Xbox One | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Wan7ed
Trainee

Re: Xbox One | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי Wan7ed » 22 נובמבר 2013, 13:28

מישהו ציפה שדווקא לאקסבוקס תיהיה השקה חלקה?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 22 נובמבר 2013, 14:43

Wan7ed כתב:מישהו ציפה שדווקא לאקסבוקס תיהיה השקה חלקה?

מישהו ציפה לקונסולה עם השקה חלקה ב100%?

אין מכשיר אלקטרוני חדש בלי תקלות. לא קיים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 נובמבר 2013, 16:05

אני מת לראות כבר את קוואנטום ברייק. רמדי הם אולפן מדהים והגיפים נראים מצויין אבל גיפים זה גיפים, אני מת לראות כבר את המשחק עצמו.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 22 נובמבר 2013, 17:03

bling כתב:SWYM, תראה את הביקורת המודלפת של ססלר על RYSE שפרסמתי, גם שם יש את הבעיה של דברים שנעולים בתשלום או שנפתחים דרך המשחק שמוגדר כגריידינג בפני עצמו פחות או יותר, אבל ב RYSE משום מה הוא מתלונן על זה ומוצא את זה כמציק בניגוד ל FORZA, הוא גמגם איזשהי סיבה למה זה בסדר שם ולא ב RYSE אבל קשה לי אפילו לזכור מרוב שזה היה גמגומי.
נראה שזו מדיניות של MS לכותרים שלה, לפחות בהשקה, אפשר לקוות שזה זמני, בפורזה זה כבר פגע, ברייז זה לא משנה כי המשחק רע, אבל נקווה שזה יעלם.

בקשר לשמועות, יכול להיות שהיא היתה קטסטרופה אבל זה שטויות כי ברור שזו מערכת שהיתה נמצאת בתהליך פיתוח, כבר אמרתי שיש שם אנשי סוני שנהנים להדליף כל מידע שלילי שיש להם לגבי MS.

זו כנראה לא מדיניות השקה - הזכרתי קודם את היילו 4 וזו רק דוגמא אחת. זה נראה מהצד שמיקרוסופט אוכלת לאט לאט בפיצ'רים שמגיעים עם המשחקים שלה, או לפחות שמה אותם מעבר לpaywall של הגולד / כופה מיקרוטרנסאקציות. אני לא יודע למה בRYSE אדם ססלר מתלונן על הדברים הנעולים ובפורצה לא - אולי זה פשוט בגלל שבמקרה של RYSE יש לו יותר ניסיון עם הזאנר, או שפורצה גם ככה הרבה יותר טוב ואז הדברים הקטנים פחות מפריעים לו?
ובקשר לשמועות: בדיוק כמו שאמרת - מדובר בשטויות. הרי כל מוצר תוכנה בפיתוח הוא דבר שמפוצץ בבאגים עד כמעט להשקה שלו - רק בcode freeze מפסיקים להוסיף פיצ'רים ומתחילים לטפל בבאגים. ולכן כל הסקה או השלכה ממוצר בפיתוח לתוצאה הסופית נובעת מחוסר הבנה מוחלט של תהליך פיתוח ולא יותר.
אני יכול כבר היו להגיד לך שIOS8 וWindows9 ואנדרואיד 5 וSteamOS הם ברגע זה ממש קטסטרופה לא נורמלית, והם יהיו כאלו עד רגע לפני הבטא/RC/השקה... לך תצטט אותי בנאוגף 8-)

Kazz כתב:רייז מתחרה עם נאק על תואר המשחק האקסלוסיבי במחיר מלא הגרוע של ההשקה
תיקנתי.

תיקנתי שוב. רייז עם 6 ונאק עם 5, אבל בתכלס NBA LIVE משאיר להם אבק עם ממוצע של 4.
בשורה התחתונה השקה פשוט גרועה לPS4, ובינונית עד גרועה לXbox One. איפה זה ואיפה ההשקה המצויינת של ה-360 ב-2005 שבאמת גרמה להתלבט איזה משחק לקנות עם משחקים כמו COD2, PGR3, DOA4, PDZ, ו-Kameo?

Nucleus_Dawn כתב:לא רואה איך האפשרות לשחרר תוכן בתשלום היא משהו רע בהגדרה.
כל עוד אפשר לשחרר דברים בלי לשלם (וללא שמץ של ספק, זה אפשרי, מספק ולא מצריך מעבר של קירות תשלום בפורזה 5), אין שום בעיה עם זה שנותנים אפשרות למי שיש לו פחות זמן לשלם בשביל לנהוג גם במכונית המגניבה X.
לטעון שהמשחק הרוס, בגלל שהוסיפו עוד אפשרות להתקדם, בזמן שמשאירים את האפשרות להתקדם גם בלעדיה זה משונה, לדעתי.
זה עוד יותר משונה, כשזה בה במשחק שההתקדמות בו יותר מהירה מהמשחק הקודם, בזכות מערכת ניקוד חדשה וביטול הקנסות על נזק שנעשה למכונית במהלך המירוץ. על אחת כמה וכמה זה משונה כאשר אפשר להאיץ את ההתקדמות עוד יותר, אם אתה שחקן וותיק ומשחק בלי חזרה בזמן ועזרים.
לא ברור לי כל כך מה זה הדברים האלו ש"נלקחו" מהמשחקים הקודמים, חוץ מאותם דברים שמנעו את ההתקדמות והפכו את הגריינדינג (שהיה גם בקודמים) לפחות מהנה.
כל עוד אין קיר תשלום, למה שיהיה למישהו אכפת שקיימת אפשרות להתקדם במשחק ולשחרר עוד תוכן בתשלום? אתה לא חושב שזה כיף/הוגן/גזעי? אל תשחרר בתשלום. תשחק ותשחרר בדיוק את אותו התוכן בלי לשלם עוד שקל.

נראה לי שאתה פשוט מפספס את הנקודה האמיתית: המשחק לא הרוס, הוא פשוט פחות טוב. והוא לא פחות טוב בגלל שהוסיפו את האפשרות לשחרר דברים בלי לשלם, אלא בגלל שבשביל שהאפשרות הזו תכניס יותר כסף הם שינו וחיבלו בתהליך של ההתקדמות בחינם.
אמנם לא מעט ביקורות התלוננו לא רק על פחות תוכן (מכוניות ומסלולים) אלא גם על פחות פיצ'רים. למשל Edge:
There’s no way to sell unused cars back to the AI or to other players, no bespoke onscreen speedometers, no test driving a car before purchase, no kid-friendly Kinect steering or Kinect support in Forzavista, no opportunity to load a circuit-specific tuning setup before a career race, no exiting from a race series without loading up the next track, no unicorn cars, no auction house, no storefront, and no surprise, really. Forza 5 is a launch game with all the spectacle and disappointment we’ve come to expect from launch games.
אבל אלו היו יורוגיימר שגם טרחו באמת להסביר את ההבדל במערכת ההתקדמות בקמפיין מהמשחקים הקודמים:
All that's left is the grind, and it's not a particularly pleasant one. Unlike previous outings, cars don't unlock upon levelling up. Everything must be bought in Forza Motorsport 5, and all transactions take place in a slightly misshapen economy. A series will, on average, net the player in excess of 110,000 credits for just under an hour's effort - but with some of the premium racecars costing well over a million, it's a somewhat brutal grind.

אני לא פוסל את העובדה שהסיבה האמיתי שהgrind במשחק הוא יותר מעיק היא דווקא לא קשורה למיקרוטרנסאקציות אלא סתם בגלל שיש פחות מכוניות בסך הכל - ולכן המפתחים נאלצו "להתקמצן" על חלוקת המכונוית כמו במשחקים קודמים כדי לגרום למשחק להיראות ארוך מספיק. אבל זה לא משנה את העובדה שבשורה התחתונה אתה מקבל גרינד הרבה פחות מהנה מצד אחד (נשמע כמו תשע שעות בשביל לפתוח מכונית פרימיום בודדת), ומצד שני מנפנפים מולך ב"היי, קנית עכשיו קונסולה עם משחק ב-500$, אז בטח יש לך קצת כסף נוסף כדי לפתוח את המקלארן הזו במקום שתצטרך לבזבז עשר שעות משחק רק כדי שתוכל לקנות אותה".
זה לא הופך את המשחק לכזה גרוע - אחרי הכל זה עדיין המשחק [האקסלוסיבי[במחיר מלא]] הכי טוב של הדור החדש. אבל אפילו אם היתה לי היום Xbox One לצד ה-360 יש מצב שבכלל הייתי מעדיף לקנות משחק פורצה דור קודם על פני המשחק הזה. אני לא זוכר שזה היה נניח המצב עם פורצה 2 מול פורצה 1 אור PGR3 מול PGR2 במעבר בין הדורות הקודמים.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 22 נובמבר 2013, 17:15

תגידו מישהו ממכם חשב על זה ששלוש מהבילעדים בהשקת הXBO ,בנוים עם מיקרו תשלומים ?
פרוזה\ריז\KI
לכולם מיקרו תשלומים

בקיצור משלמים על משחק \משלמים על מולטי מקוון\ומשלמים על DLC

Chwomp
Padawan

הודעהעל ידי Chwomp » 22 נובמבר 2013, 18:14

זו לא מקריות, אלא מדיניות של מייקרוסופט ונראה לי שהיא לא תשתנה בקרוב.
חבל, אבל מיקרו-תשלומים מכניסים הרבה כסף ואם אנשים קונים - זה ימשיך.

לדעתי היה צריך לעצור את זה עוד בשריון לסוסים.
קוד חבר 3DS:
2449-5207-9736

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 נובמבר 2013, 02:30

ראיון עם סם לייק מגלה שקוואנטום ברייק בנוי בצורה די מגניבה. יש שתי דמויות שחיקות, ג'ק ובת' שאותן נשחק בשלבים של המשחק. בסוף כל שלב נעבור לשחק את הרע, פול סרן שיכול לראות קדימה בזמן והוא יתן לנו טעימה מהשלב הבא בכמה תצורות שונות שהעתיד יכול להתממש אליו. כפול נטעם מהשלב העתידי על גרסאותיו, נבחר ואז נחזור לזמן של ג'ק ובת' וכשנגיע לקטע שפול ראה נהיה בTIMELINE שבחרנו. אני בטוח שרמדי ישחקו עם כל הנושא הזה בקשר לכל מה שהוא בחירה או קבוע מראש. בנוסף המשחק יגיע יחד עם סדרת הטלביזיה כבר על הדיסק ובין הפרקים של המשחק נצפה בפרקים של סדרת הטלביזיה כשהבחירות שעשינו עם פול ישפיעו גם על הסדרה עצמה.

סם לייק אמר שהם לא מנסים לעשות סוג של "בחר את ההרפתקאה שלך" אלה יותר לתת לך לטעום מכל מני דברים, המסלול העיקרי ישאר תמיד והשחקן יתן לו כיוון שיותר מתאים לו. לפחות מפתח אחד שעושה משחק עם בחירות לא חופר בשכל על חוויה אנטרקטיבית שמשנה את כל המבנה של המשחק ובסוף מקבלים מאס אפקט.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 23 נובמבר 2013, 04:03

Chwomp כתב:זו לא מקריות, אלא מדיניות של מייקרוסופט ונראה לי שהיא לא תשתנה בקרוב.
חבל, אבל מיקרו-תשלומים מכניסים הרבה כסף ואם אנשים קונים - זה ימשיך.

לדעתי היה צריך לעצור את זה עוד בשריון לסוסים.

מכניס הרבה כסף ?
הPS3 והWII שיצאו שנה אחרי ה360 ,מכרו יותר חומרה מימנה ,לפחות כל עוד זה היה רלוונטי

חטיבת הבידור של MS מרוויחה בעיקר מהתמלוגים של מכירות סמארטפוני אנדרואיד (בגלל פטנטים שיש לMS )
חברות כמו קאפקום וEA בהפסדים ,ואלו חברות שמשתמשות הרבה במיקרו תשלומים

ככה שכניראה זה לא כזה עוזר

אותי זה רק מרחיק יותר מהXBO

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 23 נובמבר 2013, 19:48

DrKeo כתב:ראיון עם סם לייק מגלה שקוואנטום ברייק בנוי בצורה די מגניבה. יש שתי דמויות שחיקות, ג'ק ובת' שאותן נשחק בשלבים של המשחק. בסוף כל שלב נעבור לשחק את הרע, פול סרן שיכול לראות קדימה בזמן והוא יתן לנו טעימה מהשלב הבא בכמה תצורות שונות שהעתיד יכול להתממש אליו. כפול נטעם מהשלב העתידי על גרסאותיו, נבחר ואז נחזור לזמן של ג'ק ובת' וכשנגיע לקטע שפול ראה נהיה בTIMELINE שבחרנו. אני בטוח שרמדי ישחקו עם כל הנושא הזה בקשר לכל מה שהוא בחירה או קבוע מראש. בנוסף המשחק יגיע יחד עם סדרת הטלביזיה כבר על הדיסק ובין הפרקים של המשחק נצפה בפרקים של סדרת הטלביזיה כשהבחירות שעשינו עם פול ישפיעו גם על הסדרה עצמה.

סם לייק אמר שהם לא מנסים לעשות סוג של "בחר את ההרפתקאה שלך" אלה יותר לתת לך לטעום מכל מני דברים, המסלול העיקרי ישאר תמיד והשחקן יתן לו כיוון שיותר מתאים לו. לפחות מפתח אחד שעושה משחק עם בחירות לא חופר בשכל על חוויה אנטרקטיבית שמשנה את כל המבנה של המשחק ובסוף מקבלים מאס אפקט.

הראיון: http://www.polygon.com/2013/11/22/51331 ... -narrative

ממש מעניין. וסאם לייק הוא בכלל דמות שמשעשע להקשיב לה :P.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Chwomp
Padawan

הודעהעל ידי Chwomp » 23 נובמבר 2013, 11:54

kririn כתב:

מכניס הרבה כסף ?
הPS3 והWII שיצאו שנה אחרי ה360 ,מכרו יותר חומרה מימנה ,לפחות כל עוד זה היה רלוונטי

חטיבת הבידור של MS מרוויחה בעיקר מהתמלוגים של מכירות סמארטפוני אנדרואיד (בגלל פטנטים שיש לMS )
חברות כמו קאפקום וEA בהפסדים ,ואלו חברות שמשתמשות הרבה במיקרו תשלומים

ככה שכניראה זה לא כזה עוזר

אותי זה רק מרחיק יותר מהXBO

אני מקווה שאתה צודק, אבל אם תסתכל על משחקים שמבוססים על מיקרו-תשלומים (פארמוויל, קנדיקראש וכדומה) תראה שהם נעשו ע"י חברות שהרוויחו הרבה מאוד כסף. גם אם לטווח קצר.

בנושא אחר - שמעתם שה X1 עלולה לטחון דיסקים? יש תקלה שגורמת לרעשים חשודים כשמכניסים דיסק ואז המכשיר מת.
http://www.eurogamer.net/articles/2013- ... ing-noises

נראה שאף מכשיר לא חף מתקלות השקה.
קוד חבר 3DS:
2449-5207-9736

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 23 נובמבר 2013, 22:15

רובם הם חינמים להתקנה
ואז מפתים אותך לקנות דברים

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 23 נובמבר 2013, 15:46

קרירין, אתה גם ככה מוריד פרוץ את רוב המשחקים שלך, אז מה אכפת לך? :P.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 23 נובמבר 2013, 15:59

Klayman כתב:קרירין, אתה גם ככה מוריד פרוץ את רוב המשחקים שלך, אז מה אכפת לך? :P.

+1
תמונה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 23 נובמבר 2013, 18:50

Klayman כתב:קרירין, אתה גם ככה מוריד פרוץ את רוב המשחקים שלך, אז מה אכפת לך? :P.

מזמן לא ,היום אני קונה בעיקר מסטים
מחכה שהמחיר ירד ,וקונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 נובמבר 2013, 20:04

Nigga כתב:תמונה

ה One מכרה מיליון יחידות גלובלית ביום הראשון.

אם המכירות של הONE והפס4 מלמדות משהו זה שהדור האחרון נמשך כמו מסטיק והקהל היה מורעב לדור חדש.

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 23 נובמבר 2013, 20:23

האציוומנטס כרגע לא באים במכה ( 3 בשביל 200 )
הם נפתחים אחד אחד

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 24 נובמבר 2013, 20:49

לא יודע אם אתם ממש יכולים לעזור לי מכיוון שלאף אחד עוד אין את המכשיר אבל בכול מקרה..

מחר אני אמור לקבל את הOne,ב - Initial setup, על מה אתם יותר ממליצים לי לסמן, שאני מUSA או מUK? כי המשתמש שלי רשום כבריטי (United kingdom) המשתמש הוא עוד מה- 360 אז כבר יש לי עליו Live.

מה אתם מציעים? או שזה בכלל לא משנה?

ב-360 הXbox שלי היה במיקום על United Kingdom.

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 25 נובמבר 2013, 05:06

אם אתה מתכון לקנות משחקים חדשים ברשת אז אני מציע שתהיה בארה"ב כי שם המשחקים עולים פחות מיישום מה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 25 נובמבר 2013, 05:34

Yahel12 כתב:לא יודע אם אתם ממש יכולים לעזור לי מכיוון שלאף אחד עוד אין את המכשיר אבל בכול מקרה..

מחר אני אמור לקבל את הOne,ב - Initial setup, על מה אתם יותר ממליצים לי לסמן, שאני מUSA או מUK? כי המשתמש שלי רשום כבריטי (United kingdom) המשתמש הוא עוד מה- 360 אז כבר יש לי עליו Live.

מה אתם מציעים? או שזה בכלל לא משנה?

ב-360 הXbox שלי היה במיקום על United Kingdom.

אני חושב שעדיף לך להשאר עם החשבון הנוכחי שלך.
סיבה אחת היא שיש לך כבר לייב ובONE, הלייב בעצם משוייך לכל המשתמשים שיהיו לך על המכשיר. אם תבחר לפתוח בעתיד משתמש אמריקאי, הלייב של הבריטי, יפעל גם עליו.
בנוסף, כל רישיון בONE של משחק דיגיטלי הוא רישיון שצמוד בכל מקרה גם למכשיר עצמו. תוכל לפתוח משתמש צד אמריקאי ולהנות ממחירים אמריקאים, בזמן שאתה משחק בהכל במשתמש הרגיל שלך.
בנוסף, תשמור על הגיימרסקור שלך ועל רשימת החברים שלך.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 25 נובמבר 2013, 05:42

לבנתיים מרשמים שאני רואה ממקסמלין הוא ממש מרוצה מהקוד רשת של KI וממש מצליח לעשות את כל הכומבואים שהוא רוצה ברשת

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 24 נובמבר 2013, 21:48

Nucleus_Dawn כתב:
אני חושב שעדיף לך להשאר עם החשבון הנוכחי שלך.
סיבה אחת היא שיש לך כבר לייב ובONE, הלייב בעצם משוייך לכל המשתמשים שיהיו לך על המכשיר. אם תבחר לפתוח בעתיד משתמש אמריקאי, הלייב של הבריטי, יפעל גם עליו.
בנוסף, כל רישיון בONE של משחק דיגיטלי הוא רישיון שצמוד בכל מקרה גם למכשיר עצמו. תוכל לפתוח משתמש צד אמריקאי ולהנות ממחירים אמריקאים, בזמן שאתה משחק בהכל במשתמש הרגיל שלך.
בנוסף, תשמור על הגיימרסקור שלך ועל רשימת החברים שלך.

לא דיברתי על המשתמש, עם המשתמש אני אשאר (למרות שיש לי גם אחד USA,שאין לו Live) אבל השאלה שלי היא באיזה מיקום לבחור בהתקנה ההתחלתית? אתם יודעים שכמחברים לחשמל צריך להגדיר דברים אז חלק מהתהליך הוא גם שהקונסולה שואלת אותך מאיפה אתה - פה אני שואל מה לסמן, ארצות הברית או אנגליה?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 24 נובמבר 2013, 22:00

Yahel12 כתב:

לא דיברתי על המשתמש, עם המשתמש אני אשאר (למרות שיש לי גם אחד USA,שאין לו Live) אבל השאלה שלי היא באיזה מיקום לבחור בהתקנה ההתחלתית? אתם יודעים שכמחברים לחשמל צריך להגדיר דברים אז חלק מהתהליך הוא גם שהקונסולה שואלת אותך מאיפה אתה - פה אני שואל מה לסמן, ארצות הברית או אנגליה?

אני לא חושב שזה משנה, כי כשאתה פותח משתמש, אתה יכול לפתוח אותו איפה שמתחשק לך ואתה יכול גם להחליף לו את המיקום כל שלושה חודשים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 25 נובמבר 2013, 06:03

שאלה שאני מקווה שתוכלו לענות עליה
אני יודע שבחנות המשחקים הקרובה עלי יהיה אקסבוקס ONE לתצוגה מתישהו
במידה והם יאפשרו לי, האם אני יכול ללכת לחנות להתחבר עם חשבון האקסבוקס הרגיל שלי,
להוריד את המשחק חינם ולחזור הביתה ל360 והכל ימשיך כרגיל?
אסביר, כפי שידוע כל חודש משתמשי האקסבוקס ONE יקבלו משחק מתנה
לפי מה שנראה חנות המשחקים בONE וב360 היא לא אותה דבר
אז זה אומר שיהיה משחקים שונים שמקבלים מתנה בכל קונסולה
זה אומר שאם אני ילך עליהם ויוריד את המשתמש שלי בכל פעם אז אני יוכל להוריד מייהם את המשחק מתנה לONE ( כי לבנתיים אין לי ONE )
ואז שאני יקבל את המכשיר אני יוכל לעשות העברת רשיונות
ולהוריד את כל המשחקים שצברתי בזמן שלא היה לי מכשיר
האם הדבר כביל? לא יהיה לי בעיה כולשהיא של גולד? ( המשתמש שלי כרגע ב360 הוא גולד )

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 24 נובמבר 2013, 22:13

Fanta כתב:שאלה שאני מקווה שתוכלו לענות עליה
אני יודע שבחנות המשחקים הקרובה עלי יהיה אקסבוקס ONE לתצוגה מתישהו
במידה והם יאפשרו לי, האם אני יכול ללכת לחנות להתחבר עם חשבון האקסבוקס הרגיל שלי,
להוריד את המשחק חינם ולחזור הביתה ל360 והכל ימשיך כרגיל?
אסביר, כפי שידוע כל חודש משתמשי האקסבוקס ONE יקבלו משחק מתנה
לפי מה שנראה חנות המשחקים בONE וב360 היא לא אותה דבר
אז זה אומר שיהיה משחקים שונים שמקבלים מתנה בכל קונסולה
זה אומר שאם אני ילך עליהם ויוריד את המשתמש שלי בכל פעם אז אני יוכל להוריד מייהם את המשחק מתנה לONE ( כי לבנתיים אין לי ONE )
ואז שאני יקבל את המכשיר אני יוכל לעשות העברת רשיונות
ולהוריד את כל המשחקים שצברתי בזמן שלא היה לי מכשיר
האם הדבר כביל? לא יהיה לי בעיה כולשהיא של גולד? ( המשתמש שלי כרגע ב360 הוא גולד )

אני חושב שיהיה לך הרבה יותר קל להכנס לאתר של XBOX ו"לרכוש" את המשחקים החינמיים.
אני לא חושב שאתה חייב להוריד אותם, בשביל להוסיף אותם למשתמש שלך.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 24 נובמבר 2013, 23:02

ללא ספק אם ייהה אפשר לעשות את זה דרך האתר זה יהיה טוב
אבל אני לא בטוח שהדבר הזה יתאפשר...
אני קצת חושב שזה יצטרך להיות דרך המכשיר ( או משהו שיקשה על העניין ) כדאי למנוע דברים כאלו

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 16 אורחים