DrKeo כתב:זה פשוט מדהים/מפחיד שהקונסולה הזאת יוצאת עוד 4 ימים ואין אפילו הדגמה אחת של המערכת הפעלה בLIVE...
אני רועד פה, ולא מקור.
אגב, מאז הודעתך ראיתי רשמים מצולמים של מערכת ההפעלה על־ידי כתבים ולא דווחו על בעיות, מלבד סקירה של תכונות המערכת. ממה שראיתי אפילו ציינו אותה לטובה. אז הכל בסדר, אני רוצה להרגיעך.
והנה הדגמה מצולמת קצרה של IGN על־אודות מהירות טעינת משחקים באמצעות ה-PS4, והתמרון המהיר בין משחק לתפריט הראשי של ה-PS4.
אינני מופתע כל־כך שהמשחק מהנה מאוד, כך גם היו הקודמים, בפרט השני. גם נאמר מזמן שהוא מרהיב ביופיו.
הנה רשמים מ-IGN.
Infamous: Second Son Is as Much Fun to Play as It Is to Watch
אני לא יכול לחכות.
יכול להיות שהוא עבר שדרוג ענק, נחכה ונראה את הגיימפליי הבא שיצא. להתחשב בזה שמדובר במשחק עולם פתוח ועד עכשיו לא ראינו עדין אפילו הולך רגל בודד או מכונית נוסעת... נחכה ונראה. למרות שגם המשחק הראשון והשני היו פשוט ריקים לגמרי וגם המעט שהיה הופיע סביבך במרחק ממש ממש קרוב כך שאולי זה גם הכיוון שלהם עם השלישי.
אני האחרון שאגונן על אינפיימס הראשון מבחינה טכנית, הוא היה נורא, אך עדיין חשבתי שהעיר חיה מדי. אתה לא מצפה שעיר בתוהו ובוהו תהיה חיה, נדב. הכל צריך להילקח בהקשר הנכון. לא תמיד הכל צריך להיות בשם "הראוותנות הטכנולוגית", ללא הקשר נכון. שהמשימות תהיינה מעניינות, שהמשחקיות תהיה מעולה ושהעולם יהיה מרהיב, זה מה שחשוב לי במשחק זה.
לגבי הביקורות הראשונות: אני מחכה לביקורות של ניד־פור־ספיד. אם ירשים אולי יחסוך לי את ההתלבטות. אם לאו, כנראה אקנה את AC שנחשב מעולה (התלונה העיקרית של המבקרים לגביו היא שהוא יותר משחק פיראטיים מאשר משחק AC, אך זה שטויות, העיקר שהוא טוב).
גם פלאוור ו-Rosogun קורצים לי. בתור השקה, יש במה לשחק.