Xbox One | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

Re: Xbox One | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 20 נובמבר 2013, 09:24

מה קשור אייפון? עיצוב הוא דבר מחזורי ואין כל קשר בין זה לבין הטענה שהתמונה הכללית שאתה רואה כשאתה צופה בצילום מסך של משחק בימינו יראה לא רע בכלל גם עוד 20 שנה. זה לא דמויות עם 3 פוליגונים לאוזן ו4 פוליגונים לכל אצבע. כמו שבלינג אומר התמונה הכללית מאוד קרובה למה שהאומן צייר.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 נובמבר 2013, 17:58

אני חושב שRYSE יראה גם עוד 10 שנים יפה לעין, אבל הוא יראה לנו ריאליסטי כמו שCOD הראשון נראה ריאליסטי היום. הוא יהיה עדיין יפה, אבל לא מרשים.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 20 נובמבר 2013, 18:18

יש הבדל עצום בין רזולוציה של 900P או 720P לאחת של 1080P. משחק שיראה הכי יפה בעולם כל עוד הוא מגיע ברזולוציה מחורבנת זה כבר לא יעזור לו. למי שלא מאמין שייקח כל משחק שיבחר ויוריד אותו לאחת מהרזולוציות המדוברות על אותן הגדרות גראפיות ויווכח. אין משפיע יותר בצורה קיצונית על המראה מרזולוציה (לא לחינם אנחנו מתעסקים בזה כל היום), במיוחד בהפרשים גדולים כל כך.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 20 נובמבר 2013, 10:32

נו באמת איזה שטויות... למה להוריד רזולוציה אבל להשאיר הכל על אותם ההגדרות?

---------
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 נובמבר 2013, 18:38

קראתי כבר כמה ביקורות, חלקן טוענות דברים הפוכים לחלוטין, כמו כתבה המשבחת את השליטה בקול, לעומת אחת שטוענת שזה לא עובד בכלל כמו שצריך...
אבל כל הכתבות חיוביות פחות או יותר, אם כי אני מניח שהיו חיוביות עוד יותר לולא המתחרה הישיר היה זול ב-100 דולר.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 20 נובמבר 2013, 10:44

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 20 נובמבר 2013, 11:06

יורוגיימר חיברו את הפס4 לXB1. יש לאג מורגש כך שזה לא ריאלי לשחק בפס4 עם הUI של האקס בוקס.

http://www.youtube.com/watch?v=bWxVPsyMs_0

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 נובמבר 2013, 12:07

Death_119 כתב:יש הבדל עצום בין רזולוציה של 900P או 720P לאחת של 1080P. משחק שיראה הכי יפה בעולם כל עוד הוא מגיע ברזולוציה מחורבנת זה כבר לא יעזור לו. למי שלא מאמין שייקח כל משחק שיבחר ויוריד אותו לאחת מהרזולוציות המדוברות על אותן הגדרות גראפיות ויווכח. אין משפיע יותר בצורה קיצונית על המראה מרזולוציה (לא לחינם אנחנו מתעסקים בזה כל היום), במיוחד בהפרשים גדולים כל כך.

אני אגדיל ואגיד לך ש900P עם X4MSAA נראה יותר טוב מ1080P עם FXAA, אתה מסתכל על דברים בצורה מאוד שטחית.

בנושא הלאג בפס4 על הONE, אני חייב להגיד שזה מאוד מפתיע אותי.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 20 נובמבר 2013, 20:18

Kazz כתב:יורוגיימר חיברו את הפס4 לXB1. יש לאג מורגש כך שזה לא ריאלי לשחק בפס4 עם הUI של האקס בוקס.

http://www.youtube.com/watch?v=bWxVPsyMs_0

חבל :/
מעניין אם זה משהו שיוכלו לשפר בעתיד בעזרת עדכוני תוכנה, או שזה עניין חומרתי שאין איך לשנות את זה. גם אם אפשרי לשפר את זה, אני לא רואה אותם עושים את זה, כי מבחינתם לא לזה מיועד חיבור הHDMI בכל מקרה.

---

כל הביקורות שקראתי עד עכשיו מאוד חיוביות. המון מחמאות על כמה שהקונסולה חושבת קדימה ועל כמה שהפונקציונאליות של הטלויזיה מוצלחת.
יש פה ושם דברים שעובדים פחות טוב (השליטה הקולית לא עובדת 100% מהזמן, אלא יותר באזור ה80%-90%, שזה פשוט לא מספיק אמין כרגע), אבל בסה"כ זו הקונסולה עם הכי הרבה פיטצ'רים שאי פעם יצאה והיא עושה הרבה דברים מרשימים מאוד.

אחד הפיטצ'רים הכי חשובים מקבלים רק מחמאות - המולטי טסקינג. אומרים על זה לא פחות מ"עכשיו כבר לא ברור לי איך הסתדרתי בלי זה", שזה בהחלט צפוי. זה נראה מההתחלה כמו הפיטצ'ר הכי חשוב ומתבקש של הדור הבא.

הONE נשמעת כמו קונסולה שמוסיפה המון על מה שיש לנו היום בPS360, בעוד שהPS4 נשמעת כמו מה שיש לנו היום, רק יותר מלוטש.
אלמלא חוסר הבטחון ביכולת של MS לספק משחקים בלעדיים שייחדו את הקונסולה שלה וההבדל הגדול במחיר, לא היה בכלל ספק מי הקונסולה העדיפה.

אני מניח שעניין המחיר יפגע באופן משמעותי ביכולת של MS למכור כמו הPS4. אם ההבדל יהיה של 20%, לא נראה איזו ירידת מחיר בקרוב. אם ההבדל יהיה 50%, אז אני מתאר לעצמי שMS יהיו הרבה יותר תחרותיים במחיר ויספגו הפסד קטן עליה.
הצעד הכי חכם שהם יכולים לעשות כרגע, זה לתת לכל רוכש מנוי לייב בחינם לשנה. הם יפסידו בשנה הראשונה איזה 40-50$ על צרכן, אבל ירוויחו בסיס משתמשים הרבה יותר גדול למנוי שלהם, כי ברגע שלאנשים יהיה מנוי, הרבה יותר סביר שהם יחדשו אותו. יהיה מעניין לראות אם הם יעשו את זה, או לא.

בכל מקרה, נחכה למשחקים. כרגע, אין על הקונסולה משהו שגורם לי לרצות את הONE (או את הPS4). בעד שנה-שנה וחצי אולי זה ישתנה.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 20 נובמבר 2013, 12:25

http://support.xbox.com/en-US/xbox-one/ ... e-commands

אני תוהה אם עדיין אפשר לקרוא לקונסולות החדשות 'קונסולות' במובן המסורתי של המילה. הנה גם האחידות הולכת. למה לעזאזל הקונסולה תומכת בפקודות קוליות ב7 שפות, אך פקודת ה XBOX ON פועלת רק בשלוש? מטמטם.

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 20 נובמבר 2013, 12:28

לא יודע למה, אבל משום מה אני יותר מתרגש מהשקת ה-Xbox One מאשר השקת ה-PlayStation 4. ואני שחקן PlayStation 3 במקור. לא יודע, אני פשוט מרחם על מיקרוסופט שכולם חובטים ומקללים אותה. בא לי לתת להם צ'אנס, כי הבלעדיים שהם הציגו ב-E3 נראים ממש מעניינים.

אני ממש מחכה לביקורת של רייז מחר! אני מקווה לטוב.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 20 נובמבר 2013, 16:15

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 נובמבר 2013, 16:16

התחילו הביקורות של פורצה 5!
בינתיים חיובי מאוד!
8.8 מ-IGN
7 מCVG
9 מPOLYGON
ויש עוד ויהיו עוד הרבה בקרוב, כאן:
http://www.vg247.com/2013/11/20/forza-m ... ores-here/
אומרים שהוא לא טוב כמו 4, אבל אחלה AI, גרפיקה, וסאונד... קצת מתלוננים על כמות המסלולים הקטנה ושטויות קטנות כאלה. סה"כ טוב כמו NFS בינתיים.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 20 נובמבר 2013, 16:37

אני קורא את ת'רד סיכום הביקורות בניאו גאף של ה X1, ולא יודע, יש הרגשה שהתקשורת פשוט לא מתלהבת מהדור החדש, גם הביקורות של הפס4 וגם של ה X1 עושות רושם של בינוניות, אני לא מרגיש את ההתרגשות, פוליגון נשמעו לי הכי נלהבים בביקורת של ה ONE וגם הם סכ"ה נתנו 8, הרוב מלאים ספקות ויש הרגשה של בינוניות באוויר כלפי 2 הקונסולות, יכול להיות שפשוט השיגור לא מרשים או שבאמת אנשים התרגלו לגראפיקת PC והקונסולות לא מספיק מחדשות באספקט, לא יודע.
ציפיתי פשוט להתרגשות כלשהי מצד כתבים ששיחקו 8 שנים באותן קונסולות ורובם נשמעים מהוססים וממליצים לחכות וכו', אני מבין שהליינאפ יחסית בינוני אבל בכל זאת ציפיתי ליותר WOW.
הנה הת'רד למי שרוצה: http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=719319

קאוטיק, אני לא יעלה יותר מדי את הדיון שנסגר אבל רק בקשר ל TLOU, יש אכן קטעים שהוא יפה יותר אבל יש גם הרבה שלא, אתה זוכר את הקטע שהולכים בנהר הקטן שמוביל לבניין הקפיטול עם טס ואלי? אם לדעתך זה נראה שם טוב ועוד בתור בעל PC אז אין לי מילים, אצלי זה היה נורא, כמובן שיש עוד דוגמאות בסגנון, אני לא מתווכח שבסכ"ה הוא מרשים יותר, רק שיש רגעים שהמנוע דוחף יותר מדי וה IQ נפגע ברמה שמפה סגורה באנצ'רטד נראית הרבה יותר טוב.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 נובמבר 2013, 16:55

זה לא הגרפיקה או הטכנולוגיה, זה המשחקים הממוצעים. אם מיקרוסופט הייתה יוצאת עם איזה היילו או אם סוני הייתה יוצאת עם איזה אנצ'רטד אז היית רואה את הההתלהבות. יש ביקורות לרייז?
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 20 נובמבר 2013, 17:08

נראה שאם לפורזה 5 היה יותר תוכן הוא היה מקבל מעל ל9 ואפילו סוגר עם הציונים הכי גבוהים בסדרה, הביקורות חיוביות מאוד אבל אלו שיחסית קוטלות מתלוננות על קמפיין חצי אפוי, שאין מספיק מסלולים, מכוניות בתשלום DLC וכו'

בעיקרון אם זה לא היה כותר שנדחף לשיגור מן הסתם הוא היה יותר מוצלח אבל גם ככה הוא מומלץ מאוד, ה drivatar קוצר שבחים, וגם הגראפיקה שנראה שהיא showcase חזק לדור הבא לפי הביקורות.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 20 נובמבר 2013, 17:16

שתי הקונסולות לא היו צריכות לראות אור יום לפני 2014. פיצ'רים לא מוכנים, דברים חצי אפויים, בעיות בשלטים ומשחקים מזורזים ודלי תוכן.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 20 נובמבר 2013, 17:21

Kazz כתב:שתי הקונסולות לא היו צריכות לראות אור יום לפני 2014. פיצ'רים לא מוכנים, דברים חצי אפויים, בעיות בשלטים ומשחקים מזורזים ודלי תוכן.

נו באמת, לא מספיק הן בכח של לאפטופ אתה רוצה לדחות אותן עוד? אולי כבר נחכה שהאייפון ישווה איתן ביצועים וזהו.
הייתי מסכים לדחייה לאמצע 2014 אם הייתי מקבל 680 GTX בפנים, אחרת שכח מזה, מבחינתי שהיו יוצאות גם בתחילת השנה עם ים בעיות של "דברים לא אפויים".

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 20 נובמבר 2013, 17:30

שהיו מוציאים אותן בלי המשחקים הבלעדיים וכך הם היו מקבלים את הזמן הדרוש. משחקי צד ג' היו סוחבים אותם.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 20 נובמבר 2013, 17:52

Kazz כתב:שהיו מוציאים אותן בלי המשחקים הבלעדיים וכך הם היו מקבלים את הזמן הדרוש. משחקי צד ג' היו סוחבים אותם.

כמו BF4 שהאונליין שלו על הפס4 עובד לפי המצב רוח?
עזוב, זו השקה, תמיד צפויות בעיות, אם על כל בעיה קטנה הצרכן עושה מזה קטסטרופה עדיף שבאמת יחכה מספר חודשים, מי שקונה בהשקה חוץ מקונסולה מתפוצצת אמור לצפות כמעט לכל בעיה אפשרית.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 20 נובמבר 2013, 18:12

Kazz כתב:שתי הקונסולות לא היו צריכות לראות אור יום לפני 2014. פיצ'רים לא מוכנים, דברים חצי אפויים, בעיות בשלטים ומשחקים מזורזים ודלי תוכן.

אני מניח שזו טייפו והתכוונת ל2011.
תמונה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 20 נובמבר 2013, 18:50

בכל השקה בסדר גודל כזה צפוי בעיות
אני לא חושב שזה הגורם לחוסר יתלהבות

חוסר היתלהבות מבחינתי -זה כי לא ראינו אף דבר באמת חדש
כן הגרפיקה עברה שיפור מהדור הקודם -אבל לא היתה קפיצה כמו הקפיצה לHD
או דור לפני מN64 לPS2
או דור לפני מSNES לPS1
או דור לפני מNES לSNES
או דור לפני מאטרי 2600 לNES

גם השליטה משופרת אומנם ,אבל היתה קימת בדור הקודם ,למעשה בPS4 ,כבר בPS1 היו משחקים מסוימים שתמכו בדול שוק 1 ,ואפילו חיבו אותו
בXBO הקינקט קים כבר כמה שנים ב360 ,כולל תמיכה לממשק

נכון החדש משופר ,ומערכת טובה יותר ,אבל בכל זאת

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 20 נובמבר 2013, 18:56

תלוי אם גם אז משחקי השיגור היו סובלים מהלו"ז. מה הבעיה בלעשות משחק שיגור שלא סובל מבעיות ליטוש ותוכן? אם לא מצליחים אז דוחים את המשחק במקום להוציא אותו לא משנה מה בשביל הכסף. נמאס ממשחקים שלוקחים צעדים אחורה מקודמיהם בגלל שהם היו חייבים להיות בשיגור.

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 20 נובמבר 2013, 19:11

Laskin כתב:גם בלי צד ג', יש לנינטנדו רק את PIKMIN 3 וNSMB:U. זהו. יש גם את זלדה, אבל זה פאקינג פורט בHD של משחק לפני 2 דורות, עם כמה תוספות. אז הוא לא נחשב.

יש לה גם את מריו החדש שבעל ממוצע 94.44%, כך שאם אתה רוצה משחק חדש־חדש של 95% כבר עכשיו ולא עוד חצי שנה–שנה, אז רק ה-WiiU מספקת זאת כרגע :)

אבל כן, ברור שנינטנדו בבעיה. נותר לראות האם הלקחים יופקו בעתיד. היא עשתה/עושה שינויים בחטיבות שלה בשביל זה בדיוק.

Death_119 כתב:אני לא רואה את זה. ועוד בלי לכלול את העובדה שהוא רץ על רזולציה משנת 2005 בפיסי. קילזון נראה טוב ממנו בלי ספק אחרי שרואים את התמונות שאנשים מעלים בגאף. ברגע שהמשחק מתרומם מהסקופ של חייל מול חייל הוא לא מרשים בעליל.

אני מסכים, 'קילזון' נראה טוב יותר, וכתבים שלא התרשמו מסרטונים מסרסים, אלא מהמקור, טענו שדווקא 'אינפיימס 3' הוא הכי מרהיב מכולם, אך גם אני מודה שקשה להתרשם כך מהסרטונים ששוחררו למשחק ואחכה לתוכן התייחסות טוב יותר.

bling כתב:יראה מיושן יחסית? אולי, מכוער? אין סיכוי.
זהו, כבר עברנו את השלב של כיעור, משחקים נראים טוב ויראו טוב גם עוד 20 שנה, ה IQ שלהם מעולה, הדמויות נראות מצויין וכך גם הסביבות וכו' גם אם תשווה את זה ל CGI.

בדיוק. זה מה שתמיד טענתי כאן. מזמן עברנו את השלב הזה. התועלת תהיה בפרט בעולמות פתוחים רחבים, ורק מפתחות מוכשרות ממילא תדע לנצל זאת. למשל, עד היום אנו עדים ללא מעט AI בעייתי (אפילו ב'פורצה' החדש, על־פי הביקורת ביורוגיימר), למרות שהטכנולוגיה מסוגלת למנוע אותן. אז מה הטכנולוגיה רלוונטית אם לא מנצלים אותן היטב? כמובן שזו דוגמה אחת.

אני קורא את ת'רד סיכום הביקורות בניאו גאף של ה X1, ולא יודע, יש הרגשה שהתקשורת פשוט לא מתלהבת מהדור החדש.

איך אפשר למדוד דור שרק נולד? זה משהו שנבחן רק בדיעבד. גם הדור הקודם התחיל אף יותר חלש, אפילו כך היה בשנה–שנתיים הראשונות שלו, וכולם יודעים כיצד התפתח ונגמר.

Nuckleus כתב:אפילו אנצ'רטד הראשון נראה מכוער היום. למה שזה יהיה שונה לרייז בעוד 4-5 שנים?

הוא לא מכוער בשום קנה מידה. להפך. 'נחות' אינה מילה נרדפת ל'מכוער'. יש המון אנשים שיפים יותר מאחרים, זה לא אומר שהאחרים מכוערים. מבין את ההבדל?

האם 'צעצוע של סיפור' הפך את 'מלך האריות' ללא רלוונטי או כזה שכבר לא ניתן לצפות בו? טכנולוגיות שונות, אך שניהם יפים וניתן ליהנות משניהם גם כיום, למרות שטכנולוגיה אחת שונה וחדישה מהאחרת.

Golan כתב:לא יודע למה, אבל משום מה אני יותר מתרגש מהשקת ה-Xbox One מאשר השקת ה-PlayStation 4. ואני שחקן PlayStation 3 במקור.

לא משוכנע שתחושתך מוצדקת, כי גם ההשקה של ה-One צולעת בהקשר של ביקורות משחקים.

Niga כתב:פורצה 5 כרגע יושב על 83 ב Metacritic. ציון צפוי.

בהחלט צפוי. בדיוק אתמול כתבתי כאן שאני צופה לו ממוצע באזור 85 ודייקתי (כרגע הוא אפילו 81 בגיימריינקינג). ומסתבר שזה לא רק כי דל בתוכן: בביקורת ביורוגיימר מתלוננים על כמות תוכן קטנה, AI לא מוצלח (מפעיל בלמים באמצע כביש ישר) ומתלוננים גם על בחירת המסלולים, תכונת מיקרו תשלומים ובחלק מהמסלולים האייקוניים של הסדרה נעלמו ובמקומם יש משטחים משמימים.

רייז כאמור, יקבל פחות לדעתי, פחות מממוצע 80.
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 20 נובמבר 2013, 19:20

ממוצע 83 לטעמי למשחק זה טוב
אני לא מצפה מהמשחק להיות 90 פלוס,
הוא גם לא מחדש איזה משהו גדול אחרי הכל זה משחק מרוצים

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 28 אורחים