bling כתב:KAZZ שחכת לציין את ההיילייט מה NPD וזה שהפס3 שברה רצף של שנים והצליחה למכור יותר מה 360!
וכן זה בזכות השיווק של GTA5 והקישור שלו לפס3 עם דחיפה אגרסיבית של באנדלים,מה שמראה עד כמה הסכמי שיווק חשובים לא פחות מהבלעדיות עצמה,משחק מולטי פלטפורם מזוהה עם פלטפורמה מסויימת ודוחף אותה כאילו הוא אקסלוסיבי,או ככה לפחות הוא נתפס ע"י הצרכנים,בגלל זה MS חכמה מאוד עם כל ההסכמים של COD ו FIFA,יש לזה אפקט כמעט כאילו הם בלעדיים לקונסולה.
ו VGCHARTZ אכן עם טעויות גסות לפעמים,אבל חריגה של 30 אחוז או 13,16 וכו' הם עדיין אינדיקציה כללית לא רעה אם המשחק הצליח או לא,ברור שלהתייחס לנתונים שלהם כעובדה זה לא חכם אבל אפשר לקחת אינדיקצה שאם משהו עשה שם מאות אלפים אז במציאות הוא לא עשה פתאום מליונים וכו',נותן תמונה כללית ביותר לגבי הצלחה של משחק.
bling כתב:כבר משעמם למחזר תגובות כי כל שבוע הם שוברים שיא חדש ונמאס להידהם מחדש,ההצלחה של המשחק הזה פסיכית.
Kazz כתב:צריך להזכיר שמדובר בshipped למרות שאני מניח שהרוב באמת נמכר.
bling כתב:טוב נו,גם זה צפוי אם אתה שואל אותי.
דרך אגב מה עם נתוני מכירות על beyond? לא שמענו כלום ומעניין אותי אם הוא פלופ.
Nucleus_Dawn כתב:
אני לא חושב שהיה משחק של קוונטיק דרים שלא היה פלופ במכירות. אני לא מוצא סיבה שהמשחק הזה יהיה שונה.
bling כתב:על מה אתה מדבר,האבי ריין היה הפתעה גדולה מבחינתם והם ממש חגגו את המכירות שלו.
bling כתב:טוב נו,גם זה צפוי אם אתה שואל אותי.
דרך אגב מה עם נתוני מכירות על beyond? לא שמענו כלום ומעניין אותי אם הוא פלופ.
Nucleus_Dawn כתב:
צודק. הוא מכר 2.5 מיליון יחידות.
המשחק שלפניו מכר בערך 300 אלף על 3 פלטפורמות שונות. לא יפתיע אם BEYOND יהיה יותר קרוב לפרנהייט, מאשר לHR. כמו שאמרת, זו היתה הפתעה.
Kazz כתב:ביונד אכזב בצורה גדולה בUK. בשבוע הראשון הוא עשה כ38K שזה פי 3 פחות ממה שעשה HR בשבוע הראשון.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 11 אורחים