swiss-the-engine כתב:קשה להחשיב את PROLOGUE שמנסים להשוות למשחקי FORZA.
איזה משחק היה "HD-לא-בדיוק-משחק"?
Yahel12 כתב:
מבין אותך, אבל אני יותר התכוונתי לקטע של ההבדלים בין קונסולה ומחשב,גם בקטע הכספי כן, אבל יותר בהתייחסות לפרטים שבעיני שחקני PC יותר משמעותיים ביחס לקונסולות.
אבל כן הכול פה פחות מתקדם בארץ לעומת ארצות הברית,אירופה..
לי אישית (ובלינג נראה לי מסכים איתי) נראה שסוף סוף ביקורות של מ שחקים מתחילים לרדת מהסקאלה הזאת שכל משחק טוב/מהנה/וואטאבר צריך לקבל 9 כאילו הוא איזו יצירת מופת ככה שלא אופתע באמת אם פורצה יקבל פחות מ90.
swiss-the-engine כתב:כמה משחקים בכלל היו בהשקה של הWIIU? נראה לי פחות מעשרה משחקים לא?
Laskin כתב:אם כבר אנחנו בנושא הציונים, אמנם עוד לא נאספו מספיק ביקורות כדי לעשות השוואה באמת הוגנת, אבל כבר מעכשיו ניתן להסיק:
לPS4/ONE יש יותר כותרים עם ממוצע 80+ כבר בהשקה ה"צולעת" שלהם, מאשר ל-WII U בכל השנה (ויממה) שהוא קיים בשוק.
זה מצב איום ונורא.
סתם, לשים דברים בפרופורציה כשמסתכלים על ההשקות המאכזבות
גם בלי צד ג', יש לנינטנדו רק את PIKMIN 3 וNSMB:U. זהו. יש גם את זלדה, אבל זה פאקינג פורט בHD
Laskin כתב:גם בלי צד ג', יש לנינטנדו רק את PIKMIN 3 וNSMB:U. זהו. יש גם את זלדה, אבל זה פאקינג פורט בHD של משחק לפני 2 דורות, עם כמה תוספות. אז הוא לא נחשב.
אז סוני משווה את המספרים עם KILLZONE וRESOGUN, ומיקרוסופט עם FORZA ו-KI.
תחשבו שהPS3 או הWII היו עוברים את ה360 במספר המשחקים הטובים-מאוד שניתן לקנות עבורם, כבר ביום ההשקה שלהם.
הבעייה היא שהעתיד נראה בעייתי עוד יותר.
Laskin כתב:גם בלי צד ג', יש לנינטנדו רק את PIKMIN 3 וNSMB:U. זהו. יש גם את זלדה, אבל זה פאקינג פורט בHD של משחק לפני 2 דורות, עם כמה תוספות. אז הוא לא נחשב.
אז סוני משווה את המספרים עם KILLZONE וRESOGUN, ומיקרוסופט עם FORZA ו-KI.
תחשבו שהPS3 או הWII היו עוברים את ה360 במספר המשחקים הטובים-מאוד שניתן לקנות עבורם, כבר ביום ההשקה שלהם.
הבעייה היא שהעתיד נראה בעייתי עוד יותר.
Laskin כתב:לא דיברנו על בלעדיים, אני אמרתי שגם בלי צד ג׳ - המספרים די דומים.
ו-וונדרפול 101 של קאפקום, זומבי-יו גם לא של נינטנדו... (יוביסופט, לא?)
אם אתם מחשיבים אותם, תאלצו שוב להתמודד עם הרשימה שכוללת צד ג׳ ואז הווי-יו ללא ספק הרחק מאחור.
לגבי הממוצע של קילזון - עדיין מדובר שמעט מאוד ביקורות, אני משוכנע שיהיה גבוה יותר, וסיכוי סביר מאוד שיגיע ל-80.
Laskin כתב:לא דיברנו על בלעדיים, אני אמרתי שגם בלי צד ג׳ - המספרים די דומים.
ו-וונדרפול 101 של קאפקום, זומבי-יו גם לא של נינטנדו... (יוביסופט, לא?)
אם אתם מחשיבים אותם, תאלצו שוב להתמודד עם הרשימה שכוללת צד ג׳ ואז הווי-יו ללא ספק הרחק מאחור.
לגבי הממוצע של קילזון - עדיין מדובר שמעט מאוד ביקורות, אני משוכנע שיהיה גבוה יותר, וסיכוי סביר מאוד שיגיע ל-80.
DrKeo כתב:פאקינג מדהים, המשחק הכי יפה כרגע לדור החדש ללא ספק:
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 50 אורחים