Laskin כתב:העלייה במחיר בשנה שעברה הייתה 3 דולר לאולטימייט והם סיפקו שנה מאוד איכותית. השנה הזו לדעתי יש סיכוי טוב יותר שנראה ירידה, העלייה במחיר גבוהה מאוד.
בנוסף, אם המחיר עלה ב-3 דולר וההכנסות עלו באחוז אחד - זה כן מראה על ירידה במנויים, וזה סימן לדאגה.
glass man כתב:אז עכשיו ישראל היא מדינה קטנה שלא מעניינת אף אחד, שרק לפני כמה פוסטים טענת בביטחון שכל הילדים בארץ ישחקו מגהבונק.זה לא חדש שקשה לך עם עובדות.
מה שנדב מספר בפוסט שלו זה מה שראיתי על כל ילד אי פעם, כולם משחקים מה שהילד של נדב והסביבה שלו משחקים זה מה שהולך לא מגבונק.
glass man כתב:ככה או ככה אין למשחקים האינדים שלך שום סיבה להתפוצץ לא אצל הדמוגרפיה של הילדים ונוער ולא אצל המבוגרים ובטח לא להזיז קונסולות.
אני לא מבטל שום דבר. לדעתי זה פשוט מאוד בינארי או שמשחק הוא סיסטם סלר או שהוא לא, אין פה מקום לרגשות.
פורטנייט הוא סיסטם סלר למרות שהוא בחינם. יש לו באנדלים עם הקונסולה למרות שהוא בחינם ואנשים אשכרה קונים את הבאנדל הזה.
glass man כתב:אם SONY היתה חושבת שאינדי שהתפוצץ בסטים כמו vampire survivors הוא סיסטם סלר, כבר היה לו באנדל עם הPS5 למה אתה מסבך משהו כל כך פשוט קאז?
אני שם לך תמונה, שתזכור איך נראים משחקים שמזיזים חומרה.
quote="Hypno"[/quote]Hypno כתב:glass man כתב:
[quote=quote="Hypno""]
א
איפה הבאנדל עם פיפא? עם מיינקראפט? עם GTA? עם NBA? אז המשחקים האלה לא מוכרים קונסולות נכון? לא. המשחקים שנבחרים להיות בבאנדל לא מעידים דבר על המשחקים שלא נבחרים.

glass man כתב: איך זה שיש רק אינדי אחד ברשימה והוא רק במקום השמיני?
Hypno כתב:באנדל של Xbox One? אז כנראה בדור האחרון מיינקראפט הוא כבר לא system seller. וכל עוד לא היה באנדל כזה, אי אפשר היה לכנות את המשחק סיסטם סלר נכון?
איפה הבאנדל של פאלוורלד שסוני כבר נכנסה איתם להסכם מולטימדיה?
אם אתה לא מבין את הפואנטה: זהות המשחקים שנבחרים לבאנדלים לא אוטומטית מעידה על המשחקים שלא נבחרו.
משחק אינדי שמוכר עשרות מיליוני עותקים על הקונסולות זכאי לזקוף לזכותו מכירת קונסולות יותר ממשחקי צד א' שלא התרוממו במכירות כמו death stranding 2 , ריטרנל, כמעט כל המשחקים של מיקרוסופט הדור הזה, ואחרים.
כשלא נוח לך להתמודד עם המספרים שמשחקי האינדי האלה מוכרים על הקונסולות 'חרף' שכולם יכולים לשחק אותם על הלפטופ המשפחתי, אתה בורח למחוזות של 'נדירים' ואם הם מקבלים סרט.
בהחלט הייתי מציע למחזיקי פלטפורמה לעשות באנדל REPO + PEAK כשזה יהיה רלוונטי אליהם.
glass man כתב:
ואגב, קאז.... ctrl+f megabonk הביטוי לא נמצא. שוב רק אינדי אחד ברשימה עם 5689 עותקים במקום האחרון... גם כן סיסטם סלרס...סיסטם סלרס בתחת שלי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 5 אורחים