סלולרים, ניידים ומשחקים עבורם - הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Laskin
Elder

Re: סלולרים, ניידים ומשחקים עבורם - הנושא הרשמי

הודעהעל ידי Laskin » 24 אוקטובר 2013, 00:59

הTOUCH ID הרבה יותר יעיל במכשיר נייד שאתה עלול לאבד. אייפד לרוב פחות יוצא מהבית, וקשה לשכוח אותו גם ככה :)
אם לי היה אייפד, לא הייתה לו שום נעילה.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 23 אוקטובר 2013, 18:45

Laskin כתב:הTOUCH ID הרבה יותר יעיל במכשיר נייד שאתה עלול לאבד. אייפד לרוב פחות יוצא מהבית, וקשה לשכוח אותו גם ככה :)
אם לי היה אייפד, לא הייתה לו שום נעילה.

אני מניח שזו חלק מהסיבה שהם החליטו לא להוסיף אותו לאייפדים כרגע.
זה עדין נראה לי נחמד והייתי שמח לראות את זה, גם אם זה רק לחיסכון בלחיצות.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 אוקטובר 2013, 19:33

אני כן רציתי את הטאצ' ID, רק בשביל לחסוך את הסיסמאות שזה לגמרי נחמד. רוצח FLOW הסיסמה שקופצת לך בפנים בITUNES ובאפסטור. לאסקין, אנחנו כנראה משתמשים שונים אבל אני טוחן אייפד במיטה. החברה הולכת לישון ואני רואה עליו סדרות, משחק טיפה, גולש באינטרנט (גם מגיב הרבה בפורום, רוב השגיאות בהודעות שלי מגיעות כשאני עם המקלדת טאצ'). בקיצור, אני משתמש בו המון, אני גומר סוללה של 10 שעות בבערך 3 ימים.
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 23 אוקטובר 2013, 22:32

DrKeo כתב:אני כן רציתי את הטאצ' ID, רק בשביל לחסוך את הסיסמאות שזה לגמרי נחמד. רוצח FLOW הסיסמה שקופצת לך בפנים בITUNES ובאפסטור. לאסקין, אנחנו כנראה משתמשים שונים אבל אני טוחן אייפד במיטה. החברה הולכת לישון ואני רואה עליו סדרות, משחק טיפה, גולש באינטרנט (גם מגיב הרבה בפורום, רוב השגיאות בהודעות שלי מגיעות כשאני עם המקלדת טאצ'). בקיצור, אני משתמש בו המון, אני גומר סוללה של 10 שעות בבערך 3 ימים.

שהחברה שלי נרדמת אני שם אזניות ומשחק או רואה סרטים על הטלוויזיה דרך המחשב או הפחייסטיישן. אני לא יכול לראות סדרות על מסך קטן או אפילו מסך מחשב או טלוויזיה שאיננה גדולה. מפונק מאוד.
כן, טאבלט לא מתאים לכולם... והוא מתאים להרבה פחות אנשים ממה שהוא מוכר, לדעתי (:

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 אוקטובר 2013, 00:56

Laskin כתב:
שהחברה שלי נרדמת אני שם אזניות ומשחק או רואה סרטים על הטלוויזיה דרך המחשב או הפחייסטיישן. אני לא יכול לראות סדרות על מסך קטן או אפילו מסך מחשב או טלוויזיה שאיננה גדולה. מפונק מאוד.
כן, טאבלט לא מתאים לכולם... והוא מתאים להרבה פחות אנשים ממה שהוא מוכר, לדעתי (:

בעע, קשה אתה. לי לפחות זה ממש שינה את החיים, להיות במיטה או לשכב על הספה ולבדוק מיילים/פייסבוק/לגלוש באינטרנט ברמת חוויה של לפטופ אבל בנוחות של להיות מרוסק על הספה, זה פשוט PRICELESS.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 24 אוקטובר 2013, 09:35

אני עושה את כל אלו על האייפון. עוד 5.5 אינץ' לא מרגשים אותי מספיק כדי שאהנה יותר מהחוויות שציינת, עוד 55 אינץ' - כן :)
לכן הייתי קונה אם היה חיבור טוב לטלוויזיה, למרות שכמובן הייתי מעדיף את זה על האייפון שכבר יש לי. סה"כ להוציא דונגל שישדר כל מה שהאייפון מראה, באיכות סבירה. צ'יפ סטרימינג באייפון ובדונגל. זה קטן על אפל /:

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 אוקטובר 2013, 11:09

Laskin כתב:אני עושה את כל אלו על האייפון. עוד 5.5 אינץ' לא מרגשים אותי מספיק כדי שאהנה יותר מהחוויות שציינת, עוד 55 אינץ' - כן :)
לכן הייתי קונה אם היה חיבור טוב לטלוויזיה, למרות שכמובן הייתי מעדיף את זה על האייפון שכבר יש לי. סה"כ להוציא דונגל שישדר כל מה שהאייפון מראה, באיכות סבירה. צ'יפ סטרימינג באייפון ובדונגל. זה קטן על אפל /:

האמת שיש את זה, תקנה APPLE TV דור ישן ב40$ ותקנה את האפליקציה Air Video ויש לך סטרימר מעולה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 24 אוקטובר 2013, 13:46

DrKeo כתב:האמת שיש את זה, תקנה APPLE TV דור ישן ב40$ ותקנה את האפליקציה Air Video ויש לך סטרימר מעולה.

בא לי לומר "אמא שלך תקנה אפל טי.וי"! אבל זה לא יפה.
דונגל זה הכי הרבה שאני מוכן, ושיבוא בחינם עם האייפד/פון.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 24 אוקטובר 2013, 13:47

Laskin כתב:

"שאמא שלך תקנה דונגל" נשמע יותר גרוע לדעתי...
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 24 אוקטובר 2013, 13:59

LIKE^

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 אוקטובר 2013, 01:45

Laskin כתב:

לקנות משהו ב40$ זאת סתם קטנוניות כשאתה מתעסק בדברים האלה לדעתי אבל איש איש בדעתו יחיה (אפילו אם הוא טועה) :mrgreen:

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 24 אוקטובר 2013, 21:19

הדונגל שלהם לא גם ככה עולה איזה 40 דולר?
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 24 אוקטובר 2013, 22:01

Nucleus_Dawn כתב:
אני שוקל לקנות אייפד מיני רטינה. זה יכול להיות נורא נחמד. קצת מאכזב שהם העלו את המחיר שלו, אבל גם ב399$ הוא אחלה של דבר. יש כמה וכמה משחקים שאשמח לשחק עם אייפד.

מעניין שהם זנחו את המחזוריות של הוצאת מכשירים חדשים חצי שנה אחרי הקודמים. זה גם האייפד הראשון שמגיע עם מעבד כמו של האייפון החדש ולא מעבד משופר (כלומר, זה A7 ולא A7X). מעניין אם יש להם מוצר אחר שיכנס לטווח הזה, או שהם פשוט יעברו לעדכונים שנתיים, במקום חצי שנתיים של הקטלוג שלהם.
האכזבה העיקרית שלי זה העדר touch id. אחלה פיטצ'ר, שהייתי שמח לראות גם בהם, אבל כנראה נראה אותו רק בעוד שנה, בגירסאות הבאות.

קצת הזוי לחשוב שאני יכול להביא אייפון 5S ואייפד מיני רטינה מארה"ב, במחיר זול יותר באיזה 1000 שקלים ממחיר של אייפון 5S בארץ.

המחזוריות של חצאי השנה היתה רק בדגמים האחרונים של האייפדים (המיני והדור רביעי המשונה), עד אז זה היה שנתי וסביר להניח שימשיך להיות כזה, כמו באייפונים.

עניין המעבד מעניין. כי בסך הכל, מעבדי ה-AX היו אותם מעבדים בדיוק שעברו אוברקלוקינג. לא יותר. מעניין אם לא עשו את זה ל-A7 מסיבות טכניות (אולי הוא גם ככה מתחמם מדי בשגרה), סתם כדי לחסוך קצת כסף או מסיבה אחרת. כאמור - מוזר. ואכן, היעדר ה-Touch ID מבאס. נראה כאילו הם סתם משעו את זה לדגמים של שנה הבאה בשביל שיהיה הבדל בין iPad Air ל-iPad Air 2. בעעעע.

כך או אחרת - התוכנית שלי לשדרוג נראית בטוחה מתמיד: ה-iPhone 5s ינחת אצלי סוף סוף ביום שני. iPad Air אני מתכוון לקנות בארץ (הבדלי המחיר לא בשמיים במוצר הזה) לכשיגיע. יהיה קול.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 24 אוקטובר 2013, 22:27

erezronen כתב:
המחזוריות של חצאי השנה היתה רק בדגמים האחרונים של האייפדים (המיני והדור רביעי המשונה), עד אז זה היה שנתי וסביר להניח שימשיך להיות כזה, כמו באייפונים.

עניין המעבד מעניין. כי בסך הכל, מעבדי ה-AX היו אותם מעבדים בדיוק שעברו אוברקלוקינג. לא יותר. מעניין אם לא עשו את זה ל-A7 מסיבות טכניות (אולי הוא גם ככה מתחמם מדי בשגרה), סתם כדי לחסוך קצת כסף או מסיבה אחרת. כאמור - מוזר. ואכן, היעדר ה-Touch ID מבאס. נראה כאילו הם סתם משעו את זה לדגמים של שנה הבאה בשביל שיהיה הבדל בין iPad Air ל-iPad Air 2. בעעעע.

כך או אחרת - התוכנית שלי לשדרוג נראית בטוחה מתמיד: ה-iPhone 5s ינחת אצלי סוף סוף ביום שני. iPad Air אני מתכוון לקנות בארץ (הבדלי המחיר לא בשמיים במוצר הזה) לכשיגיע. יהיה קול.

מאיפה קנית את האייפון?
חבר של אבא שלי מגיע מארה"ב בסוף דצמבר, אז כנראה שפשוט אזמין מהחנות של אפל אליו (בהנחה שעד אז המחירים באמזון וחנויות אחרות לא ירדו לדגמים הפתוחים).
תמונה

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 27 אוקטובר 2013, 09:57

Nucleus_Dawn כתב:
מאיפה קנית את האייפון?
חבר של אבא שלי מגיע מארה"ב בסוף דצמבר, אז כנראה שפשוט אזמין מהחנות של אפל אליו (בהנחה שעד אז המחירים באמזון וחנויות אחרות לא ירדו לדגמים הפתוחים).

עשיתי מה שאתה רוצה לעשות. האמת היא שעשיתי את זה ביום ההשקה של ה-5s, פשוט החבר שהיה בארה"ב חוזר רק היום לארץ אז זה שכב אצלו במזוודה איזה חודש.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 27 אוקטובר 2013, 11:43

erezronen כתב:
עשיתי מה שאתה רוצה לעשות. האמת היא שעשיתי את זה ביום ההשקה של ה-5s, פשוט החבר שהיה בארה"ב חוזר רק היום לארץ אז זה שכב אצלו במזוודה איזה חודש.

וגם לך יצא איזה 700$?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 29 אוקטובר 2013, 12:44

Nucleus_Dawn כתב:
וגם לך יצא איזה 700$?

בערך 800 (קצת פחות, לא זוכר בדיוק כמה פחות) לדגם ה-32 גיגה + מיסים מקומיים של קליפורניה.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 29 אוקטובר 2013, 13:50

erezronen כתב:
בערך 800 (קצת פחות, לא זוכר בדיוק כמה פחות) לדגם ה-32 גיגה + מיסים מקומיים של קליפורניה.

מבחינת החוק, אזרח אמריקאי צריך לדווח על דבר כזה, או שיש איזו הגדרה של מתנה, שלא מצריכה את זה?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 29 אוקטובר 2013, 16:06

Nucleus_Dawn כתב:
מבחינת החוק, אזרח אמריקאי צריך לדווח על דבר כזה, או שיש איזו הגדרה של מתנה, שלא מצריכה את זה?

אם אתה מדבר על מיסי הקנייה - אין דרך להתחמק מהם ואין עליהם שום החזר גם אם אתה תייר או שזו מתנה. אלא אם כן החבר של אבא שלך מגיע ממדינה בה לא נהוגים מיסי קניה (יש כמה כאלה) - אתה צריך להתייחס לזה כחלק מהמחיר.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 29 אוקטובר 2013, 16:27

erezronen כתב:
אם אתה מדבר על מיסי הקנייה - אין דרך להתחמק מהם ואין עליהם שום החזר גם אם אתה תייר או שזו מתנה. אלא אם כן החבר של אבא שלך מגיע ממדינה בה לא נהוגים מיסי קניה (יש כמה כאלה) - אתה צריך להתייחס לזה כחלק מהמחיר.

לא. לא. אני מתכוון למיסים בכניסה לארץ.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 30 אוקטובר 2013, 17:30

Nucleus_Dawn כתב:
לא. לא. אני מתכוון למיסים בכניסה לארץ.

אין לי צל של מושג.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 30 אוקטובר 2013, 09:59

erezronen כתב:
אין לי צל של מושג.

לעזאזל... זה ממש מעט מושג.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 30 אוקטובר 2013, 10:09

Nucleus_Dawn כתב:
לעזאזל... זה ממש מעט מושג.

:lol: :lol: :lol:
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 30 אוקטובר 2013, 11:55

להביא סלולרי לארץ בלי מכס זה לא בעיה בכלל משום שאף אחד לא דורש ממך להצהיר על הסלולרי שלך כשאתה יוצא לחו"ל ואף אחד לא דורש שתצהיר עליו כשאתה נכנס.
אם אתה לא מביא את הטלפון באריזה סגורה וחתומה, אין להם שום דרך לדעת שזה לא טלפון פרטי שלך שהוצאת מהארץ.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 30 אוקטובר 2013, 12:20

omerkot כתב:להביא סלולרי לארץ בלי מכס זה לא בעיה בכלל משום שאף אחד לא דורש ממך להצהיר על הסלולרי שלך כשאתה יוצא לחו"ל ואף אחד לא דורש שתצהיר עליו כשאתה נכנס.
אם אתה לא מביא את הטלפון באריזה סגורה וחתומה, אין להם שום דרך לדעת שזה לא טלפון פרטי שלך שהוצאת מהארץ.

מגניבי...
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 35 אורחים