במה אתם משחקים?

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Laskin
Elder

Re: במה אתם משחקים?

הודעהעל ידי Laskin » 04 נובמבר 2013, 10:24

תעדכן בבקשה בהמשך... אני בהתלבטות, אבל אם מישהו כאן רוצה למכור במחיר טוב - אני אולי אקח אותו מהידיים המאוכזבות שלכם :)

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 04 נובמבר 2013, 19:21

erezronen כתב:אולי בטיפה איחור, אבל אני רץ בימים האחרונים על Beyond ו... לא יודע. מצד אחד מעניין אותי להמשיך. מצד שני קשה לי עם כל קלישאות הכתיבה, חוסר האינטראקטיבות (שהוא קריטי במיוחד, כי המצב בו שולטים באיידן אמור להיות על פי ההגיון מעין סנדבוקס כזה, שאפשר לעשות דברים מגניבים בסביבה. אבל לא. אפשר לעשות רק דברים מסויימים מאוד על חפצים מסויימים מאוד, וזה ממש ממש צורם) וה-uncanny valley הבולט מאוד במיוחד בדמות של ג'ודי-אלן פייג', שלפעמים נראית ממש ממש טוב אבל לפעמים נראית ממש כמו רובוט. אלא אם כן זה הטוויסט, שהיא הרובוט מהסרטון הזה של קוואנטיק דרים.

כך או כך - ממשיך. מקווה שהכל לא יתמוטט בסוף כהרגלם של המשחקים האלה.

לפי מה שקראתי הדבר הכי מבאס באמת במשחק זה שאין לך שום יכולת להשפיע על דבר,דייויד קייג' לקח את העסק צעד אחד רחוק מדי וזה באמת כבר לא משחק בשלב הזה,אתה יכול להרים את הידיים מהג'ויסטיק ולא יקרה דבר רע במיוחד,אולי רק לקראת הסוף שתוכל לקבל סוף רע אז כדאי שתחזור להניח את הידיים ולשחק.די מבאס.

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 04 נובמבר 2013, 11:40

bling כתב:לפי מה שקראתי הדבר הכי מבאס באמת במשחק זה שאין לך שום יכולת להשפיע על דבר,דייויד קייג' לקח את העסק צעד אחד רחוק מדי וזה באמת כבר לא משחק בשלב הזה,אתה יכול להרים את הידיים מהג'ויסטיק ולא יקרה דבר רע במיוחד,אולי רק לקראת הסוף שתוכל לקבל סוף רע אז כדאי שתחזור להניח את הידיים ולשחק.די מבאס.

כן, זו נקודה שגם אני שמתי לב אליה. לפחות בינתיים, לא באמת הייתי צריך לבצע בחירות או פעולות שהיתה להם השפעה כלשהי מעבר לטווח של דקה וחצי. אין לי בעיה אם המשחק לפחות היה נותן לי את האשליה כאילו יש לי בחירה (כמו ש-The Walking Dead עשה), אבל נראה ש-Beyond אפילו לא שם בינתיים. הבנתי אבל שלקראת הסוף זה מתחיל קצת להשתנות. מקווה שלטובה.

אני משחק לטובת ביקורת ל-games.co.il ול-ynet. אקשר כשזו תעלה.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 04 נובמבר 2013, 15:00

ה Dark Knight System בבאטמן אוריג'ינס בנויה בצורה מטומטמת. אתה נעול לגבי 'הישג' מסויים בסולם ולא משנה אם אתה עושה דברים מתקדמים יותר המשחק לא יחשיב לך את זה כי עדיין לא ביצעת את הפעולה שנמצאת למטה יותר בסולם.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 נובמבר 2013, 23:20

Kazz כתב:ה Dark Knight System בבאטמן אוריג'ינס בנויה בצורה מטומטמת. אתה נעול לגבי 'הישג' מסויים בסולם ולא משנה אם אתה עושה דברים מתקדמים יותר המשחק לא יחשיב לך את זה כי עדיין לא ביצעת את הפעולה שנמצאת למטה יותר בסולם.

וכשאתה מבצע את הנמוכה יותר העליונים נפתחים ישר כי עשית אותם כבר?
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 04 נובמבר 2013, 23:45

Kazz כתב:ה Dark Knight System בבאטמן אוריג'ינס בנויה בצורה מטומטמת. אתה נעול לגבי 'הישג' מסויים בסולם ולא משנה אם אתה עושה דברים מתקדמים יותר המשחק לא יחשיב לך את זה כי עדיין לא ביצעת את הפעולה שנמצאת למטה יותר בסולם.

אם הבנתי נכון לאיזו מערכת אתה מתכוון, אז יש לי כמה הישגים מתקדמים, בלי ההישגים שלפניהם.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 04 נובמבר 2013, 17:07

נדב, לא יודע.

אני משוכנע שעשיתי דברים שלא נחשבו. ולפי מה שאני זוכר בפורומים הם גם מדברים על זה שאתה חייב לעשות אותם בסדר שכתוב.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 04 נובמבר 2013, 18:21

Kazz כתב:נדב, לא יודע.

אני משוכנע שעשיתי דברים שלא נחשבו. ולפי מה שאני זוכר בפורומים הם גם מדברים על זה שאתה חייב לעשות אותם בסדר שכתוב.

מוזר... אולי אנחנו מדברים על שני דברים שונים בכלל.
מעבר לזה, לא ממש שמתי לב לזה. סתם שחררתי איזה 3 דברים, בלי לשים לב. כשאשחק היום, אני אבדוק את זה קצת יותר לעומק.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Mandellla
Warrior

הודעהעל ידי Mandellla » 05 נובמבר 2013, 08:38

עד עכשיו אני משחק ב-The Basement Collection (תודה רבה קליימן :D ) ואני ממש נהנה מכל אחד מהמשחקים, איך שהדמיון והרעיונות של היוצרים כל כך מטורף.
חוץ מזה, אני חוזר לכמה ממשחקי ה-RTS האהובים עליי, (Warcraft 3, Age of Empires 3, Rise of Nations, Warhammer 40k: Dawn of War ועוד) לא משנה לי כמה הם ישנים וגרועים חלקם, זה הז'אנר של המשחקים שהכי גרם לי להיכנס לעולם משחקי המחשב. אני לא יודע בדיוק מה הז'אנר הכי פופולארי שגורם לאנשים לאהוב משחקי מחשב, יכול להיות מכות, מרוצים, הרפתקאות, פלטפורמה, יריות ועוד. אבל בשבילי אסטרטגיה מקום ראשון (כמה שאסטרטגיה נשמע מוזר כז'אנר של "שחקנים רצינים").
תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 05 נובמבר 2013, 09:18

שמח שאתה נהנה, מנדלה :).
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 07 נובמבר 2013, 07:38

סימתי אתמול את אססין קריד לPSP ,המשחק מרגיש כאילו עשו אססין קריד לדרימקסט או משהו כזה
היום התחלתי את סליפין דוג ,ובינתים מאוד אוהב אותו

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 07 נובמבר 2013, 18:26

הנה הדעה המפורטת שלי על Beyond. לא להיט.
http://www.games.co.il/article19200.html

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 07 נובמבר 2013, 19:57

erezronen כתב:הנה הדעה המפורטת שלי על Beyond. לא להיט.
http://www.games.co.il/article19200.html

ביקורת מצוינת ארז,לפחות אמרת שלא השתעממת שזה הכלל הראשון לפחות לגבי כל סרט,המשחק לפחות לא בזבז לך את הזמן למרות שברור שהבעיות שלו חמורות.

דייויד קייג' אמר אגב שבמשחק הבא הוא מביא צוות תסריטאים כי הוא כבר לא יכול לעמוד בעומס של כל ההפקה של המשחק והוא צריך שיורידו ממנו קצת מהעומס של הכתיבה (הוא כתב לביונד מאות עמודים אם ראית את תמונת התסריט,אם לא אלפי),אני מקווה מאוד שירסנו אותו ושהמשחק הבא יהיה חף מהקלישאות הרגילות שלו והכתיבה הבנאלית.

הנה התמונה-2000 עמוד!
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 07 נובמבר 2013, 20:38

ח"ח ארז.. אתה כותב ביקורות ממש טוב!
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 07 נובמבר 2013, 20:43

bling כתב:ביקורת מצוינת ארז,לפחות אמרת שלא השתעממת שזה הכלל הראשון לפחות לגבי כל סרט,המשחק לפחות לא בזבז לך את הזמן למרות שברור שהבעיות שלו חמורות.

דייויד קייג' אמר אגב שבמשחק הבא הוא מביא צוות תסריטאים כי הוא כבר לא יכול לעמוד בעומס של כל ההפקה של המשחק והוא צריך שיורידו ממנו קצת מהעומס של הכתיבה (הוא כתב לביונד מאות עמודים אם ראית את תמונת התסריט,אם לא אלפי),אני מקווה מאוד שירסנו אותו ושהמשחק הבא יהיה חף מהקלישאות הרגילות שלו והכתיבה הבנאלית.

הנה התמונה-2000 עמוד!
תמונה

תודה (וגם לסוויס)!

אציין רק שהתסריט הזה בתמונות היה ריק. זה היה טריק יחצ"ני, ששלחו לעורכים של אתרי גיימינג 2,000 עמודים ריקים מהודקים כתסריט כדי להמחיש כמה התסריט של המשחק ארוך או משהו כזה. זה היה די אווילי, במיוחד כי אורך לא באמת אומר שום דבר לגבי טיב התסריט. וגם חבל על יערות הגשם. נו שוין.

אם קייג' יביא תסריטאים חיצוניים ויתן להם מספיק חופש אמנותי, ויתמקד בבימוי (הוא די טוב בזה יש לציין) ובנושאים הכללים של המשחקים זה בהחלט יוכל לשפר אותם. לצערי כבר די איבדתי בו אמון, אבל מן הסתם אשחק גם במשחקים הבאים שלו כשהם ייצאו כדי לראות אם משהו משתפר.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 07 נובמבר 2013, 20:44

bling כתב:ביקורת מצוינת ארז,לפחות אמרת שלא השתעממת שזה הכלל הראשון לפחות לגבי כל סרט,המשחק לפחות לא בזבז לך את הזמן למרות שברור שהבעיות שלו חמורות.

הנה התמונה-2000 עמוד!
תמונה

אם אני זוכר נכון, זאת תמונה של תסריט ''אילוסטרציה'', והדפים היו ריקים. אבל קייג' טען שזה קנה המידה לפחות :)
נערך לאחרונה על ידי Klayman ב 07 נובמבר 2013, 20:46, נערך פעם 1 בסך הכל.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 07 נובמבר 2013, 20:45

Klayman כתב:
אם אני זוכר נכון, זאת תמונה של תסריט ''אילוסטרציה'', והדפים היו ריקים.

יכול להיות (גם הגיוני),עדיין כתב 2000 דפים מהכתבה שלקחתי את התמונה הזו ממנה :)

עריכה: אוקי אם זה היה קנה המידה אז כנראה שכן כתב :P
וארז גם אני לא מאמין בו שיהיה כותב גדול או שיפיק משחק ברמה קולנועית ראויה במיוחד אבל עדיין אני מצפה למה שהוא יעשה ומקווה לחוויה מיוחדת,גם אם עדיין תחת התנאי של "בשביל משחק מחשב" ולא כמשהו מעבר כמו היומרות שלו.
והוא עדיין הפיק אחלה קטע עם הרובוט האנושי,גם הקוסם לא כ"כ רע,משום מה בדמואים טכניים הוא מראה הבטחה גדולה יותר מהמשחקים שלו בפועל.

Megalomaniac
Trainee

הודעהעל ידי Megalomaniac » 09 נובמבר 2013, 18:07

סימתי את הקמפיין של COD GHOSTS.
הקמפיין שלו לא כזה רע כמו שעושים ממנו, הוא דווקא טוב.. הרבה יותר טוב מהקמפיין של BF4.
אבל אף אחד לא קונה את המשחק הזה בשביל הקמפיין (לא שקניתי אותו), אז מה שמכריע מה יותר טוב זה האונליין שלו שלפי מה שראיתי ברשת הוא ממש copy-paste של הקודמים... אבל הקמפיין אחלה.

אבל יש דבר אחד שאני לא מבין- למה הוא כ"כ כבד? גם המעבד וגם הכרטיס מסך מתחממים בצורה הזויה במשחק הזה.. אפילו בקרייסיס 3 זה לא מגיע לזה, יש לו אמנם גרפיקה טובה יותר מהקודמים אבל עדיין הוא לא משחק שנראה next gen ובטח שאי אפשר להשוות אותו ל- BF4 או קרייסיס 3 בקטע הזה.
הוא רץ טוב בסה"כ אבל הוא סתם גוזל משאבים מיותרים, ועדיין לא הצלחתי להבין למה ואיך הוא שוקל 30 ג'יגה.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 09 נובמבר 2013, 18:50

כמה זמן לקח לך לסיים את COD-G ?

בכל מקרה אני מכור לסליפינג דוג
כרגע חורש על משימות צד ,למרות שהרבה משימות צד חוזרות על עצמם ,בגלל השידרוגים שזה נותן ,זה ממכר לעשות גם אותן
כרגע אני תקוע אבל במשימת צד אחת ,שניפסלתי בה איזה 6 פעמים כבר

Megalomaniac
Trainee

הודעהעל ידי Megalomaniac » 09 נובמבר 2013, 18:53

סביבות 7 שעות סה"כ

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 נובמבר 2013, 09:55

Megalomaniac כתב:סימתי את הקמפיין של COD GHOSTS.
הקמפיין שלו לא כזה רע כמו שעושים ממנו, הוא דווקא טוב.. הרבה יותר טוב מהקמפיין של BF4.
אבל אף אחד לא קונה את המשחק הזה בשביל הקמפיין (לא שקניתי אותו), אז מה שמכריע מה יותר טוב זה האונליין שלו שלפי מה שראיתי ברשת הוא ממש copy-paste של הקודמים... אבל הקמפיין אחלה.

נעים מאוד, אני לסקין ועד MW2 קניתי את כל הCODים שיצאו אך ורק בגלל הקמפיין, המולטי אף פעם לא היה מהנה לדעתי.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 10 נובמבר 2013, 12:32

הקמפין מאוד קצר ,ככה שזה לא מובן למה לקנות את המשחק בגלל הקמפין
למעשה גם במולטי ,הרבה מהמפות נימכרים כDLC
זה יכול לצאת קרוב ל100$ לקבל את כל המולטי

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 10 נובמבר 2013, 14:51

שיחקתי קצת RAGE (הודות לשיתוף של נדב) והמשחק ממש חביב.
יש בו הרבה דברים משונים, שנראים רמה מתחת לכל שאר המשחק (למשל האנימציה והסאונד של הדמות כשהיא נופלת מרכב - אני מניח שזו בדיחה), אבל בסה"כ הוא חביב.
הגרפיקה יפה, כשהיא עובדת. כשהטקסטורות פשוט לא מופיעות בזמן (שזה בכל מקום, לאיזה שניה בערך) המשחק מכוער וזה ממש מפריע. כל הקטע של המנוע זה לדעת מתי לגרום לטקסטורות המפורטות להופיע, ככה שזה כשלון שגם אחרי הרבה מאוד פאטצ'ים, זה פשוט לא עובד כמו שצריך.
אולי במשחק הבא של ID.

המשחק עצמו לא כזה מעניין. אתה מקבל משימה מ1/2/3 אנשים. הולך. יורה באנשים. מקבל נשק/מתכון. במשחקים כמו בורדרלנדס זה עבד נהדר, כי החלפת נשק וציוד כל כמה דקות והעולם היה צבעוני ומעניין, אבל פה הנשקים סטנדרטיים למדי (למרות שנראה שבהמשך אשחרר תחמושת מסוגים שונים) והעולם חום (יפה) ומשעמם מאוד.

בקיצור, אני מוחק אותו, כי הוא לא גרם לי לרצות להמשיך לשחק בו. אם מישהו ממש צריך עוד shooter והוא פשוט שיחק בכל השאר, אני מניח שהוא נחמד.
תמונה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 10 נובמבר 2013, 15:07

סתם משחק משעמם

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 נובמבר 2013, 15:14

אני אהבתי את המנוע, דווקא. יחסית לאיך שהוא נראה - הוא פשוט טס.
אהבתי גם את המודלים והמכוניות... אבל המשחק באמת מאוד חוזר על עצמו והעלילה הכי רחוקה ממרתקת שאפשר. חבל.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 36 אורחים