אינטר: יש לך משחק מטרוידווניה שהצליח בגדול שהוא לא במחיר של שווארמה בלאפה?

במחיר של שווארמה בלאפה אתה קונה את Silksong שנותן לך עשרות שעות של תוכן איכותי+ קיבל הרחבה חינמית לגמרי ממש אתמול.
ORI וdead cells גם משחקים ממש איכותיים וממש זולים וDC משחק שאפשר לחרוש עליו שנים בלי להשתעמם בזכות הרוגלייק.
מטרויד פריים 4 לא עולה 60 שקל. הוא משחק פרמיום של נינטנדו זה הHalf life שלהם והוא עולה מחיר מלא.
כן, יש עלייה בפופלאריות של המטרוידווניה אנחנו לא בתקופה של הסימפוניה של הלילה... אבל כל העלייה הזו רק גרמה לDread לעשות 3M+ לא להפוך לHollow Knight שמוכר מעל 15M. אולי אם נינטנדו תתן למפתחים של HK לעשות משחק 2D מטרויד שנראה מושקע כמו האומנות בHK וSliksong ונינטנדו גם יתנו להם לתמחר אותו ב60 שקל.. אז אולי זה ישבור שיאים במכירות למשחק מטרויד אבל ברור לנו שנינטנדו בחיים לא ימכרו סדרת דגל שלהם ב60 שקל.
לא יודע כמה זה מעוור את נדב זו שהוא פאנבוי של מטרויד כי אני לא זוכר שזה הפריע לו לרדת על זלדה TP ציפיתי ממנו לאותה קטילה של מטרויד פריים 4 ודווקא בגלל שהקטילה הזו לא הגיעה זה דווקא לזכות המשחק לדעתי.
לא יודע זה כמו שאני הרבה יותר אחשבן לדעה של סטיק על סולס חדש מהדעה של המבקרים האלה או לדעה של הפאנבויז של פפ7 בפורום על הריימיקים מאשר המבקרים, כי שוב אני יודע שאתם אוהבים את זה.