Death_119 כתב:יש הבדל עצום בין רזולוציה של 900P או 720P לאחת של 1080P. משחק שיראה הכי יפה בעולם כל עוד הוא מגיע ברזולוציה מחורבנת זה כבר לא יעזור לו. למי שלא מאמין שייקח כל משחק שיבחר ויוריד אותו לאחת מהרזולוציות המדוברות על אותן הגדרות גראפיות ויווכח. אין משפיע יותר בצורה קיצונית על המראה מרזולוציה (לא לחינם אנחנו מתעסקים בזה כל היום), במיוחד בהפרשים גדולים כל כך.
Kazz כתב:יורוגיימר חיברו את הפס4 לXB1. יש לאג מורגש כך שזה לא ריאלי לשחק בפס4 עם הUI של האקס בוקס.
http://www.youtube.com/watch?v=bWxVPsyMs_0
Kazz כתב:שתי הקונסולות לא היו צריכות לראות אור יום לפני 2014. פיצ'רים לא מוכנים, דברים חצי אפויים, בעיות בשלטים ומשחקים מזורזים ודלי תוכן.
Kazz כתב:שהיו מוציאים אותן בלי המשחקים הבלעדיים וכך הם היו מקבלים את הזמן הדרוש. משחקי צד ג' היו סוחבים אותם.
Kazz כתב:שתי הקונסולות לא היו צריכות לראות אור יום לפני 2014. פיצ'רים לא מוכנים, דברים חצי אפויים, בעיות בשלטים ומשחקים מזורזים ודלי תוכן.
Laskin כתב:גם בלי צד ג', יש לנינטנדו רק את PIKMIN 3 וNSMB:U. זהו. יש גם את זלדה, אבל זה פאקינג פורט בHD של משחק לפני 2 דורות, עם כמה תוספות. אז הוא לא נחשב.
Death_119 כתב:אני לא רואה את זה. ועוד בלי לכלול את העובדה שהוא רץ על רזולציה משנת 2005 בפיסי. קילזון נראה טוב ממנו בלי ספק אחרי שרואים את התמונות שאנשים מעלים בגאף. ברגע שהמשחק מתרומם מהסקופ של חייל מול חייל הוא לא מרשים בעליל.
bling כתב:יראה מיושן יחסית? אולי, מכוער? אין סיכוי.
זהו, כבר עברנו את השלב של כיעור, משחקים נראים טוב ויראו טוב גם עוד 20 שנה, ה IQ שלהם מעולה, הדמויות נראות מצויין וכך גם הסביבות וכו' גם אם תשווה את זה ל CGI.
אני קורא את ת'רד סיכום הביקורות בניאו גאף של ה X1, ולא יודע, יש הרגשה שהתקשורת פשוט לא מתלהבת מהדור החדש.
Nuckleus כתב:אפילו אנצ'רטד הראשון נראה מכוער היום. למה שזה יהיה שונה לרייז בעוד 4-5 שנים?
Golan כתב:לא יודע למה, אבל משום מה אני יותר מתרגש מהשקת ה-Xbox One מאשר השקת ה-PlayStation 4. ואני שחקן PlayStation 3 במקור.
Niga כתב:פורצה 5 כרגע יושב על 83 ב Metacritic. ציון צפוי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 28 אורחים