Hypno כתב:כמה פעמים אפשר להגיד שאין מה להשוות בין השניים. ואלב לא מוכרת את החומרה שלה בחנויות. כל התחזיות וההערכות והכתבות שהתפרסמו על המוצרים החדשים של ואלב ציינו את זה כפקטור.
ולא, זה שמצאת לינק בגיימסטופ שצד ג' מוכר מכשיר סטים דק refurbished לא משנה דבר. אין לחומרה של ואלב נוכחות בריטייל.
כן, ברור שאין מה להשוות בין PC בסלון לבין קונסולה, מן הסתם לראשון אין סיכוי למכור שבריר מקונסולה. אבל זאת בדיוק הנקודה, לא? הרי הכל חלק מהדיון על האקסבוקס החדשה. הם החליטו לעבור מקטגוריה שבה הם יכלו בפוטנציה למכור 100+ מליון יחידות כשכל לקוח הוא לקוח שבוי שמבזבז אלפי דולרים ב-ECOSYSTEM של אקסבוקס, לקטגוריה שבה 10 מליון יחידות הן מספר מרשים והם לא יראו כמעט שקל מכל הלקוחות הללו.
לגייבקיוב ולאקסבוקס החדשה אין שום משמעות אמיתית בשוק הגיימינג, הם בליפ ברדאר, הם לפטופ של DELL.
Laskin כתב:איזה מהפיצ׳רים שציינתי בהודעה הקודמת היו קיימים בשלט הקודם שלהם? נדמה לי שרק שני הטאצ׳פאדס, אבל גם אלו עברו שדרוג רציני ויש להם האפטיק פידבק שנדמה לי שלא היה בשלט הקודם.
אני חושב שאתה מזלזל קצת בטכנולוגיה שיש שם, לפי הרשמים והמידע שיש לנו שלט פרימיום.
סטיק HALL EFFECT עולה בערך 2$-3$ לקניין של מליוני חתיכות, מדובר בעלות של בערך 3$ פר שלט. שני טאצ' פאדים היו כבר בשלט הקודם, כנ"ל על טריגרים אחוריים, פידבק הפטי (וגם בטאצ'פדים), סוללת ליתיום וכו'... בקיצור מדובר ברוויזיה של השלט הקודם שעלה בשיגור 50$. הם יכולים למכור אותו ב-50$, הם יכולים גם ב-70$ או ב-90$, הכל תלוי ב-margin רווח ש-valve רוצים.
מבחינתי ההבדל האמיתי בין השלט החדש לשלט הקודם הוא ארגונומיות. עכשיו יש לו סופסוף צורה של שלט אמיתי, הכפתורים עברו למקום שבו אמורים להיות כפתורים והם בגודל נורמאלי, יש DPAD, יש שני סטיקים והם נמצאים איפה שאמורים להיות סטיקים. השלט הזה מרגיש בול כמו השלט הקודם מבחינת פיצ'רים (עם טאצ'ים קטנים כמו למשל שהכבל הטענה הפך ל"דוק" ויש HALL EFFECT) אבל ארגנו אותו כמו שלט אקסבוקס כך שעכשיו אשכרה אפשר להשתמש בו כמו שלט אמיתי.
יש לי את הקודם, הוא שיקוץ, השתמשתי בו שלוש פעמים ומאז הוא מעלה אבק. הוא שלט בזוי, רק סטיק אחד, הכפתורי פנים לא במקום נוח והם קטנים ומרגישים לא טוב, אין DPAD, הוא קל כמו צעצוע והצורה שלו פשוט מוזרה. אחרי 10 שנים של R&D עצמאי הם הגיעו למסקנה שסוני הגיעו אליה וכך גם נינטנדו - אקסבוקס צדקו עם השלט 360, הוא היה השלט המושלם וכל שלט טוב מאז ה-360 הוא פשוט רוויזיה קצת יותר נוחה של השלט 360. הנה טיפ לכל מי שמנסה לעשות R&D לשלט - קחו את השלט 360 (או יותר נכון את השלט XSX) ותבנו משם, יחסוך לכך מליונים. סוני בסוף הגיעה לשם, נינטנדו בסוף הגיעה לשם ועכשיו גם VALVE הגיעה לשם.
We're just normal men. We're just innocent men