Xbox One | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

Re: Xbox One | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי bling » 12 נובמבר 2013, 19:45

אבל מקומות אחרים אמרו שכן יש בעיות פריימרייט בגרסת ה ONE לא?
ולפחות מבקר אחד (עם IGN זה 2) אמר שההבדלים בין הגרסאות הם שמים וארץ,מה אפשר לאמר כבר.

בכל אופן פריימרייט זה הכי חשוב לפחות למולטי,אפילו אם זה אומר שהגראפיקה תהיה ברמה של 360.
הייתי מתפשר על נפילות בשביל גראפיקה מרשימה יותר בסינגל.
בסופו של דבר IW זו הפאשלה האמיתית פה.
נערך לאחרונה על ידי bling ב 12 נובמבר 2013, 19:47, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 12 נובמבר 2013, 19:47

bling כתב:אבל מקומות אחרים אמרו שכן יש בעיות פריימרייט בגרסת ה ONE לא?
ולפחות מבקר אחד אמר שההבדלים בין הגרסאות הם שמים וארץ,מה אפשר לאמר כבר.

מקומות אחרים זה כל מיני מקורות אנונימיים בGAF. ביקורות לא היו, כי היה אמברגו על משחקי הONE.
נחכה לDF, אני מניח.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 12 נובמבר 2013, 19:52

אם מישהו לא מסוגל להבחין בין 720P ול1080P ואומר שההבדל שהוא כן רואה הוא אולי ''הדמיון' שלו - אל לו לכתוב ביקורות על משחקי וידאו ולהעביר דיעה על הפן הטכני.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 12 נובמבר 2013, 19:56

IGN גם אומרים שהפריימרייט יציב יותר ב ONE יחד עם זה שהפס4 בעל גראפיקה מרשימה יותר.

videogamer גם טוענת שיש הפרש ניכר עד ניכר מאוד גראפית ושלא מדובר רק ברזולוציה אלא גם טקסטורות,גיאומטריה,ג'אגיז.בקיצור הפרשים קיצוניים:
Much has already been made of the shortcomings of the Xbox One version of Ghosts, and so it will probably come as no surprise to hear that the Xbone version is lacking in the visual department. It's not just resolution that has suffered, however, although that in itself is fairly disappointing.

In the single-player game, at least, texture quality can range from average to very poor, and geometry itself can look clipped and badly aliased, giving the game a jaggy, muddy look that does nothing to tell you that your £429 investment was a good one. In some cases, elements of the world look barely textured at all, as is the case when the battle cruiser is seen at the end of the 'Fort Santa Monica Beachhead' mission. It was so bad that I navigated to the dashboard to ensure that the machine had been set up correctly. It had...

Multiplayer also looks demonstrably worse than in the PS4 version, with similar problems afflicting the look of the game. Mechanically it is identical, and at least the game ran stable enough to keep me blaming myself and not the frame rate for any kills I may have suffered. (Although I had no problems with the PS4 build, some users are reporting frame rate issues on Sony's machine.)

Still, whether through rushed/overstretched development or hardware problems (or a combination of both), Ghosts has ended up looking (far, in some cases) worse on Microsoft's machine than on its direct rival.

והם לא חוו ירידות פריימים על הפס4 בנוסף לכל :|
הגיע הזמן שאתרים יעסיקו מומחים טכניים לדיונים האלה כי הם נראים מגוחכים,במיוחד פוליגון שתוהה אם זה הדמיון שלו או מציאות בכך שהפס4 נראה טוב יותר :/

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 12 נובמבר 2013, 19:57

Kazz כתב:אם מישהו לא מסוגל להבחין בין 720P ול1080P ואומר שההבדל שהוא כן רואה הוא אולי ''הדמיון' שלו - אל לו לכתוב ביקורות על משחקי וידאו ולהעביר דיעה על הפן הטכני.

ההפך. הוא צריך להביע גם את דעתו, כי חשוב שתהייה חשיפה למגוון דעות, של מגוון אנשים. גם כאלה שלא רואים הבדל בין שני משחקים עם רזולוציית נייטיב שונה.
זה לא שונה מאדם ששם לב לג'אגיז, אבל לא לקריעות מסך ולכן דעתו על משחקים שונה מאדם שלא אכפת לו מג'אגיז, אבל לא מסוגל לראות קריעת מסך בלי להקיא.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 12 נובמבר 2013, 20:00

קאוטיק,זו השוואה טכנית,זה אמור להיות מדע,לא מעניין אלו שלא יודעים להבחין.
עד לפני יומיים לא ידעתי בכלל מה זה AF עד ש PC גיימרים בגאף העלו ת'רד ששאל "למה אין AF בקונסולות דור הבא" שם הראו תמונות ממשחקי פס4 ו ONE והמחישו מה האפקט הזה עושה והתחוור לי עד כמה זה מביך שאין את זה במיוחד שזה לא אוכל ביצועים.

זה שאני חסר מושג ב AF לא אומר שבהשוואה מול גרסת PC לא צריך לציין את זה כי יש אנשים כמו בלינג שאין להם מושג.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 12 נובמבר 2013, 20:02

וידאוגיימר: http://www.videogamer.com/xboxone/call_ ... eld_4.html

Multiplayer also looks demonstrably worse than in the PS4 version, with similar problems afflicting the look of the game. Mechanically it is identical, and at least the game ran stable enough to keep me blaming myself and not the frame rate for any kills I may have suffered. (Although I had no problems with the PS4 build, some users are reporting frame rate issues on Sony's machine.)

Still, whether through rushed/overstretched development or hardware problems (or a combination of both), Ghosts has ended up looking (far, in some cases) worse on Microsoft's machine than on its direct rival.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 12 נובמבר 2013, 20:06

bling כתב:קאוטיק,זו השוואה טכנית,זה אמור להיות מדע,לא מעניין אלו שלא יודעים להבחין.
עד לפני יומיים לא ידעתי בכלל מה זה AF עד ש PC גיימרים בגאף העלו ת'רד ששאל "למה אין AF בקונסולות דור הבא" שם הראו תמונות ממשחקי פס4 ו ONE והמחישו מה האפקט הזה עושה והתחוור לי עד כמה זה מביך שאין את זה במיוחד שזה לא אוכל ביצועים.

זה שאני חסר מושג ב AF לא אומר שבהשוואה מול גרסת PC לא צריך לציין את זה כי יש אנשים כמו בלינג שאין להם מושג.

DF עושים השוואות טכניות. פוליגון כותבים ביקורות. ביקורת זו כתבה שבה הכתב מביע את התרשמותו הסובייקטיבית מהמשחק.
אם התרשמותו הסובייקטיבית היא שההבדלים זניחים עד לא קיימים, אז זה מצוין שהוא כותב את זה. אם המשחק נראה לו יותר טוב, אז הוא צריך לכתוב את זה. הוא לא צריך לפרט מה הגורמים הטכניים שגורמים למשחק להראות יותר טוב. הוא לא צריך לספר לנו כמה אפקטי אלפא, איזה AA ומה כמות הפיקסלים שהוא ספר. הוא צריך לספר לנו מה ההתרשמות שלו, מזה שהוא שיחק במשחק.

את ההשוואות הטכניות נשאיר למי שעושה השוואות טכניות. שהמבקרים יתעסקו ברושם הסובייקטיבי שלהם.
תמונה

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 12 נובמבר 2013, 20:15

כמה מתעסקים בנושא של הגרפיקה זה פשוט נורא.. תמיד שאני חושב שעל כול האנשים האלו שעוסקים בנושא של ירידות פריימים ושל רזולוציה אני באמת תמיד שואל את עצמי אם הם בכלל משחקים במשחק כי הם כול כך עסוקים בעד כמה המשחק נראה טוב שהם בכלל לא משחקים בו,אני די בטוח שההבדלי גרפיקה האלו הם ממש לא הבדלים,ושהמשחקים נראים מעולה.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 12 נובמבר 2013, 20:20

הצוות הזה מצחיק אותי, גרסה בזויה על הPC, גרסה בזויה על הONE מבחינת רזולוציה, גרסה בזויה על הפס4 מבחינת FPS. מוסיפים את זה שמדובר במשחק שצריך את ההתקנה הכי גדולה (20GB) בשביל להתחיל לרוץ וכל התיוג של IW שהיה לפני 6 שנים כצוות טכני מטורף שעושה מנועים יפיפיים ב60FPS הפך לצוות שלא מסוגל להתמודד עם שום דבר שהקוד שלו לא נכתב להם מראש על ידי הצוות המקורי של IW.

התחלתי לשחק קצת בגרסת הPC ,המשחק פשוט מרגיש כאילו לקחו את גרסת ה360 או הPS3 ,ודחפו אותה לPC בכוח
יש לי מעבד מאוד טוב ,16 גיגה זיכרון ראשי ,רק הכרטיס די בינוני -550TI ,ועדין היתי צריך ליתפשר בהגדרות ,כי המשחק סתם כבד לאומת אחרים יפים מימנו
ניסו לעשות סביבת עולם מציאותית יותר ,ציפורים עפות וכל מיני שטויות
אבל האופטימיזציה לPC פשוט מאוד מסריחה ורואים את זה ,טקסטורות ברזולוציה נמוכה ,והמשחק ניראה מיושן ,למרות שזה משחק לינארי ומתוסרט

אני לא יהיה מופתע ,עם הגרסאות הראשיות היו 360\PS3 ,ואז דחפו מזה פורטים לPC\WIIU\XBO\PS4
בWIIU זה עוד היה מובן
אבל היתר דור מעל בחומרה ,וזה מורגש

אני מעריך שניראה עוד פרויקטים כאלו עד שיזנחו את ה360\PS3
כרגע רוב המכירות של COD האחרון ,אלו הקונסולות הישנות ,ככה שאני מבין למה לא יתאמצו כל כך בגרסאות דור חדש

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 12 נובמבר 2013, 20:21

לא מסכים איתך בכלל קאוטיק,ואם בסוף יצא שכולם כולל DF יאמרו שיש הפרש בולט גראפית לטובת הפס4 והכתב מפוליגון יצא נעל בית?
במיוחד שאומר שלא יודע אם זה דמיונו או לא,ככה מתנהל מישהו שאמור לעשות השוואה?
הוא צריך לשים את הגרסאות זה לצד זה ואם הוא לא בטוח אם זה דמיונו אז במינימום שיעשה סקר במערכת וישאל מבקרים אחרים,אני בחיים לא הייתי מעז לכתוב משפט חובבני כזה,אם לא הייתי בטוח הייתי שואל אחרים כדי שלא אביך את עצמי.

הוא עושה שירות רע לקוראים שמצפים לדעת על הבדלים.
תחשוב גם על וידאוגיימר שלא יודעים לראות נפילות פריימים וטוענים שלא נתקלו בכאלו על הפס4 למרות שזו עובדה קיימת,שחקן הארדקור של קוד מאמין לו ופתאום מוצא שהמולטי-הדבר הכי חשוב במשחק נופל בפריימרייט שזה הדבר הכי חשוב,עוד שירות רע לקוראים והפעם מהכיוון השני.

יש דברים שהם ברורים ומי שמפספס אותם לא צריך לעשות השוואות או לדבר עליהן,במיוחד שחלקן במסגרת כתבות ייעודיות ולא איזה פסקה קטנה שנזרקה בביקורת.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 12 נובמבר 2013, 20:27

Yahel12 כתב:כמה מתעסקים בנושא של הגרפיקה זה פשוט נורא.. תמיד שאני חושב שעל כול האנשים האלו שעוסקים בנושא של ירידות פריימים ושל רזולוציה אני באמת תמיד שואל את עצמי אם הם בכלל משחקים במשחק כי הם כול כך עסוקים בעד כמה המשחק נראה טוב שהם בכלל לא משחקים בו,אני די בטוח שההבדלי גרפיקה האלו הם ממש לא הבדלים,ושהמשחקים נראים מעולה.

אין שום קשר בין בכמה פריימים רץ המשחק לגראפיקה. משחק שלא רץ ב-30 פריימים לא נעים לעין וזה מפריע. זה כמו שScreen tearing מוגזם יכל להרוס חווית משחק. יש דברים שאי אפשר לסבול. אם אתה גם מתכוון לשחק במשחק על טלוויזית גדולה רצוי שגם הרזולוציה תעניין אותך :).
נערך לאחרונה על ידי Death_119 ב 12 נובמבר 2013, 20:31, נערך פעם 1 בסך הכל.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 12 נובמבר 2013, 20:28

bling כתב:לא מסכים איתך בכלל קאוטיק,ואם בסוף יצא שכולם כולל DF יאמרו שיש הפרש בולט גראפית לטובת הפס4 והכתב מפוליגון יצא נעל בית?
במיוחד שאומר שלא יודע אם זה דמיונו או לא,ככה מתנהל מישהו שאמור לעשות השוואה?
הוא צריך לשים את הגרסאות זה לצד זה ואם הוא לא בטוח אם זה דמיונו אז במינימום שיעשה סקר במערכת וישאל מבקרים אחרים,אני בחיים לא הייתי מעז לכתוב משפט חובבני כזה,אם לא הייתי בטוח הייתי שואל אחרים כדי שלא אביך את עצמי.

הוא עושה שירות רע לקוראים שמצפים לדעת על הבדלים.
תחשוב גם על וידאוגיימר שלא יודעים לראות נפילות פריימים וטוענים שלא נתקלו בכאלו על הפס4 למרות שזו עובדה קיימת,שחקן הארדקור של קוד מאמין לו ופתאום מוצא שהמולטי-הדבר הכי חשוב במשחק נופל בפריימרייט שזה הדבר הכי חשוב,עוד שירות רע לקוראים והפעם מהכיוון השני.

יש דברים שהם ברורים ומי שמפספס אותם לא צריך לעשות השוואות או לדבר עליהן,במיוחד שחלקן במסגרת כתבות ייעודיות ולא איזה פסקה קטנה שנזרקה בביקורת.

לא העלית על דעתך שהכתב של וידאוגיימר פחות רגיש לנפילות פריימים? אנשים שונים, שמים לב לדברים שונים. יש אנשים שחושבים שמשחק שלא פועל ב60 FPS חלק הוא לא שחיק ויש אנשים שיש להם בחילה בכל פעם שיש קריעת מסך קטנטנה.
אין שום בעיה עם זה שהחוויות שונות. זה אפילו בסדר גמור. בגלל זה יש מגוון ביקורות.

אין שום דבר חובבני במשפט הזה. ההפך. הוא דווקא התייחס למידע שיש לו ואמר שגם ההבדל שהוא כן ראה היה כל כך זניח, שלא יפתיע אותו אם זה סתם bias מכך שהוא יודע שהרזולוציות שונות.

---

נעבור לדברים שמעניינים קצת יותר מהשוואות בין גירסאות שונות של משחק בינוני מינוס.
אפשר לשחק בPS4, דרך הONE והלאג יהיה פחות או יותר לקיים.
חדשות מעולות עבורי ועבור כל מי שמתכנן שיהיו לו שתי הקונסולות. עדין לא החלטתי איזו מהן תהייה הקונסולה הראשית שלי, אבל זה שאפשר לשחק בשתיהן בלי להחליף מקור בטלויזיה זו ברכה.

עוד התרשמות מהממשק של הONE. הפעם של בן קוצ'רה.

ההתרשמות מאוד חיובית, כמו זו של כל מי שהיה לו ניסיון עם הONE. שמה בפרופורציה את כל השמועות הלא מבוססות על זה שפשוט שום דבר לא עובד במערכת הפעלה.
הנה הפסקאות המסכמות:
And this is what Microsoft has done such a poor job of communicating: They're spent a significant amount of time and money making sure that the Xbox One can run your home theater, but they also made sure to keep the gaming aspect of the hardware front and center. You can step away from the game at any time, and the system will keep the game frozen, ready to jump back into action when you're ready to play again.

The PlayStation 4 does this on a system level; you'll be able to put the system in standby mode and walk away, but the Xbox One allows you to do this for the game itself and continue using the console for anything else. It's a powerful feature that doesn't really sink in until you see it in person, and goes a long way to justify Microsoft's claims that this should be the middle of your entertainment experience.

I'll be testing all these issues in detail in my own home very soon, but this meeting at least proved that yes, this exists. It works. And it's pretty damned cool.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 12 נובמבר 2013, 20:35

לא קאוטיק אני לא אמור לנחש שהכתב של וידאוגיימר לא רגיש לנפילות פריימים,לא כתוב את זה בתחילת ההשוואה שהנ״ל לא רגיש,אני צרכן שחושב שהוא יודע על מה הוא מדבר ונדפק עם קוד מגמגם שזה הדבר הכי הכי חשוב במותג הזה.
בכל אופן אתה צודק שהמפתחת הבינונית הזו מקבלת יותר מדי תשומת לב על הכשלון שלה,נעבור הלאה.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 12 נובמבר 2013, 20:43

bling כתב:לא קאוטיק אני לא אמור לנחש שהכתב של וידאוגיימר לא רגיש לנפילות פריימים,לא כתוב את זה בתחילת ההשוואה שהנ״ל לא רגיש,אני צרכן שחושב שהוא יודע על מה הוא מדבר ונדפק עם קוד מגמגם שזה הדבר הכי הכי חשוב במותג הזה.
בכל אופן אתה צודק שהמפתחת הבינונית הזו מקבלת יותר מדי תשומת לב על הכשלון שלה,נעבור הלאה.

אל תנחש. תהייה צרכן חכם. תקרא כמה ביקורות. תראה שהבעיה הזאת מוזכרת בכמה ביקורות ובאחת לא ובעיה אחרת מוזכרת בכמה ביקורות ובאחרת לא וככה תדע מה הבעיות של המשחק, בלי לדאוג יותר מידי לחוויה הסובייקטיבית של כל מבקר.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 12 נובמבר 2013, 20:47

זה ברור ואני עושה את זה כל הזמן אבל הכתבה הזו צריכה לעמוד בזכות עצמה והרמה שלה מפוקפקת בסופו של דבר.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 נובמבר 2013, 21:07

עניין הHDMI מצחיק כי אם אתה משחק ככה אז אתה יכול לקבל נוטיפיקציות של הONE בזמן שאתה משחק בפס4. אפשר לשחק באנצ'רטד 4 ופתאום לקבל הזמנה לשחק במולטי של היילו 5 :)
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 12 נובמבר 2013, 21:21

DrKeo כתב:עניין הHDMI מצחיק כי אם אתה משחק ככה אז אתה יכול לקבל נוטיפיקציות של הONE בזמן שאתה משחק בפס4. אפשר לשחק באנצ'רטד 4 ופתאום לקבל הזמנה לשחק במולטי של היילו 5 :)

כן. זה נהדר :)
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 12 נובמבר 2013, 21:28

אני מתקשה להאמין שלא יהיה לאג. אבדוק זאת עם 360 ועם PS3
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 נובמבר 2013, 21:34

לא ברור לי למה כולם חושבים שיהיה לאג. סך הכל יש אולי את הלאג של הרנדור תמונה של הONE עצמה אבל מדובר במערכת הפעלה שכנראה רצה ב60FPS כך במקרה הכי גרוע שיכול להיות מדובר ב16MS נוספים שזה זמן לגמרי סבבה. כלומר לKZ2 יש לאג שליטה של 200MS ואנחנו מתבאסים מ16MS? אולי במשחקי מכות.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 12 נובמבר 2013, 21:40

בהחלט יתכן והFEED עובר ישירות בלי נגיעה אבל קשה לי להאמין... אני חושש שזה יהיה כמו הלאג של טלוויזיות עם כל הקשקושים שהם מנסים לעשות בשביל "לשפר" את התמונה. בכל אופן עוד מעט אדע ואשתף :D :D :D
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 12 נובמבר 2013, 21:57

אין שום קשר בין בכמה פריימים רץ המשחק לגראפיקה. משחק שלא רץ ב-30 פריימים לא נעים לעין וזה מפריע. זה כמו שScreen tearing מוגזם יכל להרוס חווית משחק. יש דברים שאי אפשר לסבול. אם אתה גם מתכוון לשחק במשחק על טלוויזית גדולה רצוי שגם הרזולוציה תעניין אותך

מאוד תלוי בסוג המשחק
משחק קלפים לדוגמה ,יהיה סבבה גם ב10 פרימים לשניה

FPS זה סיפור שונה לחלוטין

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 נובמבר 2013, 21:59

swiss-the-engine כתב:בהחלט יתכן והFEED עובר ישירות בלי נגיעה אבל קשה לי להאמין... אני חושש שזה יהיה כמו הלאג של טלוויזיות עם כל הקשקושים שהם מנסים לעשות בשביל "לשפר" את התמונה. בכל אופן עוד מעט אדע ואשתף :D :D :D

הONE לא עושות מניפולציה לתמונה, לפחות לא אמור לעשות. הוא לוקח את התמונה, מוסיף עליה את הUI שהוא אמור להוסיף ומרנדר את זה למסך וזה אמור לקרות בקצב של 60FPS, כלומר תוך 16MS. בתקווה זה באמת זה אבל אין לי מושג איזה חרא הם עושים לתמונה וכמובן כל מני שטויות של פיענוך שמתרחש בדרך.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 נובמבר 2013, 10:47

הדגמה של הסנאפ פיצ'ר, העניין של הטלביזיה אדיר:

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 13 נובמבר 2013, 11:02

איך עניין הטלוויזיה אדיר מתי שכשאני אמרתי ששיחת וידאו בסקייפ עם חבר שאתה משחק נגדו זה סתם מיותר וחבל לך לבזבז את שטח המסך על זה?
Benjamin Franklin

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 16 אורחים