DrKeo כתב: האם פס4 משתלם הרבה יותר ממחשב גיימינג ב400$? בטח, זאת קונסולה, הם מפסידים עליה.
Nigga כתב:אני מניח שהזמן יגיד.
DrKeo כתב:הזמן יגיד מה? האם הפס4 תציג גרפיקה טובה יותר עם הזמן? ברור. האם הPC יעשה חזק יותר ויותר עם הזמן? ברור. מה הזמן בדיוק אמור להגיד?
DrKeo כתב:הזמן יגיד מה? האם הפס4 תציג גרפיקה טובה יותר עם הזמן? ברור. האם הPC יעשה חזק יותר ויותר עם הזמן? ברור. מה הזמן בדיוק אמור להגיד?
bling כתב:אם קניתי PC ב 650 דולר הוא מתחזק עם הזמן?
איך זה עובד,בלילה של ירח מלא הוא מוסיף עוד GFLOP?
השאלה היא איך המחשב שהצעת ב 650 דולר יעמוד מול המשחקים שיצאו לקונסולות עוד 5 שנים.
Kazz כתב:faq חדש שמכל מידע חדש מפתיע לרעה\מאכזב\שלילי.
http://blog.us.playstation.com/2013/10/ ... h-america/
DrKeo כתב:לא ראיתי משהו רציני חוץ מאשר זה ששמו הורדת פאטצ'ים של משחקים בזמן שהמכשיר בSTAND BY מאחורי חומת תשלום ושהתמיכה של השלט פס4 בPC הוא קקה. מצד שני משחקי מולטי פלטפורם כמו FLOWER שיצאו גם לפס3 וגם לפס4 לא צריך לקנות פעמיים שזה טוב, מי שיש לו כבר עותק של FLOWER על הפס3 יקבל אותו חינם בפס4.
DrKeo כתב:
דין, הפס4 לא מכילה שום דבר שאין בכרטיס מסך מודרני, בעצם היא לא מכילה משהו שלא קיים בכרטיס מסך לא כזה מודרני (בן 3 שנים ככה). כל טכניקה שיעשו בפס4 יוכלו לעשות גם בPC, כל מה שיקרה הוא שברגע שיעלו על טכניקה חדשה ליעל את הפס4 הPC יתיעל באותו מקום בדיוק.
Nucleus_Dawn כתב:
זה לא חדש כל כך... זה ככה גם בPS3.
גם ראיתי שבהשקה לא תהייה אפשרות לעצור משחקים ולחזור אליהם, אבל גם זה לא חדש.
הדבר החדש היחיד הוא שהקטע של משחקי F2P שהם מולטיפלייר לא בהכרח יהיו ללא PS+, אלא רק ספציפית אלו שהוכרזו ויהיו משחקים כאלו שיצריכו PS+.
זהו... חוץ מזה לא ראיתי שם שום דבר בעייתי או מפתיע.
Kazz כתב:אי אפשר לנגן MP3. אין תמיכה בהארד דיסק חיצוני. אי אפשר לכבות את האור מהשלט. אי אפשר להשתמש כמדיה סרבר. אי אפשר להעביר את הוידאו שמקליטים למחשב. לא ניתן לשנות חשבון מסאב למאסטר אם חצית את גיל 18 מאז שיצרת את החשבון ב PS3. ההעלאה של הסרטונים בנתיים רק דרך פייסבוק. מפתחות יכולות לחסום מה אתה יכול להקליט במשחק.
מפעים. חלק מהפיצ'רים היו בפס3 וזה מטומטם שהם לא בפס4. אי אפשר לנגן MP3 לעזאזל. אם אתה רוצה להקשיב לשירים ולהשתמש ב custom soundtrack תצטרך לשלם למינוי לשירות ה Unlimited music שלהם.
Kazz כתב:למה שימנעו ממך להקליט ספויילרים? תסמן שמדובר בספויילר. מילא אם זה היה משהו שימנע שיפיצו סרטונים כהמשחק נמכר לפני תאריך היציאה אבל זה לא נשמע שהם יורידו את המגבלה הזו כאשר המשחק כבר נמצא בשוק.
נו טוב, הshadowplay של נוידיה כבר מגמד את פיצ'רי ההקלטה של הXB1 והפס4.
swiss-the-engine כתב:ברור שאני מיעוט בסיפור הזה... בגלל זה מן הסתם הם לא השיקעו את המשאבים בזה... לא הם ולא מיק'. אבל טוב נו... גם ככה נראה שיש מצב טוב שבסוף הקונסולות של הדור הקרב ובא לא יהיו מכונות המשחקים המרכזיות שלי.
swiss-the-engine כתב:ברור שאני מיעוט בסיפור הזה... בגלל זה מן הסתם הם לא השיקעו את המשאבים בזה... לא הם ולא מיק'. אבל טוב נו... גם ככה נראה שיש מצב טוב שבסוף הקונסולות של הדור הקרב ובא לא יהיו מכונות המשחקים המרכזיות שלי.
bling כתב:לפחות ב XBOX נותנים אפשרות גם אם זו באמת חוצפה,אני שונא להרגיש פראייר אבל במקרה הזה הייתי נותן להם את ה 10$ כדי להחליף את השם,אני ממש רותח על סוני שאני אצטרך להיות כל החיים עם היוזר הזה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 27 אורחים