Assassin's Creed 4: Black Flag | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Laskin
Elder

Re: Assassin's Creed 4: Black Flag | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי Laskin » 11 נובמבר 2013, 12:31

גם אם יש שדרוג - להתחיל משחק כ"כ ארוך מהתחלה, ועוד בלי כל השיפורים של הספינה וכו' - נראה לי מאוד לא כיף, אלא אם המשחק באמת עד כדי כך יותר טוב מקודמיו.
ואני לא קראתי יותר מדי על ההבדלים, ראיתי וידאו וזה נראה הבדל פשוט עצום. יותר מרוב משחקי הקרוס-ג'ן. ברור שרוב ההבדל הוא במים, צמחיה ורזולוציה, אבל זה הדברים שתראה 90 אחוז מהזמן במשחק :)

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 11 נובמבר 2013, 12:42

Laskin כתב:גם אם יש שדרוג - להתחיל משחק כ"כ ארוך מהתחלה, ועוד בלי כל השיפורים של הספינה וכו' - נראה לי מאוד לא כיף, אלא אם המשחק באמת עד כדי כך יותר טוב מקודמיו.
ואני לא קראתי יותר מדי על ההבדלים, ראיתי וידאו וזה נראה הבדל פשוט עצום. יותר מרוב משחקי הקרוס-ג'ן. ברור שרוב ההבדל הוא במים, צמחיה ורזולוציה, אבל זה הדברים שתראה 90 אחוז מהזמן במשחק :)

אני משער שלמי שלא משחק ב PC כל המשחקי קרוס ג'ן יראו עם הבדל גדול רק על הרזולוציה והAA שיוצרים IQ הרבה יותר טוב.
אבל מבחינת הבדלים כמו שיפורי מנוע מהותיים,נכסים ברמה יותר גבוהה וכו'- אפילו COD מציע קפיצה יותר מהותית לפי הטון של הרשמים (בשניהם דרך יוטיוב אני לא מצליח לראות כמעט הבדלים)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 נובמבר 2013, 12:59

לא יודע, שאני רואה את COD אני לא רואה עוד אפקטים, רק שיפורים קלים יחסית בטקסטורות ומודלים. והוא גם לא רץ חלק בכלל על קונסולות הדור הבא.
בAC4 אני רואה הרבה הרבה יותר אפקטים, כל הסביבה נראית חיה בהרבה וכמובן שמשחק כל כך יפה ב1080P ורץ בצורה חלקה (גירסאות הדור הנוכחי קופצות יותר וחלקות פחות באופן שנראה לעין, עפ"י כל הביקורות) - זה רק מוסיף להכל ביחד.
אבל בתור משחק שמתרחש בג'ונגל ובים ברובו המוחלט - הצמחייה והים זה מספיק לדעתי, בטח שמדובר בחודשיים סה"כ.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 11 נובמבר 2013, 13:10

גם לי COD נראה זהה,אבל IGN קראו להבדלים דרסטיים,גם המבקר של GOD IS A GEEK,למרבה העלבון (לחברת IW בלבד) שם את ה ONE כגרסת דור קודם ביחס לפס4 ואמר שהיה בהלם מההבדלים.
תראה את הסרטון הבא שלו,על ההתחלה הוא מדבר על ההבדלים בין הגרסאות:

ב AC אף פעם לא שמעתי מילים כאלו על ההבדלים,אפשר לתאר את הטון כ"נחמד",זה לא שלא רואים כלום,מדובר בשדרוג נאה לגרסה הקודמת אבל לא קרוב לוואו של ההוא בסרטון.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 נובמבר 2013, 15:20

ועדיין COD נחשב למשחק לא יפה במיוחד, וAC4 נחשב יפה מאוד פלוס :)
אז כנראה פשוט שגירסאות הדור הקודם לא מתקדמות במיוחד, אז זה גורם להפרש להראות עצום יותר, אבל בסוף אתה משחק COD על הדור הבא ומרגיש שזה רק משחק ברמה של דור קודם ברזולוציה גבוהה, לעומת AC שמרגיש משחק דור קודם ברזולוציה גבוהה, עם כמה אפקטים של הדור הבא ^_^

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 11 נובמבר 2013, 19:36

המשפט "וואו הייתי בהלם זה בכלל לא אותו משחק! זה ממש דור הבא בהשוואה!" לא מתיישב לי עם COD של הדור הקודם ברזולוציה גבוהה יותר...
אני מנחש שממש ממש בקרוב (3-4 ימים) כולנו נוכל להוריד בתקווה סרטונים עם bit rate גבוה מgamersyde ולראות בעצמנו (לא שזה קרוב לאות המקורי אבל זה ייצוג טוב יותר מאשר יוטיוב שמשמיד כל fidelity של המשחק) את הקפיצה של כל משחק.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 נובמבר 2013, 21:14

bling כתב:המשפט "וואו הייתי בהלם זה בכלל לא אותו משחק! זה ממש דור הבא בהשוואה!" לא מתיישב לי עם COD של הדור הקודם ברזולוציה גבוהה יותר...
אני מנחש שממש ממש בקרוב (3-4 ימים) כולנו נוכל להוריד בתקווה סרטונים עם bit rate גבוה מgamersyde ולראות בעצמנו (לא שזה קרוב לאות המקורי אבל זה ייצוג טוב יותר מאשר יוטיוב שמשמיד כל fidelity של המשחק) את הקפיצה של כל משחק.

האמת שבדיוק יצאו מגרסת הPC.
http://www.gamersyde.com/news_our_pc_videos_of_call_of_duty_ghosts-14815_en.html
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 12 נובמבר 2013, 12:36

DrKeo כתב:האמת שבדיוק יצאו מגרסת הPC.
http://www.gamersyde.com/news_our_pc_videos_of_call_of_duty_ghosts-14815_en.html

טוב אז כנראה שבשבילי אין סרטוני דור הבא :/
ניסיתי להוריד את זה וזה גדול על המחשב שלי,הוא רץ ב 5 פריימים וגם תוכנות כמו vlc שנעזרות במעבד לא עוזרות.
כנ״ל הסרטון של גרילה של ה 500 מגה של קילזון.
צריך להעביר למקל ולראות על הפס3 ואין לי כח,אבל ממה שהתרשמתי נראה ממש לא רע,לאסקין שווה לך להציץ.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 16 נובמבר 2013, 13:55

לעזאזל יוביסופט!!!
מצאתי את המשחק ב37$, שזה לגמרי מחיר שהייתי קונה אותו, אבל זה קוד לUPLAY ולא לסטים. איזה מתסכל זה.
כשאני קונה גירסאת סטים, אני מקבל אוטומטית את גירסאת הUPLAY, בין אם אני רוצה, או לא. למה זה לא ההפך? :(

נו... אני מניח שאחכה למבצעי סייבר מונדיי באמאזון ואקווה איזה 30% הנחה על המשחק.
תמונה

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 16 נובמבר 2013, 14:26

להפך, אם אתה קונה גרסאת סטים (כמו שעשיתי עם AC3) אז אתה מפעיל אותו דרך הסטים בשביל שהוא יפתח לך דרך היופליי ואתה חייב שסתם שתי התוכנות ירוצו לך ברקע ולקות שלא תיהיה בעיה עם אף אחת מהן.
אם אתה קונה את המשחק ישירות ליופליי הוא אמור (לא ניסיתי אבל ככה אני מתכנן עם AC4 כי זה מה שהבנתי) לעבוד רק עם היופליי באותה צורה רק בלי צורך שסטים גם ירוץ איתו ברקע.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 16 נובמבר 2013, 15:13

Stick כתב:להפך, אם אתה קונה גרסאת סטים (כמו שעשיתי עם AC3) אז אתה מפעיל אותו דרך הסטים בשביל שהוא יפתח לך דרך היופליי ואתה חייב שסתם שתי התוכנות ירוצו לך ברקע ולקות שלא תיהיה בעיה עם אף אחת מהן.
אם אתה קונה את המשחק ישירות ליופליי הוא אמור (לא ניסיתי אבל ככה אני מתכנן עם AC4 כי זה מה שהבנתי) לעבוד רק עם היופליי באותה צורה רק בלי צורך שסטים גם ירוץ איתו ברקע.

אני רוצה אותו בסטים. אין לי בעיה שסטים ירוץ ברקע ואז יהיו לי רק 5 GB פנויים בRAM, במקום 5.2 GB פנויים.
אם תוכנה כלשהי תעשה לי בעיות שלא יאפשרו לי להפעיל את המשחק, זה UPLAY, ככה שזה שסטים פועל ברקע, זה לא מפריע לי. ההפך. זה מאפשר לי להיות בצ'טים עם חברי סטים, לצלם תמונות ולנצל את כל היתרונות של סטים.
אני יכול כמובן להפעיל אותו דרך סטים בכל מקרה, אבל זה אומר שלא יהיו לי את האצ'יוומנטים ואת כל שאר הדברים המגניבים של סטים.

בקיצור, אני רוצה גירסאת סטים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 16 נובמבר 2013, 15:30

הדבר היחיד שיהיה חסר לך, הוא הצ'אט של סטים. אצ'יוומנטים יש ביופליי, צילום מסך יש ואפילו שמירה לענן.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 16 נובמבר 2013, 16:29

Klayman כתב:הדבר היחיד שיהיה חסר לך, הוא הצ'אט של סטים. אצ'יוומנטים יש ביופליי, צילום מסך יש ואפילו שמירה לענן.

אני רוצה את האצ'יוומנטים של סטים, כי המשתמש שלי בסטים הוא משהו שאני משתמש בו, בעוד שזה של יופליי, הוא משהו שאני לא משתמש בו כמעט אף פעם.
לא סומך במיוחד על השמירה בענן של יו פליי. סומך על זו של סטים.

לא נורא. לא אקנה את המשחק ב60$. פשוט אחכה לאיזה מבצע נחמד.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 16 נובמבר 2013, 17:00

אהה.. כמעט שכחתי.. לי יש את AC3 בסטים (נרכש בקוד דרך אמזון), והאצ'יוומנטים בכל מקרה נפתחים ביופליי, ולא בסטים. ולא הייתה לי אף בעיה עם השמירות בענן של יופליי לאורך כל המשחק.

לדעתי, זה היה המצב גם עם רבליישן.
?

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 16 נובמבר 2013, 17:20

Nucleus_Dawn כתב:
אני רוצה אותו בסטים. אין לי בעיה שסטים ירוץ ברקע ואז יהיו לי רק 5 GB פנויים בRAM, במקום 5.2 GB פנויים.
אם תוכנה כלשהי תעשה לי בעיות שלא יאפשרו לי להפעיל את המשחק, זה UPLAY, ככה שזה שסטים פועל ברקע, זה לא מפריע לי. ההפך. זה מאפשר לי להיות בצ'טים עם חברי סטים, לצלם תמונות ולנצל את כל היתרונות של סטים.
אני יכול כמובן להפעיל אותו דרך סטים בכל מקרה, אבל זה אומר שלא יהיו לי את האצ'יוומנטים ואת כל שאר הדברים המגניבים של סטים.

בקיצור, אני רוצה גירסאת סטים.

אבל זה שאתה קונה אותו דרך סטים לא פותר אותך מיופליי שכמו שאתה אומר היא התוכנה שעשויה לעשות לך בעיות עם המשחק, כיוון שהמשחק עדיין רץ דרך יופליי בכל מקרה, זה שהסטים רץ גם ברקע לא ממש משנה את זה כי ברגע שאתה מפעיל את המשחק נפתחת לך הסיפרייה של המשחקים שלך ביופליי ואתה צריך להפעיל אותו דרך שם.
בקשר לאצ'יוומנטים אני שוב לא בטוח שאתה צודק, כי לAC3 שלי אין אצ'יוומנטים בסטים אלא רק את אלה של היופליי. לא יודע מה המצב בAC4 אבל אני ממליץ לך לבדוק את זה כי סביר מאוד שזה עובד באותה צורה.
ככה שבאמת הסיבה היחידה לקנות אותו דרך סטים היא בשביל שתוכל לדבר בצ'ט בזמן המשחק, אבל החסרון הוא שסטים לא תמיד מגיב טוב כשאתה מריץ משחק שעובד עם עוד תוכנת הפעלה ברקע (את AC3 שלי לקח לי משהו כמו שעה בשביל להצליח להפעיל כמו שצריך בגלל זה ולפי אנשים ברשת אני ממש לא הייתי היחיד שנתקל בבעיות כאלה. גם GTA 4 עשה לי בעיות עד שהוא עבד בגלל שהוא מריץ איזה תוכנת הפעלה ברקע.)
זה לא רק שאני חושב שצ'ט זאת לא סיבה לדחות קניית משחק שאתה רוצה (מצד שני אני לא יודע כמה אתה משתמש בצ'ט בזמן משחקים) אני פשוט באמת מאמין שכדאי לך לא לקנות את המשחק דרך סטים, אם יש לך עכשיו מבצע שטוב לך והוא לא דרך סטים זה WIN WIN במשחקים כאלה.

אבל באופן כללי אני לא ממש מחבב את סטים, הוא עושה לי הרבה בעיות עם משחקים וזה מאוד מתסכל שזה קורה אחרי שכבר שילמת כסף ואתה צריך להתחיל לשבת באינטרנט ולנסות לסדר את המשחק. השיא היה בביושוק הראשון שקניתי לפני 4 חודשים והוא פשוט עבד בלי סאונד ולמרות שניסיתי הרבה זמן לסדר את זה בסוף פשוט הורדתי את המשחק פיראטית (אחרי שקניתי אותו) והוא עבד מושלם.

עריכה:
בדקתי, גם לAC4 אין אצ'יוומנטים בסטים, רק ביופליי

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 16 נובמבר 2013, 17:45

Klayman כתב:אהה.. כמעט שכחתי.. לי יש את AC3 בסטים (נרכש בקוד דרך אמזון), והאצ'יוומנטים בכל מקרה נפתחים ביופליי, ולא בסטים. ולא הייתה לי אף בעיה עם השמירות בענן של יופליי לאורך כל המשחק.

לדעתי, זה היה המצב גם עם רבליישן.

את זה לא ידעתי. קטע משונה.

בכל זאת, אני מעדיף שהמשחק יהיה בספריית סטים. זה פשוט יותר נוח.
הפעלתי ככה את פאר קריי 3 ואחרי ההפעלה הראשונית פשוט הפעלתי את UPLAY במצב אופליין, ככה שלא הייתי צריך לחכות לשרתים שלהם, שעשו לי בעיות עד אותה נקודה.

לא לחוץ לי על המשחק. אקנה אותו בסטים, כשהוא יהיה במבצע נחמד. בטח יהיה משהו בקרוב.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 16 נובמבר 2013, 18:05

לא שאני מנסה לשכנע אותך או משהו - כי באמת לא אכפת לי וגם אני לא מתכוון לקנות אותו בזמן הקרוב בכלל - אבל כשאתה קונה בסטים, הוא מהווה את מקור ההורדה, ופחות או יותר זהו. כל השאר מתרחש דרך יופליי. כלומר, אם תקנה ביופליי, תוכל גם להפעיל אותו באופליין.. השרתים שלהם בכלל לא עשו לי שום בעיות לא ברבליישנס ולא בAC3, אבל היי, הבחירה שלך.
?

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 16 נובמבר 2013, 18:13

מסכים, אני גם פשוט חושב שזה די חסר הגיון ואם כבר אז טעות לקנות אותו דרך סטים, בייחוד אם כבר יש לך מבצע שטוב לך והוא לא דרך סטים. אבל בסופו של דבר ההבדל העיקרי בהנחה שתקנה אותו במבצע אחר הוא האלמנט של הזמן, ואם אתה לא לחוץ על המשחק אז אין פה הבדל רציני

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 16 נובמבר 2013, 18:53

פשוט נוח לי להכנס למשחקים דרך סטים, כי סטים דלוק כל הזמן אצלי.
אני לא רוצה לפתוח תוכנה אחרת, במיוחד בשביל איזה משחק אחר.

מצד שני, אם באמת הכל עובד דרך UPLAY בכל מקרה, נראה לי שעדיף יהיה לי להוסיף את המשחק לסטים ידנית וזהו. ככה אני גם ארוויח את כל המסביב וזה יהיה בערך אותו הדבר. ברגע שאפתח את המשחק, UPLAY ידלק והמשחק יופעל אוטומטית (אני מניח), בדיוק כמו שקרה עם FC3.
תמונה

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 16 נובמבר 2013, 19:11

כן, ככה זה יעבוד בדיוק

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 20 נובמבר 2013, 20:32

אם AC2 היה מה שAC1 היה אמור להיות, אז AC4 הוא מה שAC3 היה צריך להיות.
כמה שאני נהנה מהמשחק, עלה לי על הציפיות בהרבה אחרי שאת AC3 שיחקתי לפני חודש וחצי ולא הצלחתי לסיים אפילו מרוב שהשתעממתי בשלב מסוים. אם לא הביקורות הטובות לא הייתי שוקל לקנות את הרביעי בשלב כזה אבל כמה שאני מרוצה.
למרות שבבסיס הוא מאוד דומה לשלישי אפשר לראות ממש מההתחלה שיש כאן מהפכה במשחק וממה שכבר ראיתי (אני מאמין שאני בשליש הסיפור + המון משימות צד) יש לו את עיצוב המשימות הטוב בסדרה (סוף סוף אפשר להתגנב כמו שצריך!) ובנוסף העולם הפתוח, הספינה וכמובן משימות הצד שפשוט לא נגמרות עם כל האווירה הפיראטית שעושיה מצוין מסביב.. בקיצור אני ממליץ בחום, כמובן למי שאוהב את הסדרה, גם למאוכזבי AC3 ואפילו למי שעדיין לא ניסה או נטש כבר מזמן.
אני אחזור עם רשמים מלאים כשאני אסיים אותו אבל בנתיים אני נהנה מכל רגע

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 21 נובמבר 2013, 23:41

שיחקתי קצת בAC4 בPC.
קודם כל, השיפור הגרפי הרבה פחות משמעותי משציפיתי לו. נכון שהוא פועל ב1080P ונכון שיש כל מיני אפקטים מגניבים שמשפרים את המראה, אבל אני חשבתי מסיבה כלשהי שתהייה קפיצה של דור, כאשר ברור מאוד שזה לא המצב.
המודלים של הדמויות עדין נראים רע, כמו בקונסולות. הטקסטורות, גם בהגדרות הגבוהות, לא מרשימות.
בכלל, המשחק קצת מאכזב מבחינה טכנית. ברור שזה פורט מהקונסולות, אבל גם ברור שהוא הרבה יותר כבד משהוא היה צריך להיות.

מעבר לזה, הוא אחלה לגמרי. בניגוד למשחק הקודם, כבר אחרי 5 דקות אתה מתחיל לרוץ לך איפה שבה לך ולטפס על עצים ואחרי עשרים דקות אתה כבר בעיר ענקית ויכול לעשות מה שמתחשק לך, כולל להתחיל לשדרג את הדמות שלך.
רואים שהם למדו מההקדמה הארוכה באופן מגוחך של המשחק הקודם והם נותנים לשחקנים הוותיקים פשוט להכנס למשחק ולהנות ממנו.
בסה"כ זה AC דור קודם, לכל דבר. רואים בכל פינה כמה הסדרה הזאת מוגבלת ע"י הקונסולות העתיקות שלנו. אני מצפה לזה שבשנה באה, או בעוד שנתיים, שכבר לא ייצא לPS360 ויפעל על איזה מנוע חדש ונוצץ וירענן את הסדרה.

במעט זמן ששיחקתי, אדוארד כבר דמות הרבה יותר מוצלחת מקונור, שהיה בעיקר משעמם ומעצבן. אני לא בטוח אם יש לנו בידיים עוד דמות ראשית נהדרת כמו אציו, אבל העובדה שהוא לא איזה דמות בעובי שכבת צבע מתפוררת, שרק רוצה צדק, זה נחמד.
לפעמים כיף לשחק גם עם דמות שהיא מניאק, כך שחביב ביותר שכבר ברבע שעה הראשונה הוא מתחיל קטטה בבאר בלי שום סיבה (ובטמטום).

בנתיים, מרגיש כיף. הקפיצה הקטנה בפן הטכני קצת אכזבה אותי, אבל זה לא קריטי.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 21 נובמבר 2013, 23:55

אבל... המים!!!
ממה שראיתי, זה פשוט מטורף. וגם התזוזה של הצמחייה... רוב המשחק בשלב מאוחר יותר מתרחש במים, ממה שהבנתי, והספינה, מזג האוויר וכמובן הגלים - נראים ממש קפיצה של דור.
אבל ראיתי רק סרטים.

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 21 נובמבר 2013, 23:57

Laskin כתב:אבל... המים!!!
ממה שראיתי, זה פשוט מטורף. וגם התזוזה של הצמחייה... רוב המשחק בשלב מאוחר יותר מתרחש במים, ממה שהבנתי, והספינה, מזג האוויר וכמובן הגלים - נראים ממש קפיצה של דור.
אבל ראיתי רק סרטים.

היום שיחקתי ב-PS4... אז כן, המים והצמחייה נראים מהמם. אבל חבר'ה, שוב פעם אתם נופלים לעניין הגרפיקה? זה לא באמת מה שחשוב...

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 22 נובמבר 2013, 00:14

Laskin כתב:אבל... המים!!!
אבל ראיתי רק סרטים.

קשה לי להתרגש יותר מידי מהמים או מהצמחיה, כי אין שום שום דבר שלא ראיתי כבר קודם.
FC3, למשל, הציג צמחיה ומים ברמה דומה וגם פעל בהגדרות יותר גבוהות. אין בכלל מה לדבר על משחקים כמו קרייסיס 2, שגם הציגו צמחיה מרשימה יותר וגם פעלו בצורה חלקה יותר וטובה יותר.
הצבע של המים יפיפה, אגב. גוון מושלם של טורקיז.

אני יכול להבין איך זה מרשים לשחקן קונסולות. לשחקן PC, זה לא.
אם אתקל במהלך המשחק באיזו סצינה שתצליח להרשים אותי, אשנה את דעתי. הצמחיה יפה. המים יפים. שום דבר לא יפה יותר מדברים שכבר ראיתי מזמן והמשחק פועל פחות יציב.
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 35 אורחים