Xbox One | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

Re: Xbox One | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 21 נובמבר 2013, 12:31

bling כתב:קאוטיק, לא , המשחק בבסיסו לא היה נראה מצויין (על זה אני בדיוק מדבר), הוא היה נראה נורא, עם קומבאט לא מלוטש, חד גוני ומשעמם ועם קלוז אפים מעיקים ומתישים, הוא תמיד היה נראה נורא, וכשהגיעו previews שקוטלים את המשחק בצורה מאוד חריגה שלא כנהוג בתעשייה כלפי משחקי AAA זה כבר היה חותמת סופית שהדבר הזה רע כמו שהוא נראה.

KAZZ, אני מופתע שלא פתחת בפוסט זועם על כל מדיניות התשלום שמשחקי הצד א' של ה X1, בעיות תוכן זה מבאס אבל לא כזה חריג בשביל השקה, פה מדובר במדיניות לכל דבר, זהב טהור בשביל מישהו כמוך :)

בטח שהוא נראה מצויין. מערכת קרב שמזכירה את זו של משחקי בטמן זה מצוין. הבעיה, ככל הנראה, שהיא מורכבת פחות מזו של בטמן ושהיא כל מה שיש במשחק. אין בו שום דבר מעבר ולכן הוא חד גוני. מערכת קרב מבוססת תזמון, וקומבואים היא רעיון טוב, בבסיסו. הביצוע לוקה בחסר, בגלל רפטטיביות, אבל לא היתה לאף אחד דרך לקבוע שהמשחק חוזר על עצמו, בלי לשחק במשחק.
הוא גם נראה מדהים מבחינה טכנית, עם אנימציות מצוינות ושימושים מעניינים בסביבה. האם אפשר לדעת בוודעות שהמעט שראינו הוא כל מה שיש ושהוא לא יכול להחזיק משחק שלם? לא. אפשר לשער. הנחתי שכך המצב (בכל זאת, זו קרייטק והם לא הוכיחו את עצמם בתחום הזה מעולם), אבל לא היתה לאף אחד סיבה לבטל את האפשרות שבמשחק יש עוד אלמנטים שלא ראינו עדין (חוץ ממשאלות לב של לוחמי חופש שונאי מייקרוסופט, כמובן), בגלל שאף אחד לא שיחק בכל המשחק.

להגיד שמשחק נראה חד גוני, כאשר ראית ממנו רק שעת משחק, זו הנחה לא מבוססת. מאיפה לך אם הוא חד גוני, אם לא ראית מה עוד אפשר לעשות בו? זה כמו להחליט שמשחק יריות הוא משחק עם מעט מאוד נשקים, בגלל ששיחקת בו רק שעה ועדין לא עברת את השלב שבו יש לך רק אקדח אחד ורוס"ר אחד.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 21 נובמבר 2013, 20:47

Nucleus_Dawn כתב:
בטח שהוא נראה מצויין. מערכת קרב שמזכירה את זו של משחקי בטמן זה מצוין. הבעיה, ככל הנראה, שהיא מורכבת פחות מזו של בטמן ושהיא כל מה שיש במשחק. אין בו שום דבר מעבר ולכן הוא חד גוני. מערכת קרב מבוססת תזמון, וקומבואים היא רעיון טוב, בבסיסו. הביצוע לוקה בחסר, בגלל רפטטיביות, אבל לא היתה לאף אחד דרך לקבוע שהמשחק חוזר על עצמו, בלי לשחק במשחק.
הוא גם נראה מדהים מבחינה טכנית, עם אנימציות מצוינות ושימושים מעניינים בסביבה. האם אפשר לדעת בוודעות שהמעט שראינו הוא כל מה שיש ושהוא לא יכול להחזיק משחק שלם? לא. אפשר לשער. הנחתי שכך המצב (בכל זאת, זו קרייטק והם לא הוכיחו את עצמם בתחום הזה מעולם), אבל לא היתה לאף אחד סיבה לבטל את האפשרות שבמשחק יש עוד אלמנטים שלא ראינו עדין (חוץ ממשאלות לב של לוחמי חופש שונאי מייקרוסופט, כמובן), בגלל שאף אחד לא שיחק בכל המשחק.

להגיד שמשחק נראה חד גוני, כאשר ראית ממנו רק שעת משחק, זו הנחה לא מבוססת. מאיפה לך אם הוא חד גוני, אם לא ראית מה עוד אפשר לעשות בו? זה כמו להחליט שמשחק יריות הוא משחק עם מעט מאוד נשקים, בגלל ששיחקת בו רק שעה ועדין לא עברת את השלב שבו יש לך רק אקדח אחד ורוס"ר אחד.

אז כל משחק עם מערכת קרב שמזכירה את באטמן הופך ל "נראה מצוין", אחלה סטנדרטים, גם remember me היה עם מערכת קרב שהזכירה את באטמן והוא היה נראה בינוני בכל תצוגה שלו, זה שיש איזו מכניקה לא הופכת משחק למבטיח במיוחד כשהמכניקה נראית עם ביצוע מזעזע ולא מלוטש, גם האנימציות של הקרב השוטף ממוצעות ולא מרגישות טוב כמו באטמן שאפילו ביוטיוב אתה מתלהב מהמהלכים.
המשחק היה נראה נורא מכל גיימפליי שפורסם, בדר"כ כשהמפתחת מראה אינספור סרטוני גיימפליי עם אותה מערכת קרב נוראית ורפטטיבית ההנחה ההגיונית היא שהמשחק רע ולא הולך להפוך אחרי מספר שעות לדארק סולס.
ובשבילי גיימפליי רע כל כך היה גורם לי לעזוב את המשחק אחרי שעה, זה בכלל לא קרוב לדוגמא שלך עם הנשקים, גם משחק עם סכין ואקדח בלבד יכול להראות מרתק, רייז תמיד שעמם וגרם לי לרצות להניח את השלט המטאפורי שלי וללכת לישון, בדיוק כמו כשאני צופה בקמפיין של BF3 או נאק, קולטים את השטיק מהר מאוד וזה ברור שאין סיבות להיות אופטימי כשרואים את המשחקים האלה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 נובמבר 2013, 12:49

משחקי שיגור תמיד סובלים מבעיות תוכן, זאת בעיה ידועה. אין לך כיוון של חומרה שנתיים לפני שהמשחק יוצא, רק חצי שנה פחות או יותר לפני היציאה אתה מקבל ערכה סופית, אתה צריך לכתוב מנוע חדש ופיצ'רים חדשים שלא היו קודם ובסוף אתה מגיע לתהליך פיתוח של שנתיים שהוא ממילא לא ארוך במיוחד ומרצף אותו בקשיי פיתוח, טכנולוגיות חדשות, צורך לכתוב מנוע חדש, API חסר עד לא קיים וערכות פיתוח לא גמורות.

יש בשיגור בדיוק שתי אופציות, משחק פחות טוב ופחות מלא ממה שהוא יכל להיות או לעשות חצי פורט דור קודם סטייל AC.
We're just normal men. We're just innocent men

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 21 נובמבר 2013, 13:06

Walle
Trainee

הודעהעל ידי Walle » 21 נובמבר 2013, 13:22

כמו שחשבתי, הביקורות מאשרות שחוץ מגראפיקה Ryse משחק בינוני ומטה:
GameSpot - 4/10
Eurogamer - 5/10
IGN - 6.8/10
GameInformer - 6/10
Joystiq - 2.5/5

זה נראה שמשחקי ההשקה של ה-XBOX ONE גרועים ולא טובים יותר מאשר משחקי ההשקה של ה-PS4.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 נובמבר 2013, 13:29

קטסטרופה עם גרפיקה מדהימה.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 21 נובמבר 2013, 21:33

רייז מתחרה עם נאק על תואר המשחק הגרוע של ההשקה, כנראה שנאק בכל זאת "ינצח" אבל איפה נאק שנעשה כפרויקט צדדי ע"י צוות קטן בתקציב של 100 שקל לעומת רייז שנעשה ע"י מפתחת כביכול בעלת שם בהשקעה ענקית, בושה לקרייטק.

Walle כתב:כמו שחשבתי, הביקורות מאשרות שחוץ מגראפיקה Ryse משחק בינוני ומטה:
GameSpot - 4/10
Eurogamer - 5/10
IGN - 6.8/10
GameInformer - 6/10
Joystiq - 2.5/5

זה נראה שמשחקי ההשקה של ה-XBOX ONE גרועים ולא טובים יותר מאשר משחקי ההשקה של ה-PS4.

זו תחרות די מטופשת מי יותר גרוע אבל די ברור שהפס4 בכל זאת עם ליינאפ בינוני יותר, ל X1 יש את פורזה שלמרות האכזבה ממנו עדיין משחק איכותי, לפס4 המקביל לו מבחינת ציונים זה resogun שעם כל הכבוד אליו נראה לי פורזה קצת יותר משמעותי.
גם ל ONE יש את דד רייזינג שאין מה להתפאר בו אבל בכל זאת הוא בינוני פחות מדברים כמו נאק או אפילו קילזון מבחינת ציונים, אבל זו באמת השוואה מטופשת כי כמעט כל המשחקים די רעים.

בהחלט נראה שההשקות בינוניות ומטה, בערך בסטנדרט הרגיל של קונסולות של סוני ומיקרוסופט,כמו שהיה ברור עוד לפני הציונים, אין שום סיבה לקנות אותן בחודשים הקרובים למי שלא משוגע לדבר.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 21 נובמבר 2013, 13:38

bling כתב:רייז מתחרה עם נאק על תואר המשחק הגרוע של ההשקה, כנראה שנאק בכל זאת "ינצח" אבל איפה נאק שנעשה כפרויקט צדדי ע"י צוות קטן בתקציב של 100 שקל לעומת רייז שנעשה ע"י מפתחת כביכול בעלת שם בהשקעה ענקית, בושה לקרייטק.

זו תחרות די מטופשת מי יותר גרוע אבל די ברור שהפס4 בכל זאת עם ליינאפ בינוני יותר, ל X1 יש את פורזה שלמרות האכזבה ממנו עדיין משחק איכותי, לפס4 המקביל לו מבחינת ציונים זה resogun שעם כל הכבוד אליו נראה לי פורזה קצת יותר משמעותי.
גם ל ONE יש את דד רייזינג שאין מה להתפאר בו אבל בכל זאת הוא בינוני פחות מדברים כמו נאק או אפילו קילזון מבחינת ציונים, אבל זו באמת השוואה מטופשת כי כמעט כל המשחקים די רעים.

בהחלט נראה שההשקות בינוניות ומטה, בערך בסטנדרט הרגיל של קונסולות של סוני ומיקרוסופט,כמו שהיה ברור עוד לפני הציונים, אין שום סיבה לקנות אותן בחודשים הקרובים למי שלא משוגע לדבר.

מסכים עם כל מילה. פשוט לא מעניין לקנות כרגע קונסולה חדשה.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 21 נובמבר 2013, 13:48

רייז מתחרה עם נאק על תואר המשחק במחיר מלא הגרוע של ההשקה

תיקנתי.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 21 נובמבר 2013, 13:59

DrKeo כתב:משחקי שיגור באקסבוקס one תמיד סובלים מבעיות תוכן, זאת בעיה ידועה. אין לך כיוון של חומרה שנתיים לפני שהמשחק יוצא, רק חצי שנה פחות או יותר לפני היציאה אתה מקבל ערכה סופית, אתה צריך לכתוב מנוע חדש ופיצ'רים חדשים שלא היו קודם ובסוף אתה מגיע לתהליך פיתוח של שנתיים שהוא ממילא לא ארוך במיוחד ומרצף אותו בקשיי פיתוח, טכנולוגיות חדשות, צורך לכתוב מנוע חדש, API חסר עד לא קיים וערכות פיתוח לא גמורות.

יש בשיגור בדיוק שתי אופציות, משחק פחות טוב ופחות מלא ממה שהוא יכל להיות או לעשות חצי פורט דור קודם סטייל AC.

לקילזון אין שום בעיית תוכן. ההפך, המולטי שלו נראה נהדר. והסינגל בנוי מקמפיין של 10 שעות, סטנדרטי.
איפה קאוטיק המטופש הזה שסיפר לנו שאנחנו לא מבינים דבר ורייז זה הדבר הבא. אה כן, שיחקו רק שעתיים בסן פרנסיסקו (מחצית מהמשחק).
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 21 נובמבר 2013, 14:08

Death_119 כתב:לקילזון אין שום בעיית תוכן. ההפך, המולטי שלו נראה נהדר. והסינגל בנוי מקמפיין של 10 שעות, סטנדרטי.
איפה קאוטיק המטופש הזה שסיפר לנו שאנחנו לא מבינים דבר ורייז זה הדבר הבא. אה כן, שיחקו רק שעתיים בסן פרנסיסקו (מחצית מהמשחק).

הדבר היחיד שמטופש פה זה שאתה לוקה בהבנת הנקרא.
אם לא הבנת מה כתבתי, אז תלך בחזרה לדיון ותקרא. אם עדין לא תבין (כצפוי) תקרא שוב ושוב, עד שתבין.

מעבר לזה, תלמד להתייחס לאנשים בכבוד מינימלי. אל תזהם את הדיון בתקיפות האישיות המכוערות האלו. חוצפן.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 21 נובמבר 2013, 14:42

הלו, להוריד את הטון! :)
זה ממש לא מתאים...

אני חושב שזה היה לחלוטין צפוי, למרות שבאמת הם יכלו לנסות לשפר קצת יותר את הגיימפליי אחרי כל הרשמים המאוד-לא-מחמיאים שקיבלו.
אם תשאלו אותי - הם ממש ניסו לדחות אותו, אבל מיקרוסופט לא נתנו להם. תחושת בטן.
בכל מקרה, במקומם הייתי מוריד את המחיר ל-20 דולר, כמו שהצעתי לKNACK לעשות, למרות שלפחות המשחק הזה מרשים גרפית, מה שממש אי אפשר להגיד על KNACK, אבל הוא גם ימכור בגלל זה הרבה מאוד יחסית למה שמגיע לו.
לא אתפלא אם ימכור גם 3 מליון עותקים עד סוף שנה הבאה. (אז שיתעלמו מההצעה שלי... אני סתם אדיוט)
אגב, אני בחיים לא אהבתי שום משחק של קרייטק. הם צריכים לדעתי לפתח משחקים קצרים חינמיים שיעשו כבוד למנוע המעולה שלהם, ולהתרכז בשיווק שלו.

בקשר לMICROTRANSACTIONS ברייז, פורצה וכל משחק שלא יהיה - אין לי שום בעיה עם זה.
כל עוד הם לא נותנים אפשרות לקנות משהו מאוד חשוב למשחק, שאם אתה לא רוצה לקנות אותו - אתה צריך לבזבז עשרות רבות של שעות משחק ממוחזרות.
(או שעות בודדות, אם מדובר במשהו ממש בסיסי לגיימפליי וההתקדמות)
זה חבל דק שרוב המשחקים יהלכו עליו בדור הזה, וחלקם ללא ספק יפלו. במקרה של 2 המשחקים האלה - זה ממש לא משהו לבכות עליו, זו אופציה לפראיירים, ומי שנופל בזה - האשמה רק עליו.

Walle
Trainee

הודעהעל ידי Walle » 21 נובמבר 2013, 15:03

Crackdown 3 צפוי לצאת ב2014 לפי מודעה של החברה המפתחת:
"We need up to 3 engineers for a large C++, next gen console project that we are working on for ship next year."

http://scottishgames.net/jobs/

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 21 נובמבר 2013, 23:23

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 21 נובמבר 2013, 15:33

Walle כתב:Crackdown 3 צפוי לצאת ב2014 לפי מודעה של החברה המפתחת:
"We need up to 3 engineers for a large C++, next gen console project that we are working on for ship next year."

http://scottishgames.net/jobs/

לדעתי דווקא רוב הסיכויים שזה משחק קינקט.
מתוך 5 המשחקים שהם עשו - 4 מתוכם הם משחקי קינקט.
(את קראקדאון הראשון הם לא עשו)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 נובמבר 2013, 16:15

Death_119 כתב:לקילזון אין שום בעיית תוכן. ההפך, המולטי שלו נראה נהדר. והסינגל בנוי מקמפיין של 10 שעות, סטנדרטי.

כן שמענו. קמפיין קצר בחצי מזה של 2 ו-3 (לך ל-how long to beat ותגלה קמפיין של 4.5 שעות לעומת 7 ו-8 של הקודמים), הורידו את כל התוספות המגניבות של המולטי שהיו בפס3 כמו ג'טפאק וגאדג'טים שונים ואני בטוח שגם אם נבדוק את מספר המפות מולטי נגלה שהוא קטן בהרבה מזה של 3. גם KZ הוא משחק השקה וכנראה שגם לא אחד טוב במיוחד.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 21 נובמבר 2013, 16:23

אני לא יודע מאיפה האתר הזה מביא את זה, אני צפיתי בכל המשחק, ממישהו שלא מתעכב לשנייה על הפרטים אלא רץ על המשחק (ובקושי מת, אני חושב פעמיים כל המשחק, גם אם זה ערוך - זה מה שרואים) וזה לקח קצת יותר מ-9 שעות.
אני סיימתי את 3 בעשר שעות, ושיחקתי עם הMOVE.
IGN אומרים שזה עשר שעות, קשה לי להאמין לנתון שאומר פחות מחצי מזה.

באמת שיש תלונות על המשחק, אבל מחסור בתוכן פשוט לא אחת מהן, בטח שלא משהו מורגש משמעותית.

אגב, במפתיע - KOTAKU אומרים YES על RYSE, ונראה שהם דווקא כן סונוורו מהגרפיקה, ולא הפריעו להם דברים שאכזבו ביקורות אחרות. משונה קצת שזה מגיע מהם, אבל כל אחד והטעם שלו.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 21 נובמבר 2013, 16:26

אה, צר לי, אבל בדקתי גם שם:
http://www.howlongtobeat.com/game.php?id=14342
וזה מראה על 9 וחצי שעות.

לא יודע למה אצלך זה מראה אחרת.
אולי בדקת את גירסת הPSP בטעות?

עריכה:
כן, זה בדיוק מה שעשית :)
http://www.howlongtobeat.com/game.php?id=13314
ועפ"י האתר הזה - מדובר במשחק ארוך יותר מKZ2 בשעה וחצי, ומKZ3 בשעתיים וחצי (משמע - 30 אחוז יותר ארוך).
נערך לאחרונה על ידי Laskin ב 21 נובמבר 2013, 16:29, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 נובמבר 2013, 16:28

Laskin כתב:אה, צר לי, אבל בדקתי גם שם:
http://www.howlongtobeat.com/game.php?id=14342
וזה מראה על 9 וחצי שעות.

לא יודע למה אצלך זה מראה אחרת.
אולי בדקת את גירסת הPSP בטעות?

עריכה:
כן, זה בדיוק מה שעשית :)
http://www.howlongtobeat.com/game.php?id=13314

אוי צודק לגמרי, טעות שלי. טוב נו, אני משער שזה לא באמת רלוונטי כמה ארוך עושים את הצואה :mrgreen:

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 22 נובמבר 2013, 00:45

גם זה שהורידו ג'אט פאקים וקשקושים אחרים לא נובע ממחסור בתוכן, KZ3 לא התקבל יפה אצל הקהילה מבחינת מולטיפלייר ונראה שהם רצו להוריד גימיקים מיותרים מ SF ולעשות אותו יותר מבוסס סקיל.
גם כל הנשקים פתוחים לך מההתחלה ואין צורך להתקדם בדרגות כדי לפתוח משהו, אתה שווה לכולם מרגע הראשון, גם אין אפילו auto aim כי הם מאמינים שה DS4 כבר מספיק טוב, בקיצור הדגש שלהם איתו זה נטו סקיל, מעניין לראות אם באמת תתפתח ממנו קהילה תחרותית.

אה וקרייטק בלבלו את המח עם ההכחשה שלהם לגבי האורך של רייז, הוא כן לוקח 5 שעות ע"פ הדיווחים האחרונים והאתר ההוא שדיווח על כך צדק, באורך פלא מסתורי הציוץ ש KEO הביא של קרייטק ש"הבטא טסטרים הכי מנוסים מסיימים אותו ב 7 שעות בלה בלה בלה" נמחק...חרטטנים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 21 נובמבר 2013, 16:50

הביקורת החיובית היחידה בינתיים, שוב - קוטאקו - מכריזים על 8 עד 10 שעות ברמה הרגילה.
אבל נראה לי שהם עצרו מדי פעם לסשן-אינון קצר על הגרפיקה ^_^

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 22 נובמבר 2013, 00:53

DrKeo כתב:אוי צודק לגמרי, טעות שלי. טוב נו, אני משער שזה לא באמת רלוונטי כמה ארוך עושים את הצואה :mrgreen:

היית חושב ככה, אבל אז עושים על זה פרק שלם בסאות' פארק והוא מבריק, אז מסתבר שז כן משנה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 22 נובמבר 2013, 00:55

Laskin כתב:הביקורת החיובית היחידה בינתיים, שוב - קוטאקו - מכריזים על 8 עד 10 שעות ברמה הרגילה.
אבל נראה לי שהם עצרו מדי פעם לסשן-אינון קצר על הגרפיקה ^_^

ו GI אומרים 5...לעזאזל עם זה אני שונא שאין עקביות אצל מבקרים, איך אחד אומר 8-10 והשני 5!?
זה הפרש גדול מדי גם בשביל סשני-אינון.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 21 נובמבר 2013, 17:31

אה וקרייטק בלבלו את המח עם ההכחשה שלהם לגבי האורך של רייז, הוא כן לוקח 5 שעות ע"פ הדיווחים האחרונים והאתר ההוא שדיווח על כך צדק, באורך פלא מסתורי הציוץ ש KEO הביא של קרייטק ש"הבטא טסטרים הכי מנוסים מסיימים אותו ב 7 שעות בלה בלה בלה" נמחק...חרטטנים.

מה ציפיתם ?
כבר מהסרטונים זה ניראה גרוע כמו הפלטפורמר לPS4 ,חוץ מגרפיקה כמובן

אני חושב שגם סוני וגם MS נדפקו עם 2 המשחקים האלו
אני מעריך שזרקו המון כסף ,לנסות לאפוך אותם להתחלה של זיכיונות גדולים ,וזה נכשל
לא חושב שניראה המשכים לשניהם

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 נובמבר 2013, 17:32

bling כתב:גם זה שהורידו ג'אט פאקים וקשקושים אחרים לא נובע ממחסור בתוכן, KZ3 לא התקבל יפה אצל הקהילה מבחינת מולטיפלייר ונראה שהם רצו להוריד גימיקים מיותרים מ SF ולעשות אותו יותר מבוסס סקיל.
גם כל הנשקים פתוחים לך מההתחלה ואין צורך להתקדם בדרגות כדי לפתוח משהו, אתה שווה לכולם מרגע הראשון, גם אין אפילו auto aim כי הם מאמינים שה DS4 כבר מספיק טוב, בקיצור הדגש שלהם איתו זה נטו סקיל, מעניין לראות אם באמת תתפתח ממנו קהילה תחרותית.

סבבה, טעיתי, טעיתי, לא חייבים להדגיש את זה עוד יותר :)
אגב, אפשר למחוק טוויטים? חשבתי שזה בלתי אפשרי וזה כל הקטע הידוע שאסור לעשות "drunk twitting".

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 14 אורחים