נושא הסרטים והסדרות הרשמי

מוסיקה, סרטים, סדרות, ספרים וכל נושא שיחה רנדומאלי אחר שתרצו

המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

Re: נושא הסרטים והסדרות הרשמי

הודעהעל ידי bozeman » 15 נובמבר 2013, 11:48

אבל נראה לי שהם קצת הגזימו עם ה"זוגות זוגות", לא?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 15 נובמבר 2013, 11:57

bozeman כתב:אבל נראה לי שהם קצת הגזימו עם ה"זוגות זוגות", לא?

הנה גרסא קצת מפוכחת יותר לכל נושא הזוגות:

Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
ששון
Trainee

הודעהעל ידי ששון » 15 נובמבר 2013, 14:36

גרביטי באמת חוויה של סרט,
וחוץ מזה כבר לא בא לי להיות אסטרונאוט :roll:

הנה כתבה מעניינת על כל מה שלא מציאותי בסרט למי שראה
http://www.fisheye.co.il/gravity_science/

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 15 נובמבר 2013, 20:59

אתמול ראיתי פסיפיק רים. היה ממש מגניב.
הכתיבה והמשחק גרועים במיוחד. זה מרגיש כמו סדרת אנימה באיכות סבירה. מה שעושה את הסרט למהנה זה אך ורק האפקטים הממש מוצלחים. השימוש הכי טוב שראיתי לתלת מימד עד היום. כל הסרט היה בנוי סביב הרצון להראות מגניב, גם במחיר של להיות מטומטם ואני לגמרי בסדר עם זה.

אם מתחשק למישהו שעתיים של טמטום מרהיב ביופיו, אז זה הסרט בשבילו.
תמונה

SgtDonowitz
Warrior

הודעהעל ידי SgtDonowitz » 17 נובמבר 2013, 12:47

היועץ זה סרט שפשוט חסר פואנטה שמנסה להיות חכם מדי ופשוט לא מצליח, אחד הסרטים הפחות מוצלחים שיצא לי לראות השנה, מה יהיה רידלי סקוט?

Blue&Black
Trainee

הודעהעל ידי Blue&Black » 18 נובמבר 2013, 16:57

פרודיה קורעת לטריילר של Gravity:
www.youtube.com/watch?v=aiBt44rrslw
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 19 נובמבר 2013, 11:02

תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 נובמבר 2013, 16:08

אז מסתבר שהסרט FROZEN של דיסני מצליח מאוד בביקורות, ואפילו את השירים שלו משבחים:

זו ממש הפתעה, הסרטים של דיסני בשנים האחרונות כ"כ הרבה יותר טובים משל PIXAR.
אם לא היו קונים אותם בסכום מגוחך של כמעט מליארד דולר - הייתי אומר שהם רוצים להרוס את המותג, שהיה בעבר איכותי בהרבה מדיסני, בעיני רוב העולם הרואה :)
אמנם זה עדיין נראה סרט מעט "נשי", אבל כל הכבוד להם. עכשיו רק תפסיקו להרוס את פיקסאר. תודה.

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 20 נובמבר 2013, 22:47

Laskin כתב:אז מסתבר שהסרט FROZEN של דיסני מצליח מאוד בביקורות, ואפילו את השירים שלו משבחים:

זו ממש הפתעה, הסרטים של דיסני בשנים האחרונות כ"כ הרבה יותר טובים משל PIXAR.
אם לא היו קונים אותם בסכום מגוחך של כמעט מליארד דולר - הייתי אומר שהם רוצים להרוס את המותג, שהיה בעבר איכותי בהרבה מדיסני, בעיני רוב העולם הרואה :)
אמנם זה עדיין נראה סרט מעט "נשי", אבל כל הכבוד להם. עכשיו רק תפסיקו להרוס את פיקסאר. תודה.

אני שמח שפיקסאר לא עשו את "מטוסים" וגם את ההמשך שלו. אבל בחייאת פיקסאר,המשך למשפחת סופר על..זה כל כך נדרש!!
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 21 נובמבר 2013, 18:04

לאלאלאלאלא.... תעשו סרטים חדשים, לא המשכים.
CARS 2 היה לא משהו בעליל
MONSTER UNIVERSITY היה די נוראי יחסית לפיקסאר
וגם BRAVE היה די משעמם, למרות שהוא לא המשך

אלו היו שלושת הסרטים האחרונים שעשו. לפני זה היו
UP
WALL-E
RATATOUILLE
שתבין את ההבדל ברמה :(

שני הסרטים הבאים שלהם מעניינים: אחד על בחורה והרגשות שלה, בתוך הראש. נשמע משונה וזה מצויין :)
והסרט שיגיע חצי שנה אחריו (אלא אם ידחה) יהיה על דינוזאורים. שזה צפוי קצת, אבל הגיע הזמן באמת, הם יכולים לעשות את זה מעולה.
שניהם יגיעו ב-2015, מה שאומר שהם לא מוציאים בשנה וחצי הקרובות עוד סרט /:
הבעייה היא, שאחרי אלו - יגיע ההמשך של NEMO ב-2016.

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 22 נובמבר 2013, 00:41

Laskin כתב:לאלאלאלאלא.... תעשו סרטים חדשים, לא המשכים.
CARS 2 היה לא משהו בעליל
MONSTER UNIVERSITY היה די נוראי יחסית לפיקסאר
וגם BRAVE היה די משעמם, למרות שהוא לא המשך

אלו היו שלושת הסרטים האחרונים שעשו. לפני זה היו
UP
WALL-E
RATATOUILLE
שתבין את ההבדל ברמה :(

שני הסרטים הבאים שלהם מעניינים: אחד על בחורה והרגשות שלה, בתוך הראש. נשמע משונה וזה מצויין :)
והסרט שיגיע חצי שנה אחריו (אלא אם ידחה) יהיה על דינוזאורים. שזה צפוי קצת, אבל הגיע הזמן באמת, הם יכולים לעשות את זה מעולה.
שניהם יגיעו ב-2015, מה שאומר שהם לא מוציאים בשנה וחצי הקרובות עוד סרט /:
הבעייה היא, שאחרי אלו - יגיע ההמשך של NEMO ב-2016.

רטטוי היה מעולה,ממש אהבתי אותו,גם וול-E וUP. מכוניות היה MEH ועם המשך גרוע. לא איתי את הפריקוול של מפלצות בעמ וBRAVE היה סביר.
מעניין איך יצא ההמשך של נמו כי הסרט הראשון לא ממש דרש המשך...
אבל עדיין,משפחת סופר על 2!!!! אני רוצה דיסני... :cry:
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 22 נובמבר 2013, 02:53

יאי, איזה כיף לגלות שאני לא המבוגר היחיד שאוהב סרטי דיסני / פיקסאר. :)

לצערי את "בית ספר של מפלצות" ראיתי בגרסה העברית, ככה ש... חחחחח, מבחינת סאונד זה היה זוועה. הסרט היה ממוצע, אבל הסוף שלו פשוט אדיר ומחזיר לילדות.

ואני תמיד מתבלבל. דיסני קנתה את סטאר וורס, או שסטאר וורס קנו את דיסני?

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 22 נובמבר 2013, 08:19

Golan כתב:יאי, איזה כיף לגלות שאני לא המבוגר היחיד שאוהב סרטי דיסני / פיקסאר. :)

לצערי את "בית ספר של מפלצות" ראיתי בגרסה העברית, ככה ש... חחחחח, מבחינת סאונד זה היה זוועה. הסרט היה ממוצע, אבל הסוף שלו פשוט אדיר ומחזיר לילדות.

דיסני הם אלה שקנו את לוקס ארטס... ;)
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 נובמבר 2013, 00:04

דבר ראשון, מי שאומר משהו על The day of the doctor והורס לי אני דוקר אותו דרך המסך.
דבר שני, קבלו את בראיין קרנסטון ואהרון פול קוראים את הסצנה האחרונה של שובר שורות (מן הסתם ספויילרים), אדיר:
http://insidetv.ew.com/2013/11/18/breaking-bad-final-script/
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 24 נובמבר 2013, 01:59

סיימתי לראות כרגע את פרק היובל של דוקטור הו.
ספויילר: הצג
הולי שיט, זה היה נהדר. פשוט נהדר. לא היה מעולם fan service יותר טוב מזה.
מעבר לזה, הפרק הזה הציב את הסדרה בכיוון מאוד מאוד מעניין.

איזה כיף שיש לנו את סטיבן מופאט

נדב, תראה כבר!
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 24 נובמבר 2013, 12:42

Golan כתב:יאי, איזה כיף לגלות שאני לא המבוגר היחיד שאוהב סרטי דיסני / פיקסאר. :)

אתה לא מבוגר, אתה אפילו בקושי בגיר! :)
וללוקאס אין כסף לקנות 1/1000 מדיסני ^_^

אגב, אני מוכרח לציין שעד כה - הטרילוגיה של הפרקים בסאות' פארק היא הטובה מזה הרבה זמן בסדרה.
למרות שהשלישי עוד לא יצא, והוא יכול לדפוק הכל - שני הפרקים פשוט היו מעולים, הצליחו לחבר את משחקי הכס עם מלחמות הקונסולות והמחירים בבלאק פריידיי בצורה מושלמת. ועוד לתת תירוץ מושלם לפיצול הפרקים כפי שעשו... פשוט תענוג לראות אותם חוזרים לעצמם.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 נובמבר 2013, 23:46

Nucleus_Dawn כתב:סיימתי לראות כרגע את פרק היובל של דוקטור הו.
הולי שיט, זה היה נהדר. פשוט נהדר. לא היה מעולם fan service יותר טוב מזה.
מעבר לזה, הפרק הזה הציב את הסדרה בכיוון מאוד מאוד מעניין.

איזה כיף שיש לנו את סטיבן מופאט

נדב, תראה כבר!

הפרק הזה הרגיש כאילו כל הLORE של ד"ר הו עשה אורגיה והיא התפוצצה על המסך. כן, זה היה די מטורף.
אגב, להתחשב בזה שהד"ר מתחלף בקריסמס ספיישל אולי הם לוקחים את הפיתרון של כל נושא גאלפריי כבר עוד חודש ולא ימתחו את זה על עונה שלמה.

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 25 נובמבר 2013, 07:28

לפני כמה ימים ראיתי פסיפיק ריים... חרא של סרט

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 25 נובמבר 2013, 09:32

Fanta כתב:לפני כמה ימים ראיתי פסיפיק ריים... חרא של סרט

הוא ללא ספק משמים... אבל יש משהו נחמד ברובוטים נלחמים בגודזילה שכזה. גם אם זה נחמד רק לעשר דקות.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 25 נובמבר 2013, 11:05

DrKeo כתב:הפרק הזה הרגיש כאילו כל הLORE של ד"ר הו עשה אורגיה והיא התפוצצה על המסך. כן, זה היה די מטורף.
אגב, להתחשב בזה שהד"ר מתחלף בקריסמס ספיישל אולי הם לוקחים את הפיתרון של כל נושא גאלפריי כבר עוד חודש ולא ימתחו את זה על עונה שלמה.

זו בהחלט אפשרות. יכול להיות שבשביל לשחרר את גאליפריי הוא צריך לשחרר מלא אנרגיה, שבמקרה משתחררת כשהוא עושה ריג'נרייט.
מצד שני, עונה או עונות עם מטרה גדולה ברורה יכול להיות ממש מגניב.

אגב, זה אומר שיש יותר דוקטורים משחשבנו? כלומר אקסלטון היה בכלל העשירי, טננט האחד עשר וסמית' השנים עשר?
או שהוא לא נחשב "הדוקטור" בגלל מה שהוא עשה לכאורה (עם נערה בת 15...)?

אני לא יודע איך מופאט עושה את זה, אבל גם הסברים מחורבנים ולא מבוססים על כלום של "אתה לא תזכור, כי הזמנים לא מסונכרנים או משו" איכשהו עובדים לו בסדר.
בקטע שעשו טיזר לדוקטור הבא היו לי צמרמורות מטורפות. מעניין מה הוא יביא לתפקיד.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 25 נובמבר 2013, 12:22

אז אם אני אוהב מאוד סדרות איכות, יש לי מה לחפש בדוקטור?
אף פעם לא נכנסתי לזה, כי זה היה נראה כמו באפי, רק היום. וזו לא מחמאה...

אני מסוגל לראות קצת נונסנס, במיוחד אם זה קומדיה. אבל מד"ב זה קצת שונה.
ואם כן - מאיזה עונה להתחיל?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 נובמבר 2013, 15:32

Laskin כתב:אז אם אני אוהב מאוד סדרות איכות, יש לי מה לחפש בדוקטור?
אף פעם לא נכנסתי לזה, כי זה היה נראה כמו באפי, רק היום. וזו לא מחמאה...

אני מסוגל לראות קצת נונסנס, במיוחד אם זה קומדיה. אבל מד"ב זה קצת שונה.
ואם כן - מאיזה עונה להתחיל?

ד"ר הוא יצור מוזר שקשה לתאר כי אין עוד כזה. הדרך היחידה שאפשר לתאר את הסדרה היא אם היו לוקחים את מסע בין כוכבים המקורי (כלומר נשים ירוקות, חייזרים שנראים כאילו בנו אותם במוסך עם 3 קרטונים) אבל לא עושים שום ריבוט וכלום אלה ממש ממשיכים אותו. כלומר הפקה ברמה מאוד גבוהה (בעונות האלה, בראשונות די הפקה חרא) לדברים שהם לפעמים מגוחכים לגמרי שנראים כאילו לקחו אותם ישר משנת 64'.

אני נורא אוהב את הסדרה, זה לא שובר שורות, זה יצור ממש מוזר שצריך להתרגל אליו ולהכנס אליו אבל ברגע שאני נכנס פנימה היא סדרה באמת יפה. יש לה סוג של קטע שדקה אחת אתה רואה משהו מטומטם לגמרי שאתה לא מאמין שנמצא בסדרה בתקציב גבוה, ברגע אחר אתה ממש צוחק ורגע אחרי זה בוכה. היא סדרה מאוד מוזרה, קשה לתאר.

לאדם עם הרבה זמן הייתי אומר "היי, תכנס אליה החל מאקלסון ב2005 ותראה את כל ה7 עונות" אבל הכל תלוי כמה זמן יש לך. העונה של אקלסון יכולה להיות מלאה בדברים באמת LOW BUDGET בצורה הזויה שיכולה לדחות אנשים. ברמת העיקרון ההפקה ההוליוודית הגיע לדוקטור רק החל מעונה 5 כשהגיע הד"ר החדש, מט סמית'.

שחר, אני לא חושב שיש איזו עקביות בסדרה. הם התעלמו לגמרי מנושא ה"יכולים להיות רק 10 חידושים" ובכלליות כל פעם שהסדרה מציבה עניין של פרדוקס זמן או עלילה או כל דבר אחר הפיתרון האמיתי הוא הביטוי timey wimey, הוא מתאר פחות או יותר כל מה שהולך שם.

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 25 נובמבר 2013, 15:45

Nucleus_Dawn כתב:
זו בהחלט אפשרות. יכול להיות שבשביל לשחרר את גאליפריי הוא צריך לשחרר מלא אנרגיה, שבמקרה משתחררת כשהוא עושה ריג'נרייט.
מצד שני, עונה או עונות עם מטרה גדולה ברורה יכול להיות ממש מגניב.

אגב, זה אומר שיש יותר דוקטורים משחשבנו? כלומר אקסלטון היה בכלל העשירי, טננט האחד עשר וסמית' השנים עשר?
או שהוא לא נחשב "הדוקטור" בגלל מה שהוא עשה לכאורה (עם נערה בת 15...)?

אני לא יודע איך מופאט עושה את זה, אבל גם הסברים מחורבנים ולא מבוססים על כלום של "אתה לא תזכור, כי הזמנים לא מסונכרנים או משו" איכשהו עובדים לו בסדר.
בקטע שעשו טיזר לדוקטור הבא היו לי צמרמורות מטורפות. מעניין מה הוא יביא לתפקיד.

כן, ג'ון הרט היה הדוקטור התשיעי, לכן על הדוקטורים שהכרנו החל מ-2005 זזים משבצת אחת קדימה.

זה בהחלט היה לא רע, הספיישל הזה. לא איזו יצירת מופת לדעתי, אבל כן רמה אחת מעל מה שהרגילו אותנו בשתי העונות האחרונות. ג'ון הרט היה מצויין וממש חבל לי שזה כל מה שנראה מהדוקטור שלו (ומפיקי התוכנית מוזמנים להפתיע אותי עם עוד ספיישלים בכיבובו. אני לא אתנגד). טננט היה חינני להפליט. הדינמיקה של שלושת הדוקטורים עבדה רוב הזמן, ובתכל'ס החלקים היחידים שממש לא אהבנו היו בתחילת הפרק, עד שטננט הופיע.

הפתרון קצת הציק לי. כשבאד וולף אמרה בשלב מסויים שהמשמעות של וויתור על השמדת גאליפריי הוא שכל הטיינליין שאנחנו מכירים מ-2005 ימחק, חשבתי שזה יוביל לאנשהו. בשלב מסויים אפילו קצת האמנתי שבסוף באמת "נפרד" מהדוקטורים ה-9 וה-10 וה-11 (או ה-10 וה-11 וה-12 בעצם) כאילו הם בכלל לא היו קיימים ונקבל את פיטר קפרלי כדוקטור ה-10 החדש. זה היה יכול קצת לנער את המיתולוגיה בצורה ממש מגניבה, ולתת פתרון מצויין לכך שעל פי המיתולוגיה הגלגול ה-13 אמור להיות האחרון.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 נובמבר 2013, 00:29

erezronen כתב:
כן, ג'ון הרט היה הדוקטור התשיעי, לכן על הדוקטורים שהכרנו החל מ-2005 זזים משבצת אחת קדימה.

זה בהחלט היה לא רע, הספיישל הזה. לא איזו יצירת מופת לדעתי, אבל כן רמה אחת מעל מה שהרגילו אותנו בשתי העונות האחרונות. ג'ון הרט היה מצויין וממש חבל לי שזה כל מה שנראה מהדוקטור שלו (ומפיקי התוכנית מוזמנים להפתיע אותי עם עוד ספיישלים בכיבובו. אני לא אתנגד). טננט היה חינני להפליט. הדינמיקה של שלושת הדוקטורים עבדה רוב הזמן, ובתכל'ס החלקים היחידים שממש לא אהבנו היו בתחילת הפרק, עד שטננט הופיע.

הפתרון קצת הציק לי. כשבאד וולף אמרה בשלב מסויים שהמשמעות של וויתור על השמדת גאליפריי הוא שכל הטיינליין שאנחנו מכירים מ-2005 ימחק, חשבתי שזה יוביל לאנשהו. בשלב מסויים אפילו קצת האמנתי שבסוף באמת "נפרד" מהדוקטורים ה-9 וה-10 וה-11 (או ה-10 וה-11 וה-12 בעצם) כאילו הם בכלל לא היו קיימים ונקבל את פיטר קפרלי כדוקטור ה-10 החדש. זה היה יכול קצת לנער את המיתולוגיה בצורה ממש מגניבה, ולתת פתרון מצויין לכך שעל פי המיתולוגיה הגלגול ה-13 אמור להיות האחרון.

ועל גבי זה אני אגיד שאני חושב שהם שברו כל רצף עלילתי שהיה בLORE של הסדרה בספיישל הזה.
כלומר הדיוויד טננט נתן את המברג שלו לריוור סונג כך שהמברג שלו ושל מט סמית' זה בכלל לא המברג של הד"ר של הארט. שלא נדבר על זה שנתנו אפס התיחסות לזה שהד"ר יכול לחדש את עצמו רק 10 פעמים (מה שאומר שכבר מט סמית' שבר את הLORE בחידוש אליו) כך שבכלליות הלך שם משהו מאוד מוזר. לא שאכפת לי יותר מדי אבל למדתי כבר לא להקדיש מחשבה לכל נושא המסע בזמן בסדרה והמשכיות בסדרה הזאת. כלומר אי פעם משהו הבין בכלל איך עובד כל נושא הנקודות עגינה בזמן ומה אפשר לשנות ומה אי אפשר? אין שם באמת חוקיות בכלל.

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 26 נובמבר 2013, 03:21

DrKeo כתב:ועל גבי זה אני אגיד שאני חושב שהם שברו כל רצף עלילתי שהיה בLORE של הסדרה בספיישל הזה.
כלומר הדיוויד טננט נתן את המברג שלו לריוור סונג כך שהמברג שלו ושל מט סמית' זה בכלל לא המברג של הד"ר של הארט. שלא נדבר על זה שנתנו אפס התיחסות לזה שהד"ר יכול לחדש את עצמו רק 10 פעמים (מה שאומר שכבר מט סמית' שבר את הLORE בחידוש אליו) כך שבכלליות הלך שם משהו מאוד מוזר. לא שאכפת לי יותר מדי אבל למדתי כבר לא להקדיש מחשבה לכל נושא המסע בזמן בסדרה והמשכיות בסדרה הזאת. כלומר אי פעם משהו הבין בכלל איך עובד כל נושא הנקודות עגינה בזמן ומה אפשר לשנות ומה אי אפשר? אין שם באמת חוקיות בכלל.

מה שאתה אומר נכון באופן כללי, אבל קצת טעית בפרק חשוב: מספר הרגנרציות המקסימלי לכל טיים לורד הוא 12 - זאת אומרת שגם לפי הספירה הנוכחית, יש עוד רגנרציה אחת אחרונה, זו שתהפוך את הדוקטור לפיטר קפרלי (ככה קוראים לו? פתאום אני לא סגור על זה) תהיה הרגנרציה ה-12 והגוף ה-13 והאחרון של הדוקטור. עד שימצאו דרך לתת לו מחזור רגנרציות נוסף או משהו כזה. למיטב הבנתי יתייחסו לזה בכריסמס ספיישל.

חזור אל “פורום OT”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 12 אורחים