InterAl כתב:אחד המשחקים הטובים של הדור. רק שלא תישחק עם re9.
Klayman כתב:יש לי את 7 ו 8. רק צריך לפנות להם זמן מתישהו
Uncle Pey'j כתב:משהו ב-RE האחרונים לא מאפשר לי להתקדם בהם מעבר לשעה הראשונה, ומסיבות שונות.
ב-7 זה היה כי ההתחלה פשוט מפחידה לאללה, וב-8 כל החלק אחרי הפרולוג והיציאה לכפר פשוט הרגיש משעמם מדי, אבל אני די בטוח שזה יותר באשמתי ופחות באשמת המשחק, אני מאוד trigger happy להפסיק לשחק אימה אם אין לי קליק.
Uncle Pey'j כתב:משהו ב-RE האחרונים לא מאפשר לי להתקדם בהם מעבר לשעה הראשונה, ומסיבות שונות.
ב-7 זה היה כי ההתחלה פשוט מפחידה לאללה, וב-8 כל החלק אחרי הפרולוג והיציאה לכפר פשוט הרגיש משעמם מדי, אבל אני די בטוח שזה יותר באשמתי ופחות באשמת המשחק, אני מאוד trigger happy להפסיק לשחק אימה אם אין לי קליק.
ShiTDemoN כתב:עשיתי כל מה שאפשר לעשות באסטרו בוט עד שרצים הקרדיטים, אבל השלבים שצצים אחר כך פשוט כל-כך קשים. לא בטוח בכלל שאצליח לעבור את כולם
DrKeo כתב:SPACE MARINE 1 חיקוי גירס שהיה סביר מינוס (מינוס מנוס) כשהוא יצא והיום אני לא הייתי נוגע בו. SM2 לעומת זאת מאוד שונה מגירס, זה משחק ניהול קהל עם ניחוחות קלים של SOULS שעם כל loadout משחקים משחק שונה לגמרי. מאוד כיף ב-CO OP של שלושה.
DrKeo כתב:קניתי את ה-DLC של RE8, הוא אמור להיות קמפיין של 4 שעות שמתרחש 16 שנים אחרי RE8 (כלומר ב-2037). אני הולך לצלול אליו היום, מקווה שהרמה יותר גבוהה מה-DLC של RE7 שהיה קצת עבש. לפחות קונספטואלית הוא אמיץ, setting עתידי שקופץ ביותר מעשור כל משחק RE אחר כולל RE9 זה בהחלט קונספט מעניין.
אני בהייפ די גדול של RE כרגע, 9 ממש מלהיב אותי. יש מצב שאחרי ה-DLC אני אקפוץ לחורים בקטלוג שלי כמו למשל סופסוף לסיים את 0 (אולי אני אשלוף את הגיימקיוב מהמחסן בשבילו? למרות שיש לי גם עותק בסטים) או לשחק ברימייקים שמעולם לא שחקתי כמו RE3 או RE4. קוד ורוניקה בהחלט מועמד אבל אני חושב שאני אתן לו את הכבוד ואשחק אותו רגע לפני הרימייק שאמור לצאת ב-2027. ומעבר לכבוד, אני מרגיש כרגע קצת מבולבל לגבי כל הגרסאות והפריקיות היחודית לכל גרסה.
אפילו התקנתי מחדש את RE6 בסטים שטוען ששחקתי בו 11 שעות מתוך הבערך 25 שעות של אשפה שהוא מספק. האמת ששמעתי שהשלבים של לאון קנדי לא רעים, אז אולי אני צריך לבלוע את האשפה עד שמגיעים לשם. השלבים של כריס הם זוועה, COD מהסוג הנמוך ביותר.
DrKeo כתב:חזרתי ל-RE6 אחרי 14 שנים. במשימה ששחקתי הייתי כריס עם 3 חיילים יחד איתי. נלחמתי בזומבים עם רובים ומכונות יריה בזמן שנכנסתי לCOVER, כל פעם ש"מתתי", חברים מהיחידה שלי החיו אותי בחזרה. כל המשימה הייתה מסדרון שגרום ל-COD להראות כמו עולם פתוח. איך זה משחק RE? מה נסגר עם קאפקום ואיך לעזאזל הם הצליחו לקום מזה למשחקים המעולים שהם עושים היום?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 11 אורחים