חדשות גיימינג שוטפות

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: חדשות גיימינג שוטפות

הודעהעל ידי DrKeo » 09 מרץ 2026, 19:50

ghostwire tokyo לא שלו, גם לא killer7 שרק הופץ על ידי קאפקום (פותח על ידי grasshoper, הסטודיו של סודה). משחקים שאפשר להגיד שהם משחקים של שינג׳י מיקאמי הם:
RE1
RE2 (בערך, הוא היה מנטור)
RE1 רימייק
Dino crisis 1
ויוטיפול ג׳ו
RE4
PN03
ונקוויש
TEW

האמת שאני לא חושב שהוא ביים משחק מאז TEW.
אני חושב שזה יבול מאוד יפה, גם משחקים שאפשר לקרא להם meh כמו ונקוויש היה השראה מאוד גדולה למפתחים מאז, אני שומע אותו כנקודת רפרנס כל הזמן בראיונות עם מפתחים.

אני לא יודע מה מיקאמי יעשה, אבל אני יודע ש:
1) הוא לא קבל צוות גדול ותקציב גדול מתחת לידיים שלו מאז RE4 והוא מדבר על להגדיל את UNBND לסביבות ה-200 אנשים.
2) כל משחק שהוא עושה, טוב או meh, הוא מאוד מיוחד.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 09 מרץ 2026, 21:00

מפתח גאון, שום דבר לא יקח לו את זה תמיד יהיה אחד מהאגדות של התעשייה.

וואנקוויש משחק עם גיימפליי אחד הטובים, פשוט העולם/מסביב פחות מעניין אבל הוא היה חוויה ומיוחד. TEW משחק שכל חובב אימה הישרדות ששיחק בו ממש אהב, הוא פשוט לא עובד בתקציבים של קאפקום אז חסר לו הליטוש והרמת הפקה שקאפקום יכלו לאפשר לו בפרויקטים שלו אבל כמשחק - מאוד מהנה אחד הטובים לזמנו. את 2 לא טרחתי לשחק אחרי שעבר לעולם פתוח, לא בשבילי.

דברים אחרים שלו מאז ״ימי הזוהר״ פחות התחברתי לקונספט אבל רובם מאוד אהובים. פשוט יש לבנאדם הזה טאץ׳ ויצירתיות שלמעטים יש, מעניין מאוד יהיה לראות מה יצא מהאולפן שלו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 מרץ 2026, 21:10

אגב UNBND זאת עוד חברה שאם הייתי מיקרוסופט הייתי שופך עליו כסף כדי שיעשה את המשחק שלו בלעדי לאקסבוקס. יש הזדמנויות בכל מקום אם הם רק יחפשו :)
הIP החדש של מיקאמי וה-IP החדש של היוצר של יאקוזה, וואללה כל מה שצריך זה להקים לתחיה את mistwalker והם יכולים לתת לאקסבוקס הבאה וייבים של ה-360. רק חסר לנעול את Mass effect החדש ובכלל, ביחוד אחרי שהטרילוגיה המקורית הייתה בלעדית ל-360 עד המשחק השלישי.

אני בספק אם כל ההרפתקאה הזו יחד תעלה יותר מ-200-300 מליון דולר, פעם אחרונה שבדקתי הם הוציאו את הסכום הזה על בורקסים ומיץ ענבים פריגת בפגישה שבה חתמו על הרכישה של אקטיוויז׳ן.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 מרץ 2026, 23:22

״טאץ׳ ויצירתיות״ לא מספיק, צריך גם לצאת משחק שכיף לשחק בו, ובאופן אישי וגם בדיעת הכלל לפי הביקורות לפחות - נראה ששם נכשל.
אני מסכים וכבר כתבתי - הוא אגדה, ואף אחד לא יכול לקחת לו את זה. אבל כמו כמעט כל האמנים למעט באמת מעטים מאוד - כנראה שהשיא שלו הרחק מאחוריו, וזה בסדר. אמן ויוכיח לי שאני טועה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 מרץ 2026, 23:38

כל מה שאני אומר הוא שהבן אדם לא עשה משחק AAA עם צוות גדול מאז RE4 אז תן לו הזדמנות :)

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 10 מרץ 2026, 06:05

Laskin כתב:״טאץ׳ ויצירתיות״ לא מספיק, צריך גם לצאת משחק שכיף לשחק בו, ובאופן אישי וגם בדיעת הכלל לפי הביקורות לפחות - נראה ששם נכשל.
אני מסכים וכבר כתבתי - הוא אגדה, ואף אחד לא יכול לקחת לו את זה. אבל כמו כמעט כל האמנים למעט באמת מעטים מאוד - כנראה שהשיא שלו הרחק מאחוריו, וזה בסדר. אמן ויוכיח לי שאני טועה.

משחקים של 8 הם כאלה שלא כיף לשחק בהם? אם כבר הולכים לפי ביקורות…

להפך, אם כבר אלה משחקים שהבסיס שלהם והגיימפליי שלהם הרבה פעמים מצוין אבל חסר להם את האקסטרה ליטוש/סקאלה/טאץ׳ כדי להגיע לגדולה

למשל TEW - אני לגמרי מסכים שזה לא משחק של 9 פלוס, הוא לא מחדש מאוד והוא מרגיש קלאנקי וכו׳ אבל עדיין נהניתי ממנו ממש והוא עשוי מעולה למרות שברור שאובייקטיבית זה לא 9.

בקיצור נראה שגם אחרי רזי 4 הכישרון שלו לא ברח.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 10 מרץ 2026, 06:08

DrKeo כתב:אגב UNBND זאת עוד חברה שאם הייתי מיקרוסופט הייתי שופך עליו כסף כדי שיעשה את המשחק שלו בלעדי לאקסבוקס. יש הזדמנויות בכל מקום אם הם רק יחפשו :)
הIP החדש של מיקאמי וה-IP החדש של היוצר של יאקוזה, וואללה כל מה שצריך זה להקים לתחיה את mistwalker והם יכולים לתת לאקסבוקס הבאה וייבים של ה-360. רק חסר לנעול את Mass effect החדש ובכלל, ביחוד אחרי שהטרילוגיה המקורית הייתה בלעדית ל-360 עד המשחק השלישי.

אני בספק אם כל ההרפתקאה הזו יחד תעלה יותר מ-200-300 מליון דולר, פעם אחרונה שבדקתי הם הוציאו את הסכום הזה על בורקסים ומיץ ענבים פריגת בפגישה שבה חתמו על הרכישה של אקטיוויז׳ן.

מפחיד לחשוב מה מייקרוסופט יכלו להיות אם לא היו קונים את אקטי ובמקום זה היו משתמשים בסכום הזה סתם כדי לקנות חצי מהתעשייה ולהפוך אותה לבלעדית להם ותשלב עם זה דור מסריח במיוחד של סוני. היום היינו מדברים על זה שהפס6 זאת ההזדמנות האחרונה של סוני לפני שהיא הופכת לסגה אין לי ספק בזה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 מרץ 2026, 10:56

bling כתב:
מפחיד לחשוב מה מייקרוסופט יכלו להיות אם לא היו קונים את אקטי ובמקום זה היו משתמשים בסכום הזה סתם כדי לקנות חצי מהתעשייה ולהפוך אותה לבלעדית להם ותשלב עם זה דור מסריח במיוחד של סוני. היום היינו מדברים על זה שהפס6 זאת ההזדמנות האחרונה של סוני לפני שהיא הופכת לסגה אין לי ספק בזה.

- למכור את הXSX ב-349$, 150$ הנחה ל-100 מליון קונסולות - 15 מליארד.
- לקנות 20 אולפנים במחיר ממוצע של 200 מליון לאולפן - 4 מליארד.
- להוציא 500 מליון דולר בשנה על בלעדיים צד ג׳ שבע שנים - 3.5 מליארד.

סה״כ 22.5 מליארד, פחות משליש מהסכום שהם שלמו על אקטיוויז׳ן. זה בלתי נתפס מה הם יכלו לעשות עם 70 מליארד זמינים. האמת שזה בלתי נתפס מה הם יכלו לעשות עם 30 מליארד זמינים. האמת שזה גם די מעניין מה הם יכלו לעשות בלי לקנות את אקטיוויז׳ן, בלע להוציא שקל נוסף, רק לעשות הכל בלעדי ולהמשיך בכל הכוח עם הקונסולה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 מרץ 2026, 10:36

למה ג׳ף קאפלן, הבמאי של overwatch, עזב את בליזארד? די מטורף.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 5 אורחים