InterAl כתב:תנאי מקדים להכל הוא שהמשחק יהיה טוב. הוא על 79 mc, בתיקו עם המשחק הגרוע והמושמץ בסדרה. זאת קטסטרופה למותג.
DrKeo כתב:לאסקין, גם fire emblem לא יזיז מידית את הסוויצ׳ ברבע אחוז, גם לא זינובלייד. ו-sotc או ריטרנל לא יזיזו מידית פס5 וכו׳. יש משחקים שחברת צד א׳ עושה שהם בשביל הנשמה של הקונסולה. יש למשחקים האלה משמעות גדולה לחוזק של הפלטפורמה, היוקרה והדביקות של המעריצים.
אם כבר עושים משחק פריים אחרי 18 שנים (!) אז עושים אותו כמו שצריך. וברור לכולנו מיום ההכרזה שלו, וגם לנינטנדו, שזה משחק של 4 מליון יחידות, לא 40 מליון.
DrKeo כתב:מה זה הסוויצ' 2 לא צריכה? הפכת לי לקאז? יש מותג בשם נינטנדו, הם צריכים לתחזק אותו עם משחקי איכות שגורמים לאנשים לאהוב אותם. נהדר להם שהם מוכרים בצורה הסטרית עכשיו, עוד 5 שנים זה יכול להתהפך. תמיד צריך לתחזק את זה, זה אף פעם לא נגמר. אף תאגיד לא נשאר למעלה לעד.
ובנוגע לטעם שלי, פעם אחרונה שבדקתי משחקי פריים הם משחקי פריים, אני לא בטוח מה RDR או סילקסונג קשורים. יש למשחקים הקודמים ציונים של 9+, המשחק הזה טוב מרובם. יש דיון שלם בפודקאסט משבוע שעבר של DF על זה שהם לא הצליחו להבין את הביקורות המוזרות של פריים 4 וגם אני לא מבין אותן. אולי אנחנו פשוט בומרים ומבקרים בני 24 לא מתחברים לסגנון משחק מהתקופה הזו. התלונות שכתבת שהם העלו טפשיות למדי, back tracking זה הלב של הסגנון מטרוידווניה, ליטרלי ההגדרה של הסגנון. והמדבר הוא אופציונאלי, אין בו שום דבר שאתה צריך חוץ מאשר שדרוגים טילים למניהם, השחקן בוחר כמה בא לו לבלות שם. העובדה שאין למשחק אפילו 8 הזויה ברמות לא ברורות. יש לו ממוצע יותר נמוך ממטרויד hunters או other m, זאת הזיה. זה המטרויד הכי טוב מאז פריים 1.
ואגב לא "נשברתי" בסילקסונג, לא מצאתי אותו קשה במיוחד, לפחות לא ב-10 שעות הראשונות. הוא פשוט משחק עם עיצוב META מאוד רע והרגשתי שאני מבזבז את הזמן שלי.
Laskin כתב:הכוונה שלי לא צריכה אותו בבלעדיות לסוויץ׳ 2, והוא יכול לצאת לסוויץ׳ 1 וזה לא משנה כלום.
לגבי הטעם שלך - לגמרי צחקתי.
InterAl כתב:הרוב טוענים שהוא לא ברמה של הקודמים. וכן, הם היסטורית מכרו מעט, אבל אחרי 18 שנה לגיטימי לבדוק את השוק שוב. הרבה עבר מאז, מטרוידואניה כז'אנר הפך למיינסטרים בזמן הזה. בעבר הוא היה נישה.
DrKeo כתב:לא צריך אותו בכלל, הוא משחק שמוכר אולי 3-4 מליון יחידות. אבל אם כבר עושים משחק שכזה, שהסטורית גם הצטיין טכנית (וכנ"ל אפשר להגיד על המשחק הנוכחי פשוט הצטיינות על הפס3 לא בדיוק מרשימה ב-2025), והמכירות שלו על הסוויצ' 1 הן כמעט כלום, אז הוא יכל להנות מאוד מלהיות show case לסוויצ' 2.
InterAl כתב:ברור שבמינימום מצפים שיהיה רווחי... אם דרד עשה 3, הגיוני לצפות שכניסת AAA ראשית תעשה הרבה יותר מזה. הבעיה שהוא פשוט לא טוב מספיק, יש קונצנזוס שמדובר במשחק מאכזב.
Laskin כתב:אז היו יכולים פשוט להוסיף לו RTGI, השתקפויות RT וצל RT וכבר היה לך פה משחק מרשים בהרבה.
העובדה שהוא גם לסוויץ׳ 1 לאו דווקא אמורה למנוע ממנו להראות הרבה יותר טוב מאיך שהוא על הסוויץ׳ המקורית.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 30 אורחים