bozeman כתב:הNFL הוא זיכרון שמוכר קונסולות והוא הפיפא של שם. הוא מותג הדגל שאיתה EA משוות את עצמה בארה"ב. אני מגדיר מושקע כמו שאתה מגדיר מושקע בכל משחק אחר. הוא בהחלט מהמשחקים שEA נותנת להם גדש, כי המעריצים לא יהיו מוכנים לקבל פחות מקרוב לדבר האמיתי, וליגת הNFL היא הליגה שהכי מאמצת טכנולוגיות ואפשרויות להרחבה. למשל דירוג עוצמת השחקנים במשחק עצמו מנוהל באתר הראשי של הNFL.
JackQ כתב:יש כמה דברים מאכזבים לגבי ה PS4 . נכון כרגע היא מתמודדת יפה עם ה 1080p.
מבחינת משחקים אין מה להתפלאות כרגע,שהם חלשים.
אבל העבודה שהשלט עובד רק איזה 8 שעות לפני טעינה לעומת ה one שמחזיק יותר משבוע,ופ'יצרים כמו Streaming וM3 שייקח זמן שיגיעו,ממש לא הייתי קונה את ה PS4 כרגע,
את השלט,למרות כל הדברים הטובים שאומרים עליו ותמיכה מיידית ב PC,אני לא קונה את זה עד שישפרו משמעותית את הבטרייה.
אני נשאר עם ה PS3 שלי והשלטים לפחות עוד איזה שנה שנתיים.
bling כתב:גם ל ONE אין MP3 כרגע לא?
ודווקא סטרימינג יש בפס4 (אין ב ONE כרגע) וזה עובד מצויין ללא בעיות, או שאתה מדבר מהמחשב כמדיה סנטר, שפה לא יודע אם בתכנון בכלל להוסיף ואם יש ב ONE, אני חסר מושג בכל הקשקושים האלה.
בכל אופן אני מקווה שיש לך PC טוב כי להתקע עוד שנתיים עם פס3 נשמע לי כמו סיוט.
Kazz כתב:http://www.youtube.com/watch?v=B8OBiMMo7Ao
ח.
Fanta כתב:התוצאה של הNBA LIVE קצת מדאיג אותי כי לפי מה שידוע לי אותו סטודיו אחראי גם על משחק הUFC הקרוב
הנחמה היחידה שלי היא שאני יודע כמה טוב היה פייט נייט, אז אני לא כלכך מודאג
bling כתב:
בכל אופן אני מקווה שיש לך PC טוב כי להתקע עוד שנתיים עם פס3 נשמע לי כמו סיוט
swiss-the-engine כתב:ברור שמורגש... תמונות CROP. צריך לראות צילום מסך מלא בשביל להבין איך זה מרגיש במשחק.
swiss-the-engine כתב:ברור שמורגש... תמונות CROP. צריך לראות צילום מסך מלא בשביל להבין איך זה מרגיש במשחק.
DrKeo כתב:נו באמת, זה אמין בערך כמו חלליות שינחתו פה מחר. אולי אם פליפוני לא מפתחת. גם אם פליפוני לא הייתה לוקחת בערך 3958 שנים לפתח מנוע חדש לפס4, אין מצב שסוני מספיק מפגרת להוציא שלושה משחקי מירוץ בשנה אחת. גם GT6, גם GT7 וגם דרייבקלאב? משהו באמת מאמין לזה?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 7 אורחים