erezronen כתב:אולי בטיפה איחור, אבל אני רץ בימים האחרונים על Beyond ו... לא יודע. מצד אחד מעניין אותי להמשיך. מצד שני קשה לי עם כל קלישאות הכתיבה, חוסר האינטראקטיבות (שהוא קריטי במיוחד, כי המצב בו שולטים באיידן אמור להיות על פי ההגיון מעין סנדבוקס כזה, שאפשר לעשות דברים מגניבים בסביבה. אבל לא. אפשר לעשות רק דברים מסויימים מאוד על חפצים מסויימים מאוד, וזה ממש ממש צורם) וה-uncanny valley הבולט מאוד במיוחד בדמות של ג'ודי-אלן פייג', שלפעמים נראית ממש ממש טוב אבל לפעמים נראית ממש כמו רובוט. אלא אם כן זה הטוויסט, שהיא הרובוט מהסרטון הזה של קוואנטיק דרים.
כך או כך - ממשיך. מקווה שהכל לא יתמוטט בסוף כהרגלם של המשחקים האלה.
bling כתב:לפי מה שקראתי הדבר הכי מבאס באמת במשחק זה שאין לך שום יכולת להשפיע על דבר,דייויד קייג' לקח את העסק צעד אחד רחוק מדי וזה באמת כבר לא משחק בשלב הזה,אתה יכול להרים את הידיים מהג'ויסטיק ולא יקרה דבר רע במיוחד,אולי רק לקראת הסוף שתוכל לקבל סוף רע אז כדאי שתחזור להניח את הידיים ולשחק.די מבאס.
Kazz כתב:ה Dark Knight System בבאטמן אוריג'ינס בנויה בצורה מטומטמת. אתה נעול לגבי 'הישג' מסויים בסולם ולא משנה אם אתה עושה דברים מתקדמים יותר המשחק לא יחשיב לך את זה כי עדיין לא ביצעת את הפעולה שנמצאת למטה יותר בסולם.
Kazz כתב:ה Dark Knight System בבאטמן אוריג'ינס בנויה בצורה מטומטמת. אתה נעול לגבי 'הישג' מסויים בסולם ולא משנה אם אתה עושה דברים מתקדמים יותר המשחק לא יחשיב לך את זה כי עדיין לא ביצעת את הפעולה שנמצאת למטה יותר בסולם.
Kazz כתב:נדב, לא יודע.
אני משוכנע שעשיתי דברים שלא נחשבו. ולפי מה שאני זוכר בפורומים הם גם מדברים על זה שאתה חייב לעשות אותם בסדר שכתוב.
erezronen כתב:הנה הדעה המפורטת שלי על Beyond. לא להיט.
http://www.games.co.il/article19200.html
bling כתב:ביקורת מצוינת ארז,לפחות אמרת שלא השתעממת שזה הכלל הראשון לפחות לגבי כל סרט,המשחק לפחות לא בזבז לך את הזמן למרות שברור שהבעיות שלו חמורות.
דייויד קייג' אמר אגב שבמשחק הבא הוא מביא צוות תסריטאים כי הוא כבר לא יכול לעמוד בעומס של כל ההפקה של המשחק והוא צריך שיורידו ממנו קצת מהעומס של הכתיבה (הוא כתב לביונד מאות עמודים אם ראית את תמונת התסריט,אם לא אלפי),אני מקווה מאוד שירסנו אותו ושהמשחק הבא יהיה חף מהקלישאות הרגילות שלו והכתיבה הבנאלית.
הנה התמונה-2000 עמוד!
bling כתב:ביקורת מצוינת ארז,לפחות אמרת שלא השתעממת שזה הכלל הראשון לפחות לגבי כל סרט,המשחק לפחות לא בזבז לך את הזמן למרות שברור שהבעיות שלו חמורות.
דייויד קייג' אמר אגב שבמשחק הבא הוא מביא צוות תסריטאים כי הוא כבר לא יכול לעמוד בעומס של כל ההפקה של המשחק והוא צריך שיורידו ממנו קצת מהעומס של הכתיבה (הוא כתב לביונד מאות עמודים אם ראית את תמונת התסריט,אם לא אלפי),אני מקווה מאוד שירסנו אותו ושהמשחק הבא יהיה חף מהקלישאות הרגילות שלו והכתיבה הבנאלית.
הנה התמונה-2000 עמוד!
Klayman כתב:
אם אני זוכר נכון, זאת תמונה של תסריט ''אילוסטרציה'', והדפים היו ריקים.
Megalomaniac כתב:סימתי את הקמפיין של COD GHOSTS.
הקמפיין שלו לא כזה רע כמו שעושים ממנו, הוא דווקא טוב.. הרבה יותר טוב מהקמפיין של BF4.
אבל אף אחד לא קונה את המשחק הזה בשביל הקמפיין (לא שקניתי אותו), אז מה שמכריע מה יותר טוב זה האונליין שלו שלפי מה שראיתי ברשת הוא ממש copy-paste של הקודמים... אבל הקמפיין אחלה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 33 אורחים