Kazz כתב:שחר, מה לא מובן בכך שחוק\דרישה\תקנה עתידית שכזו לא תתייחס למשחקי מחשב? זה לא משפיע במאומה על אף מפתח. אם אתה רוצה, אז אפשר גם להגיד שהדרישה הזו לא חלה על משחקים דיגיטליים או לא חלה עבור גרסת משחק שהמפתח לא מחשיב כסופית\1.0\גרסת שיגור\מחוץ לבטה או איך שלא תגדיר את זה.
אז שוב, מישהו יודע עם במקרה של הטליוויזיות יש הנחיה להנגיש מידע לצרכנים? וכבר ראינו שבמוצרי מזון מוסיפים ומורידים דרישות לגבי מה להציג ואיך להציג דברים על האריזות. אין טעם להגיד שבן-אדם אחר ירצה לדעת דברים אחרים. שהחברות יגיעו להחלטה מה להנגיש. אם זה לא מספיק לך אז תנהג איך שאתה רוצה עם המוצר. אבל חובה שיהיה משהו שהם כן ינגישו משהו כי מצב כמו שקיים כיום שפרטים טכניים ומספריים קבועים לגבי המשחק מצויים בערפל לא תקין לדעתי ויש לשנותו.
נדב, אני בטוח שיש גם אנשים שלא מבדילים בין טלוויזיה מסוג מסויים לאחרת. זה לא אומר שפתאום לא נותנים ללקוח הפוטנציאלי אף פרטים.
לאסקין. זה לא עניין של אכפת. למישהו אכפת שCOD רץ פחות מ720P ואנשים עדיין קונים את הסדרה למרות שכבר ידוע שכך היא רצה? זה עניין של למען הסדר הטוב והתנהלות צרכנית תקנית שצריכים להציג מידע מסויים לקונה.
אני לא מבין למה אתה נדבק לעניין ה FPS או הדיעה של כל אחד מה חשוב לו. כמו שאמרתי, גם במוצרים אחרים המידע שחובה להציג משתנה ואני בטוח שיש אנשים שהיו רוצים שמידע נוסף יוצג. צריך baseline של הפרטים שיש להציג. אם הוא לא כולל משהו שאתה רוצה לדעת אז תנהג כמו שאתה נוהג עכשיו. האם אתה חושב בכה חריפות גם בנוגע לכך שיש דרישה(?) בפרסומות לכלי רכב לציין את רמות הפליטה?
אני פשוט לא מבין את ה'הזדעדעות' שהחברות יכתבו על האריזה את הרזולוציה של המשחק כאילו ביקשתי מהם להקריב את הבן הבכור שלהם. אני לא מבין איך אפשר לנסות ולטעון שמדובר במשהו רע או שזה פוגע בחברות. אף אחד לא כופה כלום חוץ מלכתוב את הרזולוציה שהם משתמשים בה. מה זה מפריע לך? מה זה מפריע למפיצה? זה מידע שגם ככה 'יתגלה' אחרי מספר ימים וכל ההתנהגות הזו של המפיצות שיש להסתיר את המידע הזה כמה שניתן וכאילו מדובר במכה אם נדע שבוע לפני שהמשחק יוצא שהוא רץ ב900P פשוט עקומה.
נגישות לפרטים בסייסיים למוצר שאתה מעוניין לקנות לפני תשלום זה התנהלות צרכנית תקינה ורצוייה. הדבר הזה קיים בכל סוגי המוצרים האחרים בין אם הנגישות הזו מקורה בחוק\דרישה\תקנה\הסכמה וכו'. יש להוציא לפועל דבר דומה גם למשחקי וידאו. ואם החברות לא הולכות לעשות את זה בעצמם אז יש לחייב אותן.
Kazz כתב:קליימן, הסברתי למה אני חושב שרזולוציה היא מידע בסיסי יותר מFPS בההודעות הקודמות. אין לי בעיה שזה יהיה גם. שהחברות יישבו ויגיעו להסכמה איזה מידע להנגיש.
לאסקין. ברור שזה פוגע באנשים בכך שהיצרן מסרב לתת לי מידע בסיסי על מוצרו. כך לא נוהגים וכך לא אמורה לפעול אינטרקציה צרכנית הגונה. די לדבר על זה במונחים של פגיעה פיזית. מי ייפגע עם בחנות הטלוויזיה אין מספרי גודל מסך? מי ייפגע אם במכונית יתברר שיש חלונות ידניים ולא אוטומטיים? מיי יפגע אם גודל המסך של הסמארטפון שלך לא ידוע? מיי יפגע אם הבאסוופר מייצר קולות בטווח אחר? וכו' וכו'. לכל מוצר יש את המידע הבסיסי שלו שאף אחד לא מתאר לעצמו שהוא לא יוכל לדעת לפני שהכסף עובר ידיים. המידע הזה צריך להיות קיים גם למשחקי וידאו. ואין משחק וידאו בלי רזולוציה (וFPS).
bling כתב:פרסומת אדירה!
Death_119 כתב:חיקוי של סוני שגם עשו את זה הרבה יותר טוב.
DrKeo כתב:למרות שיש בה משהו שמזכיר את הפרסומת האחרונה של סוני, מצחיק. כלומר ברור שהן שתיהן הפקה גדולה שעבדו עליה חודשים ולכן מן הסתם הם לא העתיקו אחד מהשני אבל עדין, מצחיק שהמסר של שתיהן זה ״אתה בתוך המשחק״.
DrKeo כתב:ועכשיו אחרי חצי שנה סופסוף הבנתי את השם, all in one. מוזר שהם לא שחקו על זה עד עכשיו.
Nucleus_Dawn כתב:
הפרסומת האחרונה של סוני לא היתה על ההיסטוריה של הפלייסטישן, עם הבחור שמשחק בכל הקונסולות של סוני, עם החבר הנכון פוליטית?
הקטע הזה של "עכשיו אתה משחק" הוא משהו שראינו את סוני משתמשים בו די מזמן. בעונה שעברה (וגם זו שלפניה, אני חושב) של ליגת האלופות היו מידי פעם פרסומות של סוני עם אנשים רגילים שרצים עם כדור ועם המסר הזה.
לא יודע כמה זה העתקה מסוני (בכל זאת, לא מסר מהפכני במיוחד), אבל הפרסומת הזאת של מייקרוסופט אולי הטובה ביותר שראיתי לקונסולה, עד היום. באמת עשויה היטב.
Death_119 כתב:טוב, מקריות מופלאה.
bling כתב:הוא מתכוון לזה:
הקונספק אומנם מזכיר במעט אבל בפרסומת של סוני יש דגש על העניין החברתי שתמיד היה הפוקוס שלה עוד מהחשיפה בפרואר עם כפתור השייר,דפים בסגנון פייסבוק וכו׳
DrKeo כתב:צודק, הם חיכו לסוני ואז עשו את הקמפיין תוך 9 ימים, הגיוני. בכלל לא היה להם תוכנית לקמפיין עד ארבעה שבועות לשיגור של הקונסולה והם תכננו לשגר את הONE בלי פרסומות בטלביזיה אבל אז כשהם ראו את הפרסומת של סוני הם רצו מהר מהר שכרו את ג'רארד ואת אדון ספוק, השיגו רשיון להציג שם את פיפא ואת סטארטרק, עשו פרסומת עם בהפקה הוליוודית, הוסיפו CGI והכל בבערך 9 ימים. כן, לגמרי הגיוני, נשמע סביר.
תעשה לי טובה, גם מיקרוסופט וגם סוני בטח בונים את הקמפיין הזה כבר חצי שנה אם לא יותר.
Death_119 כתב:איזה קמפיין? מדובר בפרסומת אחת בשתי החברות שמבודדת לחלוטין מכל קמפיין שהוא. יש בכלל קמפיין? כל פרסומת כל חברה מנפיצה מסר חדש קודם סוני סיפרה לנו שיש מלא משחקים, עכשיו זה לשחק עם החברים והחדש זה נוסטלגיה, מה המאחד?
למיקרוסופט גם אין שום מסר, רק בפרסומת האחרונה אתה מפשפש בראש ומבין שכנראה יש משהו מאחורי השם המטומטם של One (בכלל, לך תבין את הצורך שלהם להפוך את השם של הקונסולה כל 5 שנים). אני לא אתפלא אם הם ידעו מה סוני מתכננת (אפשר לחשוב שחברות לא מרגלות כנגד חברות אחרות) והחליטו לנסות לחקות את המסר, במיוחד לאור ההצלחה המטורפת של הפרסומת של סוני. אבל מה זה משנה, כולה פרסומת.
DrKeo כתב:תעשה לי טובה, מיקרוסופט מלכת הפרסומות. ראית פעם קמפיין של גירס? של היילו? מיקרוסופט יודעת מה היא עושה מבחינת פרסומות טוב מאוד. הקמפיינים יצאו בהפרש של 10 ימים, אם בא לך לדמיין שמיקרוסופט עשתה ריגול תעשיתי בשביל לגלות איזה פרסומת סוני עושה ואז עשו אותו דבר אז באמת שזה הזוי. תזכר בפרסומת של ה360 המקורית עם האנשים האקדחי אצבעות, זה בעצם כמו סוג של המשך לאותה פרסומת.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 47 אורחים