא מפחיד את הדור הצעיר והטיפש, ובטח שלא את ה״מיעוטים״ שכבר ממזמן אינם ממש מיעוט, בטח שלא באחוזי ההצבעה בפועל.
גם יש מולו 2 מועמדים מאוד גרועים, אז זה בטח לא עוזר.
אני בעד. שיאכלו את הדייסה שהם מבשלים.
מדי פעם צריך ללמוד בדרך הקשה.
הייתי רוצה לחשוב שנראה את ניו יורק מדרדרת לביוב כדי שהם ילמדו לקח, אבל זה כנראה לא מה שיקרה. ממדני רוצה להעלות את המס על עשירים ב-2%, זה נמוך מספיק כדי שהעשירים לא יברחו מניו יורק. כדוגמה מסצ'וסטס ששמה מס עשירים של 4% על מי שמכניס יותר ממליון דולר בשנה לפני כמעט שנתיים וההכנסות ממיסים עלו ביותר מ-2 מליארד דולר בשנה, כלומר 4% לא הבריח את העשירים ממסצ'וסץ אז אני בספק אם 2% יבריח אותם מניו יורק (כמובן שלך תדע מה זה יעשה בטווח הארוך).
רוב התוכניות של ממדני לא יצאו לפועל כי הוא שקרן מלא בהבטחות ריקות כשכמעט כל התוכניות שלו הן לא בכוח של ראש העיר אלה של המושל או ועדות חיצוניות. למשל התוכנית שלו להקפיא את שכר הדירה ב-40% מהדירות במנהטן לא ברת ביצוע כי ההחלטה בידיים של ועדה שאין לו שום שליטה בה. יכול להיות שדרך מינויים הוא יצליח להשיג שם רוב אבל אי אפשר לדעת אם בתקופת הכהונה שלו יהיו מקומות פנויים בועדה בכדי שהוא יוכל לבצע מינויים, כנראה שלא.
מה שכנראה יקרה הוא מס עיריה (ארנונה) של אקסטרה 2% על העשירים, זה יכניס קצת יותר כסף שימממן את אחת התוכניות המטומטמות שלו כמו סופר עירוני אחד בכל רובע או תחבורה ציבורית חינם שתהפוך את האוטובוסים למרכז ההומלסים והמסוממים של ניו יורק. ניו יורק תהיה קצת יותר גרועה כמו LA או סן פרנסיסקו שם אנשים מחרבנים ברחוב ורחובות שלמים נראים כמו אפוקליפסת זומבים אבל לליברלים זה אף פעם לא אכפת, הם ימשיכו להצביע לשמאל הרדיקאלי.
המדאיג הוא שהסטורית כשראש עיר מוסלמי עולה לשלטון מאוד קשה להביא אחריו ראש עיר לא מוסלמי או לפחות לא מוסלמי ברוחו. הצעירים עוברים אינדוקטרנציה באוניברסיטאות להצביע לאנשים כמו ממדני, ושאר הקולות מגיעים ממהגרים. הסקרים האחרונים הראו שאצל ניו יורקרים קמאו זכה בגדול, ואצל מהגרים ממדני, ויש כל כך הרבה בוגרי קולג' ומהגרים בניו יורק שהסכום הסופי נתן לממדני את הראשות.
היום ניו יורק היא בערך 12% יהודים ו-9% מוסלמים. עם ממדני בראשות אני לא אהיה בשוק אם מוסלמים יעקפו את היהודים בניו יורק. מעיר "יהודית" היא תהפוך לעיר מוסלמית מאוד מהר כי לא רק שיש למוסלמים קצב ילודה גבוה, אינסוף מהגרים בשילוב עם הגירה פנימית של מוסלמים יהפכו את הקול המוסלמי להרבה יותר חשוב מהקול היהודי בניו יורק. שלא נדבר על זה שיש אחוז לא קטן של יהודים שמאלנים קיצונים שילכו יחד עם המוסלמים, לא עם הקהילה שלהם, כך שטכנית אפשר להגיד שהקול המוסלמי כבר יותר חזק מהיהודי בניו יורק. ואגב זה לא דורש הרבה, קצת פחות מ-200,000 מוסלמים חדשים במנהטן והם עקפו את היהודים.
We're just normal men. We're just innocent men