במה אתם משחקים?

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Laskin
Elder

Re: במה אתם משחקים?

הודעהעל ידי Laskin » 05 ינואר 2026, 06:58

אני נוטה להסכים שE33 לא היה מגיע למה שהגיע בלי עלילה/סיפור ממש טוב… אבל אני לא מסכים שזה ממש טוב רק בסוף. יש לו פתיח ממש, ממש מצוין, ואחר כך עוד קטע מפתיע מאוד כמעט מיד אחר כך, ואז שוב קטע מעולה בסוף האקט הראשון ועוד אחד עם תגלית מגניבה ומפתיעה בסוף האקט השני… המשחק מפציץ מהבחינה הזו לדעתי.
בנוסף - העיצוב האמנותי מאוד מיוחד והמוזיקה ברמה מהגבוהות ביותר, וזה מאוד עוזר ביחד עם העלילה להפוך למשחק שנחקק עמוק בראשותו הזכרון של אנשים.
לגבי הגיימפליי - יחסית לז׳אנר הזה של קרבות בתורות - הוא ממש לא רע. אני מבין שזה חתיכת ״יחסית״, אבל זה איפשר להמון אנשים לשרוד ז׳אנר שבחיים לא ניסו או שרדו מעבר לכמה דקות לפני כן, וזה איכשהו עבד. ברור שזה החלק הכי חלש במשחק, ביחד עם התפריטים והשטות של הפיקטוס ואיך שלא קוראים לשאר המכניקות המיותרות האלה שגרמו לי לבלות בתפריטים יותר מדי זמן.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 05 ינואר 2026, 07:40

יש למשחק אווירה קריפית מהשעה הראשונה שאתה לא מצליח להבין ממה הקריפיות שלו נובעת אבל בכל זאת משהו כל הזמן קריפי ואי אפשר לא להרגיש את זה. . זו הגאונות שלו בעיני
העיצוב האמנותי באמת מדהים וגם המוזיקה יש דברים שהוא פשוט בשורה הראשונה בהם אבל בסוף אני מבין גם את אינטר, אין שום דבר שהמשחק עושה שלא היה עובד טוב גם בסרט. אבל זה נכון כמעט לכל משחק עם סיפור טוב, כל משחק עם סיפור יוצא דופן יכל להיות גם לא פחות טוב כסרט ואפילו יותר טוב, זה מה שעושה את הסיפור מצויין.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 05 ינואר 2026, 08:15

יש כמה קטעים עלילתיים טובים, בעיקר סביב הטוויסטים, אבל אלה קטעים נקודתיים במשחק של עשרות שעות. רוב המשחק שיממון. גם השלבים שיממון (לבל דיזיין חובבני ונוראי רוב הזמן), הקווסטים והעולם בכלל. ברור שזה נובע מתקציב נמוך, אבל כשחקן זה לא באמת מעניין אותי. מבחינת חיסכון בתקציב אין ספק שהם קיבלו כמה החלטות מאוד חכמות. הם לקחו למשל את מערכת ה-abilities של פפ9 שנבעה מהציוד, רק שבמקום ציוד קראו לזה pictos, קונספט אבסטרקטי שחסך להם מידול של מאות פריטי ציוד. במקום, עיצבו כמה תלבושות ותסרוקות סטטיות כדי לאפשר קסטומיזציה קוסמטית וסגרו את הפינה הזאת. ועדיין בשורה התחתונה, זה משחק בינוני ומטה מבחינת גיימפליי, גיוון, פייסינג, לבל דיזיין, קווסטים וכו׳ וכו׳... וזה אולי בסדר למשחק אינדי, אבל רחוק מאוד מאוד מהרמה המצופה למשחק השנה או משהו שאפילו קרוב לזה.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 05 ינואר 2026, 08:50

לאיזה משחק היית נותן את משחק השנה במקומו אינטר? אני אוהב את GOY יותר מE33 אבל אני לא חושב שיש משחק שראוי יותר לפרס מE33.
E33 הוא אמנות,GOY הוא לכל היותר סרט נטפליקס.

כאילו, עם ASTRO BOT גם היתה לך בעיה שזכה במשחק השנה? כי אם יש משחק שזכה במשחק השנה ולא הגיע לו זה ASTRO BOT

אולי הסיפור לא עשה אימפקט עליך כי זה אינדיבידואלי לגמרי,אבל E33 זה משחק שישחקו בו עוד 30 שנה מהיום, אתה יכול למצוא משחק שיצא ב2025 שבאמת יעניין מישהו ב2055? אולי רק דונקיי קונג וזה גם רק בגלל שנינטנדו לא מפסיקה להוציא את המשחקים שלה שוב ושוב, ותמיד שמה את המשחקים הישנים שלה על קונסולות חדשות.

אם קילי ואנחנו ניתן פרסים רק לפי מה שמרגיש AAA דווקא אז משחקים שממש לא מגיע להם שום פרס יזכו.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 05 ינואר 2026, 09:41

סיפור טוב נכנס לאנשים ללב, ונשאר איתם שנים ארוכות. גם ביושוק בעיניי לא היה גיימפליי טוב במיוחד והוא אחד המשחקים הכי טובים אי פעם עבורי, כי כל כך התחברתי לסיפור והאווירה. זה משפיע מאוד על בחירה של אנשים...

לגבי אסטרובוט - פה היה מקרה הפוך לגמרי. גיימפליי טהור וכיף חיים, יצירתיות וגיוון... בעיניי הוא דוגמא מושלמת למשחק השנה כי העיקר פה הגיימפליי והנאה בכל רגע נתון. הבן שלי משחק בו עדיין ואני נזכר איזה אדיר הוא בכל שלב שהוא עובר. הפלטפורמר התלת מימדי הראשון שבאמת נותן "פייט" למשחקי נינטנדו מאז משחקי רייר בעידן הN64. זה חתיכת הישג. באופן אישי אני עדיין חושב שהוא טוב יותר מהרבה משחקי מריו ששיחקתי עכשיו כשיש לי סוויץ 2.
אני לא יכול לחכות לראות איזה משחק הם יביאו לPS6, סביר להניח בהשקה. אני קצת בהלם שהוא לא יושב על 8+ מליון עותקים, אבל אין מה לעשות זה ז'אנר חלש אצל סוני.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 05 ינואר 2026, 13:16

אמרתי בהתחלה שאחרי שסיימתי, אני מבין למה הוא זכה. הטענות שלכם לגיטימיות, ועדיין בשורה התחתונה אני חושב שהוא לא משחק טוב במיוחד. משחקים עלילתיים כמו ביושוק, tlou, rdr2 הצליחו לבנות משחק טוב סביב העלילה. E33 לא, וזאת בעיה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 05 ינואר 2026, 15:04

שוב, יחסית לז׳אנר הJRPG אני דווקא חולק עלייך.
אלא אם מחשיבים דברים כמו הרימייק של FF7 שהוא יותר משחק אקשן בגיימפליי שלו (אלא אם בוחרים לשחק בו אחרת) - אז E33 לא נמצא הרחק מהטובים בז׳אנר, בעיניי. נניח פרסונה וכו

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 05 ינואר 2026, 15:34

המבוכים של פרסונה 5 הם לאין שיעור טובים יותר מכל מה שיש ב-E33.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 05 ינואר 2026, 16:05

היופי והערך האסתטי של E33 צריך לנצח כל משחק ב2025, לא לתת לו את הפרס רק בגלל גיימפלי בינוני זה פשע לאומנות.:-)
אין שבוע, שאני לא שומע את הפסקול שלו ברקע שאני קורא דברים או אפילו סתם כותב פוסטים,ואת הסיפור שלו אני לא אשכח אף פעם.
אף אחד לא נשאר אדיש לE33, לא במערב ולא ביפן (זכה שם במשחק השנה) ולא בצרפת ולא באף מדינה.

כשאתה רואה אנשים כל כך שונים אחד משני מעמים שונים עוצרים שניה ולשם שינוי כולם מסכימים שE33 מדהים, קילי היה יוצא פיתה אם הוא היחיד מכולם שלא היה נותן להם פרס שכל כך מגיע להם. בגלל גיימפלי.

פייר התרגשתי ואני לא מתרגש מאירועים כאלה. לראות את E33 ופפ טקטיקס לוקחים אצל קילי כל אחד פרס, זה היה רגע שהאמנות ניצחה וכל כך צדק פואטי.
אם קילי היה לידי הייתי דופק לו איזה חיבוק רק על שני הדברים האלה.

לא משנה כמה אני הופך אני לא מצליח לחשוב על משחק שהגיע לו יותר ב2025. המפתחים ניסו להביע בו משהו עמוק איזושהי אמירה מעניינת שרוב המפתחים של היום בכלל לא טורחים לנסות. מגיע להם יותר מכל משחק שיצא בדור הזה בעיני, גם אם הגיימפלי פח, הגיימפלי הוא חלק קטן מהחוויה הוא לא החוויה עצמה ולא העיקר, העיקר הוא המשחק כשלם.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 05 ינואר 2026, 17:40

פפ טקטיקס זכה בגלל הגיימפליי. E33 בגלל סרטוני המעבר.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 ינואר 2026, 17:42

glass man כתב:לאיזה משחק היית נותן את משחק השנה במקומו אינטר?

הייתי נותן לDS2, אבל לא שחקתי בE33 ואני שונא jrpg בתורות אז מי אני שאדבר :)
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 05 ינואר 2026, 18:35

InterAl כתב:פפ טקטיקס זכה בגלל הגיימפליי. E33 בגלל סרטוני המעבר.

פפ טקטיקס זכה בגלל הגיימפלי? הגיימפלי שלו פח זבל ותמיד היה. מפות אסטרטגיות קטנות שלא מאפשרות תמרון אסטרטגי אמיתי, זה משחק שמקדש Brute force וגריינד במקום להשתמש במוח, וזה לא איזה הוט טייק זה משחק נחות בגיימפלי בכל פרמטר, לפייר אמבלם או כל משחק טקטיקה נורמלי.הוא זכה נטו בגלל הכתיבה שלו כי matsuno כותב מוכשר בצורה על טבעית, אי אפשר להסביר את הכישרון שלו חוץ מלהניח שהוא איזה IQ של 140 לפחות.לכן הוא זכה כי יש רגעים שהאומנות מנצחת את הShow
וקילי הוכיח שהיארוע שלו זה לא רק כסף ויחצנות.

E33 זכה בגלל סרטוני המעבר? זה הוט טייק.

כל משחק גיימפלי Based שאתה חושב שיותר מגיע לו לזכות ב2025 יתיישן בגיימפלי אבל E33 לא יתיישן לעולם בגלל הסיפור שלו ובגלל הפסקול המרגש שלו.
אתה לא אומר לאיזה משחק היית נותן את משחק השנה.

DrKeo כתב:
glass man כתב:לאיזה משחק היית נותן את משחק השנה במקומו אינטר?

הייתי נותן לDS2, אבל לא שחקתי בE33 ואני שונא jrpg בתורות אז מי אני שאדבר :)

אני לא חושב שהוא ישנה את הדעה שלך על הז'אנר או שתפסיק לשנוא את הגיימפלי אבל אני כן חושב שיש סיכוי שתאהב אותו או שלפחות תחשוב שהוא חוויה מעניינת נדב :-) כי אתה אוהב לא מעט משחקים שהולכים all in על האומנות כערך עליון, ביושוק איינפינט, MGS3 TLOU, אז לא חושב שתהיה אדיש אליו ב100%.

DS2 בטוח יצירת אומנות אבל אנשים לא מדברים על העלילה שלו באותה עוצמה כמו על זו של E33. כאילו קוג'ימה הוא גאון זה לא מפתיע אף אחד שהוא עשה משחק מדהים מצפים ממנו להרבה יותר ממה שמצפים מהמפתחים של E33 אז הרבה יותר קשים איתו, אבל גם בלי לשחק בDS2 אני בטוח שאם כל מפתח אחר שהוא לא קוג'ימה היה עושה אותו הוא היה זוכה איתו.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 05 ינואר 2026, 19:08

Laskin כתב:סיפור טוב נכנס לאנשים ללב, ונשאר איתם שנים ארוכות. גם ביושוק בעיניי לא היה גיימפליי טוב במיוחד והוא אחד המשחקים הכי טובים אי פעם עבורי, כי כל כך התחברתי לסיפור והאווירה. זה משפיע מאוד על בחירה של אנשים...

לגבי אסטרובוט - פה היה מקרה הפוך לגמרי. גיימפליי טהור וכיף חיים, יצירתיות וגיוון... בעיניי הוא דוגמא מושלמת למשחק השנה כי העיקר פה הגיימפליי והנאה בכל רגע נתון. הבן שלי משחק בו עדיין ואני נזכר איזה אדיר הוא בכל שלב שהוא עובר. הפלטפורמר התלת מימדי הראשון שבאמת נותן "פייט" למשחקי נינטנדו מאז משחקי רייר בעידן הN64. זה חתיכת הישג. באופן אישי אני עדיין חושב שהוא טוב יותר מהרבה משחקי מריו ששיחקתי עכשיו כשיש לי סוויץ 2.
אני לא יכול לחכות לראות איזה משחק הם יביאו לPS6, סביר להניח בהשקה. אני קצת בהלם שהוא לא יושב על 8+ מליון עותקים, אבל אין מה לעשות זה ז'אנר חלש אצל סוני.

אבל זה כי אתה והבן עוד לא שיחקתם מריו גלקסי! ;)
קשה לי להאמין שתפספס את הדמיון של משחקי גלקסי לאסטרובוט. אולי הוא יותר מלוטש ממשחקי גלקסי כי בכל זאת הפרשי דורי עצום בין הPS5 לWII.
מה שכן,זה די תופס את העין שאתה נותן לאסטרובוט את משחק השנה, ולא לRebirth אני חייב להודות.
כאילו אין לי בעיה להודות שכנראה יש לאסטרובוט גדולה שאני מפספס וכולם רואים, אבל באמת שנינטנדו עשתה את זה יותר טוב.

2024 בכללי שנה קשה, ולא שיחקתי בשום משחק גדול בה שהוא לא ריימיק, אבל אני מרגיש שלWukong הגיע יותר. הם הציגו הישג טכני מדהים גרפית.
אבל אולי פשוט צריך לתת עוד צאנס לאסטרובוט.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 05 ינואר 2026, 19:09

נכון, אבל כן שיחקתי באודיסי, שהרבה אומרים שהוא הכי טוב.
אני גם חושב שגלקסי אולי יהיה יותר לטעמי ממה שראיתי.
אוטוטו אגיע אליו.

כרגע משחק הסוויץ׳ שלי הוא שינובי.
ממש נחמד. טוב יותר מנינג׳ה גאיידן (הרטרו החדש), בעיניי.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 05 ינואר 2026, 20:08

KCD2 לוקח בהליכה לדעתי. אבל לא שיחקתי ב-DS2.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 05 ינואר 2026, 20:47

KCD2 משחק המשך וגם DS2... "משלחת 33" הוא יצירה עצמאית שלא תלויה באף יצירה אחרת זה חלק מהיופי האסתטי שלו היכולת של המפתחים לספר סיפור משמעותי ב30 שעות במשחק אחד ולסגור את הכל בצורה מרשימה במשחק אחד.

KCD2 הוא איזה 80 שעות, זה יכול להיות יתרון, אבל זה פחות אסתטי ומרשים,שלוקח לו כל כך הרבה זמן להגיע לנקודה שלו ולשיאים שלו.

זה לא שאני מנסה לחרבן עליו חלילה או על קוג'ימה אני מת לשחק בKCD2 מאז שסטיק הזכיר לי את הקיום שלו ברשימה שלו וזה שאתה ככה תופס ממנו רק גורם לי לרצות להזדרז להגיע אליו עוד השנה. E33 הצליח ליצור יותר אימפקט רגשי אצל יותר אנשים בפחות זמן. היופי הוא תמיד בצמצום, מי שמצליח לגעת ברגשות של אנשים בלי לקחת מהם 100 שעות מהזמן תמיד יהיה יותר מוערך מיצרה כמו KCD2 שדורשת 100 שעות להגיד את המסר שלה.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 05 ינואר 2026, 23:19

הוא לא משחק אמנותי. גם E33 לא, אולי רק בצד העלילה. מבחינתי במשחק אמנותי אמיתי הגיימפליי חייב להיות חלק בלתי נפרד מהיצירה האמנותית. למשל sotc, ico, journey, braid. הגיימפליי אמור להיות הלב של כל משחק, זאת הסיבה שהוא משחק ולא משהו אחר.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 05 ינואר 2026, 23:44

E33 לא אמנות? אז מה כן. אפשר לקבל כוויה דרגה 4 מההוט טייק שלך אינטר.
אתה בוקסלים מדבר על E33 מתווכח עליו אתה לא אדיש אליו זו ההוכחה שהוא אמנות. אמנות זה לא משהו שאתה חייב לאהוב זה משהו שחייב להגיב אליו.

אתה לא שיחקת בE33 כי ציפית מראש לאיזו יצירת מופת של גיימפלי אתה לא מחפש גיימפלי בJRPG, כי אתה שונא את הגיימפלי שלהם.
כמו שהעדת ב1000 דיונים בנושא לאורך שנים.

הגיימפלי לא אמור להיות הלב של כל משחק זה רק האידיאל ואנחנו לא חיים בעולם אידיאלי.

E33 הוא משחק כי הוא נוצר במדיום הזה ואין דרך אחרת לחוות אותו כרגע. זו עובדה.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 05 ינואר 2026, 23:51

האמנות שלו לא באה לידי ביטוי בגיימפליי כמעט בכלל. אם משחק הוא אמנות, הליבה שלו צריכה להיות חלק מהותי מאותה אמנות. והליבה של כל משחק ראוי לשמו היא הגיימפליי, קשה לחמוק מזה... אתה בעצם אומר ש-E33 הוא אמנות כסיפור ולא כמשחק. לגיטימי, אבל אני מדבר על אמנות כמשחק ולא רק כסיפור.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 06 ינואר 2026, 00:25

הבמאי שלו בן 33,זה משחק ראשון שלו,אני מסכים איתך שהלוואי והגיימפלי היה טוב, אבל אני גם מבין את היוצר של E33.
קשה לעשות גם סיפור טוב, וגם גיימפלי טוב וגם גרפיקה טובה והכל ביחד על המשחק הראשון שלך ושהכל יצליח לך.

הוא הבין שסקוור הצליחו לעשות משחקים שהסיפור שלהם מרים אותם כמה רמות ממה שהם באמת והבין שזו הדרך שלו כרגע להתחיל, לכן הוא אמר לסאקאוגצ'י תודה כשזכה.
אם במשחקים הבאים שלו/סאנדפול לא נראה אותם מתבגרים ומתחילים לעשות גיימפלי משובח,אז כן הביקורת תהיה הרבה יותר קשה, כי אף אחד כבר לא יראה בהם בתור טירונים.בנתיים למשחק ראשון הם הביאו משחק, שיש מפתחים שכפולים מהם בגיל ומעולם לא הביאו משהו ברמה הזו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 ינואר 2026, 00:34

זה לא באמת תלוי בגיל, הוא רצה לעשות clone של jrpg משנות ה-90 רק בהפקה מודרנית וזה בול מה שהוא עשה. אני מסכים עם אינטר שאם המטרה שלך היא לעשות clone אתה לא בדיוק עושה אומנות גבוהה.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 06 ינואר 2026, 00:41

כן, זה לא הגיל, אם כבר 33 זה גיל מתקדם יחסית ליצירה אמנותית ראשונה, גם למשחקים. את אלה שהבאתי קודם פיתחו צעירים יותר.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 06 ינואר 2026, 01:01

הוא עשה JRPG משנות ה90 כי הוא הבין שיש פער בין היומרה שלו ליכולת שלו בפועל להוציא משחק עם גיימפלי טוב אני בטוח בזה.
האנשים שאינטר הביא כמו קן לוין האוזר, אלה אגדות, קן לוין לא התחיל עם ביושוק, האוזר, לא התחיל עם RDR2.

תסתכלו על כל המפתחים האלה שיש להם היבריס ויותר מדי גאווה ומנסים לעשות איזה DMC אינדי וכו' מפתחים כאלה מתרסקים על כל הפנים שלהם.

המשחק הבא שלו/שלהם זה המבחן האמיתי. אם הוא יבחר להישאר בחממה של סקוור ובאזור הנוחות הזה, של אני עושה רק טריק אחד שהצליח,אז כן הוא לא עושה אמנות גבוהה אם כל זה מה שיצא ממנו, אבל אצלי הוא הרוויח את הספק כרגע, צופה ממנו לגדולות. :-) שזה משעשע בהתחשב באיזה ממורמר הייתי בהשקה.

עריכה: עשיתי עליו קצת תחקיר זה לא המשחק הראשון שלו לגמרי, אבל זה כן המשחק הראשון שהוא מביים.
קן לוין מביים משחקים מאז סיסטם שוק 2 יש בינהם פער אדיר ברמת הניסיון וככה גם עם כל שאר האגדות שאינטר הזכיר.
אני מאמין בו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 ינואר 2026, 02:00

קן לוין הוציא את סיסטם שוק 2 בגיל 32, ״טיפה״ יותר מרשים מE33.

אין לE33 את השאפתנות של קן לוין, מדובר בclone מודרני של משחקי FF. לפחות ממה שאני ראיתי אין שם חדשנות או מקוריות בצד הגיימפליי, זה סןג של ff13 בגרפיקה מודרנית (אל תתפוס אותי ספציפית על 13, אני לא מעריץ גדול של הסדרה ואולי הוא מזכיר יותר כניסה אחרת בסדרה). זה מגניב והכל ואני בטוח שמעריצים של הסדרה אבדו את הצפון ממנו, אבל בצד של הגיימפליי לא בדיוק מדובר באומנות גבוהה.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 06 ינואר 2026, 03:01

ברור הגיימפלי שלו ממש לא ברמה גבוהה, זה לא התחכום שאתה מוצא אצל לוין שלוקח את ז'אנר הFPS למקום שהוא מאוד שלו עם הכוחות שיש לך והאווירה המיוחדת שלו.
היוצר של E33 לא לקח את הגיימפלי של ז'אנר הJRPG שלו בגיימפלי, לכן אני מחכה לראות איך יראה המשחק הבא.

אם יתגלה שהוא עושה עוד JRPG בתורות שמרגיש כמו E33-2 נוכל לומר בוודאות שהוא לא שאפתני.
אני כמו שאמרתי תולה בו הרבה תקוות, מקווה שלא יאכזב.

אני פשוט לא חושב שזה שהוא קלון שולל ממנו זכאות למשחק השנה.כי העלילה לוקחת אותו לגבהים שהגיימפלי לא יכול להגיע אליהם.
עוד לא שיחקתי בKCD2 אבל ממה שקראתי אנשים קוראים לזה משחק בטסדה מושקע... גם לא נשמע לי שיא החידוש נדב :-)

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 6 אורחים