נושא מכירות התוכנה והחומרה העולמיות

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

Re: נושא מכירות התוכנה והחומרה העולמיות

הודעהעל ידי glass man » 07 פברואר 2026, 23:09

Hypno כתב:
glass man כתב:ח'זל אמרו "אין נשבעין בדעתו של שוטה" ואתה הולך קאז ונשבע (וגם נשבה) בדעתם של השוטים האלה בביקורות של סטים.

לסטריט פייטר שלך יש ממוצע ביקורות משתמשי MC של 7.5 בלבד. כמובן את כל הדוגמאות מסוג אלה שעלו בעבר החרגת.

חזל אומרים. "חכמה בגויים תאמין, אמונה בגויים אל תאמין" הכוונה דברים חכמים שהצדיקים אומרים כמו הדעות החכמות שלהם על משחקים שלא שיחקתי אני יכול לקחת כי מדובר באנשים חכמים מכל העמים חוכמת ההמונים מה שנקרא. אבל דברים שקשור ל"מה שהלב שלי אומר לי" אני לא חייב להסכים איתם, אם הלב שלי אומר לי שSF5 משחק טוב, וזו האמת הפנימית שלי אני לא צריך ללכת נגדה, להפך.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 08 פברואר 2026, 07:49

DrKeo כתב:ולמי שאוהב חור תחת פצוע?

ניתן למלא את הניאגרה בחומצה… או לחילופין להמשיך לנגב כמו קוף את התחת עם חתיכות עץ ולייבש את העור עם מגבונים.

גלאס, אל תחשוב על זה ופשוט תעשה. החיים מתחלקים ללפני ואחרי. שמור על החור שלך.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 08 פברואר 2026, 09:25

עכשיו אני לא יכול להפסיק לחשוב איך אובמה מתמודד עם הדילמה לאור הסרטון של טראמפ.... תודה לאסקין :-)

עד עכשיו אם אני כבר בבית הייתי פשוט נכנס להתקלח אחרי וסוגר עניין בשביל מקסימום אסתטיות וסטרליות. מגבונים זה תועבה ומלאים באלכוהול ומתכון למחלות עור.
גם ככה לפי LG אנחנו הולכים לעתיד בקרוב שרובוטים של AI הולכים להכניס את כל הבגדים לכביסה ולקפל אותה במקומנו ובטח יהיה גם מכונת קפה שאפשר לדבר איתה ומכינה לך את האספרסו או את ההפוך איך שאתה אומר לה... אז עדיף להיות צעד קדימה גם בעניין הזה.

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 13 פברואר 2026, 15:06

glass man כתב:לסיום, אתה לא צריך להתעניין בסוצילוגיה אנחנו סה'כ בפורום משחקים אבל אל תתפלא למה אתה לא מבין אחר כך למה המשחקים שאתה מכתיר שיצליחו, נכשלים.

לסיום, בלוגיקת הטיעונים שהצגת פה אין לך תשובה למה REPO מכר 18 מיליון ומאות משחקים אחרים באותו מחיר לא.
אין לך תשובה למה צריך לפקפק באיכות המשחק כפי שנתפסת ע"י השחקנים, אבל לא לפקפק באיכות משחקי ה F2P שמצליחים בקונסולות.
ואין לך על מה לבסס את הטיעון שהמשחק לא יצליח בקונסולות.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 13 פברואר 2026, 21:11

חחחח לי אין תשובה? יש לי אגב, אני מתווכח במקביל עם חבר שלי מהסוג שלך, אתם לא נגמרים לא משנה כמה מראים לך את האמת אתם מעדיפים להישאר בבורות שלכם :-)

ולהלן התשובה.

משחק כמו REPO הגיע לאן שהגיע נטו בגלל מזל. הוא היה ברגע הנכון במקום הנכון בזמן הנכון במחיר הנכון, והכוכבים הסתדרו לו בדיוק כך. יש הרבה דברים מטומטמים כאלה בטבע.

אין משמעות לויכוח המעגלי הזה קאז. אתה חושב שאתה חזק בויכוחים ושיש לך סיכוי לנצח פה? אז יאללה, הבהרנו הכל אין צורך לחזור על זה במעגל אין קץ.

בוא נחכה שייצא לקונסולות ונראה איך הוא מוכר שם ואיך תתרץ את המכירות שלו.

לול, אם הויכוח הזה היה במציאות אפילו משפט לא היית מצליח לסיים מרוב שהייתי עושה מהטיעון שלך צחוק מול אנשים אחי :-)

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 13 פברואר 2026, 23:26

וגם פורטנייט הצליח בגלל מזל. גנבו במהירות את השטיק של באטל רויאל, זרקו את פורטנייט המקורי מתחת לגלגלים, והיו הראשונים בקונסולות.
הכל מזל. REPO מזל. PEAK מזל. Schedule I מזל, Mewgenics מז--אה, לא. יש לו 39 ביקורות ב OC אז הוא בטח לג'יט.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 14 פברואר 2026, 00:11

לא הכול מזל, כבר הוכחתי שלחרבן בשירותים יותר יקר מREPO ונוסף על כך, כן יש גם מזל.

אתה מתעלם מהאמת הטהורה ששמתי לך מול הפנים כי זה יהרוס לך את את עולם השקר שאתה מאמין בו על הPC וסטים שהולכים לשלוט אצל הגיימרים.

שמע, יש לי חבר אחד ממש טוב שתמיד שאני מנצח אותו באיזשהו ויכוח עם עובדות קרות, הוא אומר לי משהו כמו "מה אתה מנסה תמיד להוכיח שאתה הכי יודע הכי טוב בזה ובזה את מי זה מעניין אחי" ועובדה הבן אדם הזה תמיד מתייעץ איתי על כל דבר כי הוא יודע שהוא הולך לקבל את האמת הכי מזוקקת שמישהו אי פעם יתן לו והוא תמיד אוכל קש מהטעות שלו כמו שאתה הולך לאכול. גם אתה שתראה את המכירות של REPO, תתחיל להזיע.

41 ביקורות לMEWGENICS אתה נופל בפרטים הקטנים, אתה לא יודע שאלוהים נמצא בהם?, כנראה שלא, הרי בגלל זה אתה לא מדייק בשאר הדברים.
לא רק זאת גם 57 צדיקים מרחבי תבל שנתנו 80.

אה דיברת על OC חחחח את מי ההזוים האלה מעניינים רק MC קובעים בתעשיה הזו עוד לא הבנת את זה ברוך?
\

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 פברואר 2026, 22:11

ארה״ב בינואר:
best selling.jpg
best selling.jpg (212.58 KiB) נצפה 379 פעמים

- מכירות של מכשירי אקסבוקס ירדו ב-27% בדולרים, כלומר הירידה ביחידות אפילו גדולה יותר.
- הפס5 הכי מוכרת גם ביחידות וגם בדולרים, אחריה הסוויצ׳ 2.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 פברואר 2026, 14:39

הבסיס משתמשים של רובלוקס ב-Q3 2025 היה 150 מליון משתמשים. זה שווה ערך לפלייסטיישן, סטים ופורטנייט יחדיו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 פברואר 2026, 11:42

RE9 יצא לפני כמה שעות, הוא כבר הגיע לשיא של 267K בסטים. לשם השוואה שיאים של משחקים אחרים בסדרה:
RE8 - 106K
RE4 REMAKE - 160K
RE3 REMAKE - 60K
RE2 REMAKE - 74K
RE7 - 20K

כלומר לפחות בסטים RE9 מתפוצץ בהפרש מאוד גדול משאר הסדרה. להזכיר שהרימייק של 2 על 17 מליון יחידות ו-RE7 על 16 מליון יחידות כש-RE8 כבר חצה את ה-13 מליון יחידות. אם הוא ימשיך בקצב הזה יש סיכוי לא רע ש-9 יהיה המשחק הראשון בסדרה שישבור את ה-20 מליון.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 27 פברואר 2026, 21:23

השיר הגיע כבר ל-320 אלף

ומרתון? לא מתרומם מ-60 אלף.
אני באמת לא יודע בוודאות מה זה אומר על המשחק כשבאמת יצא, אבל אם בחינם הוא לא מביא יותר מ-60 אלף אחרי יום אחד - קשה לי להאמין שנראה הצלחה גדולה… נראה לי שזה הולך להיות הכשלון הראשון של באנג׳י מאז… Oni?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 פברואר 2026, 23:38

Laskin כתב:השיר הגיע כבר ל-320 אלף

ומרתון? לא מתרומם מ-60 אלף.
אני באמת לא יודע בוודאות מה זה אומר על המשחק כשבאמת יצא, אבל אם בחינם הוא לא מביא יותר מ-60 אלף אחרי יום אחד - קשה לי להאמין שנראה הצלחה גדולה… נראה לי שזה הולך להיות הכשלון הראשון של באנג׳י מאז… Oni?

זה יותר גרוע מזה. אתמול הוא משך 140k בשעת השיא, היום הוא 70k בשעת השיא. זה אומר שכשהוא חינמי הוא אבד חצי מהבסיס משתמשים תוך יום. חצי רוב האנשים ששחקן בו אתמול לא טרחו לשחק בו היום והיום יש להם זמן, זה תחילת הסופש. סימן מאוד לא טוב, אבל נחכה ונראה, יש לבאנג׳י כישרון להפוך דברים להצלחה ברגע האחרון.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 27 פברואר 2026, 23:43

השיר = השיא

וזה בדיוק מה שאמרתי - אחי יום אחד ירד מאיזור ה-150 אלף לאיזור ה-60 אלף, כשהוא חינמי.
אני לא הייתי מהמר שהם יצליחו להפוך את זה הפעם. אני מלכתחילה לא קהל היעד אבל דסטיני כן תמיד היה נראה מגניב ו״אפי״, פה אני לא רואה כלום חוץ מסגנון אמנותי עם צבעים מיוחדים…

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 פברואר 2026, 01:25

יש למשחק הזה את הקמפיין השיווקי הכי מגניב שראיתי הרבה זמן עם סגנון אומנותי פצצה אבל הוא נראה משעמם למות. נפילה של 50% דווקא כשמתחיל הסופ״ש... מה שנקרא שיהיה להם בהצלחה. אני לא יודע מה יהיה הגורל של באנג׳י אם מרתון יכשל.

האירוני הוא שבאנג׳י המומחים של סוני שאמורים לבקר את המשחקי gaas מאחורי הקלעים. אז לא רק שאחוז הפגיעה שלהם מזעזע כשמדובר במשחקים של אחרים, המשחק שלהם מדשדש. טיפה מביך.

אבל שןב, יש להם הסטוריה של הצלחה ברגע האחרון. גם היילו 1 היה כשל גדול חודשים לשיגור. אז מי יודע?

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 01 מרץ 2026, 21:14

השיא הסופי של RE9 הוא 344,214 שחקנים בו-זמנית בסטים (לראשונה המשחק זמין גם ב EGS). יותר כפול מהשיא של RE8.
עבר את השיא של MH Worlds, ורק Wilds לפניו במשחקים של קאפקום.-

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 מרץ 2026, 21:26

Hypno כתב:יותר כפול מהשיא של RE8

יותר מפי 3. ופי 2 מהשיא הקודם - RE2 רימייק.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 9 אורחים