Laskin כתב:אתה מודע לזה שטיטאנפול הוא משחק של 2014... כן?
כן, יודע. במודעות שלי הוא משחק השקה משום מה. אולי כי רואה בו כמשחק דגל.
ומאתיים מכוניות זה נחמד לפורצה... אבל לGT6 יש 1200. גם אם חצי מהן לא מעניינות בעליל - זה עדיין פי כמה וכמה, בדור קודם.
דווקא 14 מסלולים זה כן סביר בעיניי, אלא אם זה 14 מסלולים שהם 7 מקומות שונים עם 2 כיוונים.
הבנתי. אני חושב הפוך מבחינת חשיבות כל אחד מהתכנים הללו, אבל כן, אני לא בטוח שמי ששיחק ב'פורצה' הקודם צריך להתלהב במיוחד מה'פורצה' הבא שנראה כמו חצי משחק, ועושה רושם שהוא כזה רק כדי להספיק להשקה. תמתינו ל'פורצה 6'.
golan כתב:נראה לי שהתבלבלת... לא תקפתי אותך ולא צחקתי עליך, אלא להיפך: הסכמתי איתך. אמרתי שרציתי לקנות את המשחק בגלל הגרפיקה שלו, אבל באמת בגלל שהביקורות אומרות שהוא גרוע, אני מוותר עליו בגלל שהמשחקיות חשובה מהגרפיקה.
אתה התבלבלת. לא חשבתי שתקפת או שצחקת עליי. הגבתי עניינית לדבריך הלא ענייניים
אני צוחק. חכה לביקורות, לפעמים הרשמים המוקדמים לא חופפים לביקורות בסופו של דבר, לטוב או לרע.
למראית עין, המשחק דווקא נראה טוב, גם במשחקיות, אבל לא תמיד מה שנראה הוא נכון. צריך לשחק בפועל ולראות, גם כיצד כל הגורמים בו מתחברים למוצר אחד. השאלה האם מצליח ליצור עניין לכל אורך המשחק או שמרגיש שחוזר על עצמו די מהר.
Nuckleus כתב:- קטע מגניב בDR3: כשזומבי תופס אותך, לא צריך ללחוץ על כפתור כדי להעיף אותו, אלא פשוט להזיז את השלט. הקינקט מזהה את זה. נשמע כמו שימוש טוב של הקינקט, ביחד עם השלט. נקווה שנראה עוד דברים כאלה בעתיד.
"מגניב"? התכונה הזו קיימת מזמן, ובלי קינקט. יתרה מכך, זה מעיק ולא מגניב.
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').