במה אתם משחקים?

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Laskin
Elder

Re: במה אתם משחקים?

הודעהעל ידי Laskin » 12 מרץ 2026, 15:57

העמדות במשחק הראשון רק נותנות לך לשבור לאויב את הנשק שלו, אין הבדל בטווח או המהירות של ההתקפות וכו.
אולי אתה צודק אבל אמור להיות הבדל בין חנית לחרב מעבר למה שטוב נגד אותו אויב

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 12 מרץ 2026, 16:17

לא זה אותו דבר, הרי זו לא מערכת קרב כמו משחק סולס או כמו משחק H&S מהצד השני. זאת מערכת שמזכירה את משחקי באטמן יותר מהכל, או אפילו יותר את משחקי AC הישנים יותר. אתה נותן שתי מכות, ואז האויב יגן מההתקפות שלך. אתה עושה קאונטר (שהוא אותו הדבר, לפחות בינתיים), ואז נותן שתי מכות, ואז האויב יגן מהמכות שלך. המערכת יחסית מהנה כן? אני לא מתלונן, אבל היא די אוטומטית מהבחינה הזאת.
לצד זה ה"מורכבות" שלה כביכול זה מד הסטמינה של האויב, ואז כאן בדיוק כמו בראשון, כל נשק מותאם לסוג אחר של אויב וכל נשק יכול לשבור אויבים ספציפיים טוב יותר או טוב פחות. נשק אחד אולי יהיה יותר ארוך מהשני, או יותר מהיר (נגיד השתי חרבות מהירות מהחרב האחת ממה שפתחתי בינתיים), אבל זה מרגיש בעיקר ברמת האינמציות ולא באמת משהו אחר, זה לא שיש פה מערכת קרב "אמיתית" שיש מה לעשות איתה. אם האויב תוקף אתה מגן, אם האויב מגן אתה שובר, ואם האויב שבור אתה תוקף, וחוזר חלילה עם כל הנשקים או העמדות במשחק הראשון.
בכל מקרה זה אספקט שדי אכזב אותי בהמשך כי זה מרגיש אותו הדבר. אבל זה בקטנה, זה לא משחק לשחק בשביל מערכת הקרב, זה משחק לשחק בשביל העולם הפתוח, החקירה והאווירה, וכאן אהבתי את הראשון ואת השני עוד יותר.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 12 מרץ 2026, 19:29

אני אומר דבר כזה , כבעל ניסיון מאוד רב ביוטי
הרבה דברים נפתחים
גם מבחינת נשקים , גם מבחינת עלילה

קצת סבלנות , ותהנה

בעניין re9 , אני קרוב לסוף שלו
לפחות תחושה שלי

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 12 מרץ 2026, 22:35

אם אני נשמע שלילי מדי זו לא הכוונה שלי, אני בהחלט נהנה ממנו ובהחלט ממשיך לשחק. הוא לא מושלם אבל הכל בסדר, כחבילה שלמה הוא מוצלח למדי.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 30 אורחים