PS4 | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

Re: PS4 | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי רונן » 14 נובמבר 2013, 00:36

DrKeo כתב:זה פשוט מדהים/מפחיד שהקונסולה הזאת יוצאת עוד 4 ימים ואין אפילו הדגמה אחת של המערכת הפעלה בLIVE...

אני רועד פה, ולא מקור.

אגב, מאז הודעתך ראיתי רשמים מצולמים של מערכת ההפעלה על־ידי כתבים ולא דווחו על בעיות, מלבד סקירה של תכונות המערכת. ממה שראיתי אפילו ציינו אותה לטובה. אז הכל בסדר, אני רוצה להרגיעך.

והנה הדגמה מצולמת קצרה של IGN על־אודות מהירות טעינת משחקים באמצעות ה-PS4, והתמרון המהיר בין משחק לתפריט הראשי של ה-PS4.

nigga כתב:תמונה

אינני מופתע כל־כך שהמשחק מהנה מאוד, כך גם היו הקודמים, בפרט השני. גם נאמר מזמן שהוא מרהיב ביופיו.

הנה רשמים מ-IGN.

Infamous: Second Son Is as Much Fun to Play as It Is to Watch

אני לא יכול לחכות.

יכול להיות שהוא עבר שדרוג ענק, נחכה ונראה את הגיימפליי הבא שיצא. להתחשב בזה שמדובר במשחק עולם פתוח ועד עכשיו לא ראינו עדין אפילו הולך רגל בודד או מכונית נוסעת... נחכה ונראה. למרות שגם המשחק הראשון והשני היו פשוט ריקים לגמרי וגם המעט שהיה הופיע סביבך במרחק ממש ממש קרוב כך שאולי זה גם הכיוון שלהם עם השלישי.

אני האחרון שאגונן על אינפיימס הראשון מבחינה טכנית, הוא היה נורא, אך עדיין חשבתי שהעיר חיה מדי. אתה לא מצפה שעיר בתוהו ובוהו תהיה חיה, נדב. הכל צריך להילקח בהקשר הנכון. לא תמיד הכל צריך להיות בשם "הראוותנות הטכנולוגית", ללא הקשר נכון. שהמשימות תהיינה מעניינות, שהמשחקיות תהיה מעולה ושהעולם יהיה מרהיב, זה מה שחשוב לי במשחק זה.

לגבי הביקורות הראשונות: אני מחכה לביקורות של ניד־פור־ספיד. אם ירשים אולי יחסוך לי את ההתלבטות. אם לאו, כנראה אקנה את AC שנחשב מעולה (התלונה העיקרית של המבקרים לגביו היא שהוא יותר משחק פיראטיים מאשר משחק AC, אך זה שטויות, העיקר שהוא טוב).

גם פלאוור ו-Rosogun קורצים לי. בתור השקה, יש במה לשחק.
נערך לאחרונה על ידי רונן ב 14 נובמבר 2013, 00:42, נערך 2 פעמים בסך הכל.
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 נובמבר 2013, 00:41

רונן כתב:אני רועד פה, ולא מקור.

אגב, מאז הודעתך ראיתי רשמים מצולמים של מערכת ההפעלה על־ידי כתבים ולא דווחו על בעיות, מלבד סקירה של תכונות המערכת. ממה שראיתי אפילו ציינו אותה לטובה. אז הכל בסדר, אני רוצה להרגיעך.

אינני מופתע כל־כך שהמשחק מהנה מאוד, כך גם היו הקודמים, בפרט השני. גם נאמר מזמן שהוא מרהיב ביופיו.

הנה רשמים מ-IGN.

אני לא יכול לחכות.

אני האחרון שאגונן על אינפיימס הראשון מבחינה טכנית, הוא היה נורא, אך עדיין חשבתי שהעיר חיה מדי. אתה לא מצפה שעיר בתוהו ובוהו תהיה חיה, נדב. הכל צריך להילקח בהקשר הנכון. לא תמיד הכל צריך להיות בשם "הראוותנות הטכנולוגית", ללא הקשר נכון. שהמשימות תהיינה מעניינות, שהמשחקיות תהיה מעולה ושהעולם יהיה מרהיב, זה מה שחשוב לי במשחק זה.

לגבי הביקורות הראשונות: אני מחכה לביקורות של ניד־פור־ספיד. אם ירשים אולי יחסוך לי את ההתלבטות. אם לאו, כנראה אקנה את AC שנחשב מעולה (התלונה העיקרית של המבקרים לגביו היא שהוא יותר משחק פיראטיים מאשר משחק AC, אך זה שטויות, העיקר שהוא טוב).

גם פלאוור ו-Rosogun קורצים לי. בתור השקה, יש במה לשחק.

סוני הסתירה את המערכת הפעלה שלה כי מיקרוסופט מוחצת אותה בתחום הזה, אז סוני הסתירה אותה כדי לצמצם נזקים עד היציאה, לא בדיוק חריג. מיקרוסופט עושה אותו דבר עם כותרי צד ג' ורזולוציה בשביל שלא ידעו שהגרסת הפס4 עליונה.

בנושא אינפמס, עיר ריקה זה עיר ריקה, זה משמיד חצי מכל הקטע של העולם הפתוח.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 נובמבר 2013, 01:09

Nigga כתב:עם כל השטויות האלה סביב מערכת ההפעלה לפעמים שוכחים שזו סך הכל קונסולת משחקים, המערכת הפעלה צריכה להיות מסביב לעובדה הזו.
למיקרוספט יש מערכת הפעלה טובה יותר? שאפו. את מי זה בדיוק אמור לעניין? בטח לא אותנו.

סבבה לגמרי, כל אחד ומה שחשוב לו. בסופו של דבר זה המשחקים נטו אבל אין ספק שהחוויה מסביב מוסיפה. אני לא חושב שקיים משהו ששם דגש על מערכת הפעלה יותר מאשר המשחקים, זה טפשי אם כן.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 14 נובמבר 2013, 09:10

בקשר לביקורות - אני חושב שזה יותר ממה שציפינו.
ברור שאני לא מדבר על ה-5 של קילזון מפוליגון, אבל תמיד יהיו אתרים כאלה... בסה"כ - קילזון מצליח יותר ממה שחשבתי ביקורות, לפחות בינתיים. הייתי משוכנע שיהיה מדובר במשחק של 5-6 שעות לפי הקטעים ששוחררו עד היום, יותר נכון חששתי. מסתבר שהוא 10 שעות, שזה באמת סביר.
רזוגאן, כצפוי, הוא אחד מהכותרים המוצלחים יותר, והוא חינמי לPS PLUS, שזה נחמד, כי אני אשלם עליו רק אחרי כל הDLC, כי בדור הקום קניתי את SUPER STARDUST ואחרי כמה חודשים יצאו הרחבות ואז התבאסתי קצת שלא קניתי עם הכל :)
(ק)נאק אפילו יותר גרוע ממה שחשבתי, אבל אני מאוד שמח על כך. משחקים כאלה צריכים להיות 10 דולר, או עדיף - שלא ישוחררו לפני שיעברו ביקורת איכות כלשהי. מעציב רק שמארק סרני קשור לזה, זה ממש לא עוזר לרזומה שלו.

עושה רושם שהמשחקים (לא קרוס-ג'ן) הטובים ביותר בהשקה יהיו פורצה, קילזון ורזוגאן, וכל השאר, פחות או יותר, הולכים לאכזב. השקה :)

אגב, יש דיווחים על תקלות בPS4 מאנשים שכבר קיבלו את הקונסולה, כולל מערכת IGN:
http://www.ign.com/articles/2013/11/14/ ... 2979000049

"The console would turn on, accompanied by a pulsing blue light (it should glow white) – but it would not output a signal to the television."

עכשיו אתם מבינים למה מחכים בשקט ולא קונים מראש?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 14 נובמבר 2013, 09:19

Laskin כתב:בקשר לביקורות - אני חושב שזה יותר ממה שציפינו.
ברור שאני לא מדבר על ה-5 של קילזון מפוליגון, אבל תמיד יהיו אתרים כאלה... בסה"כ - קילזון מצליח יותר ממה שחשבתי ביקורות, לפחות בינתיים. הייתי משוכנע שיהיה מדובר במשחק של 5-6 שעות לפי הקטעים ששוחררו עד היום, יותר נכון חששתי. מסתבר שהוא 10 שעות, שזה באמת סביר.
רזוגאן, כצפוי, הוא אחד מהכותרים המוצלחים יותר, והוא חינמי לPS PLUS, שזה נחמד, כי אני אשלם עליו רק אחרי כל הDLC, כי בדור הקום קניתי את SUPER STARDUST ואחרי כמה חודשים יצאו הרחבות ואז התבאסתי קצת שלא קניתי עם הכל :)
(ק)נאק אפילו יותר גרוע ממה שחשבתי, אבל אני מאוד שמח על כך. משחקים כאלה צריכים להיות 10 דולר, או עדיף - שלא ישוחררו לפני שיעברו ביקורת איכות כלשהי. מעציב רק שמארק סרני קשור לזה, זה ממש לא עוזר לרזומה שלו.

עושה רושם שהמשחקים (לא קרוס-ג'ן) הטובים ביותר בהשקה יהיו פורצה, קילזון ורזוגאן, וכל השאר, פחות או יותר, הולכים לאכזב. השקה :)

אגב, יש דיווחים על תקלות בPS4 מאנשים שכבר קיבלו את הקונסולה, כולל מערכת IGN:
http://www.ign.com/articles/2013/11/14/ ... 2979000049

"The console would turn on, accompanied by a pulsing blue light (it should glow white) – but it would not output a signal to the television."

עכשיו אתם מבינים למה מחכים בשקט ולא קונים מראש?

קילזון נשמע בכל הביקורות כמו הקילזון של דור שעבר - אחלה של גרפיקה. מולטי שאף אחד לא נהנה ממנו ולא מתכנן לשחק בו וסינגל עם בעיות פייסינג שמשעמם מהר מאוד. הוא באמת לא מפתיע, אבל ככותר השקה, הוא עושה עבודה טובה בלהראות קפיצה טכנית סבירה.
רזוגאן נשמע מגניב לגמרי. המשחק היחיד בPS4 שמתחשק לי לשחק, בנתיים. גם סופר סטארדאסט היה כזה עבור הPS3. החבר'ה האלה יודעים לעבוד עם חלקיקים.

גם קוטאקו דיווחו על תקלה. אחת הקונסולות שלהם פשוט לא נדלקה. היו להם גם 5 קונסולות שעבדו מצוין. כמובן שאי אפשר להסיק מזה שום מסקנה על האמינות של הPS4. צריך הרבה יותר מכמה מקרים אנקדוטליים.
זה סכנה עבור כל מכשיר חדש. תמיד בהשקה יהיו יותר תקלות מאשר בהמשך.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 14 נובמבר 2013, 09:23

Kazz כתב:כי:

1. ככל שידוע לי אין לדבר הזה אח ורע בהיסטורית משחקי קונסולות.
2. וואו עד כמה גרועים IW?
3. מדגיש עוד יותר את עיתונאות המשחקים הלוקה בחסר. איך אף אחד מהמבקרים לא שם לב שרגע שני הגרסאות נראות אותו דבר מבחינת הרזולוציה? כולם חוץ מפוליגון העלו סרטוני השוואה וביקורות שכתבו 'הבדלים ניכרים' אבל הסרטונים נראו כמעט בול אותו דבר. אפקט פלסיבו. אבל איך לעזאזל פאקינג עיתונאים לא עולים על זה לבד? כל הביקורות היו בהנחה מסויימת שנשמטה מתחת לרגליהם ויש לבקר מחדש. עיתונאי משחקי וידאו שלא יכולים להבדיל בין 720 ל1080 לא צריכים להיות בעסק הזה ולא לכתוב ביקורות ולא להתבטא בנושאים טכניים.

4.אפשר להעלות תאוריית קונספירציה שאקטיז'ן הריצו את שני הגרסאות על 720 בreview event כדי שגרסת הXB1 תראה יותר טוב. או כדי לנסות להראות שיש parity בין הגרסאות או כדי להטיב עם מיקרוסופט שאיתם יש להם הסכם בלעדיות זמנית ל DLC של המשחק.

ככה בדיוק עובדת תעשיית הקונסולות כבר הרבה מאוד זמן - במיוחד כשצריך להספיק להוציא משחקים עד לתאריך יעד מאוד מאוד קשוח. לא כל המשחקים מגיעים לבילד הסופי כשגירסת הגולד שלהם עוברת למפעלי שכפול הדיסקים. בחלק מהמקרים מספיקים לעבוד על תיקונים אחרונים בשבועות שבין הגולד-מאסטר ליציאת המשחק לחנויות, ואז דוחפים את השינויים בקוד כעדכון. במקרה הזה אני מניח שהם היו צריכים עוד כמה ימים לעבוד על האופטימיזציה של רינדור ב-1080p. קורה.

כל עוד הפאץ' זמין להורדה ביום שהמשחק יוצא מה זה בכלל משנה? באיזו דרך זה מבטא שאולפן הפיתוח גרוע? זה כולה עניין של עדיפויות בניהול הפרוייקט.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 14 נובמבר 2013, 09:31

Nucleus_Dawn כתב:
קילזון נשמע בכל הביקורות כמו הקילזון של דור שעבר - אחלה של גרפיקה. מולטי שאף אחד לא נהנה ממנו ולא מתכנן לשחק בו וסינגל עם בעיות פייסינג שמשעמם מהר מאוד. הוא באמת לא מפתיע, אבל ככותר השקה, הוא עושה עבודה טובה בלהראות קפיצה טכנית סבירה.

קשה לי להסכים עם זה, הגיימפליי לראשונה - ללא לאג, וזה מאוד משמעותי, המולטיפלייר לראשונה - באמת מהנה, לפחות עפ"י הביקורות שאני קראתי, והוא הרבה יותר טוב מהסינגל שדווקא מאכזב הפעם. בעיות הפייסינג עדיין נשארו, אבל לפחות העלילה השתפרה :)
בסופו של דבר בגלל שמדובר במשחק השקה - לא היו לי ציפיות גבוהות, אז הוא הפתיע קצת לטובה. נקווה שגם RYSE יפתיע, למרות שמן הסתם הציפיות יותר נמוכות עבורו, אבל בגלל זה יהיה לו גם קל יותר להפתיע.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 14 נובמבר 2013, 09:45

לא ראיתי מישהו מציין שהלאג (שמשום מה יש כאלה שאוהבים אותו במשחק הזה) שופר. לגבי המולטי... אני חושב שמי שאהב את הסדרה נהנה מהמולטי עוד מKZ2.

ראיתי את הביקורת של GT והם דווקא נתנו לו ציון גבוהה ונשמעו מרוצים מאוד מהמשחק.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 14 נובמבר 2013, 09:59

swiss-the-engine כתב:לא ראיתי מישהו מציין שהלאג (שמשום מה יש כאלה שאוהבים אותו במשחק הזה) שופר. לגבי המולטי... אני חושב שמי שאהב את הסדרה נהנה מהמולטי עוד מKZ2.

ראיתי את הביקורת של GT והם דווקא נתנו לו ציון גבוהה ונשמעו מרוצים מאוד מהמשחק.

מעבר לכך שגרילה הודו שהיה לאג והוא תוקן:
https://www.psu.com/a021250/Killzone--S ... illa-Games
זה גם צויין בכמה ביקורות שראיתי/קראתי...
http://www.gamereactor.eu/reviews/98944 ... adow+Fall/
"When it comes to controls and the new DualShock 4, Shadow Fall could be the start of a golden age for the action genre, and first person shooters in particular. This is due to the significantly reduced delay between input and outcome."

בנוסף, כשאנשים מנסים את הREMOTE PLAY על הויטה הם טוענים שיש פחות לאג מאשר היה ישירות בPS3 בKZ2-3.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 14 נובמבר 2013, 10:03

לא יודע... אני לא ראיתי לרוב אזכור כזה ואם כבר אז ראיתי אזכור לכך שהHEAVY FEEL של הנשקים (שמצויין בתור משהו חיובי שמי שאוהב את הסדרה שמח שיש אותו) קיים. אבל חפיף... זה לא כאילו אני מעוניין להתווכח על כך ;).
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 14 נובמבר 2013, 11:55

Nucleus_Dawn כתב:
רזוגאן נשמע מגניב לגמרי. המשחק היחיד בPS4 שמתחשק לי לשחק, בנתיים. גם סופר סטארדאסט היה כזה עבור הPS3. החבר'ה האלה יודעים לעבוד עם חלקיקים.

גם קוטאקו דיווחו על תקלה. אחת הקונסולות שלהם פשוט לא נדלקה. היו להם גם 5 קונסולות שעבדו מצוין. כמובן שאי אפשר להסיק מזה שום מסקנה על האמינות של הPS4. צריך הרבה יותר מכמה מקרים אנקדוטליים.
זה סכנה עבור כל מכשיר חדש. תמיד בהשקה יהיו יותר תקלות מאשר בהמשך.

מאיפה הבאת את השטות הזו של מולטי שאף אחד לא נהנה ממנו ולא מתכוון לשחק בו?
WTF
2 נחשב לאחד ממשחקי המולטי הכי טובים בדור הקודם,הוא ממש אדיר, 3 נחשב לטיפה מאכזב, SF חלק מתלהבים וחלק לא מהמולטי אבל לאמר שזה מוד חסר חשיבות בסדרה שאף אחד לא מתכוון לשחק? :|

וממש ממש מחימיאים ל SF על הגראפיקה מהביקורות שקראתי,אדם ססלר כמעט התעלף ב video review, האתר הראשון שהביא לו 8 אמר שרק קרייסיס 3 על אולטרה הרשים אותו מעט יותר, לא הייתי מכנה את זה לפי הטון של המבקרים כ"קפיצה טכנית סבירה" ביחס לדור הקודם.
וזה שהקמפיין לא משהו זה אולי נכון, רק אני לא מצליח עדיין להבין למה המשחק הזה שווה 7 והקודמים נושקים ל 9, הקמפיין שלהם כן היה משהו? לי הקמפיין הזה נראה בהרבה יותר מעניין מהקודמים ואני לא רואה איך הוא שווה 7 והקודמים שהיו מתישים בטירוף עם אינספור גלים של אויבים וזבל של פייסינג (לפחות SF כן מנסה לעשות פייסינג ויש שיפור בנושא, יש הרבה רגעים שקטים וקטעים שמנסים לגוון גם אם לא עשויים הכי טוב) קיבלו 9.
אין לי בעיה עם ה 7 אבל שיהיו עקביים לפחות, אם זה משהו שקשור לסטנדרט לקראת הדור החדש אני גם מקבל את זה (וגם COD GHOST נראה שנקטל ביחס למשחקים קודמים בסדרה) אבל אם מהר מאוד יבואו משחקים גנריים נוספים ויוציאו 9 אז באמת שלא מובן העסק.
---------------------------------------------
אני חייב לציין בלי קשר שאני מתרשם מאוד לטובה מהסטרימינג של הפס4, מן הסתם האיכות תמיד הכי נחותה מכל צורות המדיה הנוספות כמו יוטיוב ובטח שהורדה של הקובץ עצמו אבל עובד ללא רבב כמו שמצופה ובאותה איכות כמו סטרימינג רגיל דרך ה PC, יפה מאוד.

הפס4 היה אתמול אצל ג'ימי פאלון לתצוגה קז'ואלית ונראה שעשה רושם מעולה:

דרך אגב, ICE-T בניגוד לסלבס "הגיימרים" הוא הארדקור גיימר רציני, נכנסתי לגיימר טאג שלו בלייב והוא משחק המון, ממשחקי שוטר קז'ואליים יחסית כמו קוד ובאטלפילד עד לדברים ממש סבבה ששיחק וסיים כמו סדרת ארקהם, פולאאוט, סקיירים, דד ספייס, לימבו , RDR ואפילו דברים נסיוניים כמו L.A NOIRE, יש לו המון נקודות בלייב, ממש נחמד :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 14 נובמבר 2013, 12:19

הוא מקבל משחקים בחינם אז הוא משחק בהם בטח פעם אחת וזהו. תבדוק אצ'יבמנטים וכד', כי בכל פעם שאני רואה אותו שולט במשחק - הוא נראה כמו נוב רציני, אפילו קונאן עושה רושם של "גיימר" רציני יותר :)
(גילוי נאות: אני לא ממש סובל אותו...)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 14 נובמבר 2013, 12:20

bling כתב:מאיפה הבאת את השטות הזו של מולטי שאף אחד לא נהנה ממנו ולא מתכוון לשחק בו?
WTF
2 נחשב לאחד ממשחקי המולטי הכי טובים בדור הקודם,הוא ממש אדיר, 3 נחשב לטיפה מאכזב, SF חלק מתלהבים וחלק לא מהמולטי אבל לאמר שזה מוד חסר חשיבות בסדרה שאף אחד לא מתכוון לשחק? :|

וממש ממש מחימיאים ל SF על הגראפיקה מהביקורות שקראתי,אדם ססלר כמעט התעלף ב video review, האתר הראשון שהביא לו 8 אמר שרק קרייסיס 3 על אולטרה הרשים אותו מעט יותר, לא הייתי מכנה את זה לפי הטון של המבקרים כ"קפיצה טכנית סבירה" ביחס לדור הקודם.
וזה שהקמפיין לא משהו זה אולי נכון, רק אני לא מצליח עדיין להבין למה המשחק הזה שווה 7 והקודמים נושקים ל 9, הקמפיין שלהם כן היה משהו? לי הקמפיין הזה נראה בהרבה יותר מעניין מהקודמים ואני לא רואה איך הוא שווה 7 והקודמים שהיו מתישים בטירוף עם אינספור גלים של אויבים וזבל של פייסינג (לפחות SF כן מנסה לעשות פייסינג ויש שיפור בנושא, יש הרבה רגעים שקטים וקטעים שמנסים לגוון גם אם לא עשויים הכי טוב) קיבלו 9.
אין לי בעיה עם ה 7 אבל שיהיו עקביים לפחות, אם זה משהו שקשור לסטנדרט לקראת הדור החדש אני גם מקבל את זה (וגם COD GHOST נראה שנקטל ביחס למשחקים קודמים בסדרה) אבל אם מהר מאוד יבואו משחקים גנריים נוספים ויוציאו 9 אז באמת שלא מובן העסק.
אני חייב לציין בלי קשר שאני מתרשם מאוד לטובה מהסטרימינג של הפס4, מן הסתם האיכות תמיד הכי נחותה מכל צורות המדיה הנוספות כמו יוטיוב ומן הסתם הורדה של הקובץ עצמו אבל עובד ללא רבב כמו שמצופה ובאותה איכות כמו סטרימינג רגיל דרך ה PC, יפה מאוד.

דרך אגב, ICE-T בניגוד לסלבס "הגיימרים" הוא הארדקור גיימר רציני, נכנסתי לגיימר טאג שלו בלייב והוא משחק המון, ממשחקי שוטר קז'ואליים יחסית כמו קוד ובאטלפילד עד לדברים ממש סבבה ששיחק וסיים כמו סדרת ארקהם, פולאאוט, סקיירים, דד ספייס, לימבו , RDR ואפילו דברים נסיוניים כמו L.A NOIRE, יש לו המון נקודות בלייב, ממש נחמד :)

לגיימר קונסולה, זו קפיצה עצומה ופסיכופטית בגרפיקה. לגיימר PC, זה סביר וחביב, אבל לא משהו שהוא לא ראה כבר כמה וכמה פעמים. הכל יחסי. אדם ססלר לא התעלף, אבל הוא בהחלט אמר שהוא יפה (והוא צודק. המשחק ממש יפה. הוא פשוט לא יפה כמו משחקים ששיחקתי לפני שנתיים כבר). הוא גם התבאס מכמה גנרי הסיפור, כמה הפייסינג גרוע, כמה לקראת סוף המשחק מרגישים שעיצוב השלבים יורד באיכותו וכמה שהקטעים שהיו אמורים לדאוג לפייסינג נורמלי היו עשויים גרוע ולא היו מהנים.

המולטיפלייר נחשב לאחד הטובים של הדור הקודם ע"י דין. תסלח לי אם זה לא הסולם שלפיו אני מתרשם ממשחקים.
מדובר בסדרת משחקים שאף פעם לא מוזכרת בנשימה אחת עם משחקים כמו BF, היילו או שוטרים אחרים שהמולטי שלהם נחשב לסטנדרט שאליו צריכים לשאוף.
אני מניח שהסיבות קשורות למה שאדם ססלר הזכיר בביקורות שלו - מפות מעוצבות באופן בינוני וגיימפליי שפשוט לא גורם לך לרצות לחזור אליו.
מאז קילזון 2 הסדרה הזאת היתה אמורה להיות היילו קילר ומאז קילזון 2 הסדרה הזאת נכשלת בכל התחומים. היא לא גרמה לקהל גדול להתלהב מהסינגל של המשחקים. היא לא גרמה לקהל גדול להתמקצע ולשחק באדיקות במולטי. היא סדרה בינונית, עם גרפיקה מצוינת.

להסביר את ההפרש בציונים, אני לא יודע. אני רק יודע שממה שקראתי ושמעתי, המשחק נשמע בדיוק כמו המשחקים הקודמים בסדרה, רק יותר יפה ועם כמה גימיקים (חלקם מוצלחים למדי, כמו הOWL).
יכול להיות שזה באמת שינוי בסטנדרטים, בעקבות מעבר הדור (כמו שאמרת), למרות שדווקא בהשקה אנחנו מכירים סלחנות מסוימת, כאשר אפילו משחקים די מעפנים כמו רזיסטנס מקבלים ציונים סבירים.
אפשרי שהנוסחא של הסדרה כבר התיישנה ונמאס לאנשים ממנה והשינויים שכן נעשו (שבאמת נשמעים לי לטובה) לא מספיקים כדי לרענן אותה, או סתם לא בוצעו מספיק טוב.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 14 נובמבר 2013, 12:25

Laskin כתב:הוא מקבל משחקים בחינם אז הוא משחק בהם בטח פעם אחת וזהו. תבדוק אצ'יבמנטים וכד', כי בכל פעם שאני רואה אותו שולט במשחק - הוא נראה כמו נוב רציני, אפילו קונאן עושה רושם של "גיימר" רציני יותר :)
(גילוי נאות: אני לא ממש סובל אותו...)

אני מדבר על ICE T,כמה פעמים ראית אותו בכלל משחק? :)
ג׳ימי פאלון באמת נוב וגם אני כמוך מתקשה להאמין שהוא משחק ברצינות, הוא לא מצליח לשלוט בשליטת אנלוגים כפולים אפילו.
אבל לאייס טי יש רשימה יפה מאוד של משחקי הארדקור שסיים ואחלה דירוג בלייב.

קאוטיק,אדם ססלר מאוד התלהב מהגראפיקה, הזכיר כמה פעמים כמה המשחק יפה, ואין הרבה דברים ששיחקת לפני שנתיים ועוברים אותו, משווים אותו לקליברים הגדולים ביותר כמו קרייסיס 3 שלא זכור לי שיצא לפני שנתיים.

בכל אופן ברור שהקפיצה היא בהשוואה לקונסולות ולא מחשב,גם רייז אם ככה לא מציע קפיצה טכנית יותר מסבירה ומי יודע בכלל מתי נראה משהו יותר מסביר ביחס לפיסי, החשוב זה שלשחקני קונסולות הוא מרשים מאוד.

זה לא אק דין אומר שהוא מולטי מעולה, 2 נחשב למעולה בתחום בכל מקום שמדברים על מולטי, הקול שלו לא נשמע כמו קוד ובאטלפילד כי מן הסתם מדובר בשוטר בלעדי שלא הצליח בצורה היסטרית.
המשפט שלך שלאף אחד לא אכפת מהמולטי שלו הוא קשקוש, אחוז גדול מהקונים של המשחק מתעניין במולטי שלו אם לא כולם כמעט, אין לי מושג מאיפה הקרצת את זה, רק בגלל שהסדרה לא הצליחה ברמות הכי גבוהות עושה את המולטי שלה חסר ערך? :|

ואדם ססלר בנקודות החיוביות שלו במשחק ציין גם פייסינג טוב יותר, לי הקמפיין נראה שיפור ביחס לקודמים.
וזה שהוא לא התחבר למולטי לא אומר שזה נכון לכולם, הרבה כן אהבו וציינו אותו כהיילייט של המשחק כמו GT, בכלל יש בעייתיות בלהחליט לגבי האיכויות של המולטי בהתחשב בזה שהם סכ״ה שיחקו בו שעתיים באיזה אירוע של סוני (מן הסתם אין הרבה אנשים אונליין), בשורה התחתונה הם כולם שם נוביים שאין להם מושג אם המולטי באמת טוב או לא, את זה הקהילה תשפוט כמו שהחליטה ש 2 אדיר ו 3 אכזב במולטי.
נערך לאחרונה על ידי bling ב 14 נובמבר 2013, 12:39, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 14 נובמבר 2013, 12:27

אני דווקא זכור לי שכל השנה הזאת היו קצת יותר מחמירים בציונים. אולי אני סתם מדמיין את זה. בטח אפשר בקלות לבדוק את זה במטאקריטיק.

ICE T כושי... כל הכושים גיימרים 8-)
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 נובמבר 2013, 12:36

רק תיקון קטן, KZ3 עם ממוצע 84. כרגע זה 91 לשני, 84 לשלישי ו-74 לרביעי. אישית אני חושב שגם לשני מגיע בערך 74, יש הרגשה כאילו מבקרים עוברים סוג של התפקחות. אני חושב שזה קשור בצורה מאוד חזקה לזה שFPS עם אוריאנטציה של PC כמו דאוס אקס, ביושוק אינפיניט ודיסהונורד הגיעו לקונסולות והמבקרים שאין להם נסיון עם עולם הFPS בPC קצת למדו מה FPS יכול להיות. מעולם לא הבנתי את ה91 של KZ2, זה היה בזיון לדעתי, משחק הכי ממוצע שיש עם שלל בעיות וגרפיקה מדהימה. לא יודע, אולי הכל התבסס על המולטי שאין לי נסיון איתו אבל מהכתבות עצמן לא היה נראה שזה המקרה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 14 נובמבר 2013, 12:42

משום מה פספסתי את החלק שכתבת ICE T. דיברתי על ג'ימי :)

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 14 נובמבר 2013, 12:46

swiss-the-engine כתב:אני דווקא זכור לי שכל השנה הזאת היו קצת יותר מחמירים בציונים. אולי אני סתם מדמיין את זה. בטח אפשר בקלות לבדוק את זה במטאקריטיק.

ICE T כושי... כל הכושים גיימרים 8-)

גם לי יש הרגשה של הסלמה בשנה- שנה וחצי האחרונות, עדיין יש את המשחקים שכולם מתמוגגים שנמצאים ב tier משלהם כמו gta,tlou וביושוק אבל באופן כללי יש רושם שהרבה פחות סלחניים, במיוחד כלפי איטרציות חוזרות ולא חדשניות מספיק, זה נראה שכל הסדרות הגדולות חטפו מכה בשנה וחצי האחרונות (גוד אוף וור, גירס, באטמן, קוד, AC, דד ספייס, כמה שמות ששלפתי מהראש) זה בהחלט נראה שיש עלייה בסטנדרט ולא מספיק עוד להוציא משחק שמבצע נוסחה בצורה טובה כדי לקבל 9.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 14 נובמבר 2013, 12:55

bling כתב:אני מדבר על ICE T,כמה פעמים ראית אותו בכלל משחק? :)
ג׳ימי פאלון באמת נוב וגם אני כמוך מתקשה להאמין שהוא משחק ברצינות, הוא לא מצליח לשלוט בשליטת אנלוגים כפולים אפילו.
אבל לאייס טי יש רשימה יפה מאוד של משחקי הארדקור שסיים ואחלה דירוג בלייב.

קאוטיק,אדם ססלר מאוד התלהב מהגראפיקה, הזכיר כמה פעמים כמה המשחק יפה, ואין הרבה דברים ששיחקת לפני שנתיים ועוברים אותו, משווים אותו לקליברים הגדולים ביותר כמו קרייסיס 3 שלא זכור לי שיצא לפני שנתיים.

בכל אופן ברור שהקפיצה היא בהשוואה לקונסולות ולא מחשב,גם רייז אם ככה לא מציע קפיצה טכנית יותר מסבירה ומי יודע בכלל מתי נראה משהו יותר מסביר ביחס לפיסי, החשוב זה שלשחקני קונסולות הוא מרשים מאוד.

זה לא אק דין אומר שהוא מולטי מעולה, 2 נחשב למעולה בתחום בכל מקום שמדברים על מולטי, הקול שלו לא נשמע כמו קוד ובאטלפילד כי מן הסתם מדובר בשוטר בלעדי שלא הצליח בצורה היסטרית.
המשפט שלך שלאף אחד לא אכפת מהמולטי שלו הוא קשקוש, אחוז גדול מהקונים של המשחק מתעניין במולטי שלו אם לא כולם כמעט, אין לי מושג מאיפה הקרצת את זה, רק בגלל שהסדרה לא הצליחה ברמות הכי גבוהות עושה את המולטי שלה חסר ערך? :|

ואדם ססלר בנקודות החיוביות שלו במשחק ציין גם פייסינג טוב יותר, לי הקמפיין נראה שיפור ביחס לקודמים.
וזה שהוא לא התחבר למולטי לא אומר שזה נכון לכולם, הרבה כן אהבו וציינו אותו כהיילייט של המשחק כמו GT, בכלל יש בעייתיות בלהחליט לגבי האיכויות של המולטי בהתחשב בזה שהם סכ״ה שיחקו בו שעתיים באיזה אירוע של סוני (מן הסתם אין הרבה אנשים אונליין), בשורה התחתונה הם כולם שם נוביים שאין להם מושג אם המולטי באמת טוב או לא, את זה הקהילה תשפוט כמו שהחליטה ש 2 אדיר ו 3 אכזב במולטי.

הקהילה תחליט? מהמם.
אני חלק מהקהילה. גם נדב. אנחנו החלטנו שהמולטי לא מוצלח.

צורת הרבים של אנקדוטה איננה נתונים. ההתרשמות שלך לגבי מה הקהילה החליטה או לא החליטה לא מוצלחת יותר מההתרשמות שלי. הדעות שלנו שונות, אבל שתיהן מבוססות באותה המידה.

לדעתי, רייז נראה יותר טוב מכל משחק אחר שהוצג עד היום. הוא מרשים יותר מכל מה שיצא עד היום לPC. המשחק היחיד שראינו ממנו משהו ונראה יותר טוב הוא הוויטצ'ר 3.
קילזון יפה, אבל הוא בטח לא מתשווה למשחקים כמו קרייסיס 3 או BF4 על הPC. הוא פשוט לא שם.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 14 נובמבר 2013, 13:01

אין לכם ניסיון עם המשחק בכלל, מה אתה מתפלא? בסוף האנשים שמשחקים מחליטים כמו שיש הרבה שונאים לקוד והקהילה ממשיכה להצביע הרגליים ולהציף את השרתים.
היילו 4 למשל, זה לא מעניין מה המבקרים אמרו על המולטי כי הם נובים שלא מנסים להתמקצע ולפתח סקיל, הקהילה החליטה שהיילו 4 מאכזב במולטי ביחס לקודמים ואפשר לראות את זה ברמת הפעילות של המשחק בלייב, הוא כמעט ננטש אחרי שאנשים שיחקו בקודמים נונסטופ והם נחשהו למתחרים לגיטימיים לקוד ובאטלפילד מבחינת הגודל.

על אחת כמה וכמה שהם פאקינג שיחקו שעתיים באירוע של סוני, אדם ססלר לא יודע אפילו מפה אחת בעל פה ואני אמור להקשיב לו אם המולטי טוב או האם המפות מאוזנות ועשויות היטב? תעשה לי טובה.

בקשר לרייז גם אני חושב אבל הוא בטח לא קפיצה ״מרשימה״ מעל קרייסיס3, הוא גם סכ״ה קפיצה סבירה, את קילזון לא ראית ובחנת כמו המבקרים שמתרשמים, סכ״ה אחד יכול לאמר שקרייסיס הכי יפה לדעתו, האחר רייז ומישהו יגיד קילזון או באטלפילד, בסופו של דבר קרייסיס, רייז, קילזון ובאטלפילד נמצאים באותו tier פחות או יותר ובטח שלא קילזון או רייז מציעים קפיצה מרשימה מעל ה tier הזה.

נקווה שהאורדר או The devision או דברים שיגיעו בעתיד יהיו קונצנזוס שהם ב tier מעל, כרגע אין קונצנזוס על כלום חוץ מזה שאלו המשחקים ברמה הכי גבוהה שיש היום, חבל שהדרקון של קאפקום לא קרוב למה שקיבלנו בפועל, עוד דוגמא למשהו שכולם הסכימו שרמה מעל השאר.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 14 נובמבר 2013, 14:26

bling כתב:מאיפה הבאת את השטות הזו של מולטי שאף אחד לא נהנה ממנו ולא מתכוון לשחק בו?
WTF

אני חייב לציין בלי קשר שאני מתרשם מאוד לטובה מהסטרימינג של הפס4, מן הסתם האיכות תמיד הכי נחותה מכל צורות המדיה הנוספות כמו יוטיוב ובטח שהורדה של הקובץ עצמו אבל עובד ללא רבב כמו שמצופה ובאותה איכות כמו סטרימינג רגיל דרך ה PC, יפה מאוד.

הקמפיין שלו גרוע כי לעומת הקודמים אין כמעט במי לירות והפייסינג נוראי, קרב קטן ואז 10 דקות שגורמים לך ללכת מנקודה א׳ לב׳ בלי להעביר לך עלילה או לנצל את הזמן להרחיב את עולם המשחק.
לגבי המולטי, לא הבנת עוד מהפוסט ש״עכשיו הפס4 אולי תשווה״ שהוא מבלבל את המוח. הוא מדבר רק בשם עצמו (ורק מנסה להציג את זה כל הזמן כעובדה הבלתי מעורערת שכל האנושות מסכימה עליה) וספק אם הוא יודע בכלל מה זה המולטי של קילזון. גם נדב הוא סתם אנטי נגדו לא משנה מה יהיה המוצר שנקבל וגם בעצמו לא יודע דבר על המולטי שלו. אנשים חושבים שקילזון הוא משחק סינגל בעוד שתמיד הוא היה משחק מולטי נהדר עם קמפיין חביב. רק שהפעם הוא ירד לרמת הקמפיין של באטלפילד כנראה. המשחק לא מתיימר להיות ביושוק שנשען אך ורק על הקמפיין שלו לשחקן יחיד. אבל מה זה משנה, זה מטופש כמו הויכוח החסר טעם שהרחובות באינפיימוס 1 ו2 ריקים בעוד שהם מלאי חיים כולל אנשים ומכוניות עם draw distance גרוע כמו gta. או שאין גיוון במשחק בעוד שיש שם מעל ל50 משימות ראשיות ועוד 20 פעילויות משניות מאותם אנשים שממשיכים להלל שנים את קראקדאון 1. אותם ויכוחים בלופ :).
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 14 נובמבר 2013, 14:28

לא צריכים בכלל לבקר מצבי מולטיפלייר של משחקים אם לא שיחקת בהם לפחות שבוע. עוד דבר מטמטם בעיתונאות המשחקים. או שייחכו או שייפרסמו ביקורות ל MP בנפרד. נראה לי GamesTM עושה את זה.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 14 נובמבר 2013, 14:44

Death_119 כתב:הקמפיין שלו גרוע כי לעומת הקודמים אין כמעט במי לירות והפייסינג נוראי, קרב קטן ואז 10 דקות שגורמים לך ללכת מנקודה א׳ לב׳ בלי להעביר לך עלילה או לנצל את הזמן להרחיב את עולם המשחק.
לגבי המולטי, לא הבנת עוד מהפוסט ש״עכשיו הפס4 אולי תשווה״ שהוא מבלבל את המוח. הוא מדבר רק בשם עצמו (ורק מנסה להציג את זה כל הזמן כעובדה הבלתי מעורערת שכל האנושות מסכימה עליה) וספק אם הוא יודע בכלל מה זה המולטי של קילזון. גם נדב הוא סתם אנטי נגדו לא משנה מה יהיה המוצר שנקבל וגם בעצמו לא יודע דבר על המולטי שלו. אנשים חושבים שקילזון הוא משחק סינגל בעוד שתמיד הוא היה משחק מולטי נהדר עם קמפיין חביב. רק שהפעם הוא ירד לרמת הקמפיין של באטלפילד כנראה. המשחק לא מתיימר להיות ביושוק שנשען אך ורק על הקמפיין שלו לשחקן יחיד. אבל מה זה משנה, זה מטופש כמו הויכוח החסר טעם שהרחובות באינפיימוס 1 ו2 ריקים בעוד שהם מלאי חיים כולל אנשים ומכוניות עם draw distance גרוע כמו gta. או שאין גיוון במשחק בעוד שיש שם מעל ל50 משימות ראשיות ועוד 20 פעילויות משניות מאותם אנשים שממשיכים להלל שנים את קראקדאון 1. אותם ויכוחים בלופ :).

מתי אמרתי שדעתי היא עובדה בלתי מעורערת שכל האנושות מסכימה עליה?
כנראה שצורת המחשבה שלך, שמחלקת את העולם לשחור ולבן, לא מסוגלת להבדיל כשמישהו פשוט כותב מה הוא חושב. אני אפילו כתבתי לבלינג כמה פעמים שגם דעתו גם דעתי מבוססות באותה המידה. דעתך שKZ הוא משחק מולטי מקובלת עליי לחלוטין. אני לא חושב שאתה צודק, אבל אני גם לא חושב שאתה מבלבל את המוח. אתה פשוט מקבל את הרושם שלך ממקורות שונים משלי, או מעבד את המידע המשותף לשנינו בצורה שונה.

לא ברור לי למה אתה צריך לחפש תירוצים, בשביל להרגיש בנוח עם הדעות שלך (אני מבלבל את המוח ונדב סתם אנטי). ככל שתפנים מהר יותר שזה בסדר שאנשים אחרים לא מסכימים איתך, יהיה יותר טוב. אני מבין אם זה קשה לך. אתה מדגים פעם אחר פעם את חוסר היכולת שלך לחשוב מעבר למושגים של שחור ולבן.
אתה מוזמן להמשיך לחשוב שיש רק משחקים מושלמים ומחורבנים ושרק אנשים שמסכימים איתך צודקים. רק תקח בחשבון שזה מגוחך ושזה גורם לך להדרדר להתקפות אישיות שלא מוסיפות דבר לדיון.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 14 נובמבר 2013, 16:27

למה, טענתי שהמשחק אינו משחק עם בעיות? טענתי שהביקורות או ציוני הביקורות אינן במקומן? שים לב להבדלים ביננו, אתה חוזר ואומר - המשחק רע, המשחק אינו משחק מולטי (למרות שהוא כולל רכיב מולטי מפותח), למשחק אין קהילה שמשחקת במולטי שלו, ״הקהילה החליטה ככה״ ועוד שלל שטויות שאתה פולט. אין לך שמץ ויכולת לדעת מה חושבים המיליונים שרכשו את משחקי הסדרה (למרות שאתה מנסה לנחס את דעתם בצורת ההתבטאות שלך). אבל העיקר אנחנו צריכים אותך כאן כדי לתת גושפנקא למשחק עם הינו משחק מולטי או לא (העיקר את באטלפילד אישרת אחרת מה היינו עושים). תפסיק כבר עם ההתממות אתה מבלבל את המוח ותאמין לי שזה בלשון המעט, אם הייתי רוצה לרדת לפסים אישיים הייתי מוצא ביטויים רווגוניים יותר כדי לתאר את הפוסטים שלך.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 14 נובמבר 2013, 17:01

Death_119 כתב:למה, טענתי שהמשחק אינו משחק עם בעיות? טענתי שהביקורות או ציוני הביקורות אינן במקומן? שים לב להבדלים ביננו, אתה חוזר ואומר - המשחק רע, המשחק אינו משחק מולטי (למרות שהוא כולל רכיב מולטי מפותח), למשחק אין קהילה שמשחקת במולטי שלו, ״הקהילה החליטה ככה״ ועוד שלל שטויות שאתה פולט. אין לך שמץ ויכולת לדעת מה חושבים המיליונים שרכשו את משחקי הסדרה (למרות שאתה מנסה לנחס את דעתם בצורת ההתבטאות שלך). אבל העיקר אנחנו צריכים אותך כאן כדי לתת גושפנקא למשחק עם הינו משחק מולטי או לא (העיקר את באטלפילד אישרת אחרת מה היינו עושים). תפסיק כבר עם ההתממות אתה מבלבל את המוח ותאמין לי שזה בלשון המעט, אם הייתי רוצה לרדת לפסים אישיים הייתי מוצא ביטויים רווגוניים יותר כדי לתאר את הפוסטים שלך.

אתה זה שמייחס את הדעה שלי לטענה שאני חושב שכולם בוודאי חושבים כמוני. אני לא אמרתי את זה אף פעם. אפילו אמרתי את ההפך הגמור (אם היית קורא את מה שאני כותב, אז אולי היית שם לב).
מי אמר שאתם צריכים אותי לגושפנקא כלשהי? אתה הוזה, או משהו כזה? אמרתי לך - אתה חושב שKZ הוא משחק מולטי וזה אחלה לגמרי, לדעתי. אני לא מסכים איתך וחוץ ממך ודין, גם לא ראיתי אף אחד אחר שמתייחס אליו ככה.
לא מוצא חן בעיניך? או שתתמודד עם זה כמו ילד גדול ותבין שאין בעיה עם זה שאנשים לא מסכימים איתך ושזה לא אומר בהכרח שהם לא יודעים על מה הם מדברים, או שתמשיך לסבול מזה. תעשה את זה להבא בשקט, כי להגיד למישהו שהוא סתם אנטי או שהוא מבלבל את המוח, לא מוסיף כלום לדיון. זו סתם תקיפה אישית.

אתה לא מסוגל להתמודד עם זה שאנשים חושבים אחרת ממך? אתה לא מסוגל להבדיל בין אדם שמביע את דעתו ואדם שטוען שרק דעתו נכונה ושבטוח כולם חושבים כמוהו? זה לא המקום בשבילך, כנראה. תלמד לבצע את ההבדלות הפשוטות הללו ואז אולי תצליח להוסיף משהו לדיונים פה. עד אז, אתה רק הופך את הדיונים פה לפחות מוצלחים.
אתה לא עושה שום דבר חוץ מאד הומינום אחרי אד הומינום. זה מפריע. זה מטריד. זה פוגע בדיונים פה. היה נחמד מאוד אם תפסיק עם זה.

בכל מקרה, אני מפסיק להאכיל את הטרול. אם תחליט להגיב לנושא הדיון ולהפסיק לתקוף אישית, אשמח להגיב לך. מכל שאר הזוהמה שאתה מפזר פה אתעלם.
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 32 אורחים