Wan7ed כתב:מישהו ציפה שדווקא לאקסבוקס תיהיה השקה חלקה?
bling כתב:SWYM, תראה את הביקורת המודלפת של ססלר על RYSE שפרסמתי, גם שם יש את הבעיה של דברים שנעולים בתשלום או שנפתחים דרך המשחק שמוגדר כגריידינג בפני עצמו פחות או יותר, אבל ב RYSE משום מה הוא מתלונן על זה ומוצא את זה כמציק בניגוד ל FORZA, הוא גמגם איזשהי סיבה למה זה בסדר שם ולא ב RYSE אבל קשה לי אפילו לזכור מרוב שזה היה גמגומי.
נראה שזו מדיניות של MS לכותרים שלה, לפחות בהשקה, אפשר לקוות שזה זמני, בפורזה זה כבר פגע, ברייז זה לא משנה כי המשחק רע, אבל נקווה שזה יעלם.
בקשר לשמועות, יכול להיות שהיא היתה קטסטרופה אבל זה שטויות כי ברור שזו מערכת שהיתה נמצאת בתהליך פיתוח, כבר אמרתי שיש שם אנשי סוני שנהנים להדליף כל מידע שלילי שיש להם לגבי MS.
Kazz כתב:רייז מתחרה עם נאק על תואר המשחק האקסלוסיבי במחיר מלא הגרוע של ההשקה
תיקנתי.
Nucleus_Dawn כתב:לא רואה איך האפשרות לשחרר תוכן בתשלום היא משהו רע בהגדרה.
כל עוד אפשר לשחרר דברים בלי לשלם (וללא שמץ של ספק, זה אפשרי, מספק ולא מצריך מעבר של קירות תשלום בפורזה 5), אין שום בעיה עם זה שנותנים אפשרות למי שיש לו פחות זמן לשלם בשביל לנהוג גם במכונית המגניבה X.
לטעון שהמשחק הרוס, בגלל שהוסיפו עוד אפשרות להתקדם, בזמן שמשאירים את האפשרות להתקדם גם בלעדיה זה משונה, לדעתי.
זה עוד יותר משונה, כשזה בה במשחק שההתקדמות בו יותר מהירה מהמשחק הקודם, בזכות מערכת ניקוד חדשה וביטול הקנסות על נזק שנעשה למכונית במהלך המירוץ. על אחת כמה וכמה זה משונה כאשר אפשר להאיץ את ההתקדמות עוד יותר, אם אתה שחקן וותיק ומשחק בלי חזרה בזמן ועזרים.
לא ברור לי כל כך מה זה הדברים האלו ש"נלקחו" מהמשחקים הקודמים, חוץ מאותם דברים שמנעו את ההתקדמות והפכו את הגריינדינג (שהיה גם בקודמים) לפחות מהנה.
כל עוד אין קיר תשלום, למה שיהיה למישהו אכפת שקיימת אפשרות להתקדם במשחק ולשחרר עוד תוכן בתשלום? אתה לא חושב שזה כיף/הוגן/גזעי? אל תשחרר בתשלום. תשחק ותשחרר בדיוק את אותו התוכן בלי לשלם עוד שקל.
Chwomp כתב:זו לא מקריות, אלא מדיניות של מייקרוסופט ונראה לי שהיא לא תשתנה בקרוב.
חבל, אבל מיקרו-תשלומים מכניסים הרבה כסף ואם אנשים קונים - זה ימשיך.
לדעתי היה צריך לעצור את זה עוד בשריון לסוסים.
DrKeo כתב:ראיון עם סם לייק מגלה שקוואנטום ברייק בנוי בצורה די מגניבה. יש שתי דמויות שחיקות, ג'ק ובת' שאותן נשחק בשלבים של המשחק. בסוף כל שלב נעבור לשחק את הרע, פול סרן שיכול לראות קדימה בזמן והוא יתן לנו טעימה מהשלב הבא בכמה תצורות שונות שהעתיד יכול להתממש אליו. כפול נטעם מהשלב העתידי על גרסאותיו, נבחר ואז נחזור לזמן של ג'ק ובת' וכשנגיע לקטע שפול ראה נהיה בTIMELINE שבחרנו. אני בטוח שרמדי ישחקו עם כל הנושא הזה בקשר לכל מה שהוא בחירה או קבוע מראש. בנוסף המשחק יגיע יחד עם סדרת הטלביזיה כבר על הדיסק ובין הפרקים של המשחק נצפה בפרקים של סדרת הטלביזיה כשהבחירות שעשינו עם פול ישפיעו גם על הסדרה עצמה.
סם לייק אמר שהם לא מנסים לעשות סוג של "בחר את ההרפתקאה שלך" אלה יותר לתת לך לטעום מכל מני דברים, המסלול העיקרי ישאר תמיד והשחקן יתן לו כיוון שיותר מתאים לו. לפחות מפתח אחד שעושה משחק עם בחירות לא חופר בשכל על חוויה אנטרקטיבית שמשנה את כל המבנה של המשחק ובסוף מקבלים מאס אפקט.
kririn כתב:
מכניס הרבה כסף ?
הPS3 והWII שיצאו שנה אחרי ה360 ,מכרו יותר חומרה מימנה ,לפחות כל עוד זה היה רלוונטי
חטיבת הבידור של MS מרוויחה בעיקר מהתמלוגים של מכירות סמארטפוני אנדרואיד (בגלל פטנטים שיש לMS )
חברות כמו קאפקום וEA בהפסדים ,ואלו חברות שמשתמשות הרבה במיקרו תשלומים
ככה שכניראה זה לא כזה עוזר
אותי זה רק מרחיק יותר מהXBO
Klayman כתב:קרירין, אתה גם ככה מוריד פרוץ את רוב המשחקים שלך, אז מה אכפת לך?.
Klayman כתב:קרירין, אתה גם ככה מוריד פרוץ את רוב המשחקים שלך, אז מה אכפת לך?.
Yahel12 כתב:לא יודע אם אתם ממש יכולים לעזור לי מכיוון שלאף אחד עוד אין את המכשיר אבל בכול מקרה..
מחר אני אמור לקבל את הOne,ב - Initial setup, על מה אתם יותר ממליצים לי לסמן, שאני מUSA או מUK? כי המשתמש שלי רשום כבריטי (United kingdom) המשתמש הוא עוד מה- 360 אז כבר יש לי עליו Live.
מה אתם מציעים? או שזה בכלל לא משנה?
ב-360 הXbox שלי היה במיקום על United Kingdom.
Nucleus_Dawn כתב:
אני חושב שעדיף לך להשאר עם החשבון הנוכחי שלך.
סיבה אחת היא שיש לך כבר לייב ובONE, הלייב בעצם משוייך לכל המשתמשים שיהיו לך על המכשיר. אם תבחר לפתוח בעתיד משתמש אמריקאי, הלייב של הבריטי, יפעל גם עליו.
בנוסף, כל רישיון בONE של משחק דיגיטלי הוא רישיון שצמוד בכל מקרה גם למכשיר עצמו. תוכל לפתוח משתמש צד אמריקאי ולהנות ממחירים אמריקאים, בזמן שאתה משחק בהכל במשתמש הרגיל שלך.
בנוסף, תשמור על הגיימרסקור שלך ועל רשימת החברים שלך.
Yahel12 כתב:
לא דיברתי על המשתמש, עם המשתמש אני אשאר (למרות שיש לי גם אחד USA,שאין לו Live) אבל השאלה שלי היא באיזה מיקום לבחור בהתקנה ההתחלתית? אתם יודעים שכמחברים לחשמל צריך להגדיר דברים אז חלק מהתהליך הוא גם שהקונסולה שואלת אותך מאיפה אתה - פה אני שואל מה לסמן, ארצות הברית או אנגליה?
Fanta כתב:שאלה שאני מקווה שתוכלו לענות עליה
אני יודע שבחנות המשחקים הקרובה עלי יהיה אקסבוקס ONE לתצוגה מתישהו
במידה והם יאפשרו לי, האם אני יכול ללכת לחנות להתחבר עם חשבון האקסבוקס הרגיל שלי,
להוריד את המשחק חינם ולחזור הביתה ל360 והכל ימשיך כרגיל?
אסביר, כפי שידוע כל חודש משתמשי האקסבוקס ONE יקבלו משחק מתנה
לפי מה שנראה חנות המשחקים בONE וב360 היא לא אותה דבר
אז זה אומר שיהיה משחקים שונים שמקבלים מתנה בכל קונסולה
זה אומר שאם אני ילך עליהם ויוריד את המשתמש שלי בכל פעם אז אני יוכל להוריד מייהם את המשחק מתנה לONE ( כי לבנתיים אין לי ONE )
ואז שאני יקבל את המכשיר אני יוכל לעשות העברת רשיונות
ולהוריד את כל המשחקים שצברתי בזמן שלא היה לי מכשיר
האם הדבר כביל? לא יהיה לי בעיה כולשהיא של גולד? ( המשתמש שלי כרגע ב360 הוא גולד )
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 6 אורחים