PS4 | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Laskin
Elder

Re: PS4 | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי Laskin » 20 נובמבר 2013, 15:13

איך אתה מגדיר "מושקע"?
ודווקא סדרת FIFA היא סדרת הספורט הכי נמכרת בעולם, למרות שבטח בתוך ארה"ב NFL עובר אותו (לא בהרבה, אם בכלל), בשאר העולם מן הסתם המצב שונה לחלוטין.
בחודש הראשון למכירות של FIFA 13 - הוא מכר יותר ממה שNFL הקודם מכר עד היום. הוא גם מכר 15 מליון יחידות בעולם, לפי EA. (לעומת 5 מליון של NFL)

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 20 נובמבר 2013, 16:36

מסכים עם Laskin
זה בעיקר משחק לשוק של ארצות הברית

אפילו השכנות קנדה ומכסיקו לא מיתענינות הרבה בפוטבול
ככה שמראש פוטנציאל המכירות הרבה יותר קטן

NBA לא יודע מה המצב שלהם היום ,בילדותי אבל הם יתפרסמו בהרבה ארצות
והיו זיכיון מאוד חזק

FIFA בכלל ,זיכיון ענק הרבה זמן

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 21 נובמבר 2013, 01:53

הNFL הוא זיכרון שמוכר קונסולות והוא הפיפא של שם. הוא מותג הדגל שאיתה EA משוות את עצמה בארה"ב. אני מגדיר מושקע כמו שאתה מגדיר מושקע בכל משחק אחר. הוא בהחלט מהמשחקים שEA נותנת להם גדש, כי המעריצים לא יהיו מוכנים לקבל פחות מקרוב לדבר האמיתי, וליגת הNFL היא הליגה שהכי מאמצת טכנולוגיות ואפשרויות להרחבה. למשל דירוג עוצמת השחקנים במשחק עצמו מנוהל באתר הראשי של הNFL.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 20 נובמבר 2013, 18:19

bozeman כתב:הNFL הוא זיכרון שמוכר קונסולות והוא הפיפא של שם. הוא מותג הדגל שאיתה EA משוות את עצמה בארה"ב. אני מגדיר מושקע כמו שאתה מגדיר מושקע בכל משחק אחר. הוא בהחלט מהמשחקים שEA נותנת להם גדש, כי המעריצים לא יהיו מוכנים לקבל פחות מקרוב לדבר האמיתי, וליגת הNFL היא הליגה שהכי מאמצת טכנולוגיות ואפשרויות להרחבה. למשל דירוג עוצמת השחקנים במשחק עצמו מנוהל באתר הראשי של הNFL.

יש מגוון דירוגים שמנוהלים ע"י EA באתר של הפריימר ליג וEA אפילו מנהלת את הפנטזי ליג הרשמית. גם שם יש שיתוף פעולה יפה בין EA והנהלת הליגה.

אני חושב שהNFL הכי מושקע, כי הוא מקבל הכי הרבה פרסום. תקציב הפרסום שלו בטח עצום. כל שחרור שלו זה אירוע לא קטן בארה"ב ואני מתאר לעצמי שזמן הפרסום שם יותר יקר מבכל מקום אחר בעולם, פחות או יותר.

לעומת זאת, פיפ"א בהחלט יותר מצליח וNHL בהחלט מקבל יותר פרסי משחק הספורט של השנה ממנו.
אני גם חושב שאם היינו יכולים לבדוק, היינו מגלים שמגוון הרישיונות של פיפ"א עולה לEA יותר כסף מהרישיון היחיד של הNFL. לא יפתיע אותי אם הפריימר ליג לבדה עולה כמו/יותר מהNFL.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 20 נובמבר 2013, 18:57

בסה"כ הכללי פיפא מוכר יותר, אבל באופן הנקודתי לגבי השוק NFL הוא מגדיר שוק. ואני לא מעריך שהזיכיון לשמות עולה יותר מהNFL. אבל זה לא משנה, זה עדיין אחד מהדברים שמזיזים גם משחקים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
JackQ
Padawan

הודעהעל ידי JackQ » 21 נובמבר 2013, 03:57

יש כמה דברים מאכזבים לגבי ה PS4 . נכון כרגע היא מתמודדת יפה עם ה 1080p.
מבחינת משחקים אין מה להתפלאות כרגע,שהם חלשים.
אבל העבודה שהשלט עובד רק איזה 8 שעות לפני טעינה לעומת ה one שמחזיק יותר משבוע,ופ'יצרים כמו Streaming וM3 שייקח זמן שיגיעו,ממש לא הייתי קונה את ה PS4 כרגע,
את השלט,למרות כל הדברים הטובים שאומרים עליו ותמיכה מיידית ב PC,אני לא קונה את זה עד שישפרו משמעותית את הבטרייה.
אני נשאר עם ה PS3 שלי והשלטים לפחות עוד איזה שנה שנתיים.
פותח דף חדש,Overhadow לשעבר....

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 20 נובמבר 2013, 20:12

JackQ כתב:יש כמה דברים מאכזבים לגבי ה PS4 . נכון כרגע היא מתמודדת יפה עם ה 1080p.
מבחינת משחקים אין מה להתפלאות כרגע,שהם חלשים.
אבל העבודה שהשלט עובד רק איזה 8 שעות לפני טעינה לעומת ה one שמחזיק יותר משבוע,ופ'יצרים כמו Streaming וM3 שייקח זמן שיגיעו,ממש לא הייתי קונה את ה PS4 כרגע,
את השלט,למרות כל הדברים הטובים שאומרים עליו ותמיכה מיידית ב PC,אני לא קונה את זה עד שישפרו משמעותית את הבטרייה.
אני נשאר עם ה PS3 שלי והשלטים לפחות עוד איזה שנה שנתיים.

גם ל ONE אין MP3 כרגע לא?
ודווקא סטרימינג יש בפס4 (אין ב ONE כרגע) וזה עובד מצויין ללא בעיות, או שאתה מדבר מהמחשב כמדיה סנטר, שפה לא יודע אם בתכנון בכלל להוסיף ואם יש ב ONE, אני חסר מושג בכל הקשקושים האלה.

בכל אופן אני מקווה שיש לך PC טוב כי להתקע עוד שנתיים עם פס3 נשמע לי כמו סיוט.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 20 נובמבר 2013, 23:24

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 20 נובמבר 2013, 23:26

bling כתב:גם ל ONE אין MP3 כרגע לא?
ודווקא סטרימינג יש בפס4 (אין ב ONE כרגע) וזה עובד מצויין ללא בעיות, או שאתה מדבר מהמחשב כמדיה סנטר, שפה לא יודע אם בתכנון בכלל להוסיף ואם יש ב ONE, אני חסר מושג בכל הקשקושים האלה.

בכל אופן אני מקווה שיש לך PC טוב כי להתקע עוד שנתיים עם פס3 נשמע לי כמו סיוט.

יש תמיכה בMP3 עד כמה שאני יודע, רק לא על גבי התקן USB.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 21 נובמבר 2013, 00:02

Kazz כתב:http://www.youtube.com/watch?v=B8OBiMMo7Ao

ח.

הזוועה!! הזוועה!!! :?
כ"כ מביך, לא מבין איך EA לא התביישו לשחרר את זה, זה אשכרה נראה כמו PS2 נגד PS4, אם הייתי אחראי על הדבר הזה הייתי מתפטר ועובר לעסוק בגינון.

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 21 נובמבר 2013, 08:38

התוצאה של הNBA LIVE קצת מדאיג אותי כי לפי מה שידוע לי אותו סטודיו אחראי גם על משחק הUFC הקרוב
הנחמה היחידה שלי היא שאני יודע כמה טוב היה פייט נייט, אז אני לא כלכך מודאג

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 21 נובמבר 2013, 02:18

Fanta כתב:התוצאה של הNBA LIVE קצת מדאיג אותי כי לפי מה שידוע לי אותו סטודיו אחראי גם על משחק הUFC הקרוב
הנחמה היחידה שלי היא שאני יודע כמה טוב היה פייט נייט, אז אני לא כלכך מודאג

מה פתאום... הסטודיו של פייט נייט לא קשור לNBA... למעשה אין אף סטודיו בEA שאחראי על שתי זכיונות של ספורט
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
JackQ
Padawan

הודעהעל ידי JackQ » 21 נובמבר 2013, 06:37

bling כתב:
בכל אופן אני מקווה שיש לך PC טוב כי להתקע עוד שנתיים עם פס3 נשמע לי כמו סיוט

לקונסולות דור הבא תמיד לוקח זמן להתייצב,יש סיכוי שכבר אחרי שנה נראה משהו שווה,אבל ל PS3 יש ספרייה שתחזיק מעמד יפה עד אז,עדיין צריך לסיים את two souls ו last of us...
פותח דף חדש,Overhadow לשעבר....

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 21 נובמבר 2013, 18:32

תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה

מתוך תמונות השוואה בין ה-900P ל-1080P, ההבדל ברזולוציה לפני ואחרי הפאץ' לגירסת הPS4. זה בהחלט הבדל מורגש.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 21 נובמבר 2013, 18:52

ברור שמורגש... תמונות CROP. צריך לראות צילום מסך מלא בשביל להבין איך זה מרגיש במשחק.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 21 נובמבר 2013, 11:09

swiss-the-engine כתב:ברור שמורגש... תמונות CROP. צריך לראות צילום מסך מלא בשביל להבין איך זה מרגיש במשחק.

או לא מרגיש...
תמונה

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 21 נובמבר 2013, 11:10

swiss-the-engine כתב:ברור שמורגש... תמונות CROP. צריך לראות צילום מסך מלא בשביל להבין איך זה מרגיש במשחק.

אני אפילו ארחיב: צריך לראות את המשחק בתנועה, על מסך טלוויזיה ממוצע, ממרחק ממוצע של צפייה במשחק קונסולה, כדי להבין איך זה באמת מרגיש כשמשחקים.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 21 נובמבר 2013, 19:12

דווקא כולם בניאו-גאף כמעט פה אחד אומרים שזה מורגש מאוד במשחק, העניין זה שהם גם הוסיפו AA טוב יותר.

בכל אופן, זה ברור שיש אנשים שלא ירגישו, יש כאלו שאפילו לא ישימו לב בין גראפיקת WIIU ל PS4, זה לא באמת אומר משהו לפה או לפה.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 21 נובמבר 2013, 11:48

אני לא אמרתי שלא מורגש... אני פשוט בספק אם זה מורגש ברמה של מה שרואים בתמונות שלאסקין הביא.
Benjamin Franklin

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 21 נובמבר 2013, 14:55

יש לכל הגיפים האלה תמונות מלאות, לא הבאתי כי אז זה סתם עושה בלגאן בעמוד. הכל מפה:
http://www.examiner.com/slideshow/assas ... s4#slide=1
אבל ללחוץ עליהן לא עובד לי במסך מלא בטח בגלל איזה חסימה, אבל נדמה לי שהכל נלקח מהפורום:
http://www.neogaf.com/forum/showthread. ... 47&page=35

בכל אופן, ההבדל מורגש בעיקר בחדות של הטקסטורות, אני מאמין שכאשר הכל בתנועה אז פחות שמים לב, אבל בתקריבים וסרטוני מעבר איטיים זה יהיה מאוד בולט.

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 21 נובמבר 2013, 15:50

TOP GEAR טוענים שיש מצב מאוד טוב שGRAN TURISMO 7 כבר בתהליך פיתוח מתקדם כל כך עד שנראה אותו כבר בשנה הבאה לPS4 :o
http://www.topgear.com/uk/car-news/gran-turismo-7-is-coming-in-2014-2013-11-20
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 21 נובמבר 2013, 16:13

כן, הוא כבר אמר את זה בראיון אחר, שלדעתו לא ייקח הרבה יותר משנה עד שייצא GT7... אבל באמת שהייתי מעדיף שייקח את הזמן, שיהיה מושקע ולא GT6.5
את GT5 לא קניתי כי היה לא מספיק טוב בעיניי ואת GT6 לא אקנה כי הוא יוצא בסוף הדור ואני מתכוון למכור את הPS3 שלי יחסית בקרוב. GT זה משחק שלוקח לי שנה-שנתיים לסיים חצי ממנו :)

אגב, GT6 נראה פשוט מעולה, והקטע עם הGPS ממש מגניב, למרות שאולי רבע אחוז מהמשתמשים אשכרה ינסו את זה :)
למי שלא מכיר, באמצעות מכשיר שיש במעט מכוניות, ניתן לדעת את המיקום המדוייק שלך על המסלול, המהירות, הסל"ד, כמות הג'י וכו', והמשחק יכול לתרגם את זה ויזואלית במנוע שלו, ולתת לך מידע מפורט מה עשית ומה לשפר

ההכרזה המקורית:
http://www.gran-turismo.com/hk/news/01_ ... tml?t=info
עם וידאו נוסף בפנים

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 נובמבר 2013, 16:16

נו באמת, זה אמין בערך כמו חלליות שינחתו פה מחר. אולי אם פליפוני לא מפתחת. גם אם פליפוני לא הייתה לוקחת בערך 3958 שנים לפתח מנוע חדש לפס4, אין מצב שסוני מספיק מפגרת להוציא שלושה משחקי מירוץ בשנה אחת. גם GT6, גם GT7 וגם דרייבקלאב? משהו באמת מאמין לזה?
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 21 נובמבר 2013, 16:34

DrKeo כתב:נו באמת, זה אמין בערך כמו חלליות שינחתו פה מחר. אולי אם פליפוני לא מפתחת. גם אם פליפוני לא הייתה לוקחת בערך 3958 שנים לפתח מנוע חדש לפס4, אין מצב שסוני מספיק מפגרת להוציא שלושה משחקי מירוץ בשנה אחת. גם GT6, גם GT7 וגם דרייבקלאב? משהו באמת מאמין לזה?

אני חושב שזה בהחלט אפשרי שיעשו את GT7 לPS4 בחגים 2014.
כולה 2 משחקי מרוצים בשנה (GT6 יוצא עוד כמה שבועות, עדיין 2013), זה לא בלתי-אפשרי.
גם דרייבקלאב יהיה חצי-חינמי, הוא לא משחק ריטייל רציני במיוחד.
אבל זה בטח גם ככה יהיה GT6 עם עוד קצת תוכן וטקסטורות ורקעים/פירוט מסלולים טובים יותר, וגם יכלול DLC שיצא ל-6 במהלך השנה הזו בתשלום.

אז בואו פשוט נקווה שזה לא נכון :)

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 22 נובמבר 2013, 00:40

אין מצב שזה נכון. במקרה הכי טוב הם ירימו גרסת פרולוג.
במיוחד שיוצא דרייב קלאב באותה שנה שהוא בהחלט גם משחק ריטייל רציני, אולי השתמשו בו לדחוף פלוס אבל אתה לא מקבל שם את הגרסה המלאה וזה שדחו אותו והוא נראה כרגע כמו שהוא נראה מראה שבהחלט משקיעים בו הרבה ובונים עליו להיות משחק המירוצים העיקרי שלהם ל 2014.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 7 אורחים