Fanta כתב:מזה אין צדק? מזה הבולשיט הזה?
אנשים קונים כי הם רוצים, מי שלא רוצה שלא יקנה, מה הקטע?
bling כתב:לא מבין מה הבעיה שלך,כן לא מוצא חן בעיניי שהמשחק הזה מצליח ככה,כמו שאם תעשיית המוזיקה היתה קרובה לליבי לא היה מוצא חן בעיניי שג'סטין ביבר הזמר המצליח ביותר (וגם שם זה מציק),וכן זה חוסר צדק בעיני שמשחק כל כך מושקע ומעולה כמו GTA5 שרוקסטאר נתנה את הנשמה שלה במשך 4 שנים להפיק אותו בסכום חסר תקדים ועם שינויים מגניבים ומרעננים לנוסחה עושה כמו הזבל ה copy/paste השנתי הזה ומלא הזלזול כפי שרואים בשלל הבעיות הטכניות שיש לכל הגרסאות מלבד ה 360 (כי הם גם עושים מליארדים וגם מעזים לחסוך בכח אדם על הדרך),שלא לדבר על משחקים שמראש לא היה להם סיכוי להצליח ככה ושווים ממנו פי 100 כמו TLOU או כל משחק שני בתעשייה.זכותי להתמרמר על זה.
Laskin כתב:שיהיה ברור - אני לא אוהב את BF במיוחד. אני בחיים לא אהבתי אותו במיוחד, ולא קניתי אף משחק בסדרה.
לעומת זאת - קניתי כל COD עד MW2 (כולל), ומאז רק התנסיתי בהם אצל חברים או ניסיתי דמואים וכד'.
אבל אני כן רואה מה שהולך בסדרות הללו ועוקב וקורא ביקורות ורואה משחקי אונליין ביוטיוב, לפעמים של שעות.
אז אין לי סיבה לתפוס צד אחד או אחר... אני גם מעריץ של סדרת GOD OF WAR, ולא קניתי את האחרון. למה? כי הוא לא מחדש כמעט כלום על פני 3.
אני אוהב חידושים, זה רחוק מלהיות משונה, או אליטיסטי. ואתה יכול להביא לי אלף דוגמאות לדברים שאני כן קונה למרות שאין בהם חידושים, אבל במשחקים - התחביב הגדול ביותר שלי - אני בהחלט מצפה לחידושים או שינויים מספיק מהותיים כדי לרכוש את הבא בסדרה.
שאתה אומר שאין מקום בCOD לפיזיקת הרס וכד' כי זה ישנה את כל המשחק - זה כמו שיגידו שאין מקום ל3D במריו כי זה ישנה את כל הסדרה, או שאין מקום לדיבוב בזלדה, או שאין מקום לריאליזם בGTA. אבל זה כן שינויים שעשו/לא עשו שכולנו היינו רוצים, כי זה מה שנקרא קידמה.
ברור שזה לא חובה לשנות נוסחא מנצחת (או קלף או סוס או מה שתרצה), אבל זה כן חובה אם אתה רוצה למשוך עניין לאורך זמן. לפחות מבחינתי.
עריכה:
ויותר מזה, בעיניי זה סוג של זלזול בלקוחות, בתוספת של חוסר יצירתיות, עם נגיעות של חוסר-יכולת, מצד המפתחת.
לעשות שוב ושוב את אותה הגברת בשינוי אדרת זה לא חכמה, ועוד יותר עצוב כשבמקרים מסויימים כמו פוקימון - מדובר באותה הגברת עם נקודת חן ברגל ימין במקום ברגל שמאל, או במקרה COD וGOW:A - אותה הגברת באותה אדרת רק שהיא הולכת למקום אחר.
Fanta כתב:אתה משתמש במילים " אין צדק " מזה אין צדק בעולם של מכירות?
אשים רוצים, הם קונים, זה הפך לספורט, זה יותר ממשחק
מי שלא רוצה, שלא יקנה
אין דבר כאן בקטע של " אין צדק " המשחק הזה עד כמה שהוא חרוש הגיע למעמד של ספורט
מי שלא רוצה להשתתף בספורט שלא יקנה אותו
Laskin כתב:
נו, אל תהיה כזה מילולי... וכן - אין בזה "צדק" כמו שאין בזה "צדק" שהשירים של GLEE עברו במכירות את הBEATLES אחרי עונה וחצי, בערך. יש בזה צדק?!
Fanta כתב:אתה מודע שככה זה מערכת המולטי של COD נכון?
הרג מהיר זה חלק מכל הקטע שלה
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 39 אורחים