נושא הסרטים והסדרות הרשמי

מוסיקה, סרטים, סדרות, ספרים וכל נושא שיחה רנדומאלי אחר שתרצו

המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot

Laskin
Elder

Re: נושא הסרטים והסדרות הרשמי

הודעהעל ידי Laskin » 12 נובמבר 2025, 19:36

DrKeo כתב:עוד כמה דק' סטרים על הסרט של מריו:

נראה מצוין
להיט בטוח… לא מאמין שהם מנסים לעשות את זלדה מצולם במקום להמשיך בקו הזה. אמנם זלדה רציני יותר, או לפחות אמור להיות, אבל אפשר לעשות ממנו סרט מצויר מדהים. קשה לי להאמין שאולפני סוני יצליחו לעשות ממנו משהו שמתקרב לזה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 נובמבר 2025, 19:51

כן, זלדה ממש מוזר לי. לא ברור איך עושים את זה, בהצלחה להם. יש להם אולי 20 דמויות שיכלו לעשות להם סרט לפני. גם יכלו להשתמש בכותרות של משחקים, למשל סרט מריו קארט בדומה למליון סרטי מירוצים בשוק או סרט SSB עם כל מני דמויות של נינטנדו. אפילו מריו פארטי או מריו סטרייקרס, הכל הולך. אבל זלדה?
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 13 נובמבר 2025, 20:39

תמונה

שים שלום
Minion

הודעהעל ידי שים שלום » 13 נובמבר 2025, 21:26

העונה הראשונה הייתה מצויינת, מופת של עיבוד
אני מקווה שזאת רק תגביה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 נובמבר 2025, 23:15

אחרי מי יודע כמה זמן - סיימנו היום לראות את כל סאגת האינסוף של מארוול עם הילדים. הם מאוד מאוד נהנו מהחוויה. דילגנו על ״קפטן מארוול״ כי הוא מעפן וריקאפ קצרצר ביוטיוב היה מספיק כדי להבין מה קורה שם, ועל הענק הירוק וספיידרמן כי הם לא בדיסני פלוס.
לא נמשיך לסרטים הבאים כי בערך כולם גרועים.
אני שוקל, אולי נראה יחד עכשיו את כל סרטי ספיידרמן ברצף, כי הם די טובים לילדים… אבל לא בטוח. אולי ננסה שוב הארי פוטר, למרות שאני תמיד משתעמם וגם הם לא הכי התחברו כשניסינו פעם.
איזה עוד סדרת-סרטים לא-מצויירת אתם חושבים תתאים לילדים בטווח 6-10?
אני מת שהם יראו את שר הטבעות אבל זה ממש מוקדם מדי ויהיו להם סיוטים. סטאר וורס הם ראו את 1-6 ואני בטח שלא הולך להתקדם ל-7-9 מאותה סיבה שאני לא ממשיך עם מארוול.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 נובמבר 2025, 23:51

Death_119 כתב:סיימתי את העונה השלישית של Foundation שלטעמי היתה הטובה ביותר עד כה. הסדרה מבחינתי היא פשוט סדרת מופת, הגיע לרמות של The Expanse וBattlestar Galactica והיא כנראה הדבר הכי טוב בז'אנר שאפשר לצפות כיום.

ראיתי גם את פרק 5 בAlien פשוט מדהים, אני ממש נהנה מהסדרה, אבל פרק 5 הוא באמת ברמת סרט של רידלי.

הייתי בטוח לכל אורך הפרק שהרופא הוא ישראלי, אמר - "אויי ויי" לאחד מחברי הצוות, נראה ישראלי, אחרי זה אני רואה חאקים על הדש ולמהנדס הסקוטי הרוטן קוראים שלמה :D.

סיימתי גם את עונה 3, אני יכול להבין למה אמרת את מה שאמרת כי הפרק האחרון של עונה 3 היה יותר טוב מכל פרק אחר בסדרה וקרה בו יותר מאשר בעונה שלמה של הסדרה. בהחלט משאיר טעם של ״תביאו את עונה 4 ומהר״. אבל היא עדין לא BSG או האקספנס :)

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 16 נובמבר 2025, 00:33

Laskin כתב:אחרי מי יודע כמה זמן - סיימנו היום לראות את כל סאגת האינסוף של מארוול עם הילדים. הם מאוד מאוד נהנו מהחוויה. דילגנו על ״קפטן מארוול״ כי הוא מעפן וריקאפ קצרצר ביוטיוב היה מספיק כדי להבין מה קורה שם, ועל הענק הירוק וספיידרמן כי הם לא בדיסני פלוס.
לא נמשיך לסרטים הבאים כי בערך כולם גרועים.
אני שוקל, אולי נראה יחד עכשיו את כל סרטי ספיידרמן ברצף, כי הם די טובים לילדים… אבל לא בטוח. אולי ננסה שוב הארי פוטר, למרות שאני תמיד משתעמם וגם הם לא הכי התחברו כשניסינו פעם.
איזה עוד סדרת-סרטים לא-מצויירת אתם חושבים תתאים לילדים בטווח 6-10?
אני מת שהם יראו את שר הטבעות אבל זה ממש מוקדם מדי ויהיו להם סיוטים. סטאר וורס הם ראו את 1-6 ואני בטח שלא הולך להתקדם ל-7-9 מאותה סיבה שאני לא ממשיך עם מארוול.

לגמרי שר הטבעות! לפחות לגיל ה10. הייתי בן 9 כשהראשון יצא וזו כנראה החוויה הקולנועית הכי משמעותית שהייתה לי בחיים. אהבתי באותו זמן יחסית SW, ספיידרמן של ריימי, כל מה שאפשר לצפות, אבל הסרטים של שר הטבעות הפכו מהר מאוד לאובססיה של ממש. עד היום אלו הסרטים הנוסטלגיים של הילדות שלי שאראה גם מליון פעמים בגלל אותה חוויה יוצאת דופן בזמן אמת כילד.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 נובמבר 2025, 02:23

ראיתי עם הילד את כל סרטי הנוסע השמיני והטורף כולל הסדרה של FX, בדיוק ראינו את הטורף החדש בקולנוע השבוע. כנראה לא מומלץ לילדות מתחת לגיל 10 אבל אני התחלתי בחינוך הנוסע השמיני של הילד עוד בגיל 7 :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 נובמבר 2025, 09:14

אני מחפש משהו לראות כולנו יחד, אז אני חושש ששר הטבעות קצת מוקדם מדי לבן ה-6, אמתין עוד שנתיים לפחות. הסיבה שהכי בא לי לראות אותם שוב היא שכבר איזה עשור מאז הפעם האחרונה, והמוזיקה… אחחח איזו מוזיקה.
ספיידרמן של ריימי זה נחמד, אבל מאוד לא עקבי… חבל שאין אותם בדיסני פלוס כי גם להשיג אותם עם תרגום זה לא הכי פשוט נראה לי ולא בא לי לרכוש אותם. יש עכשיו את בחזרה לעתיד בנטפליקס אבל זה גם לא הגיל, מסתבר. אשתי ראתה אותו לפני שבוע וראיתי איתה כמה דקות וגיליתי (מחדש?) שיש שם אשכרה סצינת אונס/נסיון אונס על מלא. ובכל אופן יש שם רק את הסרט הראשון.

אז איזה עוד סדרת סרטים יש?
הנוסע השמיני לא יעבוד לי, ה-8 ו-10 אצלי בנות, זה לא יצליח.
המטריקס טיפה מורכב בשבילם, בינתיים, זה ימתין עוד איזה 4 שנים לפחות.

בסוף אני חוזר להארי פוטר :/

סמל אישי של המשתמש
sharonbn
Veteran

הודעהעל ידי sharonbn » 21 נובמבר 2025, 18:29

אולי שודדי הקאריבים, הרץ במבוך

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 נובמבר 2025, 15:30

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 24 נובמבר 2025, 00:45

למרבה הבאסה מדובר בתמונת AI מג'ונטרת.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 נובמבר 2025, 08:30

Uncle Pey'j כתב:למרבה הבאסה מדובר בתמונת AI מג'ונטרת.

וואללה? היא רצה בכל מקום. בכל מקרה אני דווקא מרוצה כי רבקה נראת שם מזעזע :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 26 נובמבר 2025, 23:01

ראיתי את סופרמן

לא אהבתי
אפילו מאוד מאוד לא אהבתי
נראה קצת כמו סרט שמתאים לתקופה של שנות האלפיים המוקדמות, במקרה הטוב. ההומור רוב הזמן לא עבד עליי, היו כמה בדיחות סבירות אבל הרוב ממש היה ילדותי ואפילו מאוד קרינג׳י, כמו גם הגיבורים והעיצוב של חלקם… אני כל כך הרבה יותר מעדיף את סניידר מאשר את אווירת הוואיטיטי פינת גאן הזו, בסרט של DC.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 נובמבר 2025, 00:48

סרט חמוד, מאכזב כיקום DC חדש כי זה פשוט ״מארוול 2״ אבל כסרט הוא סרט מארוול חמוד. לעומת זאת העונה השניה של peacemaker היא המשך ישיר של הסרט והיא טובה כמו העונה הראשונה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 27 נובמבר 2025, 08:20

אההה נכון, אני יכול לצפות בה עכשיו
איזה כיף

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 נובמבר 2025, 16:12

Laskin כתב:אההה נכון, אני יכול לצפות בה עכשיו
איזה כיף

ואם ראית את סופרמן עם הילדים, אל תתן להם לראות את פיסמייקר, בעיקר הפרק הראשון. יש בו אורגיה על מלא, בולבולים חשופים בכל מקום וכו'.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 27 נובמבר 2025, 18:17

לא שקלתי לשנייה לראות אותם את פיסמייקר

ולא ראיתי את סופרמן איתם… כשיהיו להם איזה 4 סרטים לראות ברצף אז אשקול זאת.

מה שכן - ראינו שבוע שעבר את שר הטבעות הראשון ביחד, ומסתבר שהם דווקא לגמרי בעניין ולא הפחיד אותם יותר מדי. לא זוכר את הסרטים ממש טוב אבל נראה לי שאם הם שרדו אותו אז גם השניים הבאים יהיו בסדר, אולי גולום יהיה קצת מפחיד עבורם, אולי גם שילוב, אבל יש רק דרך אחת לגלות :)
ההוביט בכלל בטוח. בקיצור יש להם איזה 20 שעות נוספות בכל הסרטים האלה, בגירסה המורחבת שיש לי.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 05 דצמבר 2025, 15:06

השמועה העדכנית על The Batman Part II היא שסקרלט ג'והנסון צפויה להצטרף לקאסט בתפקיד שלכאורה הוא love interest לברוס ויין, אבל בפועל מדובר בנבל, מה שזורק את האינטרנט לספקולציות במי מדובר, החל מפויזן אייווי (מאוד, מאוד לא סביר בעיניי) דרך אנדראה בומונט מהסרט המופתי מ-93 The Mask of the Phantasm ועד גרסה נשית ל-Hush.
עכשיו גם נודע שזואי קרביץ לא תחזור בתור קאטוומן לסרט הבא, הייתי די אדיש למה שהיא עשתה עם הדמות אז לא מאוד אכפת לי, היא קיבלה סיום די דפיניטיבי בסוף של The Batman אבל אני כן יכול לראות את ריבס מחזיר אותה לחלק האחרון בטרילוגיה.

ואי אפשר לדבר על DC בלי להתייחס למגה חדשות של נטפליקס שנכנסה למו"מ בלעדי לרכישה של וורנר ב-83 מיליארד $... אני יודע שטראמפ מאוד דחף שפראמאונט של דיוויד אליסון ירכשו את הסטודיו ונראה שזה לא הלך בגלל חוסר הרצון של וורנר להתערבב עם קרנות סעודיות? יהיה מעניין לראות איך ה-FTC שם יגיב לרכישה הזו, אני מניח שהרכישה של אקטיוויזי'ן תיראה כמו משחק ילדים ביחס לזה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 05 דצמבר 2025, 16:05

אותי מעניין מאוד לדעת מה יעלה בגורל חטיבת המשחקים שלהם במקרה הזה… נטפליקס עושה כל הזמן צעד קדימה צעד אחורה עם גיימינג.
אבל אשמח מאוד אם זה יקרה כי מנוי לנטפליקס תמיד יש לי, ואין לי שום גישה לתוכן של HBO. אם פראמאונט היו רוכשים אז הייתי נשאר מחוץ למעגל המנויים הזה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 דצמבר 2025, 18:11

אני דווקא בעד הרכישה של פרמאונט. יש לי הרגשה שרכישה של נטפליקס תדלל ותהרוס את WB שהוא הסטודיו הקלאסי האהוב עלי ואת HBO שהם החברת הפקות האהובה עלי.

למי שלא שם לב HBO נעלם לאט לאט מכל השירותים בארץ וזה כי בחודש הבא HBO Max מגיע לישראל. לא הייתי רוצה לראות את נטפליקס בולעת את HBO, זה יהיה עצוב ממש.

וגם יש את הזוית שלנו. פרמאונט הם סופר פרו ישראלים, תחת הכנף שלהם גם HBO ו-WB יהיו וזה כולל את זרועת הדוקומנטרי הסופר יוקרתית של HBO.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 05 דצמבר 2025, 18:17

לצערי HBO לא מגיעה חודש הבא לישראל, זו הייתה שמועה שיצאה מפרופורציות, וורנר עצמם כבר הגיבו שכרגע אין להם מה לדווח בעניין ואני מניח כמובן שזה שאלה של זמן עד שזה יקרה, אבל זה כנראה לא קורה בינואר.
אני גם הייתי מעדיף את פרמאונט על פני נטפליקס חולת הפרגורס כמובן, אבל השאלה כמה זה טוב לנו כישראלים נשארת פתוחה בהתחשב בכך שרוב הכסף למיטב הבנתי מגיע מקרנות סעודיות.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 דצמבר 2025, 18:21

גיגלתי וגיגלתי ולא ראיתי שום דבר על הכחשות. אז למה הם מושכים את התוכן שלהם מכל האפליקציות הישראליות?

חזור אל “פורום OT”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 9 אורחים