תרבות גיימינג

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

Re: תרבות גיימינג

הודעהעל ידי Klayman » 23 דצמבר 2025, 06:18

glass man כתב:
Klayman כתב:ברור שכולם "לוקחים השראה". הרי גם ידוע שאם מפרקים כל יצירה שהיא כמעט ''לגורמים'', יש רק מספר קטן מאוד של סוגי סיפור. זאת לא הנקודה, לדעתי.
כשקפקא רצה לחקות את דיקנס - הוא קרא את דיקנס. הוא השקיע זמן וישב ועבד על יצירה משלו. הוא לא לקח את דיקנס וכל מה שנכתב עד לאותה נקודה בכל מדיום אפשרי ו"ירק" החוצה ספר. אז גם אם בעיניו הוא רק חיקה את דיקנס - בפועל כנראה שהוא הכניס הרבה מעצמו. מהחוויות שלו. הרגשות. שיחות שהיו לו עם אנשים ועוד. זה ההבדל, לדעתי. כנ''ל הAI שיוצר מוזיקה או יצירות ויזואליות. הם פשוט לקחו את כל היצירות האפשריות(כולל עיתונות, כתבי עת, ספרים, מאמרים מדעיים, סיפורים, פוסטים בבלוגים ועוד), ללא כל אישור או תשלום, קיטלגו אותן (תוך שימוש בחוות של מקטלגים בשכר רעב במדינות עולם שלישי, ויצרו מודלים שהם בעלי "כל הידע האנושי". לא צריך ללכת רחוק כדי לראות שגם כל חברות ה-AI מבינות שזה לא בסדר - עובדה שבימינו הן הולכות ומשלמות ל Reddit, להמון Publishing houses וכו' כדי להתאמן על התוכן החדש שלהן (מה שנקרא "טוב בסדר, נשלם מ-עכ-שיו''). אם הן משלמות על תוכן חדש, הן היו צריכות לשלם גם על תוכן ישן שלא פגו עליו זכויות היוצרים. זה מאוד פשוט לדעתי. אבל מה שנקרא, העדיפו לבקש סליחה ולא רשות ועכשיו השד כבר ברח מזמן מהבקבוק וזה כבר לא משנה בכלל.

לפי קפקא עצמו הוא לא פעל שונה מהחקיין שיצר את מגהבונק. :-) הוא ממש מפרט סצנות שהן 1:1 לדיקנס. פשוט לא הבאתי את זה כדי שיהיה נוח לקרוא. :-) אבל כל חיפוש של השניים יכול להביא את הפירוט המלא.

אז במה זה שונה ממה שהAI עושה?

וברור שבלי קפקא אין "האם אנדרואידים חולמים על כבשים חשמליות" (לפי הסופר) ואין את הספרים של סאראמאגו ועשרות אחרים ואין יצירות מופת בקולנוע כמו בלייד ראנר ועשרות אחרות ואין יוצרי משחקים כמו SUDA51 ועשרות אחרים וזה לא נגמר,היינו חיים בעולם אחר לגמרי תרבותית וזה רק לגבי האומנות, כל אלה הם רק פסיק.

אם AI מעתיק ברמה שהיא יותר בוטה ממה שקפקא העתיק מדיקנס, אז האמן שגנבו לו את האומנות/סגנון/כתיבה בעזרת AI מוזמן פשוט לתבוע אם הוא חושב שיש לו קייס... שיתבע את אותו אדם שכביכול השתמש בAI כדי לגנוב ממנו את ה"אנושיות" שלו. :-)

אם אמן X טוען שגנבו לו את הסגנון האמנותי סגנון הכתיבה/וכו' והוא לא מצליח לבנות קייס משכנע, לשכנע את בית המשפט/האדם הסביר ברחוב שזו גניבה אז אין פה גניבה. :-)

אם אתם לא מצליחים לראות הבדל בין אדם שצורך ולומד שבריר קטן של יצירות( מאלו הקיימות ברחבי תבל) במהלך חייו, לעומת מודל ai-אז הפתרון היחיד הוא להסכים שלא להסכים
:).

ורק שאלה קטנה שלא עניתם עליה קודם - למה חברות ה AI משלמות כעת עבור תוכן? לפי מה שאתם אומרים, אין שום יכולת משפטית להתמודד איתן בנושא. הכל fair use. אפילו בית המשפט זרק את הוצאות הספרים מכל המדרגות לפני כמה זמן אחרי שהן עשו עבודה גרועה בהצגת התיק. אז למה הן משלמות כעת פתאום? הרי המודלים צריכים עוד תוכן. למה לשלם עליו אם הוא זמין בקלות וניתן להתאמן עליו "כמו כל יוצר אנושי"?
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 23 דצמבר 2025, 07:18

בגלל שזה עדיין עמום מבחינה משפטית, הן פשוט קונות סיכון. ואם תיקח את כלל היצירה האנושית אז כן, היא כולה מאומנת על יצירות עבר בלי לשלם עליהן תמלוגים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 23 דצמבר 2025, 07:25

וינס זמפלה נהרג בתאונת דרכים עם הפרארי שלו, היה איתו עוד מישהו ברכב שעף מהרכב וגם מותו נקבע… ככל הנראה וינס נכלא ברכב ונשרף למוות, איזו דרך איומה למות :(
התעוררתי בבוקר וראיתי ידיעה על ״יוצר משחקי וידאו אגדי שנהרג״ וישר רצו לי כל מני שמות אפשריים. האמת שהוא לא עבר בראש עד שעלתה הכתבה, אבל ממש עצוב.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 23 דצמבר 2025, 12:03

דיברנו על זה כבר פה לאסקין ויש כבר סרטון שרץ בקבוצות הרכב בוואטסאפ. תאונה עצמית מטורפת פשוט בכביש נהיגה ידוע, לא היה לו סיכוי. אם רוצים אשלח פה

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 23 דצמבר 2025, 12:04

Klayman כתב:
glass man כתב:
Klayman כתב:ברור שכולם "לוקחים השראה". הרי גם ידוע שאם מפרקים כל יצירה שהיא כמעט ''לגורמים'', יש רק מספר קטן

אם אתם לא מצליחים לראות הבדל בין אדם שצורך ולומד שבריר קטן של יצירות( מאלו הקיימות ברחבי תבל) במהלך חייו, לעומת מודל ai-אז הפתרון היחיד הוא להסכים שלא להסכים
:).

ורק שאלה קטנה שלא עניתם עליה קודם - למה חברות ה AI משלמות כעת עבור תוכן? לפי מה שאתם אומרים, אין שום יכולת משפטית להתמודד איתן בנושא. הכל fair use. אפילו בית המשפט זרק את הוצאות הספרים מכל המדרגות לפני כמה זמן אחרי שהן עשו עבודה גרועה בהצגת התיק. אז למה הן משלמות כעת פתאום? הרי המודלים צריכים עוד תוכן. למה לשלם עליו אם הוא זמין בקלות וניתן להתאמן עליו "כמו כל יוצר אנושי"?

קפקא צרך ולמד שבריר קטן של יצירות במהלך חייו לעומת מודל AI כי המוח שלו הרבה יותר מתוחכם מAI למוח של קפקא יש הרבה יותר Raw power גם בכוח חישוב עצמו גם ביעליות. כמובן גם בתחכום של האלגוריתמים שהפעילו את המוח שלו וגורמים שם להסקת מסקנות שהוא קרא דברם.כל זה גרם לזה שהיה צריך באופן יחסי הרבה פחות יצירות להתאמן עליהן מאשר AI צריך. זה שמוח של בן אדם הרבה יותר מתוחכם סותר את זה שגם המוח הזה צריך להתאמן על משהו? לטענתך זה שקפקא התאמן על מעט יצירות יחסית זה מראה על כמה מעט הוא הסתמך על אחרים והביא מעצמו, בעיני תהליך האימון שלו פשוט יעיל בהרבה. :-)

פשוט תשאל את עצמך שאלה אחת קליימן. בלי דיקנס קפקא היה כותב את היצירות שלו? אולי הוא היה כותב משהו אבל אלה לא היו היצירות ששינו את העולם.זה היה קפקא אחר.
בלי קפקא, officer K מלמשל בלייד ראנר 2049 היה נראה כמו שהוא נראה? הרי ברור שכל הדמות מעוצבת על הדמויות של קפקא בגלל זה הK... זה על משקל Josef K של קפקא או על K וכו' אפשר לפרט יותר אבל זה פשוט ספוילרים מטורפים לכל דבר.

לגבי זה שחברות AI התקפלו ומשלמים פתאום זה כיסוי תחת... :-) שאנשים ברדיט דיברו אחד עם השני הם עשו את זה בחינם לגמרי, אף אחד לא שילם להם כדי לכתוב ברדיט את התגובות שלהם זה היה לחלוטין בחירה חופשית שלהם, הזייה לתת להם כסף פתאום על תוכן שייצרו ללא מטרת רווח. :-)

לדעתי האישית בלבד, אם אדם X מפרסם משהו לעולם, ציור, פווסט ברדיט, בלוג וכו' הוא מביע הסכמה שאדם אחר או AI "יתאמנו" עליה אדם שרוצה לשמור על משהו "שלו"
שומר את הדעות שלו לעצמו לא משתף בהם אף אחד ואז יש לו הגנה.

יש לך את מירי רגב, היא לא קראה את צ'כוב ולא התאמנה עליו אז הצד החיובי זה שהיא אף פעם לא גנבה ממנו משהו... מצד שני היא גם אף פעם לא כתבה משהו משמעותי..
אם הAI והאדם שמפעיל אותו מגיעים לרמה שהם גונבים יצירה של אדם אחר ברמה שאין לו פרנסה או ייחודיות... בשביל זה יש בית משפט.
אבל כמו שאמרו CDPR אנחנו לא במצב שבן אדם יגיד לAI תיצור לי את המכשף 5 או 6 וזה יקרה. :-)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 23 דצמבר 2025, 12:21

bling כתב:דיברנו על זה כבר פה לאסקין ויש כבר סרטון שרץ בקבוצות הרכב בוואטסאפ. תאונה עצמית מטורפת פשוט בכביש נהיגה ידוע, לא היה לו סיכוי. אם רוצים אשלח פה

איכשהו פספסתי את זה, כנראה כשעברנו עמוד
לא נראה לי שצריך לשלוח פה לינק... מי שירצה בטח יכול למצוא בקלות את הקטע.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 23 דצמבר 2025, 14:40

Klayman כתב:חברה של לאסקין על AI

רק עכשיו ראיתי.
לסיכום: אני חולק עליה בנושא הזה.
היא מדברת בעיקר על ה"אמון" שנשבר כשאנשים מגלים שנעשה שימוש בAI, אפילו אם זה משהו מאוד קטן וחסר חשיבות במשחק.
לדעתי זה לא טיעון רלוונטי כי הוא סובייקטיבי לחלוטין. כן - יש הרבה אנשים שמתלוננים ומאיימים להחרים אם המשחק יעשה בזה שימוש.
ואני אומר - יש אנשים שעושים את זה גם אם אין מספיק ייצוג של טרנסים או קהילות אחרות, ויש אנשים שיחרימו אם החברה פועלת נגד וועדי עובדים ועוד ועוד... אז מה ההבדל? שבמקרה הזה יש הרבה יותר אנשים שיוצאים נגד זה? הטיעון הוא עדיין אותו טיעון.
היא מדברת גם על פיצויים במקרה שנעשה שימוש במשהו שמתבסס על משהו אחר, וזה יכול להיות נכון במקרים מסויימים אז אני נוטה להסכים... אבל עניין הקולות בARC RAIDERS לא בדיוק דוגמא טובה לזה. מדובר בעניין סופר זניח במשחק שגם נשמע רובוטי, כנראה שאף אחד לא יתלונן שנגנב לו הקול פה.
אז בסוף היא כותבת:
1. שקיפות. אז אם המפתחים אומרים שנעשה שימוש ומפרטים היכן - יש שקיפות ואין שום בעיה.
2. הסכמה של המקור ופיצויו. פה אני נוטה להסכים, במקרים בהם ברור שנעשה שימוש נרחב בסגנון ספציפי.
3. המגע האנושי. פה אני לא מסכים. לי פחות אכפת אם יש מגע אנושי או לא. אם המשחק טוב ומהנה יותר - זה פחות או יותר כל מה שצריך לעניין אותי. כן, חשוב לי יצירתיות ומגע אנושי בתחומים מסויימים, למשל סיפור או קונספט ארט. אבל גם שם, אם לא יספרו לי ואסיים משחק שנכתב לגמרי על ידי AI ואני אחשוב שהוא הכי טוב שחוויתי אי פעם ואז אגלה שהוא נכתב לגמרי על ידי AI ואשנה את דעתי - זה יהיה... מוזר, לא? וגם בגיימפליי, בואו נודה על האמת - אם יאפשרו לי לשלב עם AI את ביושוק עם HL ALYX וזה אשכרה יעבוד בצורה מקורית ומגניבה, זה יכול להיות המשחק הכי טוב אי פעם... אז למה זה יהיה דבר רע? בעוד עשור מקסימום זה יהיה משהו מאוד אפשרי, למה שאתנגד לזה? כי זה "לא פייר" ולוקח עבודה מאנשים? אז כמו שכבר נכתב פה בדיון - אותו הדבר אפשר לומר על כל כך הרבה המצאות... אולי כמו עם שירים ומוזיקה - אנחנו מתחילים למצות את הרעיונות ה*מקוריים באמת* גם בגיימינג, ועכשיו נשארו השילובים המקוריים שנותר לגלות. ואם אני אוכל בבית ליצור אותם במקום להמתין שמישהו יעשה זאת - אני אל חושב שזה דבר שלילי. אם בא לי שילוב של GTA בעולם סייברפאנק עם מערכת קרב של DMC ואלמנטים של רוגלייק עם המון פלטפורמינג וסיפור של האיש במצודה הרמה, כשבכל יום שישי יש שם רק זומבים והכל בלחיצת כפתור - למה לא?
4. להקשיב לפידבק של הקהילה. טוב, זה תמיד נכון... השאלה היא אם האנשים בתגובות ובטוויטר באמת משקפים את הקהילה, או רק אחוז זניח וקולני מתוכה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 דצמבר 2025, 15:17

העובדה שאנשים עכשיו יצאים על לאריאן, כי הם הודו שהם משתמשים ב-AI בשביל מצגות פנימיות ובשביל קונספט ארט מהיר לאיטרציה ראשונית לפני שאמני הקונספט ארט האמיתיים לוקחים את זה מאותה נקודה, מראה שהקהל נמצא בהסטריה טוטאלית. הדברים האלה בכלל לא נכנסים למשחק, מדובר בכלים לעשות כל מני דברים מאחורי הקלעים ולוגיסטיקות מהר יותר, אם זה מעצבן את הקהל אז הקהל לא מחובר למציאות. הם כבר לא כועסים על אומנות AI במשחק או עובדים שמאבדים את העבודה, הם כועסים על הקונספט של AI, שהוא בכלל קיים ושמשתמשים בו.

יש לי חדשות לאותו קהל, אין משחק כרגע בפיתוח שהמתכנתים לא משתמשים בו ב-AI, כנראה בקלוד. אם יש מתכנת ב-2025 שלא משתמש בקלוד או כל סוכן AI אחר כדי להאיץ את העבודה שלו הוא צריך ללכת הביתה.

אם חברות פיתוח מערביות ידחו את ה-AI בזמן שסין והמזרח יאמצו, המערב פשוט ישאר מאחור. לא מספיק שעובד סיני עולה 1/4 מאמריקאי, הוא גם יביא תפוקה גבוה פי 10. ואז איפה התעשיה המערבית תהיה?

האנטי של אנשי סן פרנסיסקו ו-LA למניהם ל-AI מזכיר לי את second renaissance באנימטריקס, אני רואה אותם הולכים בחבורות ברחוב ומכים רובוטים למוות.
תמונה
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 23 דצמבר 2025, 15:32

הם הלודיטים המודרניים.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 23 דצמבר 2025, 21:04

לול. מה שיקרה זה שהמפתחים ישקרו לאנשים. יהיה תווית איכות על משחקים "פיתחנו ללא AI "
"100% טבעי ואנושי"
אבל זה יהיה סתם חארטה כמו שמוכרים לאנשים "סוכר חום" "בריא",אפילו האנשים שקונים אותו יודעים שעובדים עליהם בעינים וזה סוכר לבן הם פשוט אוהבים את השקר הזה.

אני בכל אופן מקווה ומאמין שזה מה שיקרה כי התרחיש השני קריסת תעשיית המשחקים המערבית כמו שנדב מתאר, זה יותר מדי מדכא.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 דצמבר 2025, 21:18

זה כבר עכשיו חארטה כי כל המתכנתים בכל התחומים עובדים עם סוכן AI כבר שנתיים. אין משחק שיצא ב-2025 שיד ה-AI לא נגעה בו בצד של הקוד.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 23 דצמבר 2025, 22:30

ובנתיים SUDA51 חוגג על זה. :lol: בזמן שכל מי שאומר שהוא יוצר תוכן עם AI חוטף.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 דצמבר 2025, 21:50

אובה ורמאייג' ספר בראיון שהם שקלו בשלב מסויים לעשות GTA ב-ריו, מוסקבה או איסטנבול. הכי קרוב למשהו אמיתי היה GTA טוקיו שכמעט פותח על ידי סטודיו יפני שהיה אמור לקבל את הבסיס קוד של רוקסטאר.

There were desires, yeah, but it's like talking about alternative projects at Rockstar when you really start thinking about it.

We had ideas about GTA games in Rio de Janeiro, Moscow and Istanbul. Tokyo almost actually happened; another studio in Japan was going to do it, take our code and do GTA: Tokyo. But that didn't happen in the end.

People love having these wild ideas but then when you've got billions of dollars riding on [the line], it's too easy to go 'let's do what we know again.'

And also America is basically the epicenter of Western culture, so everybody knows the cities, even people who haven't been there. They have a mental image of the cities.

I think it's unlikely it's going to be in Bogota next time, especially since there's just more and more money involved as the project gets bigger. It doesn't make sense to set it in some left-field location for novelty. GTA: Toronto? It just wouldn't work.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Sage

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 29 דצמבר 2025, 22:05

מעניין, כי אם אני זוכר נכון בפודקאסט של לקס פרידמן דן האוזר אמר שהם השתעשעו ברעיון לקחת את הפרנצ'ייז ללונדון אבל החליטו לוותר כי ל-GTA יש שורשים חזקים מדי באמריקה, או משהו בסגנון.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 דצמבר 2025, 22:07

אני כבר בקושי זוכר מה הוא אמר אבל אני זוכר שהוא התיחס ל-GTA לונדון. אולי זה לטובה, GTA לונדון היה ה-GTA שהכי פחות נהנתי ממנו. גם העובדה שהוא התרחש בעתיד לא בדיוק עזרה.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 30 דצמבר 2025, 18:25

בעבר לשמוע שאיבדנו GTA טוקיו היה מוסיף לי שערות לבנות בראש מרוב צער.
היום? יש לנו כבר GTA טוקיו זה שני אלה. נ.ב עדיין כואב הלב שרוקסטאר תקועים במסרות המטופשת שלהם, זה לא כאילו לא היה לנו GTA מחוץ לאמריקה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 ינואר 2026, 19:46

אילנה פירס גרמה לי להקיא קצת בפה, תעמולת kgb זולה, יהודים מרעילים בארות... קלאסי.
IMG_4823.png
IMG_4823.png (2.47 MiB) נצפה 555 פעמים

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 06 ינואר 2026, 20:08

לא מפתיע.
אומר זאת שוב - היא רעה, לא סתם טיפשה ובטח שלא ״פשוט מושפעת מהסביבה שלה״.
כשהיא רוצה - היא עושה תחקיר מקיף מאוד בנושאים שהיא מדברת עליהם. היא לא רוצה כי היא יודעת שמחקר מקיף תמיד מוביל בעניין הזה לעובדות שלא מסתדרות עם האג׳נדה שלה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 ינואר 2026, 20:19

ברור שזה בורות, מה אתה חושב? שהיא יודעת את האמת ובוחרת לשקר כדי להפיץ תעמולה? היא עוד אישה ליברלית עם תסביך white savior.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 06 ינואר 2026, 20:44

שהיא פשוט אנטישמית שאוהבת איסלאם, קומוניזם, ושונאת מה שהמערב מייצג.
לא כולם שם רק טיפשים, יש גם רוע.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 ינואר 2026, 20:51

כל מה שהיא יודעת על ישראל ופלסטינים זה מה שרמי ישמאל וקומאר הזה איך שלא קוראים לו לשעבר מגיימספוט מספרים לה. מן הסתם היא אוהבת איסלאם, קומוניזם ומה שמערב מיצג אבל זה לא סותר. אני בטוח שהיא מאמינה ב-100% במה שהיא כתבה שם, היא לא חושבת שזה תעמולה או שקרים, היא בטוחה שזאת האמת.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 06 ינואר 2026, 21:20

יש דרך להגיע למקום שהיא הגיעה, מבחינה אידאולוגית. אתה לא יודע אם אבא שלה לא היה אנטישמי שטיפות את הרוע הזה.
אדם לא סתם אוהב איסלאם וקומוניזם, זה משהו בראש שלך שנוטה לשם, ולא לכיוון ההפוך, או באמצע. משהו מושרש, ובמקרה של האידאולוגיה הזו - יש שם גם רוע לדעתי. יש אנשים ממש טיפשים שאפילו לא מסוגלים לדעת מאיפה להתחיל לבדוק דברים. היא לא ברמה הזו. היא כנראה בדקה ומהסיבות שלה פסלה את המקורות האלה והעדיפה אחרים. אני לא מאמין שכשהיא עושה את זה אין בה משהו שלא זועק שאולי זו כן האמת ולא מה שהיא מאמינה עד שנחשפה לזה. אבל פה הרוע נכנס… אם הייתה ממש טיפשה לא הייתי חושב כך.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 06 ינואר 2026, 21:28

העולם הלא יהודי אף פעם לא יבין אותנו. היא לא צריכה להילחם כל יום על זכות הקיום הכי בסיסית.
מה גם שהיא שייכת לסוג מאוד ספציפי של אנשים לבנים שחושבים שערבים זה אינדיאנים מודרנים ואסור לאדם הלבן שעליו אלוהים הביא כביכול את התפקיד החשוב לקחת את האנושות קדימה לפגוע בחלשים ממנו.

שימו אותה שנה בשדרות היא תדבר אחרת.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Sage

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 06 ינואר 2026, 22:14

אלאנה פירס היא חלאה לא מהעולם הזה, אני לא נוטה לתת הרבה קשב ליוצרים ויוצרי תוכן כאלה ואחרים בתעשייה, אבל בחיי שהבחורה הזו מוציאה אותי מהכלים ואני מתעב אותה. הטופ שלי הם כמובן אלאנה פירס, טאמור חוסיין שאני מקווה שבתקופת טראמפ יגורש סוף סוף וכמובן רמי איסמעיל שאני עד היום מתבאס שלא יצא לי לזרוק עליו משהו באופן אישי כשהוא היה פה בארץ באיזה כנס אינדי מתברר, אני חושב שאתה ציינת את זה קיאו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 ינואר 2026, 22:26

Uncle Pey'j כתב:אלאנה פירס היא חלאה לא מהעולם הזה, אני לא נוטה לתת הרבה קשב ליוצרים ויוצרי תוכן כאלה ואחרים בתעשייה, אבל בחיי שהבחורה הזו מוציאה אותי מהכלים ואני מתעב אותה. הטופ שלי הם כמובן אלאנה פירס, טאמור חוסיין שאני מקווה שבתקופת טראמפ יגורש סוף סוף וכמובן רמי איסמעיל שאני עד היום מתבאס שלא יצא לי לזרוק עליו משהו באופן אישי כשהוא היה פה בארץ באיזה כנס אינדי מתברר, אני חושב שאתה ציינת את זה קיאו.

טאמור, בדיוק, טאמור, אליו התכוונתי. הוא ואיסמעיל שני אשפות אנושיות. וכן, איסמעיל באמת היה פה בכנס של GAMEIS, אני בטוח שגיא יכול לפרט עוד. ברגע שבן אדם ביקר פה והסתובב בתל אביב ועדין אומר את השיט שהוא אומר, אתה יודע שהוא פשוט שקרן שמפיץ תהמולה זולה.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 9 אורחים