Fanta כתב:סעמק הם ( המקור שלי ) לא רוצים לספר לי
אומרים שהם יודעים את המחיר המדויק והבטיחו לישפאר שלא לספר
הצלחתי איכשהו לדוג בקטנה שהוא זרק לי " בטח הנציג אמר 2.6-3 נכון? "
ככה שאני מאמין שהמחירים של הסוכן שבא לבאג הם מדויק, הערכה שלי 2.8 רשמי
Laskin כתב:לא זה לא... הוא עולה 400 יורו באירופה, לא?
פלוס מסים ומשלוח זה קצת עולה וגם החנויות צריכות לעשות כמה גרושים.
זה לא זול במיוחד, אבל רחוק ממוגזם לדעתי
Laskin כתב:נראה לי שאתה מחשב את המחיר בדולרים כולל מסים. יורו שווה הרבה יותר היום
bling כתב:500-600 ש"ח הפרש זה באמת כבר פחות אטרקטיבי בשביל הסיכוי הדי מזערי שתיפול על מכשיר תקול.
מה גם שאם קורה מקרה שכזה אז אפשר לשלוח לאמאזון והם יסדרו/יחליפו את המכשיר, כמובן שזה כאב ראש ותשלום למשלוח לחו"ל אבל לפחות לא זורקים את הכסף לפח ויכול להיות שגם עם הוצאות המשלוח בסוף יצא מחיר כמו בארץ.
בעיקרון זה התסריט הכי גרוע ושווה לדעתי להסתכן בו אם ההפרש 500+ ש"ח.
Golan כתב:
אבל עכשיו אני רואה שבאמזון זה באמת עולה 2,500. ככה שאם בישראל זה יעלה 2,800, המחיר בסדר גמור.
אני פשוט אחכה לתחילת חודש מרץ, ואראה כמה יעלה לי להזמין מאמזון. אם ההבדל במחירים בין אמזון לישראל הוא פחות מ-300 שקל, אני כבר אקנה בישראל.
bling כתב:
יוצא לי 2380 מאנגליה, קצת פחות אטרקטיבי מה 2200 שהיה לי באיטליה אז אבל עדיין די שווה, נראה את התאריך שיקבעו לי אם הוא יהיה קרוב לינואר אז נבטל.
bling כתב:גולן 413 פאונד זה 2380 ש"ח.
bling כתב:לא יודע לך לאתר המרה ותבדוק בעצמך כמה שווה 413 פאונד.
Nigga כתב:מסתבר שה PS4 האמריקאי יוצר בסין בעוד שה PS4 האירופי יוצר ביפן.
אנחנו הולכים לקבל PS4 עם איכות בנייה הרבה יותר איכותית
Walle כתב:לפי אחד המקורות משחק Crash Bandicoot בפיתוח בNaughty Dog ביחד עם Santa Monica
Nigga כתב:מגהטון?
Official Crash Bandicoot site is down, all references removed from activision website
http://www.reddit.com/r/PS4/comments/1r ... owned_and/
אם זה יתברר כנכון..
Laskin כתב:אני אף פעם לא אהבתי את הסדרה.
אבל עם צוות כזה שיעבוד על משחק כמו קראש, או אפילו אחד מהם - אני עושה הזמנה מראש עכשיו.
אני מוכן לקבל כל משחק בעולם פנטזיה צבעוני, במיוחד מנוטי דוג, וכמובן שבברכה גם מסנטה מוניקה... אבל מצוות של 2 החברות יחד? מוכן לקבל גם סימולטור מעליות.
Laskin כתב:כן, ובתור מישהו ששיחק קודם במריו 64 הוא היה ממש מגוחך בעיניי
ג'ק ודקסטר לעומת זאת, הוכיחו לי שנוטי דוג בהחלט כן יודעת לעשות פלטורמה.
אבל משום קראש לא נהנתי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 33 אורחים