נושא ה-Xbox הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: נושא ה-Xbox הרשמי

הודעהעל ידי DrKeo » 21 ינואר 2026, 12:05

ראבק ראיתי את זה בטלפון...
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 ינואר 2026, 16:43

אגב, הקונספט ארט מאשר שכמו בחזון המקורי של פיטר מולינו, העולם ישתנה על פי הפעולות של השחקן:
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 21 ינואר 2026, 17:02

ואגב מולינו, המשחק החדש שלו יוצא ב-22.4 בסטים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 ינואר 2026, 17:14

אני ממש מחכה לו. למרות שהתקציב נראה בקנטים המשחק משלב את רוב הקונספטים הגבוהים שלו לאורך השנים במשחק אחד. הלוואי והיה לו היום תקציב גבוה כמו שהיה לו בימים היפים. הוא אולי היה מכוון (ומבטיח) פי 100 יותר גבוה מהתוצאה הסופית, אבל המשחק כמעט תמיד היה כמו אף משחק אחר בתעשיה.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 21 ינואר 2026, 19:36

אני מסכים. עם כל החסרונות, הוא עדיין אחד היוצרים הגדולים בתעשייה. לפחות מבחינת ה-breadth של המשחקים שלו, לא חושב שיש לו מתחרים.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 21 ינואר 2026, 19:44

הוא היוצר הכי מקורי בתעשיה ביחד עם מיאמוטו וויל רייט, כל היתר לעומתו הם מלטשים רעיונות של קודמיהם, אבל מולינו לא ישן על השמרים ותמיד מנסה רעיונות חדשים.
זה הכי קרוב שנקבל לBlack white&3 אז זה אוטומטית בטופ 3 הכי מצופים שלי ל2026 עכשיו.

אה ובנוגע לקונספט ארט, חחח להגנתו של נדב גם אני חשבתי בשניה הראשונה שאני רואה גיימפלי :-) המשחק נראה כל כך טוב ממה שראינו שאשכרה חשבתי לשניה שאני רואה את העולם הפתוח שלו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 ינואר 2026, 10:43

עוד 9 שעות, איזה כיף:

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 22 ינואר 2026, 18:17

עוד שעה וחצי (וקצת)… אני באמת מתרגש. בעיקר מפייבל. אבל בכלל, אמורה להיות תצוגה מטורפת

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 ינואר 2026, 21:41

פורצה נראה נהדר, אבל פייבל, ואו. והוא עולם פתוח מלא למרות שזלזלת לאסקין. לא רק עולם פתוח, אוכלוסיה של 1000+ אנשים קבועים עם סדר יום מלא ואפשר לזיין את כולם :)

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 22 ינואר 2026, 21:54

פייבל נראה מעולה! אם אתחיל אותו, אסיים אחרי איזה שנה, אבל הוא נראה כיף ברמות.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 ינואר 2026, 22:22

אכן, פייבל נראה אדיר, פורצה נראה מצויין. יש לי הרגשה שם גירס הולך להיות ממש מרשים. נראה השנה הכי טובה של אקסבוקס בהפרש ודוגרי גם (כרגע) נראת יותר מרשימה מכל שנה של הפס5. כמובן שפורצה יוצא לפלייסטיישן באיחור של כמה חודשים ופייבל יוצא day one אז...

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 ינואר 2026, 23:04

חחחחחחחחח

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 23 ינואר 2026, 00:11

היי, אני לא זלזלתי בפייבל אף פעם, תמיד חשבתי שיהיה מעולה, רק חשבתי שיהיה פחות גדול ופתוח, אבל זה היה כשחשבנו שהוא יצא ב-2023 או משהו :)
תצוגה מעולה של שניהם. את שניהם ארכוש למחשב ביום שיצאו.
המשחק היפני דווקא היה פחות טוב מהתצוגות הקודמות שלו, אבל עדיין נראה חביב וכיף לראות שהצוות הזה עושה דברים מעבר לפוקימון. יחסית לIP חדש לגמרי שמגיע מיפן הוא אפילו נראה יותר מחביב.
המשחק של דאבל פיין לעומת זאת - לא אהבתי בכלל.
נחמד שיש להם Media Molecule משלהם, שעושים דברים ממש מוזרים, אבל זה לא היה נראה לי כמו משהו שארצה לשחק בו.
Keeper היה חביב, לא מעבר… כולנו מחכים לפסיכונאוטס 3, כל השיט הזה בין לבין מיותר מאוד. אני מוכן כמובן גם להתפשר על Brutal Legend 2 בתנאי שיהיה משחק אקשן בלי קטעי אסטרטגיה מעפנים (הקטעים האלה גרמו לי לפרוש ממנו)

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 23 ינואר 2026, 01:08

DrKeo כתב:חחחחחחחחח

FH5 המשחק ה-10 מוכר הכי טוב בארה"ב על הפס5 ב 2025.
הלדייברס 2 המשחק ה-6 מוכר הכי טוב בארה"ב על הXBOX ב 2025.

get on with the times.

אגב, הייתי אמור לצאת מגדרי מהגרפיקה של פייבל כמשחק דור-הבא 'על מלא'?

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 23 ינואר 2026, 01:46

פייבל נראה טוב, אבל בקרבות פחות ויש שם בעיות ביצועים. הלידים שלהם נראים צעירים, בקושי יש שם אנשים עם ניסיון בפיתוח RPG.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 23 ינואר 2026, 01:48

מייקרוסופט פשוט לא יודעים להציג משחקים בשיט. אני לא רוצה לראות מפתחים היפסטרים בפלייגראונד מדברים למצלמה, תראו כבר slice גיימפלי רציני.
המשחק עצמו מהמעט שהם כן מראים, נראה מקסים הומריסטי ובריטי שלא לוקח את עצמו ברצינות וזה ממש כייף שהם הצליחו לשמר את הנשמה של מולינו בקטע הזה.

העולם הפתוח הוא כמובן מוזיקה לאוזניים שלי, קצת מבאס שהמראה של המשחק לא משתנה בהתאם לבחירות שלנו, אבל אני קצת מבין למה הם עשו הם השקיעו פה כל כך הרבה בגרפיקה והם רוצים לשלוט כמו בתיאטרון איך הכל יראה בכל רגע, מכבד את הבחירה הזו.

פורצה, שוב גם כאן מייקרוסופט לא יודעים להציג כלום.
אבל שניהם DAY ONE ואני אפילו חושב שאחכה לפורצה על הפס5, בשביל חווית הסלון המלאה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 ינואר 2026, 01:54

Laskin כתב:היי, אני לא זלזלתי בפייבל אף פעם, תמיד חשבתי שיהיה מעולה, רק חשבתי שיהיה פחות גדול ופתוח, אבל זה היה כשחשבנו שהוא יצא ב-2023 או משהו :)
תצוגה מעולה של שניהם. את שניהם ארכוש למחשב ביום שיצאו.
המשחק היפני דווקא היה פחות טוב מהתצוגות הקודמות שלו, אבל עדיין נראה חביב וכיף לראות שהצוות הזה עושה דברים מעבר לפוקימון. יחסית לIP חדש לגמרי שמגיע מיפן הוא אפילו נראה יותר מחביב.
המשחק של דאבל פיין לעומת זאת - לא אהבתי בכלל.
נחמד שיש להם Media Molecule משלהם, שעושים דברים ממש מוזרים, אבל זה לא היה נראה לי כמו משהו שארצה לשחק בו.
Keeper היה חביב, לא מעבר… כולנו מחכים לפסיכונאוטס 3, כל השיט הזה בין לבין מיותר מאוד. אני מוכן כמובן גם להתפשר על Brutal Legend 2 בתנאי שיהיה משחק אקשן בלי קטעי אסטרטגיה מעפנים (הקטעים האלה גרמו לי לפרוש ממנו)

חשבת שהוא יהיה מחולק לאזורים על גבול הלונארי, הוא עולם פתוח על מלא.
Hypno כתב:FH5 המשחק ה-10 מוכר הכי טוב בארה"ב על הפס5 ב 2025.
הלדייברס 2 המשחק ה-6 מוכר הכי טוב בארה"ב על הXBOX ב 2025.

get on with the times.

פורצה הורייזן 5 על פלייסטיישן הכניס לאקסבוקס במקרה הטוב 150 מליון דולר, וזה הפרנצ׳ייז הכי מצליח שלהם. זה 0.7% מההכנסות של אקסבוקס ב-2024, אפילו לא הייתי מגדיר את זה טיפה בים, זה בקושי טיפה. מבין את המתמטיקה ברוך? מבין למה אתה חומוס?
Hypno כתב:אגב, הייתי אמור לצאת מגדרי מהגרפיקה של פייבל כמשחק דור-הבא 'על מלא'?

כן.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 23 ינואר 2026, 08:42

אני חשבתי שלא יהיה ניתן ללכת לאן שרוצים, אבל שוב - זה היה כשחשבתי שהוא יצא לפני לפחות שנתיים. דיברתי ככה אחרי תצוגה שלו לפני כמעט שלוש שנים למען השם, מאז רק שיבחתי אותו עשרות פעמים בתור המשח שאני הכי מצפה לו ממיקרוסופט, בפער גדול.

אגב - כן, הוא נראה קלאנקי בקרבות, מזכיר מאוד *מאוד* את הוויצ׳ר בהיבט הזה, שאני מנחש שהוא היה ההשראה למערכת הקרב שלהם.

גלאס - דווקא כן אמרו שהעולם ישתנה בהתאם לבחירות שלך, ונתנו את הדוגמא של הענק, אני מנחש שיש עוד הרבה כאלה ולא רוצים לספיילר… זה היה מספיק ספוילר גדול שתכלס אני ממש לא מבין למה עשו לנו אותו, אבל לפחות זה היה משהו שהם אומרים שקורה בתחילת המשחק.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 23 ינואר 2026, 09:06

אני מתכוון, בזמן שכל היתר בוקסלים אמרו שפייבל או היה תמיד עולם פתוח או חייב להפוך לעולם פתוח. ;)
לאסקין כן ברור, יהיו שינויים אחי אבל לא יהיה כאילו בחירות בינאריות של טוב ורע ושינוי של הדמות בהתאם לזה וגם לא יהיה כלב :(

Laskin כתב:נדב:

פייבל אני מאמין בהחלט שזה גם אמיתי, העניין הוא שזה סופר מוזר שעולם פתוח לא מראה שום שוט מתוך לא מעט שוטים - שמראים את הסקופ שלו. הכל ממש מקרוב, ואפילו ב
https://store.steampowered.com/app/1977170/Jusant/

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 23 ינואר 2026, 09:18

אני צופה כרגע , המון חפירה על פורצה
בסדר יש הרבה חובבי מרוצים
אבל מרגיש יותר מידי תצוגה שלא מיועדת רק למשחק בודד

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 ינואר 2026, 10:10

Laskin כתב:אני חשבתי שלא יהיה ניתן ללכת לאן שרוצים, אבל שוב - זה היה כשחשבתי שהוא יצא לפני לפחות שנתיים. דיברתי ככה אחרי תצוגה שלו לפני כמעט שלוש שנים למען השם, מאז רק שיבחתי אותו עשרות פעמים בתור המשח שאני הכי מצפה לו ממיקרוסופט, בפער גדול.

אגב - כן, הוא נראה קלאנקי בקרבות, מזכיר מאוד *מאוד* את הוויצ׳ר בהיבט הזה, שאני מנחש שהוא היה ההשראה למערכת הקרב שלהם.

גלאס - דווקא כן אמרו שהעולם ישתנה בהתאם לבחירות שלך, ונתנו את הדוגמא של הענק, אני מנחש שיש עוד הרבה כאלה ולא רוצים לספיילר… זה היה מספיק ספוילר גדול שתכלס אני ממש לא מבין למה עשו לנו אותו, אבל לפחות זה היה משהו שהם אומרים שקורה בתחילת המשחק.

אמרת שהוא יהיה פחות פתוח מGOW:R ובר השוואה לTLOU2 בscope אז הייתי אומר שהתחזית doom & gloom לגמרי התפוצצה. אני לא יודע מה זה משנה שהדיון היה ב-2023, גם אז חשבנו שהוא יצא ב-2025 או 2026. ובכלליות מה משנה תאריך היציאה?

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 23 ינואר 2026, 10:12

DrKeo כתב:

פורצה הורייזן 5 על פלייסטיישן הכניס לאקסבוקס במקרה הטוב 150 מליון דולר, וזה הפרנצ׳ייז הכי מצליח שלהם. זה 0.7% מההכנסות של אקסבוקס ב-2024, אפילו לא הייתי מגדיר את זה טיפה בים, זה בקושי טיפה. מבין את המתמטיקה ברוך? מבין למה אתה חומוס?

FH5, משחק מ 2021, מקום עשירי על הפלייסטיישן בארה"ב ומקום 4 ב PSN אירופי. כל ניסיון לעשות לזה ספין הוא מביך ו 'sour grapes'.
לאף אחד בעולם לא אכפת מההשוואה שבחרת לעשות כדי לנסות להציג את המספר הקטן ביותר. ואגב, Alinea מעריכים שהוא עשה 300 מיליון דולר עד כה.

Hypno כתב:אגב, הייתי אמור לצאת מגדרי מהגרפיקה של פייבל כמשחק דור-הבא 'על מלא'?

כן.[/quote]

אז לא יצאתי. במיוחד בלט הדיבורים שלהם על הדמויות ו ה NPC ואז לראות ליפ-סינקינג רע בשיחות איתן.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 23 ינואר 2026, 10:24

DrKeo כתב:
Laskin כתב:אני חשבתי שלא יהיה ניתן ללכת לאן שרוצים, אבל שוב - זה היה כשחשבתי שהוא יצא לפני לפחות שנתיים. דיברתי ככה אחרי תצוגה שלו לפני כמעט שלוש שנים למען השם, מאז רק שיבחתי אותו עשרות פעמים בתור המשח שאני הכי מצפה לו ממיקרוסופט, בפער גדול.

אמרת שהוא יהיה פחות פתוח מGOW:R ובר השוואה לTLOU2 בscope אז הייתי אומר שהתחזית doom & gloom לגמרי התפוצצה. אני לא יודע מה זה משנה שהדיון היה ב-2023, גם אז חשבנו שהוא יצא ב-2025 או 2026. ובכלליות מה משנה תאריך היציאה?

אז דיברו על 2024, ומה משנה זמן הפיתוח לסקופ שלו? ….הכל בערך? :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 ינואר 2026, 10:31

Laskin כתב:
אז דיברו על 2024, ומה משנה זמן הפיתוח לסקופ שלו? ….הכל בערך? :)

אף אחד לא דבר על 2024, והמשחק בפיתוח בערך עשור ולא ברור לי איזה שינוי זה עושה אם הוא בפיתוח 7 או 9 שנים. לא מדובר פה בשנתיים או שלוש שמסגרת הזמן אמורה להעיד על משהו.

תחזור לדיון ההוא, בקושי האמנת שזה רץ על אקסבוקס, וגם אם כן לא האמנת שזה משחק עולם פתוח. ולשמחת כולנו התבדת, אפילו אמרת את זה אז שתשמח להתבדות כי גם אם הוא לינארי זה המשחק הכי יפה שראית שנראה כמו CGI ואם הוא עולם פתוח אז בכלל.

במציאות לא הייתה סיבה לחשוב שזה לא משחק עולם פתוח וכמו שאמרתי אז, ירית אז חץ וציירת סביבו מטרה :)
Hypno כתב:
FH5, משחק מ 2021, מקום עשירי על הפלייסטיישן בארה"ב ומקום 4 ב PSN אירופי. כל ניסיון לעשות לזה ספין הוא מביך ו 'sour grapes'.
לאף אחד בעולם לא אכפת מההשוואה שבחרת לעשות כדי לנסות להציג את המספר הקטן ביותר. ואגב, Alinea מעריכים שהוא עשה 300 מיליון דולר עד כה.

זה לא ספין, זה חוסר הבנה בסיסית שלך בתחום הגיימינג. פורצה הורייזן 5 סופר מצליח על פלייסטיישן, ובזכות ה100+ מליון דולר שהוא עשה אקסבוקס תפסיד מליארדים. הבנה של גנון.

וכן, גם המספר של 300 מליון הוא הבנה של גנון. הערכה היא שהוא מכר 5 מליון עותקים, אז 5,000,000 כפול 60$ שווה 300 מליון דולר, נכון? אולי אם אתה בן 11 שלא מבין שהמשחק נמכר פעמים מרובות בהנחה של 30$, ושמיקרוספט מקבלת במקרה הטוב 70% מההכנסה אם מדןבר בעותק דיגיטלי והרבה פחות מעותק פיזי. FH5 על פלייסטיישן הכניס לאקסבוקס 100+ מליון דולר.

Hypno כתב:אז לא יצאתי. במיוחד בלט הדיבורים שלהם על הדמויות ו ה NPC ואז לראות ליפ-סינקינג רע בשיחות איתן.

טרול ישאר טרול, פייבל ו-GTa6 הם ליגה אחרת לגמרי מכל הצואה של הדור הזה.

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 23 ינואר 2026, 11:16

DrKeo כתב:
זה לא ספין, זה חוסר הבנה בסיסית שלך בתחום הגיימינג. פורצה הורייזן 5 סופר מצליח על פלייסטיישן, ובזכות ה100+ מליון דולר שהוא עשה אקסבוקס תפסיד מליארדים. הבנה של גנון.

אתה אומר אותו דבר על הלדייברס2 ועל מרתון?
זה ספין. ל XBOX1 היה FH בלעדי. ל XBS היה FH בלעדי. איבוד האחיזה של XBOX הוא סיפור של עשור. לשחרר את המשחק לפס5 אחרי 4 שנים זה לא הסיבה, זה outcome.
המשחק היה בשוק שנים על ה XBOX ושחקני הפלייסטיישן לא הלכו לקנות את המכשיר אז די לספר סיפורים על 'פסע ממיליארדים'.

אז הנה FH6 בלעדי לכמה חודשים, וייצא השנה לפס5. אז יאללה תיתן מספרים לתסריט האימים שלך. בכמה אחוזים FH6 ימכור פחות מ FH5 בחודשים הראשונים שלו?
(כי כולם יודעים שהמשחק יוצא לפלייסטיישן ויחכו לקנות אותו שם).

DrKeo כתב:וכן, גם המספר של 300 מליון הוא הבנה של גנון. הערכה היא שהוא מכר 5 מליון עותקים, אז 5,000,000 כפול 60$ שווה 300 מליון דולר, נכון? אולי אם אתה בן 11 שלא מבין שהמשחק נמכר פעמים מרובות בהנחה של 30$, ושמיקרוספט מקבלת במקרה הטוב 70% מההכנסה אם מדןבר בעותק דיגיטלי והרבה פחות מעותק פיזי. FH5 על פלייסטיישן הכניס לאקסבוקס 100+ מליון דולר.

אני אעדיף את ההערכות של Alinea על פני ההערכות שלך. ל FH5 יש גם גרסאות יקרות יותר. תמיד כשמדברים בתעשייה על generating revenue זה סה"כ ולא מנפים את הקאטים.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 9 אורחים