Nucleus_Dawn כתב:
אני רוצה את זה, אבל לא מוכן לאכול שם. זה תמיד גורם לי להרגיש רע בנוגע לחיים שלי. אין הרגשת ריקנות עמוקה יותר, מהרגשת הריקנות של אחרי ארוחה במקדונלדס.
DrKeo כתב:אשכרה צריך להיות הסיסמה שלהם.
Nucleus_Dawn כתב:
אתה משתמש בשלט של הWII? מצאתי שזה עובד טוב עם שלט של 360, באופן מפתיע. במקום פוינטר, משתמשים בסטיק הימני ובגלל שבכל מקרה אין צורך בדיוק עם הפוינטר, זה עובד אחלה.
הבעיה היחידה היא פעולות שמסיבות אידיוטיות צמודות ל"נענוע", במקום לכפתור.
kririn כתב:הM+ עובד בסדר גמור בזלדה SS
אין לי מושג איך המשחקים לפני ,כי היה לי WII אמיתי לפני
DrKeo כתב:לי זה לא עובד בכלל, אומר שהוא לא מזהה M+ ולכן אני לא מצליח אפילו להכנס למשחק.
kririn כתב:
תוריד את התוכנת בלוטוט של מוטורולה ,ותחבר M+ אמיתי
כמובן אתה צריך סנסור בר ,וזה לא קשור לתוכנה עצמה ,זה פשוט 4 נורות אינפרה אדום בסדר מסוים
אתה רק מגדיר לדולפין עם זה למעלה או למטה
erezronen כתב:כמו שנדב אמר - לא נעשה כאן דיון תמיכה לאמולטור של פלטפורמה שעדיין אפשר לשחק במשחקים שלה על קונסולות קיימות שנמכרות.
Nucleus_Dawn כתב:
למרות שזה חוקי לחלוטין (בהנחה ואתה בעלים של הקונסולה והמשחקים עצמם)?
אני אבין אם זה חלק מהחוקים היותר נוקשים. אני רק רוצה שזה יהיה ברור לי.
DrKeo כתב:הדולפין הוא חיה מוזרה כי מצד אחד זה לגמרי לא חוקי אבל מצד שני הוא מספק משהו שאנשים כמונו רק מפנטזים שנינטנדו תעשה כבר. יש משהו נורא אפור בתחום שבו הפיראט מספק לך שירות טוב פי כמה וכמה מהחברה הרשמית.
erezronen כתב:
היי, נינטנדו כבר עושה את זה עם ה-Wii U. פשוט ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש לאט. חבל רק שה-Wii U לא הגיעה עם מנגנון אפסקייל שישפר גם את המשחקים של ה-Wii בילט אין. מניח שהם פשוט רוצים להכין ולגבות כסף נפרד על גרסאות HD במשך השנים הקרובות.
erezronen כתב:
היי, נינטנדו כבר עושה את זה עם ה-Wii U. פשוט ממש ממש ממש לאט. חבל רק שה-Wii U לא הגיעה עם מנגנון אפסקייל שישפר גם את המשחקים של ה-Wii בילט אין. מניח שהם פשוט רוצים להכין ולגבות כסף נפרד על גרסאות HD במשך השנים הקרובות.
kririn כתב:זלדה WW הוא 1080P 60 פרימים לשניה על הWIIU עם אני זוכר טוב
וזה משחק שיחסית לקיוב היה מהכבדים
הWII הרגילה לא חזקה בהרבה מהקיוב ,ככה שאין סיבה נורמלית שזה לא יהיה אפשרי
צריך לזכור שלWIIU יש חומרתית כל מה שצריך להריץ משחקי WII וקיוב ,והוא הרבה יותר חזק מהן
נינטנדו ביטלו תמיכה בקיוב כבר בחלק מגירסאות הWII הרגילה ,ולא נתנו בכלל תמיכה בקיוב בWIIU
ואפילו מישחקי VC ,הם לוקחים תשלום נוסף על קניה מחדש במצב WIIU
(אין לי מושג איך הולך מצב הWII בWIIU )
אני מעריך שכל זה נועד להוצאות מחדש בעתיד ,סך הכל זלדה 64 ל3DS מכר טוב מאוד
וזלדה WW יחסית לכמות של הWIIU ,מוכר טוב מאוד
ככה שהם יכולים לדחוף הרבה משחקים כאלו ,בעלות מאוד זולה לפיתוח
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 13 אורחים